ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ; Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ – ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – 6.260 ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ 89 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    covid

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.260, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 951.351 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες.
    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 93 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.767 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 89, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.325 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 704 (61.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 81.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 558 (79.26%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 146 (20.74%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.533 ασθενείς.
    Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 453 (ημερήσια μεταβολή -10.65%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 458 ασθενείς.

    Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΔΑΝΟΣΟΥΗΔΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΩΝ 300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΧΕΙ ΟΣΕΣ ΜΕΘ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ //// ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΟ Ν.Δ. 15% ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    2. Εμβολιασμένος=σχεδόν τελείως κατεστραμμένο ανοσοποιητικό, δεν έχω κάτι με αυτούς αλλά τους έχουν αφήσει στο έλεος δίνοντας τους την εντύπωση ότι είναι άτρωτη, το 95+% στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι, το 95+% που πεθαίνουν είναι εμβολιασμένοι, τους πούλησαν παπά και δυστυχώς τσίμπησαν και τώρα τους εξαφανίζουν, προσοχή μεγάλη, τα νοσοκομεία είναι διαλυμένα πλέον, ενωμένοι θα διώξουμε τα πολιτικά σκουπίδια!!!!!!!!

    3. Όσο οι δημοσιογράφοι δεν ρωτάνε πόσους νεκρούς είχαμε κάθε μέρα τα προηγούμενα χρόνια,αυτά θα βλέπουμε.
      Κάθε χρόνο έχουμε 350-400 νεκρούς κάθε μέρα
      Απλά τα νούμερα.

    4. Αυτό δεν είναι τίποτα!
      Απαγορεύεται η συνταγογράφηση φαρμάκων από ιδιώτες ιατρούς σε ανασφάλιστους!!!
      Οπότε θα πρέπει να πάνε στο ΕΣΥ που δεν έχει ιατρούς στην επαρχία και εάν έχει ιατρούς σου κλείνουν ραντεβού σε 3 μήνες.
      Το ΕΣΥ έχει καταργηθεί, περιθάλπει επείγοντα περιστατικά, ασθένειες με τον ιό και με τον εμβολιασμό. Στην Ελλάδα δημιουργήθηκε νέα ιατρική ειδικότητα του ιατρού εμβολιαστή!!!!

      1. kosta kosta

        MOMERAMDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ σε Νοσοκομεία και Υγεία

        Άρθρα 8
        Άρθρο 1: Τα νοσοκομεία θα διαχωρίσουν ηλικιωμένους και νεότερους σε ηλικία. Θα εξετάζονται και νοσηλεύονται σε άλλους χώρους από 8.9.2017.
        Άρθρο 2: Εισαγωγή σε νοσοκομεία μόνο με κάρτα ασφαλείας, διαφορετικά θα απαγορεύεται η είσοδος από 8.9.2017.
        Άρθρο 3:
        3 Α: Τα νοσοκομεία όπως περιορισθούν, από 1.8.2017.
        3 Β: Δημιουργία εντός νοσοκομείων ειδικών φυλακών, από16.9.2017.
        (Σημ. Οίμου:Λείπει το άρθρο 4!)
        Άρθρο 5: Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση πολιτών από17.6.2017 για όλες τις υπηρεσίες και όχι μόνο για νοσοκομειακή περίθαλψη.
        🆘Άρθρο 6: Κατάργηση πολλών ιατρικών ειδικοτήτων, από 17.8.2017.
        Άρθρο 7: Συγχώνευση νοσοκομείων και δημιουργία πολυνοσοκομειακών κέντρων, από 17.8.2017.
        Άρθρο 8
        8 Α: Εισαγωγή κάρτας υγείας για όλους τους πολίτες, ιατρούς, από 19.9.2017.
        8 Β: Κατάργηση κέντρων υγείας και πρόνοιας, από 19.9.2017.

    5. Στην οικογένειά μου είμαστε τρεις εμβολιασμένοι και ένας ανεμβολίαστος όλοι (με ντροπή το λέω) ψηφοφόροι της ΝΔ.
      Μετά τον υποχρεωτικό εμβολι-βι-ασμό του κοσμάκη δεν θα ξαναψηφίσει κανείς μας ποτέ οτιδήποτε σιχαμένο μπλε.

    6. Καλα κανουν και μας δουλευουν χοντρα .Εχουν καταλαβει τι ηλιθιος λαος ειμαστε .Μολις ειπε για τα 100 ετρεξαν σαν προβατα.Τα λεφτα κοιταξαν και οχι την υγεια τους.Βρε ηλιθιε εσυ που ετρεξες αν δεν εχεις υγεια τι να τα κανεις τα λεφτα; Δοκιμες απο τον Κυριο μας ειναι αυτα ολα . Εκεινον τον Κυριο μας δεν τον προδωσαν και σταυρωσαν για το χρημα ; Τι διαφορες υπαρχουν στο θεμα αυτο του τοτε με το τωρα πανω στο χρημα ;

      1. Το παιχνίδι χάθηκε τον Μάρτιο του 20, εκεί έπρεπε να γίνει η Πλατεία Συντάγματος Πλατεία Μαιντάν, ναι μπορεί να είχαμε 100 νεκρούς όπως τότε στο Κίεβο, αλλά ο φασίστας θα είχε φύγει (αν προλάβαινε), τώρα πόσους νεκρούς θα έχουμε από τα εμβόλια, τις διασωληνώσεις με οξυγόνο 95 και άλλα που ψάχνει ο Αντωνιάδης?? σίγουρα πάνω από 100 και ουδείς γνωρίζει πόσους… δυστυχώς το παιχνίδι χάθηκε γιατί οι σκληρές πτέρυγες του λαού (νύχτα, οπαδοί, αναρχικοί, κτλπ) έκαναν τις κότες και λάμβαναν 500αρικα

    7. Συμφωνα με τα στοιχεια τους, ενας στους 10 ελληνες ( οι αλλοδαποι δεν καταγραφονται αφου δεν τους πιανει ο ιος αυτους ) εχει νοσησει. Τι να κανουμε, τυχερα ειναι αυτα. Εδω χτυπαει ο ιος τους προεδρους κοματων, υπουργους, βουλευταδες , τραγουδισταδες ( ολοι αρνητες αυτοι; ) Τελος παντων, να μας φυλαει ο Θεος να γλυτωσουμε απο τον ιο που λεγεται Μητσοτακης και ειναι η χειροτερη μεταλλαξη.

    8. η γερμανια σημερα με σχεδον το 80 τοις εκατο του ενηλικου πληθυσμου της πληρως εμβολιασμενο ειχε…
      49.772 κρουσματα….255 θανατους…4.636 στις ΜΕΘ.
      η αυστρια σημερα με σχεδον to 77 τοις εκατο του ενηλικου πληθυσμου της πληρως εμβολιασμενο ειχε….
      8.882 κρουσματα….73 θανατους….637 στις ΜΕΘ.
      η χιλη με σχεδον το 95 τοις εκατο του ενηλικου πληθυσμου της πληρως εμβολιασμενο ειχε…
      2.219 κρουσματα….47 θανατους….707 στις ΜΕΘ.

    9. Θα τους ανεχόμαστε για πολύ ακόμη δυστυχώς. Θέλετε παράδειγμα? Ακόμη και στα γήπεδα οι δήθεν οπαδοί που τάχα είναι φανατικοί κτλ, κάθονται σαν τις π@υτανες στην σειρά για να δείχνουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους και να μπουν στην θύρα! Αντε τώρα να το έλεγαν αυτό την δεκαετία του 90, ότι για να μπω στην θύρα των οργανωμένων και να δω την ομάδα μου πρέπει να κάτσω να με εμβολιασει ο Μητσοτάκης να δείξω πόσο υπακουος είμαι. Αφού οι οπαδοί κατάντησαν π@υτανακια, περιμένετε από τον μεροκαματιαρη να αντιδράσει?

    10. Αν και δεν κερδίζουμε και πολλά.
      Μάλλον η γνώση μας κάνει να υποφέρουμε περισσότερο.

    11. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;

      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΑΡΓΟ.

    12. Δείτε τα περυσινά στοιχεία προ των εμβολιασμών και εκεί θα δείτε το ποιος λέει ψέμματα και το ποιος λέει αλήθεια. Τώρα τα νούμερα είναι χειρότερα και είναι συνεχώς επιδεινούμενα. Και οι ειδικοί μας λένε ότι ο ιός στην αρχική του μορφή ήταν πιο επικίνδυνος από ότι οι μεταλλάξεις.

    Comments are closed.