ΠΟΛΕΜΟΣ! XIΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΛΕΣΒΟ! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟ” ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    lathro

    Tραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά με εκατοντάδες αλλοδαπούς να πραγματοποιούν δεκάδες αποβάσεις σε 24 ώρες σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Σύμη. 

    Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, έστειλε  επιστολή στους δημάρχους Κω, Πάτμου, Νισύρου, Λειψών, Τήλου, Χάλκης και Μεγίστης, καλώντας τους να προχωρήσουν όλοι μαζί σε δυναμικές  κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τόσο για την κατάσταση που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο το τελευταίο διάστημα με τις μαζικές αφίξεις αλλοδαπών.

    Αποκαλυπτικός είναι ο χάρτης που βλέπει το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τις αποβάσεις των αλλοδαπών από κάθε πλευρά της περικυκλωμένης Λέσβου! Σκάφη εντοπίζονται σε κάθε γωνιά του νησιού σε Τσόνα, Κόρακα, Κάτια, Κεχράδα, Πλωμάρι, Αγριλιά Κρατήγου, Πάμφιλα.

    Μέσα σε 24 ώρες, τουλάχιστον 15 σκάφη έφτασαν στα νησιά του Αιγαίου, μεταφέροντας 511 άτομα. 22 σκάφη έφτασαν προχτές μεταφέροντας 777 άτομα το προηγούμενο 24ωρο. Συνολικά 46 σκάφη!

    Πιο αναλυτικά, 527 αλλοδαποί έφτασαν σε μία ημέρα, εκ των οποίων οι 226 στη Λέσβο, οι 81 στη Χίο και οι 220 στη Σάμο. Όλοι τους προωθήθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, όπου ζήτησαν άσυλο.

    Να σημειωθεί ότι στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας πλέον ζουν περισσότερα από 11.000 αλλοδαποί. Η συντριπτική πλειονότητα όσων διαμένουν στον καταυλισμό ζουν σε αυτοσχέδιες παράγκες σε κτήματα που είτε έχουν ενοικιασθεί από ΜΚΟ είτε έχουν αυθαίρετα καταληφθεί.

    -Τουλάχιστον 15 σκάφη έφτασαν στα ελληνικά νησιά προχθές μεταφέροντας 511 αλλοδαπούς.

    -Το πρώτο σκάφος εντοπίστηκε έξω από την περιοχή Μόλυβος στη Λέσβος.

    -Το δεύτερο πλοίο έφτασε στη περιοχή Περίχωρα, στα νότια της Λέσβου.

    -Το τρίτο πλοίο ήταν της Frontex έξω από τη Λέσβο.

    -Το τέταρτο πλοίο βρέθηκε έξω από το Tarti της Λέσβου.

    -Το πέμπτο πλοίο βρέθηκε στην Τσόνια, Λέσβος.

    -Το έκτο πλοίο εντοπίστηκε στο Πλωμάρι της Λέσβου.

    -Το έβδομο σκάφος έφτασε στη περιοχή Μόλυβος, στη Λέσβο.

    -Οκτώ σκάφη εντοπίστηκαν έξω από την Μυτιλήνη.

    -Η ένατη, δέκατη και ενδέκατη βάρκα έφτασαν στη Χίο

    -Η 12η βάρκα έφτασε στην Αγ. Παρασκευή, στη Σάμο.

    -Το 13ο σκάφος εντοπίστηκε στην περιοχή Μεσόκαμπος της Σάμου.

    -Επίσης 32 άτομα μεταφέρθηκαν στη Λέρο ενώ η ίδια ακριβώς κατάσταση επικρατεί και σε Σάμο, Χίο.

    89 αλλοδαποί σε Κω και Φαρμακονήσι μέσα σε δύο ώρες

    89 παράνομοι μετανάστες αφίχθησαν στην Κω και το Φαρμακονήσι μέσα σε δύο ώρες, συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Πέμπτης από τις 4.30 έως 6.30 σήμερα το πρωί.

    26 άτομα έφτασαν στην Αμμόγλωσα, 12 άτομα στο Σκανδάρι και 9 άτομα στη Λάμπη. Συνολικά έφτασαν στην Κω σήμερα το πρωί  47 παράνομοι μετανάστες.

    Επίσης τις ίδιες ώρες έφτασαν στο Φαρμακονήσι 42 παράνομοι μετανάστες.

    Επιστολή του δημάρχου Σύμης προς τους δημάρχους Κω και άλλων 6 νησιών – Κάλεσμα σε δυναμικές κινητοποιήσεις

    Κύριοι συνάδελφοι,

    Στη Σύμη αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα ελλείψει ιατρικού προσωπικού, κατάλληλου για την επάνδρωση και αντιμετώπιση επειγουσών και μη αναγκών.

    Την περίοδο που διανύουμε το υπάρχον ιατρικό προσωπικό στο νησί μας περιορίζεται σε μία αγροτική ιατρό και έναν αποσπασμένο παθολόγο για δέκα ημέρες.

    Όπως αντιλαμβάνεστε, το ελάχιστο πλέον εναπομείναν προσωπικό του Πολυδύναμου Ιατρείου Σύμης αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες περίθαλψης και ιατρικής φροντίδας προς τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, όπως αυτές παρουσιάζονται και προοδευτικά διογκώνονται με την άφιξη καθημερινά δεκάδων παράνομα εισερχόμενων μεταναστών στο νησί, καθώς έχουν καταγραφεί στο ιατρείο σοβαρά περιστατικά μεταδιδόμενων λοιμωδών νοσημάτων.

    Πλέον τίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η ασφάλεια των κατοίκων του νησιού (πάνω από 3.000 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 500 περίπου παιδιά).

    Δεδομένου, περαιτέρω, ότι,

    – είναι αδύνατον το ιατρικό προσωπικό υπηρεσίας υπαίθρου, να αντεπεξέλθει σε ταυτοχρόνως λαμβάνοντα χώρα τακτικά αλλά και επείγοντα περιστατικά,
    – η μορφολογία και η οικιστική διαίρεση του νησιού είναι τέτοια που επιβάλλει ιατρικές επισκέψεις σε διαφορετικά σημεία του δήμου,  ενώ σε περίπτωση διακομιδής ασθενούς στη Ρόδο (καθώς εκεί είναι το πλησιέστερο νοσοκομείο) υποχρεωτικά συνοδεύεται από τον γιατρό, με αποτέλεσμα το νησί να μένει μόνο με έναν ή κανέναν ιατρό.

    Ο Δήμος μας επιθυμεί να προλάβει κάθε δυσμενή εξέλιξη στο θέμα της παροχής υπηρεσιών υγείας στο νησί.

    Γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζετε ίδιες και ενδεχομένως, χειρότερες συνθήκες ιατρικής περίθαλψης στα νησιά σας, θα θέλαμε τη σύμπραξή σας στις κινητοποιήσεις που προτιθέμεθα να καταφύγουμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το κράτος που ολιγωρεί και δεν επιδεικνύει τον απαιτούμενο ζήλο για άρση του χρόνιου αυτού προβλήματος που καλούμαστε να διαχειριστούμε χωρίς επιτυχία και με ρίσκο ανθρώπινες ζωές.

    Οι κινητοποιήσεις μπορούν να λάβουν χαρακτήρα συντονισμένων ενεργειών, όπως κλείσιμο δημοτικών καταστημάτων, σχολείων, δημόσιων υπηρεσιών γενικότερα, άρνηση καταβολής φόρου (π.χ. ΕΝΦΙΑ) κ.λπ., μιας και δεν απολαμβάνουμε τα ίδια προνόμια με τους συνανθρώπους μας στα αστικά κέντρα. Είμαστε στη διάθεσή σας για την ανάληψη πρωτοβουλιών το συντομότερο δυνατόν.

    Οφείλουμε να μεριμνήσουμε τόσο για την ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού, όσο και του υπηρετούντος ιατρικού προσωπικού, ώστε να αντιμετωπιστεί το γρηγορότερο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σοβαρότητα του προαναφερθέντος σοβαρού ζητήματος που προκαλεί πλήθος προβλημάτων στα νησιά μας με την άμεση τοποθέτηση ειδικευμένων ιατρών, οδηγού ασθενοφόρου και μόνιμης καθαρίστριας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. κουλης τα ιδια και χειροτερα σκατα με τον τσιπρα

    2. καλα που ειναι τουριστικα σημεια και τα βλέπει το φως της δημοσιότητας! χιλιάδες περνανε απο τον εβρο και δεν ακουγεται τιποτα!

    3. Ενω το δικο σου σπιτι θα το προσπερασουν, ανοητε!!!!!!!

    4. Στον διάολο να πάτε ηλίθιοι. Σε λιγο θα σας κυνηγάνε τα αλλοδαπά και θα τρέχετε να σώσετε το άχρηστο τομαρι σας. Αλλα μην τολμήσετε να έρθετε στην Αθηνα η γενικα στην Ηπειρωτική Ελλαδα. Να μείνετε εκει και να τους φάτε ολους αυτους στην μουρη. Εδω δεν ειστε ευπρόσδεκτοι. Κάθεστε τόσα χρονια και βλεπετε την ειςβολη, βλεπετε την καταληψη του νησιού σας απο τους αλλοδαπούς εισβολείς και δεν κάνατε τιποτα. Ενας μωρε, ενας, εκει δεν είχε μυαλό;;;; Δεν είχατε τσαγανό να κάνετε κατι τόσα χρονια;;; Επρεπε να είχατε πετάξει εξω απο το νησί σας τις πρόστυχες ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους. Αντ αυτου εσεις καθόμασταν στα καφενεια και τις καφετέριες και απολαμβάνατε το καφεδακι σας. Ε, τωρα θα ξεβολευτειτε. Στα τσακιδια να πάρε, δεν σας λυπάμαι. Παιρνεται αυτο που σας αξίζει. Ειμαι εξω φρενών. Και με εσάς και με ολους τους Ελληνες που τόσα χρονια κααααθονται και οταν εμεις φωνάζαμε για τον κίνδυνο που ερχόταν, μας έβριζαν. Οταν κατεβαίναμε για το συγκεκριμένο θεμα, ήμασταν τρεις κι ο κούκος.

    5. Η κεραμεως ετοιμαζει το εδαφος για την εισβολη των λαθρο,αφαιροντας την εθνικοτητα και τη θρησκεια απο τα αποκυτηρια. Τον στρατο τον εξευτελησαν βαζοντας τον να σκουπιζει τουαλετες των λαθρο και να τους μαγειρευει,
      Μην περιμενετε να τον βαλλουν να φυλαει τα συνορα της πατριδος δεν θα προλαβαινουνε ,τους δωσανε τορα καινουργια υπηρεσια ,να κανουν τοις φιλιπινεζες στους λαθρο.
      Ο στρατος δεν πρεπει να αποδεχθει τετοιο εξευτελισμο εκ μερους των πολιτικων,πρεπει να αναλαβει αυτος την εξουσια του κρατους,
      Μια στρατιωτικη δικτακτορια τους χρειαζεται για να πεταξει τα ρεταλια της πολιτικης ηγεσιας που ξευτελησαν και κατεστρεψαν το κρατος.
      Διαφοτρετικα θα πρεπει να επαναστατησει ο λαος ,να ξεσηκωθουμε ,οπως ξεσηκωθηκαμε για την Μακεδονια και ακομη ποιο δυναμικα.
      Αλλα φοβαμαι θα βαλλουν τα νατοικα στρατευματα των Τουρκων των Αλβανων και των Σκοπιανων να μας αποδεκατησουν.
      Αν δεν θελουμε να γινουμε ραγιαδες της ΕΕ και της πουλιμενης πολιτικης εξουσιας ,πρεπει να ξεσηκωθουμε ,διαφορετικα μας βλεπω δουλους των λαθρο,εμεις θα πληρωνουμε φορους ,θα μας περνουν τα σπιτια με τη βαρια φορολογηση και θα τα δινουν στους λαθρο.
      Καλιτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα αιωνια σκλαβια στην ΔΝΤ τους λαθρο και την ΕΕ .
      Θα μας ξεριζοσουνε,θα γινουμε απατριδες μεσα στην ιδια μας τη χωρα.
      Μας πουλησαν οι πολιτικοι ολων των χρωματψων.

    6. οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε εσεις ψηφοφοροι του δημοκρατικου τοξου και της μιζας δεν σας αρεσε το κομμα το πατριωτικο θελατε τον συνεργατη των γερμανων παππου πατερα και υιου φατε τωρα το θεμα ειναι ομως οτι την πληρωνουμε και εμεις που δεν ψηφισαμε προδοτικα υποκειμενα

    7. Ραγιάδες θρασύδειλα ανθρωπάκια θα σας γαμησουν της γυναίκες οι μουσουλμάνοι έρχονται κτυπά με πόρτες

    8. Ηταν που θα κλεινατε τα συνορα, παραμυθαδες της ΝΔουλας τυπου Συριζα!!!!!!! Που θα παει ρε αυτη η κατασταση;;;;;;;;;; Εχει εισβαλει στην χωρα η Μιση Ασια και η Μιση Αφρικη, περιμενετε να ερθουν και οι υπολοιποι;;;;;;; Τα ιδια με τους προηγουμενους;;;;;;; Που θα τους βαλετε ρε ολους αυτους;;;;;;; Αντε να χαθητε μαριονετες των αλητων των ΜΚΟ!!!!!!!!

    9. Δειλά ανθρωπάκια νεοέλληνες πολύ θα το ευχαριστηθώ όταν οι σκυλαραπες μπουν στα σπίτια σας

    10. να τις χιλιασετε τις αποβασεις με βαρκες ζωα ηλιθιοι νησιωτες

    11. Ο κουλης μοιραζει καθρεφτακια και χαντρες στους ιθαγενεις του γκρεκισταν για να μην καταλαβουν το μεγαλο αγγουρι που τους ερχεται απο πισω,χωρις βαζελινη.

    12. Υπάρχει μόνο μία λύση. Φύλαξη των συνόρων με το στρατό. Εξάλλου γιαυτό υπάρχει ο στρατός και τον πληρώνουμε. Και τι σημαίνει φύλαξη των συνόρων με το στρατό; Ακολουθείται η γνωστή στρατιωτική διαδικασία. Δύο φορές προειδοποιητικές βολές. Δε χαμπαριάζουν με αυτό οι εισβολείς; τότε η τρίτη στο ψαχνό. Μετά έχει λήξει το θέμα. Όταν ξέρει ο άλλος πως θα φάει μολύβι εάν προσπαθήσει να μπουκάρει στη χώρα παράνομα, απλά δε θα έρθει. Από την ταράτσα πολυκατοικίας πηδάει κανείς; Όχι γιατί ξέρει πως θα σκοτωθεί. Να κάνουμε λοιπόν ταράτσα τα σύνορα και τελειώνει το θέμα. Τα πράγματα είναι όπως βλέπετε πολύ απλά… εάν το θέλεις. Όσο για ανθρωπισμούς κλπ, να τα πείτε αλλού. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει το μαντρί της Ευρώπης. Η Ευρώπη εάν διαφωνεί να τους παίρνει η ίδια με απευθείας πτήσεις και όχι να δίνει δισεκατομμύρια στον Ερντογάν για να μη μας τους στέλνει δήθεν…

    13. ΠΟΛΕΜΟΣ! XIΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΛΕΣΒΟ! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ.

      Το βρόμικο σχέδιο είναι της Ελλάδος και κανενός άλλου , μη παραμυθιάζετε τον κόσμο ότι για όλα φταίνε οι απέναντι , οι απέναντι την δουλεία τους κάνουν , εμείς είμαστε ΆΠΑΤΡΙΣ κωλόπαιδα , λίγο μυαλό χρειάζεται και όχι κλάψα .

      1. ZZ
        MBRABO SOU , ISE IPSILOU BATHMOU EKSIPNOS … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MBRABO SOU !!!!!!!!!!!!!!!!

    14. Στειλτε και λιγους εδω στη Αμφιαλη του Πειραια,λυπηθειτε μας.Οι επιχειρησεις μας εχουν παρει τη κατιουσα.Πριν απο δεκα μερες πουλησα ενα χαλι και τεσσερα κιλιμια,απο τοτε τιποτα.

    15. Για να δω τι θα πουν τώρα οι ψηφοφόροι της Νουδούλάς, οτι κατάφεραν να διώξουν το ΣυΡιζΑ , Για να κάνει η ΝΔ τα ίδια με τους λαθρομετανάστες ,με τις ΜΚΟ, με τα Σκόπια (ο Κουλής σαν καλο παιδάκι είπε στη Μέρκελ θα Σεβαστούμε την συμφωνία), με τα μνημόνια στην οικονομία που Ξεπουλάνε την Ελλάδα στη Γερμανία , με τις Γερμανικές αποζημιώσεις , με την εκπαίδευση από την οποία η Μαντάμ Κεραμέως αφαιρεί την εθνικότητα απο το απολυτήριο και στα βιβλία του γυμνασίου έχουν βάλει εργασία για τα παιδιά: γράψτε ένα γράμμα στο δήμαρχο να διαμαρτυρηθείτε Για τα παιδιά των hot spot ,Που οι κακοί έλληνες , Δεν τα αφήνουν να πάνε σχολείο, …………….εε ρε Φαύλοι ψηφοφόροι ,Πρόβατα , Εκεί ψηφίστε Ν.Δ. -ΣυΡιζΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Και όλο το συνάφι Μαζί με το δεκανίκι γραφικό, Κρατικοδίαιτο κόμμα των καλλιτεχνών Ελλάδος(Βλέπε Μποφίλιου και Μικρούτσικο) ΚΚΕ, μέχρι να Σας ψοφήσουν.

    16. Δεν πειράζει ελληναράδες μου πατριωτάρες του κώλου της ΝΔ… Να σας σώσει ο Κούλης, ο συριζαίος με γραβάτα… Σε λίγο θα έχει γίνει και όλη η Ελλάδα όπως το κέντρο της Αθήνας και τότε θα καταλάβετε πόσο μαλάκες ήσασταν και θα εκλιπαρείτε να σας σώσει η Χρυσή Αυγή αλλά είναι ήδη πολύ αργά. Ούτε ο Χίτλερ δε θα μπορούσε να σας σώσει μαλάκες μου…

    Comments are closed.