ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΚ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΑ 700 ΕΚΑΤ. ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΒΡΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΗΕ & Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ- ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ…

    Κοινοποίηση:
    KOULIS SKOPIA

    Πυροτέχνημα δίχως κανένα αντίκρισμα η εξαγγελία οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 700 εκατ. ευρώ, από την Κομισιόν
    Πυροτέχνημα και μάλιστα ληγμένο ήταν η εξαγγελία έκτακτης οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 700 εκατ ευρώ, από την Κομισιόν με αφορμή τα γεγονότα στον Έβρο.
    Το κονδύλι υπάρχει και θα δοθεί σε δύο ισόποσες δόσεις, αλλά αποδέκτης, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δεν θα είναι το ελληνικό κράτος.
    Ούτε βεβαίως αυτή η οικονομική ενίσχυση θα κατευθυνθεί σε δράσεις για τη θωράκιση των συνόρων και την ενίσχυση των αποτρεπτικών μηχανισμών κατά της παράνομης μετανάστευσης, όπως αρχικά είχε αφεθεί να εννοηθεί…

    Στην πραγματικότητα το μισό από το σύνολο του ποσού(350 εκ. ευρώ)θα εκταμιευθεί άμεσα, αλλά θα διατεθεί αμιγώς για σκοπούς βελτίωσης της διαμονής και φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, ενώ ένα σημαντικό τμήμα θα δοθεί υπό την μορφή επιδομάτων σε 90.000 «αιτούντες άσυλο» που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.
    Τα επιδόματα αυτά θα δοθούν ως… «βοήθεια σε μετρητά», όπως αποκάλυψε πρόσφατα η αρμόδια Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ιλβα Γιόχανσον.
    Από την δεύτερη μελλοντική δόση ένα ποσό 50 εκ. ευρώ (μόλις το 14% του συνόλου) προορίζεται για την «κάλυψη του κόστους εγκατάστασης και λειτουργίας συνοριοφυλάκων και αστυνομικών» (δεν διευκρινίζεται ποιας εθνικότητας) και αφορά τη μεθόριο όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Βουλγαρίας με την Τουρκία.

    Επωφελείται δηλαδή και η γειτονική βαλκανική χώρα, ενώ, κατά δήλωση των επίσημων αρχών της, την περίοδο της κρίσης στον Εβρο δεν υπήρξε ούτε μία απόπειρα παράνομης εισόδου σε βουλγαρικό έδαφος.
    Από την δεύτερη δόση επίσης, ένα…συμβολικό ποσό 10 εκ,. ευρώ κατευθύνεται στις υπηρεσίες της Frontex, ενώ η μερίδα του λέοντος(220 εκ) θα διατεθεί για την κατασκευή νέων κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στα νησιά.
    Αλλα 50 εκατομμύρια θα δοθούν για τον εφοδιασμό των hotspots με είδη έκτακτης ανάγκης και τρόφιμα, αλλά και για την πρόσληψη πρόσθετου ιατρικού προσωπικού(από ΜΚΟ)και υπαλλήλων της υπηρεσίας ασύλου.
    Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι από την πρώτη δόση των 350 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει ήδη αρχίσει και «τρέχει», η ελληνική κυβέρνηση θα πάρει στην κυριολεξία…ψίχουλα, όπως παγίως συμβαίνει με την ευρωπαική βοήθεια για το μεταναστευτικό.
    Όπως διευκρίνισε η κ. Γιόχανσον τα 290 εκ. ευρώ προορίζονται για την στήριξη των νέων 31 δομών(σ.σ. 28 έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση)στην ενδοχώρα, αλλά και την ενοικίαση πρόσθετων καταλυμάτων χωρητικότητας 25 χιλιάδων κλινών, καθώς και για την…βοήθεια σε μετρητά που προαναφέραμε και προορίζεται για 90 χιλιάδες μετανάστες,
    Σημειώστε βεβαίως, ότι οι σχετικές υπηρεσίες στήριξης, εφοδιασμού, ενοικίασης στέγης κλπ δεν παρέχονται από το ελληνικό κράτος αλλά από την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και τον Διεθνή Οργανισμό για την Μετανάστευση(ΔΟΜ)που είναι επίσης θυγατρική υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών. Από την συγκεκριμένη δόση η Υπατη Αρμοστεία θα λάβει επιπλέον 25 εκατομμύρια ευρώ «για υποστήριξη σε βασικές δραστηριότητες προστασίας οικογενειών και την παροχή συναφών υπηρεσιών στο camp του Καρά Τεπέ στην Λέσβο»
    Επιπροσθέτως τριανταπέντε εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζονται για την μεταφορά «ευάλωτων» από τα κέντρα προσφύγων σε ξενοδοχεία της Λέσβου, της Σάμου και της Χίου καθώς και της ενδοχώρας.
    Σε μία πρώτη εικόνα βλέπει κανείς ότι τα εκατομμύρια της βοήθειας για το μεταναστευτικό…σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας, αλλά δεν καταλήγουν σε ελληνικές τσέπες!
    Αυτό συμβαίνει παγίως από το 2010 όταν ξεκίνησε η ευρωπαική ενίσχυση στις χώρες μέλη για την υποδοχή προσφύγων.
    Στην Ελλάδα φαίνεται να αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο με 2,5 δις ευρώ, εκ των οποίων όμως, τουλάχιστον το 1,5 δις έχει καταλήξει στην Υπατη Αρμοστεία και τον ΔΟΜ, ενώ άλλο μισό δις σε συνδεόμενες με αυτούς τους οργανισμούς, ΜΚΟ.
    Ετσι και τώρα η «έκτακτη βοήθεια» των 700 εκ. ευρώ που εξήγγειλε μετά βαίων και κλάδων η πρόεδρος της Κομισιόν, Ουρσουλα φον ντερ Λαιεν κατά την επίσκεψη της στον Εβρο, αφήνοντας μας να πιστέψουμε ότι δίνεται για την διαχείριση του «υβριδικού πολέμου» εκ μέρους της Τουρκίας, κατευθύνεται τελικά στον…ΟΗΕ και τις συναφείς υπηρεσίες.
    Είναι ενδεικτικό ότι ειδικά η Υπατη Αρμοστεία (UNHCR) λειτουργεί ως «κράτος εν κράτει» στα ελληνικά νησιά παίζοντας ένα διχαστικό παιχνίδι στις τοπικές κοινωνίες.
    Την ώρα που ο ελληνικός τουρισμός γονατίζει, υπάλληλοι της πλησιάζουν απελπισμένους Ελληνες επιχειρηματίες του κλάδου για να στεγάσουν στα καταλύματα τους μετανάστες, αλλά και πλοιοκτήτες σε απόγνωση προκειμένου να διαθέσουν τα σκάφη τους για «πλωτά ξενοδοχεία».
    Οι σχετικές προσκλήσεις με την μορφή πλειοδοτικών διαγωνισμών γίνονται ερήμην των ελληνικών αρχών, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης που σε πολλές περιπτώσεις διαμαρτύρεται έντονα όπως στην περίπτωση του δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη που διευκρίνισε ότι δεν θα δεχτεί στο λιμάνι μισθωμένο πλοίο της Υπατης Αρμοστείας.
    Γι αυτό και ακολουθήθηκε η εναλλακτική λύση της «προκήρυξης» για φιλοξενία ευάλωτων σε ξενοδοχεία και ξενώνες του νησιού.
    Όπως αναφέρεται στην σχετική προκήρυξη ζητούνται οικονομικές προσφορές, όχι μόνο στην Χίο, αλλά στη Λέσβο, στη Σάμο, στην Κω, στη Λέρο, στη Ρόδο και στην…Κρήτη(προφανώς για τα κύματα λαθρομεταναστών που αναμένονται από Λιβύη).
    Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σχετική προκήρυξη που έχει 3μηνη διάρκεια με προοπτική ανανέωσης περιλαμβάνεται η υπηρεσία καθαρισμού υπνοδωματίων, κλιματισμός και «3 θρεπτικά γεύματα ημερησίως λαμβάνοντας υπόψιν τις διατροφικές ιδιαιτερότητες ενόικων που απορρέουν από την θρησκεία»…

    www.bankingnews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Γερμανοτσολιαδες πουλημενοι ειναι ολοι τους.Μονο την κονομα σκεφτονται.

    2. Τά 700 εκατ. τής κυρά Ούρσουλας είναι ένας ύπουλος επικίνδυνος Δούρειος Ιππος πού θά ανα-
      τινάξει τήν Ελλάδα.Πότε είδε η Ελλάδα καλό από τούς Γερμανούς;Ο Κούλης ο γουρλομάτης σάν
      πιστό όργανο τής Νέας Τάξης Πραγμάτων θά δεχτεί τό “πεσκέσι”καί θά πει Danke-ευχαριστώ.
      Η Υπαστη Αρμοστεία ο ΔΟΜ διεθνής οργανισμός μετανάστευσης οι ΜΚΟ τό ΟΗΕ,οι “γιατροί χω-
      ρίς σύνορα”είναι εχθροί τής Ελλάδας.Εχουν τήν εντολή νά μάς εξοντώσουν.
      Τό πανηγύρι τελείωσε.Δεύτε τελευταίον ασπασμό.Η Ελλάδα τελείωσε οριστικά ώς Εθνος.Ο Κού-
      λης θά βάλει τήν ταφόπλακα στόν τάφο τής Ελλάδας καί θά περάσει στήν ιστορία ώς “ο γουρλο-
      μάτης νεκροθάφτης”.
      Γιάννης Λάκων

    3. Χίλιες φορές να μην μας έδιναν τίποτα τα παρτάλια! Θα τους δώσουν λεφτά για να χέζουν ελεύθερα την χώρα μας και δεν θα σταματήσει ποτέ η εισβολή. Μαλάκες είναι να μην έρθουν; Τζάμπα φαί, τζάμπα σπίτια, τζάμπα νοσοκομεία, τζάμπα χρήμα. Τους έταξαν μια νέα χώρα-πατρίδα που θα ονομάζεται Μπουρδελιστάν με διάφορες ισλαμικές εθνικότητες, η χαβούζα της Ευρώπης, με τα καθίκια των ΜΚΟ να οργιάζουν εις βάρος μας. Πρέπει να οργανωθούμε και να χτυπήσουμε τις ΜΚΟ με πρώτη του Κωνσταντίνου και μετά της κόρης του Κούλη και των υπολοίπων. Αρκετά φάγανε, ήρθε η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό. Για να πλουτίσουν και άλλο αυτοί οι άπληστοι θα πεθάνουμε εμείς.

    4. Κούλη ούτε τα φουστάνια της μαμάς σου δεν σε σώζουν.
      Όλα τα σαυροειδή της Μπίλντεμπεργκ θα έχετε την ίδια τύχη.
      Τα πιλάφια και οι παρθένες ανυπομονούν….

    5. ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ! ΣΕ 5 χρονια ολοι οι λαθραιοι και εθνοπροδοτες εξω ! Σε 10 χρονια Μονο Έλληνες στην Ελλας !
      Παρτε το σοβαρα.Δειτε το να εχει γινει ηδη ! Αν ειναι Θελημα Θεου ας γινει. Ξεκολλατε Μπορουμε!

    6. Ξεκολήστε λίγο να λετε συνέχεια γιά αυτούς πού ψηφίσανε κούλη,έπρεπε να απαλαγούμε πάση θυσία από τη λαίλαπα πού λεγότανε σύριζα,δεύτερη φόρα τέτοια νεοταξίτικη αριστερά δέν σήκωνε ο τόπος καί εν πάση περιπτώση ας γίνει μιά σοβαρή πατριωτική κίνηση από αυτούς πού έχουν τα μέσα καί τη δύναμη να τήν υποστηρίξουμε με χαρά.
      Αλλά δυστυχώς όλοι τους το παίζουνε αρχηγοί καί καπεταναίοι

    7. Ρε Μηταράκη, καμιά απέλαση ρε; Δεν μας είπες, αυτές που είναι πύραυλος η κοιλιά τους θα απελαθούν; Μάλλον θα λογίζονται μητέρες Ελλήνων, σωστά; Είναι και σύνθετο το πρόβλημα που να τρέχετε τώρα. Αν δεν ήταν ο κορωνοϊός θα τους είχατε διώξει όλους. Σας βλέπει ο απέναντι να κάνετε δηλώσεις και έρχεται στο τσακίρ.

    8. Mας εχουνε για ηλιθιους ,
      οι Ελληνες να θυσιαζοντε να φυλανε τα συνορα που ειναι και συνορα της Ευρωπης
      και η ΕΕ να δεινει 700000000 για τους λαθρο για την ισλαμοποιηση της χωρας
      για να φυλαμε τους λαθρο μην ψωφισουνε
      Γιαυτο εκλεισε ο Μητσοτακης τους Ελληνες μεσα ,
      γουρλωσαν τα ματια του μολις ειδε το ποσο
      και εβαλε σε εφαρμογη το απορητο σχεδιο
      της εγκαταστασης των λαθρο στην Ενδοχωρα.
      Ετσι και αλλιως αυτα τα εκατομυρια θα θα φανε καιθα σκασουν οι λαθρο
      ειναι μεγαλο το ποσον στις πατριδες τους θα ζησουν σαν βασιλειαδες
      εχω μια προταση
      να μαζεψουμε ολα τα λαθρομουσουλμανια να τα φορτωσουμε σε αεροπλανα μαζι με τα 700000000 πρικα και να τα στηλουμε απο κει που ηρθα για να χουν να τρων και να σκανε στον τοπο τους και να απαλαγουμε απο τη βρωμα και τη δυσοδια τους την σωματικη και ηθικη
      και να ξεβρωμησει ο τοπος.
      Αν διαμαρτυρηθουν οι Ευρωπαιοι
      να τους τους στηλουμε πακετο να χουν αυτοι τη βρωμα και τη δυσοδια τους.
      Αλλ οσο υπαρχουν χρησιμοι ηλιθιοι πολιτικοι προδοτες μην περιμενετε να δουμε ασπρη μερα
      Εκτος και αν εμεις τους αναγκασουμε δια των οπλων να τα μαζεψουν κα να φυγουν.

      1. Αν νομίζεις ότι με ένα πληκτρολόγιο και με σχόλια στο διαδίκτυο θα πετύχεις κάτι, τότε είσαι το λιγότερο αφελής. Αν ήταν έτσι τότε θα σου είχαν κόψει το ίντερνετ για πλάκα! Εδώ σε έκλεισαν μέσα για πλάκα. Οι μετανάστες είναι αυτοί που σε κρατάνε ζωντανό διότι, εσύ δεν παράγεις και δεν δουλεύεις.

    9. Τί γαυγίζετε και τρελαίνεστε , ο Κούλης το είχε πεί στο διάγγελμα.
      Μόλις τελειώσει η ”περιπέτεια” πρέπει να ανανεωθούμε…
      Τί εννοούσε , να πάτε στα μαγαζιά για shopping therapy???
      Είμαστε για κλάμματα ακόμη και τώρα , όλοι χεσμένοι με τον ”ιό” και πέρα βρέχει.
      Γι αυτό κάτι σαπάκια σαν τον Ali βγάζουν γλώσσα και δεν είναι μπουκωμένα.

    10. Φτανει πια ο εποικισμος της χωρας με λαθοεισβολεις!!!!!!!!! Οι λαθρο πρεπει να απελαθουν ολοι στις πατριδες τους!!!!!!! Δεν τους κυνηγα κανεις για να ζητουν ασυλο!!!!!!!!! Κοι της ΝΔ συνεχιζετε το βιολι της Τσιπροπαρεας και θα σας βγει σε κακο, αν δεν αλλαξετε πορεια!!!!!!! Δεν θα νταντευει η Ελλαδα την Μιση Αφρικη και την Μιση Ασια ταιζοντας και χαρτζιλικονοντας τεμπελιδες λαθρο που βρηκαν εδω καλα κοροιδα!!!!!!!! Αντε στον αγυριστο πολιτικαντηδες της κακιας ωρας μαζι με τους λαθροισλαμιστες!!!!!!!!

    11. ΚΟΥΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΚΌΣ!!! ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΟΤΙ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΆΛΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΌΝ ΟΠΩΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΨΥΧΩΠΑΘΗ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ

    12. Ρε Ali, άντε να σε γαμησουνε οι ομοεθνείς σου,

      1. Κάνα επιχείρημα έχεις, ή σου τελείωσαν αγαπητέ φίλε; Δεν μπορώ να καταλάβω την ειρωνεία σου.

    13. Γιά άλλη μιά φορά πρέπει να κάνουμε πιστά αυτό πού ΘΕΛΟΥΝ οι Γερμανοί … !!!
      Ποιά Θωράκιση ;;; … ΟΛΑ γιά τούς Λάθρο καί τίς υποδομές σε όλη την Ελλάδα … Ποιός Κυριάκος ;;; Υπάκουσε καί αυτός ! Αν Μουλαρώσεις ως ΕΛΛΗΝΑΣ καί ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ καί δικαίως αυθαδιάσεις … Διώκεσαι, Γίνονται Εκλογές, Πέφτεις, Πάς Σπίτι σου ή κάπου αλλού … !!! Εκεί καταντήσαμε … Επιβολή ΜΑΦΙΑΣ στην Ευρώπη !!! … “Φοβού τούς Γερμανούς καί “δώρα” φέροντες …” … (Συμφωνώ με το σχόλιο τού… Ετσι … ! ). Δυστυχώς, σε αυτή την Ευρώπη δεν υπάρχουν Αξίες, Ιδανικά, Έθνη …

    14. Kαμμια σαμπάνια, κανένα τζακούζι δεν προβλέπεται από τη συμφωνία για τους λαθρομετανάστες? Κρίμα, τι θα πίνουν, μόνο νερό? Ντροπή !!

    15. Παρολα τα βρισιδια κ το κραξιμο οι Ελληνες κατα τη ωρα της καλπης θα ριξουν δαγκωτο στους νεοταξιτες Τσιπροκουλη κ βαλε.
      Αυτη η αδυναμια αυτοκαταστροφης του Ελληνα ειναι η Αχιλλειος πτερνα του απο αρχαιοτατων χρονων, εκτος αν ο Θεος μας λυπηθει κ μας στειλει καποιον να μας γλυτωσει απ τον αφανισμο,οπως ειπε ο Σωκρατης.
      Πραγματι!Ο Θεος μας λυπηθηκε κ μας εστειλε τον Υιο Του,μας εσωσε με τη Σταυρωση,την Ανασταση Του κ με το μηνυμα της ΑΓΑΠΗΣ.
      Μενει τωρα να γνωρισουμε τη δικαιοσυνη Του, την οργη Του κ την ρομφαια Του.

    16. Ο ένας ανθέλληνας πίσω απ’τον άλλον. Και αυτός βγήκε επειδή ο κόσμος είχε απελπιστεί από τον Τσίπρα και οι νεοδημοκράτες γουστάρουν οικογενειοκρατία. Τώρα την είδε υπέρτατος και αυτός.

    17. Ζητώ το Έθνος.. Γ@ΜΙΕΤΑΙ όλο το δημοκρατικό τοξο

    18. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
      ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ .
      ΦΑΕ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    19. Επιδόματα για 3 μήνες λέει η ΕΕ και μετά βλέπουμε.Το μετά βλέπουμε σημαίνει πολύ απλά,έλληνες κόψτε το λαιμό σας για το τι θα κάνετε με δαύτους.Ούτε μια κουβέντα για ισοκατανομή των βαρών μετάξυ των εταίρων-χωρών.Οδηγούμαστε σε απόλυτο αδιέξοδο.Όποιος κυβερνητικός καραγκιόζης δεν το βλέπει,εκτός από ανεπαρκής είναι και επικίνδυνος.Κάποια στιγμή,η ευρώπη θα κόψει τα κονδύλια.Δεν μπορεί να τους ταΐζει για πάντα.Τι θα γίνει τότε φιλελέδες μου?Πως θα ζήσουν οι αφροασιάτες που κουβαλήθηκαν παράνομα στη χώρα?Σε ποιον εργασιακό κλάδο θα μπορούσαν να απορροφηθούν?Η ανεργία στους γηγενείς είναι ήδη στο 20%.Άθρωποι με κατάρτιση,εμπειρία και παραγωγική ηλικία οι περισσότεροι.Έχετε καταλάβει σε τι περιπέτειες μας βάζετε?

      1. Τους προοριζουν, για τις ΕΟΖ, με εργοδοτρια, την Γερμανια! Και οπως, εχει ζητησει, απο χρονια το ΔΝΤ, θα ενσωματωθουν και στο Ασφαλιστικο Συστημα μας.

      2. Οταν τα κοψει θα υπαρχει μια παγκοσμια κυβερνηση και εσυ δεν θα εχεις κανενα ρολο να παιξεις οποτε σαν αντιδραστικος θα σε φαει η μαρμαγκα

    20. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΑ ΑΥΤΌΚΤΟΝΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ???

    21. Οσοι εξακολουθουμε να πιστευουμε αυτο το ανδρεικελο που κυβερνα ? την Ελλαδα για το συμφερον των
      Ελλήνων, ειμαστε πολυ ηλιθιοι και μ@λακες! Καιρος να καταλαβουμε οτι, κανενα απολυτως μετρο δεν ειναιπρος το συμφερον των Ελληνων! Ειναι ενας απο τους χειροτερους προδοτες της συγχρονης ιστοριας της πατριδοςμας! Με μπροσταρηδες Χαρδαλια το παιδι για ολες τις δουλειες σε ολα τα κομματα και μεγαλος πολεμιος του Χριστοδουλου και εναν καποιον Τσιοδρα με το αγαθο, πραο, γλυκο υφος του να περναει αυτα που θελουν τα αφεντικα του, ενας επιστημονας με χιλια προσωπα, ενας Νεοταξιτης ψυχρος, ο Κουλης Χρυσος παιρνει αριστα απο το αφεντικο του τον Κισσινγκερ! Λιγη υπομονη και αυτα που μας ετοιμαζει αυτο το καθικι θαναι πολυ χειρότερα απο αυτα που βιωνουμε σημερα! Αληθεια ειναι τυχαιο που σε λιγες μερες θα χαλαρωσουν τα μετρα? Και τι συμπτωση, μπαινουμε απο 23/4/20 μεχρι 23/5/2020 στο …ραμαζανι!!!! Ειδατε
      συμπτωση? ΤΥΧΑΙΟ?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!

    22. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ….ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ……ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ….για αυτο και δεν μας γεμισαν με κορωνοιο οπως εκαναν στην Ιταλια και σε αλλες χωρες , για αυτο ο κουλης πρωτοστατει κα ειναι στην πρωτη γραμμη εκεινων που καταδκαζουν οσους ευρωπαιους ηγετες αγαπουν την χωρα τους και ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΠΩΣ Ο ΟΡΜΠΑΝ …….ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΔΩΝ ……και ενα απο τα φιδια ειναι και ο κουλης……

    23. Ποιός στην χάρη μας .
      Θα πληρώνουν και ΕΝΦΙΑ άκουσα και θα τους βγάλουν και ΑΦΜ για να δώσουν συντάξεις στα ανήλικα λαθροκανιβαλοπροσφυγόπουλα ως υπερήλικες μετανάστες όπως έκαναν με τους αλβανούς .
      Το γράφω διότι στην πολυκατοικία που μένω συνέβαινε αυτό με αλβανό 40 ετών και σύνταξη υπερήλικα μετανάστη . Είδα το ετήσιο χαρτί του ταχυδρομείου .

    24. Να μην τα δεχτούνε οι μαλάκες .
      Φτάνουν για τζάμπα μισθοδοσίες 4-5 μηνών στους λαθροκανίβαλους .
      Τα οικόπεδα , τις άδειες τα ρεύματα , τα νερά , τα σχολεία , τα νοσοκομεία , τους υπαλλήλους , την αστυνομία για τους λαθροκανίβαλους χωρίς παιδεία ποιος θα τα πληρώσει χονδρομαλάκες .
      Τις υποδομές της χώρας που θα τους υποστηρίξουν ποιος θα τις πληρώσει .
      Μόλις τελειώσουν αυτά θα τους ρίξουν στον Ελληνικό ΟΑΕΔ για συνέχιση της τζάμπα μισθοδοσίας .
      Το δόλωμα στο αγκίστρι βλέπουν τα καριόλια που έχουμε για πολιτικούς .
      Το αγκίστρι δεν το βλέπουν .
      Μας τελείωσαν πατριώτες και δεν φταίνε οι ξένοι αλλά τα δικά μας λαμόγια .

      1. Σιγά να μην τα πληρώνεις εσύ όλα αυτά. Να είναι καλά τα κονδύλια της ΕΕ. Εσύ ζεις από τους μετανάστες και όχι εκείνοι από σένα.

    25. Το λέτε σαν να μην τι γνωρίζατε,το είχε πει ευθέως η κυρία της παρέας που είχαν έρθει στην χώρα,θα δώσουμε 700000εκ για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων,τότε κανείς δεν το σχολιασε

    26. ΦΤΟΥ ΣΟΥ……………. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.