ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ: ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΕ «ΦΙΛΙΚΟ» ΚΛΙΜΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΥΕΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ»! ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ; ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

    Την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης το πρωί θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί.

    Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου στην Π.Ε. Έβρου.
    Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης .

    Προχθές πάντως ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου συναντήθηκε με τον Τούρκο πρέσβη ο οποίος φαίνεται ότι μετά από τον Αμερικανό πρέσβη έχει τη μεγαλύτερη πρόσβαση στην ελληνική κυβέρνηση! Μέχρι και ο πρωθυπουργός τον είδε.

     

    Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και μιλά όχι για μία αλλά για πολλές «ελληνοτουρκικές διαφορές»!!! Από πότε πήγαμε στον πληθυντικό;

    Μιλώντας στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο , ο κ.Παναγιωτόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι δεν επισκέπτεται την Τουρκία «για να λύσουμε όλες τις διαφορές μας, είτε αυτές είναι η μία διαφορά που χαρακτηρίζεται ως επίδικη, είτε όλες οι άλλες, γιατί υπάρχουν είναι αναμφισβήτητο αυτό. Πάω για να βοηθήσω να εκπέμψουμε ένα μήνυμα συμβολικό ότι κάποια πράγματα και κυρίως οι φυσικές καταστροφές, οι τραγωδίες αυτού του βεληνεκούς, είναι ίσως πάνω από τους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως μοχλοί αποκλιμάκωσης αυτής της έντασης».

    Ποιες είναι οι άλλες διαφορές μας που είναι και αναμφισβήτητες;

    Επιπλέον θα πρέπει να σχολιάσουμε τη γενικότερη συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης μετά από τους σεισμούς στην Τουρκία. Μοιάζει η ελληνική κυβέρνηση σαν να δίνει εξετάσεις καλής διαγωγής! Στην Τουρκία, στους συμμάχους, σε όλους μαζί; Όπως και να ΄χει η εικόνα είναι μάλλον θλιβερή και σίγουρα δεν συμβαδίζει με τα μεγάλα λόγια περί εξοπλισμού της χώρας, για τον οποίο ήδη έχουμε έναν λογαριασμό 15 δις να πληρώσουμε! Και μια και μιλάμε για τα δις που θα πληρώσουμε. Απ ΄ όσα είπε ο κ.Παναγιωτόπουλος θα πληρώσουμε και τα F-35 χωρίς η ελληνική αμυντική βιομηχανία να εμπλακεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ε τωρα που καθαρισε τους βοθρους των μμε με τα εθνικα φιαχνει φραχτες οταν επρεπε να κλεισει τα συνορα και μας βγηκε το λαρυγγι απ τις φωνες εσεις ολοι τι κανατε ως συστημα εδω ειναι το ζητημα δε πανα καιγεται το σπιτι του επικεντρου η γλιτσα γλιτσα…αρκει να ακολουθει ο αλλος καποια ιδεολογια αλλιως δεν επιβιωνει εεεε χαρισμα σας ολες οι ιδεολογιες ετσι κι αλλιως χειροτερες κι απ τα σκουπιδια ειναι ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ….

    2. ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!…

      ΣΟΣ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ!
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΤΛ ΚΟΜΜΑ!…
      ΑΛΛΙΩΣ Η ΎΣΤΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ!…

      ΟΥΔΕΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!…

      1. Εγώ απλά να συμπληρώσω. Η ύστατη προδοσία θα είναι χειρότερη της πρώτης! Μαύρο στον κούλη, στους αριστερούς και σε όλους τους υπόλοιπους 300 βολεμένους που δεν αντιδρούν στην κάθοδο του ανταρσυα των λαθρομεταναστών την ώρα που δεν λένε τίποτα για τον φωτογραφικό νόμο για Κασιδισρη. Ψηφίστε Ηλία, αλλιώς οποιαδήποτε άλλον πλην των προδοτών των ανοιχτών συνόρων, των Πρεσπών και του τζαμιού που τα βρήκαν οι 300.

    3. Ο μηταράκης αντί να του πει να μην ζητάνε νησιά και να μην ξαναστείλουν λαθρομετανάστες οι τούρκοι, αντάλλαξε απόψεις για το μεταναστευτικό! Και ο μητσοτάκης θα υπογράψει την επέκταση του φράκτη που δεν την έκανε 4 χρόνια! Και δεν θα τον κάνει τον φράκτη, θα υπογράψει να τον κάνει! Όπως υπογράψανε την σύμβαση με τα τρένα που πήρανε τις μίζες και δεν έγινε τηλεδιοίκηση! Το τζαμί, όμως, και τα χοτ σποτ σε όλη την Ελλάδα τα έκανε πολύ γρήγορα και οι άλλοι προδότες του συριζα, πασόκ και λοιποί ήταν σύμφωνοι. Μαύρο στο ανθελληνικό τόξο, αν δεν σας νοιάζει για εσάς, σκεφτείτε τα παιδιά σας που θέλουν να τα κάνουν μειοψηφία στην Ελλάδα.

    4. Μας δουλευουν ξυπνηστε ρε!
      Μοιραζει λεφτα απο δω κι απο κει ο απατεωνας, λες και ειναι δικα του,
      και ολοκληρη η αντιπολιτευση κανει μοκο!

      1. παιρνουν την μιζα τουs ΟΛΟΙ….γιαυτο το βουλωνουν …ετσι κρατα ο εναs τον αλλον…απλα….

    Comments are closed.