ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: “ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ”! ΙΣΑ ΜΩΡΗ…ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ “ΤΡΕΝΑΚΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

    Κοινοποίηση:
    εξ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Άξιοι της μοίρας μας για να μην πω κάτι άλλο !!!

    2. Ούτε ο μενγκελε δεν τα έκανε με το ζόρι… Ψαχτε το…

    3. Ομολογώ ότι αυτός ο εσμός διεφθαρμένων φιλελέδων με πιστοποιημένους κλεφτοπασόκους
      είναι κατά πολύ πιο εμετικός απο τα προσκοπάκια του συριζα.
      Η πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι πορτοψάλτες εισαγγελάτοι πληρώνονται
      απο το δημόσιο χρήμα,δηλαδή απο την δική μας φορολογία.

    4. εμείς δεν θα το κάνουμε αυτος ας το βάλει στον κ@λο του το εμβόλιο δικος του είναι ότι θέλει τον κανει

    5. Jawohl Herr Kommandant !!!! Die Demokratie ist Kaputt Herr Kommandant !!!! Die Freiheit ist Tot Herr Kommandant!!!!! Auf Wiedersehen Herr Kommandant!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην ξεχασετε να μας βαζετε και εναν αριθμο-τατουαζ στο αριστερο μπρατσο…….ΧΤΙΚΙΑΡΗ……

    6. Ήταν σκληρος! Τον λέγανε Πορτοσάλτε!!! Με το ζόρι;;; Ούτε με τα ΜΑΤ δεν πάω να το κάνω…

    7. ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ

    8. Αφήστε τους να φανερώνονται μόνοι τους. Θα είναι οι πρώτοι που θα πάνε “άτα”.

    9. ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΥΦΟΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    10. AΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΟΥΔΕΙΣ,Ε ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ,ΠΑΠΑΔΑΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κ.Τ.Λ

    11. AYTO TO BΔΕΛΥΓΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1,2,3 ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ Κ.Α. ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
      ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

    12. Μπορεις να μας πεις τον μισθο σου; και αν ο αλαφουζος ηταν κατα του μητσοτακη(οπως ηταν παλια ο πατερας αλαφουζος) θα μιλαγες για υποχρεωτικο εμβολιασμο η για τα ανθρωπινα δικαιωματα; Ρε δεν σας πιστευει ο κοσμος γιατι λετε οτι σας συμφερει καθε φορα. Ο εργοδοτης σου ο αλαφουζος ελεγε συνεχεια για εγκληματικη οργανωση του μαρινακη στη μπαλα και απο τοτε που τα βρηκανε δεν ξανακουσα για εγκληματικη οργανωση! Ουστ ψευτες.

    13. Νευρακια εχει το πουτ@νακι του Αλαφούζου. Τώρα με το λοκνταουν φαίνεται θα εχει πρόβλημα να ψωνίσει κοκίτσα..
      Πιάσανε τα 250 κιλά προχθές και θα έχει έλλειψη φαίνεται…

    14. ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ κάντε μου μια χαρη ρε παληκαρια. Βάλτε φωτιά στο αμαξι και το σπιτι αυτου του καραγκιοζη.
      Οσοι τον βλεπετε στο δρομο βαρεστε ή φτυστε τον.

      ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ειλικρινα ρε παιδια καντε κατι!!!

    15. ….ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΕΣΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΩΡΗ ΜΑΓΔΑΛΩ !!!

    16. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ λέει τό φερέφωνο τού γουρλομάτης.Τούτος δώ καί ό Σιόρ ο Ευαγγελάτος έχουν λαδωθεί βαριά από τόν Κούλη.Δημοσιογράφοιι τής λινάτσας πού έχουν πέσει πολύ χαμηλά.Εκδίδονται γιά νά παραπλανήσουν τό κοινό
      κατ`εντολή τής κυβέρνησης.Ο ντόμπρος δημοσιογράφος ενημερώνει αμερόληπτα καί αντικειμενικά τούς αναγνώστες τους.Η τρομοκρατία είναι όπλο τών τρομοκρατών καί τού υπόκοσμου,όχι τού δημοσιογράφου.
      Γιάννης Λάκων

    17. Δηλαδη η μαλα@ια παει συννεφο στο Ελλαδισταν. Αυτο ηταν παει η χωρα βουλιαξε.

    18. Με τι ιδιοτητα σεις, λέτε αυτά θα μας βάλετε στην σειρά πως με το καμουτσικι;; Εσείς που κοπτεσθε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα κάνετε τέτοια παράβαση, σεις που ελεγχατε την χρυσή Αυγή νυχθημερόν σε κάθε της παράβαση!!!! Θα φερθητε τόσο ανελέητα στον κόσμο, πως θα φοράτε κι στολή;;;
      Η θα μας μαλωνετε μς τον χάρακα;;;
      Μήπως θα έπρεπε να απεθυνθητε σε ένα ειδικό ψυχονευρολογο;;;
      Καλή επιτυχία στο θεάρεστο έργο σας.
      Άγγελος

    19. η βλαμενη είναι μπροστά σου και τους βλέπεις να μην φοράνε μάσκα αλλά ούτε και τα μέτρα αποστάσεις.. Αλλά εσείς είστε ο τα κάνω ολλα καλά χαχαχα

    20. Ευτυχώς έχουν δηλώσει ότι θα κάνουν το εμβόλιο οι τηλεδικαστες, άντε να ξεβρωμισουμε από εσάς. Όσο για τη γλάστρα δίπλα της έχω εγώ ήδη έτοιμο εμβόλιο άμα θέλει να της κάνω.

    21. Προβλέπω το μεγαλύτερο μακελειό να γίνει αργότερα.Οταν δε θα κάνει ο κόσμος τα εμβόλια που ήλπιζαν και θα τους αναγκάσουν με έμμεσο τρόπο γιατί θα βρίσκει εμπόδια σε υπηρεσίες χωρίς την πιστοποίηση ότι το έκανε.Εκεί, θ’ αρχίσει να πέφτει ξύλο και να την πληρώνουν άμοιροι.

    22. Φτύσε τα μπούτια σου ρε παρτάλι που θα μας βάλεις και σε σειρά για τα εμβόλια παλιολουλού

    23. Άκου τι λέει μόνο 10 πρόστιμα μόνο 10 κάτι δεν πάει καλά λέει . Μωρη σκύλα λίγα είναι τα ψωμιά σου. Ποιος είναι ηλίθιος και χαζός βρε μαλακά ε μαλακά εσύ πήγαινε και κάνε το εμβόλιο παλιό μαλακά με το ζόρι τι είπε με το ζόρι ανάποδα θα σε κρεμάσω παλιό μαλακά που θα μας βρισεις μαλακά παλιομακα

    24. Νά σού κάνω εγώ μέ τό ζόρι λίγο μασσάζ στή μάπα γιά πρόκληση υπεραιμίας;

    25. αρνηθηκα να κανω το τεστ που δεν ηταν και υποχρεωτικο και σημερα το αφεντικο να μην σας πω πως μου μιλησεκαι τη αγριαδες και τη φωνες εβαλε. φανταστειτε να βγει το εμβολιο. πρεπει να παραιτηθω,γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω.

      1. Εγώ. Ήδη παραιτήθηκα και έπαιρνα καλά λεφτά . Παραιτήθηκα όταν μου έλεγαν βάλε μάσκα βάλε μάσκα γιατί δούλευα Αγγλία δε νοσοκομείο και μου λέγανε βάλε βάλε και εγώ δεν εβαζα , δεν με διώξανε αλλά μου τα πριξανε οπότε τους έκανα την χάρη και έφυγα . Δεν μετανιώνω για τίποτα σε καμία επιλογή μου . Περίμενα ότι θα ερχόταν μέρα που θα μας πουν για τεστ και εμβόλιο οπότε την έκανα μια ώρα αρχιτερα .
        Έτσι και αλλιώς τα δεινά θα τα περάσουμε. Επίσης το μακελειό αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή για να δούμε

    26. Αυτός ο γελοίος θα φοράει μάσκα ακόμα και μέσα στο σπίτι του!

    27. να χαιρεσε το ηλιθιο επιθετο σου σκατομουτρο οσο για τις σειρες μολων λαβε πουτανοπαιδα

    28. ΜΕ4 ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΔ ΜΕ ΤΕΤΟΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΧΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΛ

    29. Όποιος θέλει να κάνει εμβόλιο να κάνει. Όποιος δεν θέλει, δικαίωμα του αλλά να του απαγορευτεί η είσοδος σε νοσοκομείο. Να ψωφισει σπιτι του εάν αρρωστήσει. Το εμβόλιο δεν σώζει ζωές, ο εμβολιασμός σώσει.

    30. Τώρα βγήκα έξω στη βεραντα και απέναντι υπάρχει μια πιάτσα ταξί. Είναι πολύ λυπηρό το θέαμα!!! Κρίμα για όλους αυτούς τους ανθρώπους!!!

    31. ΑΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΙΣ ΕΙΣΕ ΡΕ

    32. Ισα μορη χαμουρα.Την τρύπα σου να εμβολιασεις

    33. Όπου τον πετύχετε πετάξτε του αβγά του γελοίου!!

    34. Ρε ζώα νεοέλληνες, πόσο χαμηλά θα πάτε ακόμα;;; Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Σούργελα της υφηλίου!!!!

    35. Ξετσιπωτη προπαγανδα και βριζουν και τον κοσμο.. Ποιοι νομιζουν οτι ειναι τα τσογλανια; Εαν γινει ανακατωσουρα ο κοσμος θα τους χυσει τα αντερα στο δρομο με την οργη που εχει, ειναι ηλιθιοι δεν καταλαβαινουν τι θα γινει..

    36. Έχουν σχέδιο και δυστυχώς δεν γλυτώνει κανείς.Θέλουμε δε θέλουμε θα μας το μπήξουν το εμβόλιο. Ο ΣΚΑΙ είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Πέτσας ανδρείκελο είναι.

    37. Ίσα μωρη πινεζα που θα μας κουνησεις και το δάχτυλο

    38. Κοίτα να δεις που βγάλαν γλώσσα οι κουράδες σαν το πουστοσάλτε και διατάζουν…Ίσα μωρή καργιόλα από δω πέρα …Στήσου στα 4 εσύ κι όλη σου η οικογένεια να σας το χώσουν κανονικά και κράτα τις διαταγές και παραινέσεις για τα χαμαιτυπεία που βγάζεις μεροκάματο σκ@τοκουφάλα…

    39. Ο εμβολιασμός είναι μία ιατρική πράξη και όπως κάθε ιατρική πράξη πρέπει να έχει την έγκριση αυτού που την δέχεται. Αν κάποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί δεν μπορείς να του επιβάλλεις με το ζόρι να εμβολιαστεί. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ υποχρεωτικός. Τώρα αν σε όσους δεν εμβολιαστούν βάλουν εμμέσως τόσα εμπόδια που η ζωή τους θα γίνει κόλαση αυτό είναι άλλο. Αλλά να σε υποχρεώσουν με το ζόρι να εμβολιαστείς αποκλείεται.

    40. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΕΕ ΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΙΞΠΥΝ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ…ΕΔΩ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΝΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΙΟ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ? ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ? ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΚΟΥΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ?ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΑΛΗΤΕΣ.

    41. Ίσα μωρη Χαμουρα!! Σε τα μας βγήκες να πουλήσεις εξυπνάδα και φούμαρα!! Καραγκιόζη της ασφάλτου!! Σουργελο του δημοσιογραφικού χώρου!! Τσιράκι αρχιδογλυφτη του λαθρεμπορου μπροστινου που δε τη κοπαναει μπας και δει άσπρη μέρα η ομάδα!! Ουστ μασκοφορε βρωμυλε της συμφοράς!Πάρτα ρε !!

    42. Αυτός τώρα τι σόι δημοσιογράφος είναι από την στιγμή που είναι πιστό σκυλί του Κούλη; Σε τι χρησιμεύει στην αντικειμενική δημοσιογραφία ένα παπαγαλακι της νουδου; Πώς μπορώ σαν πολίτης να ενημερωθώ σωστά από άνθρωπο του Μητσοτάκη; Τον πετυχαίνω καμία φορά στο Σκάι τα πρωινά και αλλάζω κανάλι λίγο πριν κάνω εμετό.

    43. Γιατί νομίζετε ότι θα σεβαστούν κάποιο ανθρώπινο δικαίωμα και κάποια ατομική ελευθερία; Για αυτούς είμαστε αγέλη που τους ανήκει. Αν μετά βγάλουν παρενέργειες τα εμβόλια που δημιουργήθηκαν στο τσακ μπαμ,αυτοί δεν θα φέρουν καμία ευθύνη.

    Comments are closed.