ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΚΑΒΑΛΑΡΗ

    Κοινοποίηση:
    Στάθης Παναγιωτόπουλος

    Νέα τροπή στην υπόθεση του revenge porn και των ερωτικών βίντεο που αναρτούσε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιώτοπουλος εν αγνοία των ερωτικών παρτενέρ με τις οποίες ερχόταν σε συνεύρεση.

    Επειτα από καταγγελία νεαρής κοπέλας με την οποία είχε ερωτική σχέση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, η Ελληνική Αστυνομία αναζητά να συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».
    Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έδωσε στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και τα λινκ που παραπέμπουν στα βίντεο που έχει ανεβάσει παρά τη θέλησή της ο παρουσιαστής στο διαδίκτυο.

    Η καταγγελία της κοπέλας αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία. Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί αναζητούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προκειμένου να τον συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου.

    «Συνολικά 9 βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο»

    Το πρωί ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είπε ότι υπάρχουν «συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» όπου πρώην σύντροφοί του εκτίθενται στο διαδίκτυο εν αγνοία τους.

    «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ΑΝΤ1, μετά την αποκάλυψη, ότι υπάρχει μια παράνομη πλατφόρμα που υποκλέπτει και διαρρέει προς κάθε «ενδιαφερόμενο» ευαίσθητες πληροφορίες γυναικών.

    «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος για να συνεχίσει: «Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

    «Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητά του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος.

    Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».
    Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

    Αποκάλυψε, δε, πως έχει στη διάθεσή του μία καταγγελία από μία κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους. Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πώς την λένε. Κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΕΑΤ ΕΣΑ ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ. Ε ΡΕ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

    2. Ο δικηγόρος καλά θά κάνη νά περιοριστή στήν δικηγορία του καί νά αφήση τίς ψυχιατρικές διαγνώσεις γιά τούς ειδικούς.

    3. 2021 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΟΣΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΣΤΑΘΗ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ . ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ, ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ, ΛΕΝΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ? ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ! ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

      1. Ενώ εσείς οι άνδρες είστε καλύτεροι χρυσό μου; εε;

    4. Πειτε εσεις οτι θελετε οι ραδιο σαπιλες κονομανε απο παντου ο δαγκωμενος κουραμπιες του σερβετα 3 χρονος επιτυχιας στην θεσσαλονικη
      Παιδικη παρασταση, ο δουμας 2 ραδιοφωνικους σταθμους beach bars και πολλα αλλα μαζι με τον κουμπαρο και ο σταθαρας χωμενος σε ολα και τωρα λατινα αμερικα.

    5. Υπαρχει ομως και το ενδεχομενο να τραβουσε κρυφα

    6. Οι γελοτωποιοί της Αριστεράς(Ράδιο αρβύλα) , οι τιμητές των πάντων , είναι για πολλές φάπες.

    7. Γιατί τα θύματα δεχόντουσαν τη βιντεοσκόπιση των ιδιωτικών στιγμών τους;Δεν γνώριζαν ότι το εν λόγω λαμόγιο ο μπάρμπα Στάθης θα τίς κρεμούσε στα μανταλάκια;Πώς εμπιστεύονταν ένα λαμόγιο; Τόσα ακούμε κάθε μέρα ! Μάλλον κάτι δεν πάει καλά και με εσάς κυρίες μου για ψαχτείτε λίγο……τα γούστα πληρώνονται.

    8. οτι υπηρχε γυναικα που πηγαινε μαζι του με ξεπερνα……

    9. Οι αλλες ανωμαλαρες συναδερφοι του ωχ ΑΜΑΝ θα τη σκαπουλαρουνε δηλαδης?
      Θα γινει θυσια ο….επιβητορας Σταθης για τα συνεταιρακια του?

      1. Βασικά πάντα θα τους στοιχειώνει αυτό που έγινε και είναι αδύνατον να μην είχαν ακούσει ποτέ τίποτα για τον συνεργάτη τους, κάτι ήξεραν και τα δικαιολογούσαν ως πλάκα

    10. θα τον συλλάβουν επειδή έβρισκε γκόμενες και έκανε σεξ…..φταίει που του καθόντουσαν οι γκόμενες…..ενώ οι γκόμενες περηφανεύονται πόσο σέξυ και χειραφετημένες είναι μπορούν μέσα σε μία στιγμή να γίνουν θύματα και να φταίει αυτός στον οποίο έκατσαν, μαγκιά να του κάθεσαι για έναν ρόλο ή μια προαγωγή και ταυτόχρονα “θύμα”, άντε να αποδείξουν ότι δεν ανέβασαν μαζί τα βίντεο…..οπότε αφού ξεφτιλιστούν ξαφνικά γίνονται “θύματα” που διέρρευσαν τα βίντεο εν αγνοία τους……

    11. σαπιλα………να τον βαλετε σε κελι με τα καλα παιδια ………….

    12. και ξαφνου στον αντ1 άρχισαν τα συνέδρια.. με υπουργο δικαιοσυνης.. προεδρο δικηγορικου συλλογου.. και αλλους πολλους εκλεκτους lol.

    13. Ράδιο ποδαρίλα , σατυρίστε τα μούτρα σας τώρα..

    14. Στείλτε τον στον Λιγνάδη να υον ισιώσει τον σκατομπουχέσα

    Comments are closed.