ΠΟΤΕ; ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Π@@ΤΣ@@ ΑΝΗΜΕΡΑ; ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝΔΡΩΝ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων εξαιτίας της κακοκαιρίας, θα αποζημιώσει ο Δήμος Αθηναίων.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έδωσε εντολή στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες «να αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα», τις σχετικές αιτήσεις αποζημίωσης που θα καταθέσουν δημότες. Προϋπόθεση για την υποβολή των αιτήσεων είναι τα οχήματα να βρίσκονταν σταθμευμένα είτε σε κοινόχρηστο χώρο είτε σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του δήμου.
    Τη σχετική αίτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr ή να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου (Λιοσίων 22 – 2ος όροφος).

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, αμέσως μετά την παραλαβή της αίτησης, η Διεύθυνση Πρασίνου θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Οσο σε κυβερνάνε Μασωνοι κανεις δεν σε σώνει (μονο ο Θεός ).
      Έλληνα άλλαξε μυαλά γιατι ο Χάρος σε ανταμώνει.

    2. Καλά σας κάνουν. Στις επόμενες εκλογές δαγκωτό κουλη, Ντόρα, μπακογιαννη.

    3. Μακελειο. Η Ελλαδα ειναι ενα ρημαδιο. Ο Μπακοδημαρχος το μονο που ξερει ειναι πως να αυτοευχαριστιεται με τον Ρουβα και τον μουστακαλη τον Πακιστανο στο Συνταγμα.

    4. Τα δικαιολογητικά να τα βάλει στον πάτο ο λαθροδήμαρχος!!!!

    5. Μπακογιαννη στο χω ξαναγραψει το σχολιο σεβασου λιγο τη μνημη του πατερα σου!

    6. δεν σας σωνει τιποτα ολοι θα σας ταραξουν στις μηνυσεις τωρα κοπροσκυλα.ξυπνησε ο κοσμος .ξοφλησατε γουρλοματη

    7. Μηνυσεις στον ΔΗΜΟ οποίος γλυστραει και σπάει κόκκαλα είτε από βροχή είτε από χιόνι.Αυτες δεν είναι πλάκες για να περπατάει άνθρωπος είναι παγοδρόμια. Που πάνε τόσα δημοτικά τέλη ;;; Που είναι τα έργα ; Βλέπεις πόλεις της Τουρκιας σε βίντεο τέλεια πεζοδρόμια και πλατείες με πλάκες που δεν κάνεις τσουλήθρα.Εδω με μια σταγόνα …. Φεύγεις αεροπορικώς.Οποιος πέφτει σε πεζοδρόμια μηνύσεις.

    8. Σορρυ κιόλας αλλά άμα είναι ανίκανοι οι δήμαρχοι + περιφέρεια, στις επόμενες εκλογές μαυρίστε τους. Αλλά αμα ξαναβγούν απλα τα πάραπονα στον κόσμο που τους ψηφίζει, δε φταίνε αυτοί που βγαίνουν.

    9. Προφανώς κρατική προπαγάνδα είναι όλο το σόου με τις αποζημιώσεις. Τι θα πάρει,ποιος και πότε άγνωστο.

    Comments are closed.