ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΤΑ: «Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ»! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΟΥΚΡΑΝΙΑ

    Σε μια ομολογουμένως προκλητική δήλωση προέβη ο επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ ο Rob Bauer ο οποίος τόνισε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για άμεση αντιπαράθεση δηλαδή πόλεμο με την Ρωσία…αν και η Ρωσία έχει καλύτερα όπλα…
    Ωστόσο η Γερμανία διαφωνεί θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε το ΝΑΤΟ να μην εμπλακεί άμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία ανέφερε ο Γερμανός Καγκελάριος…
    Για τους ρώσους ωστόσο η εμπλοκή του ΝΑΤΟ είναι άμεση, θεωρούν την Ουκρανία πεδίο δοκιμών της δύσης…

    Το ΝΑΤΟ δηλώνει ετοιμότητα για άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία

    Ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Rob Bauer δήλωσε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι έτοιμη για άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, ανέφερε στο πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι RTP.
    Ο Rob Bauer δήλωσε «είμαστε έτοιμοι», ωστόσο τόνισε ότι το ΝΑΤΟ θα ήταν έτοιμο να απαντήσει μόνο εάν η Ρωσική Ομοσπονδία περάσει την κόκκινη γραμμή εισβάλλοντας σε μία από τις χώρες μέλη της συμμαχίας.

    Η Ρωσία έχει καλύτερα όπλα…

    Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένα, καθώς η στρατιωτική πρωτοβουλία ανήκει πλέον στη Ρωσία
    Το γεγονός ότι ο εχθρός σου έχει καλύτερα όπλα δεν είναι πρόβλημα του εχθρού σου, είναι δικό σου πρόβλημα ανέφερε ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Rob Bauer.

    Διαφωνεί η Γερμανία: Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί σε πόλεμο με την Ρωσία

    Ο Γερμανός Καγκελάριος Scholz διαβεβαίωσε ότι όλοι στο γερμανικό υπουργικό συμβούλιο είναι αντίθετοι με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση στην Ουκρανία
    Ο γερμανός καγκελάριος δεσμεύτηκε να αποτρέψει την κλιμάκωση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, κάτι που όπως λέει είναι ο στόχος όλων στη γερμανική κυβέρνηση.
    Αυτό δήλωσε ο Γερμανός Καγκελάριος Scholz σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Tagesspigel.

    «Δεν υπάρχει άμεση συμμετοχή οποιασδήποτε χώρας του ΝΑΤΟ σε αυτόν τον πόλεμο.
    Αυτό δεν θα συμβεί.
    Ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας δεν θα μετατραπεί σε πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.
    Με βάση τον Scholz «η Γερμανία δεν θα επιτρέψει μια τέτοια κλιμάκωση» και αυτή τη θέση συμμερίζονται όλοι στη γερμανική κυβέρνηση.
    Επίσης η υπουργός Εξωτερικών Annalena Burbock το υποστηρίζει επίσης ανέφερε ο Scholz.

    Η Ουκρανία πεδίο δοκιμών των ΗΠΑ…

    Η προμήθεια βαρέων όπλων στην Ουκρανία είναι απόδειξη της εμπλοκής των ΗΠΑ στη σύγκρουση ανέφερε ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vyacheslav Volodin
    Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση (SVO) της Ρωσίας στην Ουκρανία συνέβαλλε στην απελευθέρωση των Ουκρανών από τους Αμερικανούς αποικιοκράτες.
    Πριν από εννέα χρόνια, ως αποτέλεσμα ενός πραξικοπήματος στο Κίεβο, η εξουσία της Ουκρανίας πέρασε στον έλεγχο των ΗΠΑ, εγκατέστησαν μια μαριονέτα κυβέρνηση του Zelensky.
    H ειδική στρατιωτική επιχείρηση απελευθέρωσε Ουκρανικά εδάφη από την αμερικανική αποικιοκρατία…

    Για να διατηρήσει την επιρροή στους πολίτες, οι ΗΠΑ και το καθεστώς της στην Ουκρανία «στέρησαν από τους ανθρώπους τα πολιτικά τους δικαιώματα και ελευθερίες»
    Έκλεισαν κατά τρόπο απαράδεκτο μέσα ενημέρωσης, απαγόρευσαν πολιτικά κόμματα και διώκουν την εκκλησία.
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες το έκαναν πάντα αυτό με τις αποικίες τους. Κανείς δεν σκέφτηκε τον ουκρανικό λαό.
    Η Ουκρανία λεηλατήθηκε.

    Σήμερα η Ουκρανία είναι «ένα πεδίο δοκιμών για την Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ για να δοκιμάσουν τα όπλα τους και να δοκιμάσουν νέους τρόπους διεξαγωγής πολέμου».
    Δεν λαμβάνουν υπόψη τις απώλειες:
    Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούνται ως αναλώσιμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΠΟΥΤΙΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΡΙΞΕ ΡΙΞΕ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    2. Ο γ’ Π.Π. έχει αρχίσει. Θέμα χρόνου το πιάσιμο όλων για τον χορό. Ο Θεός θα φυλάξει τους ανθρώπους του ανά τον κόσμο από την λαίλαπα. Προσευχή και μετάνοια, και μπορεί να την γλιτώσουμε με το έλεος του.

    3. Τα δικά μας τα προβατα να κανονισουν μην εμπλακουν και ολοι οι αλλοι οτι θελετε καντε

    4. Πιστεύω ότι κάθε λογικός άνθρωπος διαφωνεί με οποιονδήποτε πόλεμο. Τώρα σχετικά με το ότι η Ρωσία διαθέτει καλύτερα όπλα από το ΝΑΤΟ ή μπλόφα είναι ή το ανέκδοτο του αιώνα.

    5. το νατο αμα θελει εξαφανιζει τη Ρωσια μεσα σε δυο μερες

      1. Αλβανό εσένα, εμείς οι γνήσιοι Έλληνες, σε εξαφανίζουμε σε τρία δεύτερα.
        Το ΝΑΤΟ των Αλβανών, Βουλγάρων Σκοπιανών θα το αφανίσουμε.
        Ούτε Σουηδία, ούτε Φιλανδία, ούτε Τουρκία στο ΝΑΤΟ της εσχάτης παρακμής.

        1. Αλήθεια λέει ο γνήσιος έλλην (τώρα από και έως που Αλβανός ;). Τόσο σε πειράζουν οι αλήθειες;

          1. Έλα ρε ο ίδιος είσαι.
            Η Ουκρανία είναι Ρωσία και πρέπει να εξαφανισθεί από τον χάρτη.
            Ο Πούτιν δεν είναι η συμπάθεια μου…

    6. Θα φάτε καλά δυτικια νατολοατκι, θα παρακαλάτε γονατιστοι τον Πουτιν και την Ρωσία όταν σας τελειώσουν τα οποία όπλα έχετε και οι Αμερικανοί σας παρατήσουν μόνους σας. Στην Ρωσία λενε, υπομονή επίμονη και όσο ποιο μακρυά το πάμε τόσο μεγαλύτερη η φθορά της δυσης. Δεν βιαζόμαστε, να μην αγχώνεστε λοιπόν. Οπότε αποφασίσει η Ρωσία θα το λήξει, μην αγχώνεστε…

    7. Μπα!
      μη φοβαστε τιποτα απλως,
      Δυτικοι κι Ανατολικοι βρηκαν πεδιο δοκιμης των οπλων τους σε συνθηκες μαχης και βελτιωση και αναπτυξη νεων μετα το ξεστοκαρισμα των παλαιων.
      Θ δουλεψει η ερευνα η βιομηχανια και τα χιλιαδες πιτσιρικια που σχολουνται με λογισμικο ρομποτικη και εξομοίωση.
      Αλίμονο στους αθωους που σκοτωνονται για ξενα συμφεροντα.

    8. θα πολεμησουν κ αυτοι η θ κρυφτουν στα καταφυγια πολυτελειας με πουτανες ν διασκεδαζουν?

      1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

    9. Οι δημοκρατικοί του Μπάιντεν επιδιώκουν με κάθε μέσο και τρόπο να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι εχθροί της ανθρωπότητας , όπως εχθροί της είναι οι πάσης πολιτικής φύσεως ελληνόφωνοι αμερικανολάγνοι.

    10. Το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για να αντιμετωπίσει την σοβιετική επιθετικότητα από τους πρώην συμμάχους τους Τσώρτσιλ και Ρούσβελτ.
      Αυτοί υπέγραψαν τις συμφωνίες Τεχεράνης και Γιάλτας με Στάλιν, παραδίδωντας λαούς και κράτη δέσμιους στο εβραιοκαθεστώς της Μόσχας.
      Και μετά το κάθαρμα των Εβραίων, Τσώρτσιλ αναφέρονταν σε σιδηρούν παραπέτασμα.

      1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ??

    11. Πουντο? Νατο! Ειχε δικηο ο Τραμπ κι ο Καραμανλης! Αυτος ο δηθεν “αμυντικος” οργανισμος πρεπει να εκλειψει! Για καμμια διαλυμενη Γιουγκοσλαβια “καλο” ητανε, παραπερα φερεφωνο των Αμερικλανων και των Τουρκων!

    12. και οι αντιπολεμικές συγκεντρώσεις και οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, τώρα οι άπλυτοι είναι φουλ βαξινάκηδες, υπέρ των μέτρων κοροϊδοϊού, υπέρ των τυπωμένων μπιφτεκιών και του Σβαμπ και φυσικά υπέρ του πολέμου και της αντικατάστασης πληθυσμού

    Comments are closed.