«ΠΟΝΑΩ ΠΟΝΑΩ… Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ…» – «ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ – ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ»: ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 10ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MARKELA-THESALONIKH-ENTOSPISMOS-MARIRAS--ARTHROU

    Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που βρήκε τη μικρή Μαρκέλλα κοντά στο πρατήριο. Το κορίτσι έλεγε πως πονάει και πως την πείραξαν. Στο σημείο την άφησε η γυναίκα που την είχε αρπάξει.

    Μια σοκαριστική μαρτυρία για την 10χρονη Μαρκέλλα από την Κατερίνα Σεραφημίδου, την γυναίκα που την βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

    Η κ. Σεραφημίδου κάθισε μαζί με τη μικρή Μαρκέλλα μέχρι να έρθει η αστυνομία και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Το 10χρονο κοριτσάκι της είπε πως την άφησε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα η οποία την πήρε.

    Επίσης της αποκάλυψε πως όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες ενώ η Μαρκέλλα ανέφερε πως την πείραξαν και πως πονούσε χωρίς ωστόσο να προβεί σε άλλες λεπτομέρειες, με την αστυνομική έρευνα να αναμένεται να δώσει φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση.

    Στο μεταξύ στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης έχει μεταφερθεί η 10χρονη Μαρκέλλα. Η ανήλικη βρέθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

    Σύμφωνα με μαρτυρία περιοίκου που την πλησίασε και συνομίλησε μαζί της, αφού αναγνώρισε ότι επρόκειτο για την αγνοουμένη μαθήτρια, η 10χρονη περιπλανιόταν στο δρόμο με τον σχολικό σάκο στους ώμους της. Κατά την ίδια μαρτυρία, μοναδική της επιθυμία της ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της στην Κάτω Τούμπα, περιοχή που απέχει 3 με 4 χιλιόμετρα από το σημείο εντοπισμού της. Επί τόπου κλήθηκε η αστυνομία η οποία παρέλαβε το κοριτσάκι, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα της που με ανακούφιση επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την αίσια έκβαση της περιπέτειας της κόρης της.

    Η ίδια ανέφερε ότι η Μαρκέλλα είναι καλά στην υγεία της και ότι θα εξεταστεί από ψυχολόγους, Όπως έγινε γνωστό, δε, από αστυνομικές πηγές, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων για να «φωτίσει» τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε αλλά και να απαντήσει σε μία σειρά από ερωτήματα, με βασικότερο αυτό για το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες που αγνοείτο η τύχη της, έτσι ώστε να διακριβωθεί εάν υπάρχει εμπλοκή προσώπου ή προσώπων και εάν στοιχειοθετούνται εις βάρος τους ποινικά αδικήματα.

    Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ήδη την κατάθεση συμμαθητή της 10χρονης που την συνόδευε κατά την επιστροφή της από το σχολείο, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, οπότε χάθηκαν τα ίχνη της.

    Σύμφωνα με την κατάθεσή του ανήλικου, μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά φώναξε το όνομα της Μαρκέλλας και ζήτησε να την ακολουθήσει. Η εξαφάνισή της, που απασχόλησε τις τελευταίες ώρες το πανελλήνιο, προκάλεσε την κινητοποίηση και του «Χαμόγελου του Παιδιού» που ενεργοποίησε επείγουσα ανακοίνωσή αναζήτησης της μαθήτρια του Δημοτικού. Στις έρευνες για τον εντοπισμό της, εκτός από τις Αρχές, συμμετείχε πλήθος εθελοντών ενώ η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες κοινοποιήσεις.

    Ο άνθρωπος που βρήκε την Μαρκέλλα
    Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ασφαλως και κουβαλησε ο Μητσοτακης στην ενδοχωρα την σαρα και την μαρα και το κακο συναπαντημα, ξεχασες ομως το αλλο …….λεβεντοπαιδο που ειχε την χωρα , μπητε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δοσετε!!!!!!!! Τετοιους ……..λεβεντες της δεκαρας δεν τους ξεχναμε, διοτι πηγαινουν την χωρα για ισλαμοποιηση!!!!!!

    2. Τρελό εργαλείο η Σεραφημίδου. Έμπαινα άνετα με χίλια.

    3. Εαν ηταν απαγωγη δεν θ τν εβρισκαν ποτε αυτη βρεθηκε κ γρηγορα μαλιστα κατι αλλο συμβαινει. Τ ΧτΠ κ αλλες φορες χανει βρισκει κ δν δινει λογαριαμο που ηταν τ παιδια.

    4. Άμεσα ο εισαγγελέας να δώσει το παιδί στον μπαμπά του!!!

    5. Έναν Μεταξά χρειάζεται η Ελλάς για να καθαρίσει την σαπίλα….

    6. Είναι ρομα η μικρη;αν ναι αυτοί έχουν δικούς τους νόμους ,που σημαίνει ότι αν αρνήθηκε η μάνα προξενιό μπορεί να την απήγαγαν να την “πείραξαν”όπως λέει η μικρή και έτσι ή οικογένεια της να δεχτεί να την δώσει στον υποψήφιο γαμπρό,θυμηθείτε ότι η μητέρα του πσιδιου ελεγε στην μσνα της…δεν τους είπα τιποτα μανούλα εννοωντας τους δημοσιογράφους

    7. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΑΛΛΑDΑ.ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    8. και το να χει χασει επαφη με χρονο μου δειχνει ναρκωση και αρπαγη νεφρου
      Και φυσικα πρεπει να δουμε τι ειναι αυτο το ..πειραγμα που λεει το παιδι

    9. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ?
      ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ?
      ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ .
      ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    10. Σε αρπαγες παιδιών, βιαστές,παιδόφιλους,και εμπρηστές η ποινή πρέπει να εκτέλεση μετά βασανιστηρίων και με συνοπτικές διαδικασίες.Αλλα μας έχει φάει η δημοκρατία και ο κάθε ανώμαλος έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Υπό αλλα καθεστώτα θα είχε συλληφθεί θα είχε μεταφερθεί με καμιονι στα ορυχεία του Γιακουτσκ και θα φτυαριζε θειάφι μέχρι να ψοφήσει, ή θα έτρωγε σφαίρα στον αυχένα και ο λογαριασμός της σφαίρας θα πήγαινε στην οικογένεια της προς πληρωμή.

    11. Οι 300 της Βουλής με την ψήφο του κάθε κομματόσκυλου κάνανε την Ελλάδα κράτος γεμάτο κλέφτες λαθραίους λαμόγια απατεώνες παιδεραστές ανυπότακτους πούστηδες λεσβιες αναρχικά σκατά και πολλά άλλα…

    12. Δυσμενη μεταθεση στη Γαυδο για τον διοικητη του τμηματος Α. Τουμπας, να φυγει απο εκεί
      αμεσως. Καθυστερησε τεσσερεις ωρες και αποπεμποντας τη μητερα του κοριτσιου λεγοντας της οτι ειναι φάρσα.

    13. Αυτη η ανομια ειναι αυτο το οποιο πετυχε η αριστερα και η ψευτο δεξιοι ονομαζομενοι που στην ουσια ΠΑΛΙ ειναι απλα μονο αριστεροι.
      Μπορει ο καθε βρωμιαρης να κανει οτι θελει, σκοτωνει ο καθε μαφιοζος με συμβολαια θανατου οποιον δεν του αρεσει και γενικα επικρατει το χαος.
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΛΟ.ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    14. Τι στο διάολο γίνεται, δεν προλαβαίνουμε να καλμάρουμε απο το ένα γεγονός, πάμε σε άλλο.Τούτο δω είναι ακόμη πιο σοβαρό.Τι του κάνανε και πονάει στα πλευρά, του πήρανε νεφρά;Ετσι και τη βρούνε τη σκατοβρώμα να της τσακίσουν τα δικά της τα πλευρά.

    15. Κουβάλησε στην ενδοχώρα όλη την λέπρα το τουρκόσπερμα ο Μητσοτάκης.

      1. Ο μητσοτακης σας φταίει ή ο Τσιπρας που ανοιξε τα σύνορα;

        1. TΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ

        2. Άντε ξυπνά καημένε. Ενα κομματάκι απο το ιδιο πανάκι ειναι, τι δεν καταλαβαινεις;;

    16. Θανατική ποινή στους παιδεραστές ,απαγωγείς

    17. Μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια χρειάζονται ούτε δικαστήριο ούτε τίποτα.

    18. δεν είπε ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά, μπορεί τίποτα χαστούκια να της έδωσαν, πάντως δεν της έριξαν βιτριόλι.

    19. εύχομαι να την πιάσουν την σκρόφα και να της σπάσουν τα κόκαλα! έχει γεμίσει ο τόπος ανώμαλους, παιδεραστές, απατεώνες.. επιτέλους πρέπει να ενεργοποιηθεί θανατική πίνει να ξεβρομίσει ο τόπος

    20. Εχει γεμισει η κοινωνια ΤΕΡΑΤΑ. Τουλαχιστον φοβηθηκε και το αφησε το πιτσιρικι. Πρεπει ομως οπωσδηποτε να την βρουν και να την αναλαβει ο κοσμος. Αυτη η ανωμαλια που ο καθενας αποφασιζει να καταστρεψει μια ζωη επειδη ετσι του καπνισε πρεπει να λαβει τελος. Αυτα τα καθαρματα πρεπει να φοβουνται την κοινωνια οχι η κοινωνια αυτους.

    Comments are closed.