ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΩΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ OPEN ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΥΛΗ – ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    open_2

    Επίθεση από παρακρατικούς δέχθηκε τη νύχτα συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, του μοναδικού καναλιού που μεταδίδει με αντικειμενικότητα και δημοσιογραφική δεοντολογία, πάντα σε σχέση με τα λοιπά ιδιωτικά κανάλια και την ΕΡΤ, την καταστροφή που συντελείται στην χώρα αυτή την στιγμή.

    Η επίθεση των παρακρατικών έγινε στον ρεπόρτερ του καναλιού Κ.Αλατζά ο οποίος κάλυπτε με συνέπεια τα γεγονότα και στην ρεπόρτερ του καναλιού Ελευθερία Σπυράκη.

    Μάλιστα η επίθεση σύμφωνα με την Ε.Σπυράκη έγινε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, οι οποίοι δεν επενέβησαν, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως ότι οι επιτιθέμενοι ήταν κυβερνητικοί πράκτορες! 

    Είναι το κανάλι που έχει καταγράψει την οργή των κατοίκων κατά του Κ.Μητσοτάκη σε απ’ευθείας μετάδοση

    Δείτε το:

     

    Δείτε και τον Κώστα Αλατζά επί τω έργω, λίγες ώρες ενωρίτερα για να καταλάβετε τι εννοούμε:

     

    Εντωμεταξύ λίγη ώρα πριν, τα ΜΑΤ που έστειλε η κυβέρνηση στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης εναντίον των αγανακτισμένων πυρόπληκτων, εμπόδιζαν υδροφόρες και εθελοντές να πάνε το μέτωπο της φωτιάς!

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Δραπέτευσε ο Ηλίας, πήγε και έδειρε τους δημοσιογράφους και μετά γύρισε στο κελί του.

    2. ΠΑΛΙ Η..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ??? ΓΕΛΟΙΟΙ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! ΣΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΠΑΡΑΚΑΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ..ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ!!!

    3. Όποιος ξέρει την οικογένεια δεν εκπλήσσεται

    4. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!!! ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ OPENTV ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΥΣ !

      ΚΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!

    5. Γιατί εκεί στο Open αποδεχτεικατε ασυζητητί τη δήλωση, που έκανε πριν λίγο, ο εκπρόσωπος του Μέρα 25,οτι οι τραμπουκοι που επετεθησαν στο συνεργείο σας είχαν μεθοδους Χρ. Αυγής; Τώρα σε όλα τα σαιτ διαβάζουμε ότι κυβερνητικοί είναι αυτοί που σας επετεθησαν, γι’αυτο & δεν επενέβη η Αστυνομια.

    6. Ξαναχτύπησαν…οι “μαϊμούδες” της Κατεχάκη…;

    7. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΜΕ!!!!

    8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

    9. Μα η αστυνομία (με πολιτικά) τους χτύπησε, τι να επέμβει; Εντολή Μητσοτάκη, αντίποινα.

    Comments are closed.