«ΠΟΥΤ@ΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ»! ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ «ΜΟΥΡΛΗΣ» ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ -ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η 35ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

    Κοινοποίηση:
    vitrioli-ereportaz-1280x720

    Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έρχονται ενώ η 35χρονη που κατηγορείται βρίσκεται στον ανακριτή για να απολογηθεί.

    Εκτενές ρεπορτάζ για το θέμα έχει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΤΡΙΤΗΣ

    1.indd

    Μετά τις συνομιλίες, τις φωτογραφίες και τα σημειώματα, η συμπληρωματική δικογραφία που κατατέθηκε στον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, περιλαμβάνει νέα στοιχεία.
    Στοιχεία για την προετοιμασία που φαίνεται να έκανε η κατηγορούμενη για την επίθεση, την οποία, όπως προκύπτει, προετοίμαζε εδώ και σχεδόν έναν χρόνο!Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στα κινητά και το λάπτοπ της 35χρονης προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είχε πρόθεση να αγοράσει ακόμη και πομπό για την παρακολούθηση αυτοκινήτου, πιθανώς του θύματος. Στη δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πως η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι έψαχνε από τον περασμένο Ιανουάριο να αγοράσει πομπό παρακολούθησης, αλλά δεν έχει βρεθεί πομπός. Εκτός αυτού, στο κινητό της έχει βρεθεί και application για τον δορυφορικό εντοπισμό αυτοκινήτου, στο οποίο προφανώς θα είχε τοποθετηθεί ο πομπός. Ωστόσο, ούτε το app φαίνεται να είχε ενεργοποιηθεί ούτε ο πομπός έχει βρεθεί.

    Παράλληλα, στο κινητό της κατηγορούμενης έχουν βρεθεί φωτογραφίες, από τον Ιούνιο του 2019, που δείχνουν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει το θύμα. Υπενθυμίζεται ότι γείτονας της 34χρονης έχει καταθέσει ότι πολλές φορές είχε δει μια γυναίκα να φοράει μαύρα και να κρύβεται πίσω από θάμνους για να παρακολουθεί συγκεκριμένο σπίτι και μάλιστα ο ίδιος την είχε διώξει.

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση με το βιτριόλι, όπως ο διαδικτυακός διάλογος της 35χρονος με το θύμα για το επίμαχο αίτημα φιλίας στο Facebook.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN η 35χρονη μίλησε στην Ιωάννα και την ρώτησε αν είχε δεχθεί ένα αίτημα φιλίας από έναν άνδρα.

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ 40ΧΡΟΝΟΥ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Ακολουθεί ο διάλογος:

    – Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.

    – Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ό,τι θες.

    – Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

    – Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

    – Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.

    – Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;

    – Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

    – Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.

    – Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

    – Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.

    – Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

    – Θύμα: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ 

    Βρέθηκε να πρωταγωνιστή εν αγνοία του σε μια πραγματική τραγωδία. Μια τραγωδία που οδήγησε δυο νέες και όμορφες γυναίκες στην καταστροφή.

    Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Τζάμπα καταστράφηκε η κοπέλα λέω εγώ από μια εμμονικη μουρλέγκω.

    2. Πολλές ταινίες βλέπει το αλβάνι με τα ξανθά μαλλιά

    3. Η Ελληνίδα γυναίκα είναι πουτάνα στην ψυχή,στο μυαλό καί στο σώμα.

    4. Αργό είναι το μυαλό σας . Από άτομα σαν και εσάς τρελαίνονται οι χαζές και όλη τους η ζωή είναι να ικανοποιήσουν τον κάθε μπαρμπα με τις παλιομοδ@@ικες ιδέες τους και καταντ@νε να ρίχνουν χαρτιά. Είδε και αυτή στον σπαθατο μια ντάμα ξανθιά και άρχισε το μυαλό της να οργιάζει. Ευτυχώς γλίτωσε η μελαχρινή

    5. Δυστυχως οι περισοτερες ελληνιδες ετσι ειναι.περνανε τα καλυτερα χρονια τους γλεντωντας και περνωντας καλα και ενα πρωι ανακαλυπτουν πως γινανε 35 και μεινανε ανυπαντρες και χωρις οικογενεια.αλλα τοτε ειναι αργα…..

    6. Ποιος άραγε έχει τα @@ να ψάξει τα οικονομικά και των δύο γυναικών? Από πού προκύπτει όλοι αυτή η οικονομική ευχέρεια? Θα μας απαντήσει κάποιος επιτέλους?

    7. Λαθος Δεν ηθελε να εκδικηθει καμια μελαχρινη Εγραφε αυτα που της ελεγαν οταν έριχνε τα χαρτια Το εγραφε κιολας στο σημεθωμα Χαλ ειναι μέθοδος για ριξιμο χαρτιων

    8. Το κείμενο δεν οφείλει να είναι επεξηγηματικό ως προς το θέμα της ανάρτησης?

    9. Ιωάννα, είμαι παραγωγός ταινιών τρόμου. Εάν διαβάζεις παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου. Ενδιαφερόμαστε να πρωταγωνιστήσεις στη νέα μας ταινία. Τα χρήματα καλά για να ικανοποιήσεις τη λατρεία σου για ταξίδια ακριβά στο εξωτερικό.

      1. Είσε άνθρωπος εσύ; Απορώ πως αναρτήθηκε το περιεχόμενο του μηνύματος σου είσε πιο άρρωστος από αυτή με το βιτριόλι ντροπή σου αν είσε μάγκας βάλε την υπογραφή σου με το όνομα σου αλλιώς εξαφανισου

        1. εδώ έχουμε δημοκρατία κυρία λόλου, αν δεν σου αρέσει υπάρχει και η έξοδο

        2. μας ζαλισες με δαυτην . εσυ κυρια λολου γιατι δεν βαζεις το ονομα σου ;τραβας κανα ζορι τι θα γραψει ο καθενας; θα κανες καλη παρεα με τους γκεσταπιτες εσυ .

        3. Γιατί καλέ λολουυυυυ…..δεν την έβρισα. Επαγγελματική πρόταση έκανα, όπως ο άλλος χθες, ο ιδιοκτήτης του τσίρκου. Παρεμπιπτόντως, με λένε Νώντα Μασούρη κ μου αρέσουν οι 35χρονες χωριάτες!

    10. ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ .

    11. Παιδιά όσοι είστε χοντροί κοντοί άσχημοι και μικροτσούτσουνοι είστε τυχεροί. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας καμία τρελέγκω οπότε δεν κινδυνεύει από βιτριόλια ούτε η γκόμενα σας (αν έχετε) ούτε εσείς.

      1. Δλδ εσύ πιστεύεις πως αυτές έψαχναν ψηλούς, όμορφους και μακρυψ@λιδες;

    12. Εάν εξαιρέσουμε το βιτριόλι είναι μια μια τυπική 35αρα Ελληνίδα!

    13. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ εχεις και συ κατι αποριες, μωρε αδερφακι μου, λες και δεν ξερεις που βρισκεσαι… ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

      1. Χαχαχα πόσο δίκιο έχεις. Απλώς περιμένω να δω τη φάτσα του γαμιά που μόνο σε τέτοια μέρη θα έβγαινε στη φορά αλλιώς σιγά και μην.

    14. Α ρε Νώντα που είσαι όλο προσόντα.
      Κάνεις τις αμοιβάδες να παραμιλάνε
      και μαζί τους βιτριόλια κουβαλάνε…

    15. Στεφανε μηπως η γκομενα το γυρισε επαγγελματικα σε εκτελεστη κατοπιν συμβολαιων? Η εχει κανει κι αλλα εγκληματα και απλως τωρα εκατσε η στραβη και την ξεβρακωσαν? Πολυ επαγγελματικη οργανωση γενικα.

    16. ετσι και την βγαλει εξω ο δικηγορος-χαρι ποτερ της δινω 48 ωρες μεχρι να την βρουνε κομματια.

      1. Καλα εσυ βγαλε την κωλοτρυπιδα σου εξω οπως εχεις μαθει αχαλινωτε τραβελε.

        1. Αχαχα σε γλενταω αλβανακι, σκύψε ευλογημενη… Να σε εμβολιασω

    17. ΑΡΕ ΝΩΝΤΑ ΓΛΥΚΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜ ΜΠΑΛΝΤΙ ΕΔΩ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕςΣ ΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΥ ΣΑΣ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ….

    18. το ξεμοναχιαζονταν στα γραφεια απο που προεκυψε;

    19. Μιλάμε για εντελώς μουρλή και παρανοϊκή.Χωστε την μέσα για 200 έτη.
      Κινδυνος για την κοινωνία είναι αυτή η παλαβή.

      1. Δυστυχως δεν ειναι η μονη ……Ει8ναι ακραια εκδοχη αποψεων που κυκλοφορουν ευρεως.

      2. Ασύμμετρη απειλή και δεν είναι η μόνη. Έχει γεμίσει έξω τέτοιες

        1. 500 χρόνια μπροστά το Πακιστάν από την Ελλάδα πλέον έτσι που την κατάντησαν οι 300 Μασόνοι της Βουλής.

          1. Όχι ρε είπαμε το γμσες Πακιστάν δεν θα γίνουμε ποτεεε

    Comments are closed.