ΠΟΙΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΜΑΣ “ΠΙΑΣΟΥΝ” ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ – ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ “ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ”

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο

    Ο Κούλης Μητσοτάκης και οι “ειδικοί” που τον συμβουλεύουν, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, και μάλιστα να ξεκινήσουν άμεσα και όχι το φθινόπωρο όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες τρεις ομάδες εργαζομένων έχουν μπει στο «στόχαστρο».

    Η κεντρική κατεύθυνση είναι η αρχή να γίνει από τους εργαζομένους στους οίκους ευγηρίας, καθώς εκεί υπάρχουν ευπαθείς ομάδες.

    Φυσικά από τους πρώτους στη λίστα βρίσκεται και το υγειονομικό προσωπικό, για τους οποίους ο υποχρεωτικός εμβολιασμός μπορεί να ισχύσει και μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ήδη παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο τραπέζι της κυβέρνησης είναι και η υποχρεωτικότητα στους εκπαιδευτικούς. Kαι αυτό γιατί η κυβέρνηση δεν θέλει να κλείνουν τα σχολεία με καραντίνες. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο, ώστε να όλοι οι εκπαιδευτικοί να είναι εμβολιασμένοι πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

    Καθώς ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν μπορεί να ισχύσει για το σύνολο του πληθυσμού, καθώς εγείρονται πολλά ζητήματα συνταγματικής φύσης, η κυβέρνηση ποντάρει σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τον Οκτώβριο θα εκδικαστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζόμενων στην ΕΜΑΚ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. σελίδα 2: ‘από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.763 θάνατοι. Το 95.2% είχε
      υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω’.

      Μπορεί η σία, ο εισαγγελάτος, η που-τατιάνα, η βασίλω, ο σήψας, ο σκορδαλιάς, το πουλάκι τσίου, η παγώνα, το κούλη και οι λοιπές ‘ερωμένες των κατακτητών’ να τσιρίζουν καθημερινά ξεδιάντροπα ΨΕΜΑΤΑ στα κανάλι αλλά η ίδια η έκθεση του εοδυ αποκαλύπτει την απάτη με τον εμβολιασμό νέων υγιών ανθρώπων

    2. Να προχωρήσουν οι εμβολιασμοι γιατί περιμένω τη μίζα μου για να πάω διακοπές. Πλασιέ εμβολίων με καταντήσανε τα αφεντικά μου. Εσείς το μπόλι και εγώ τη μίζα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στην Ελλάδα που τίποτα δεν λειτουργεί το καλοκαίρι, τρέχουν με χίλια και με εκβιασμούς οι εμβολιασμοί. Και υποβιβάζουν τους θάνατους νέων ανθρώπων από τα εμβόλια. Τί άλλο να κάνουμε ρε Έλληνα(συμπολίτη σε λέει ο κούλης) μπας και καταλάβεις ότι όλα γίνονται για τις μίζες;

    3. Δεν έχω να πώ τίποτα: Σε λίγο θα αρχίσουν να μιλάνε τα συμβάντα και τα γεγονότα. Ο χειμώνας θα είναι πολύ στενάχωρος σε σχέση με το εμβόλιο………ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ……………..

    4. Μεσα οι ανεμβολιαστοι
      Εξω οι εμβολιασμενοι….τελος….κ οσοι δεν πιστεύουν ν πανε εθελοντικα σε κανα νοσοκομειο ν δουν τι κανει ο κορονοιος κ τι επιπτωσεις εχει στον οργανισμό….μετα θ πάνε αμμεσα γ εμβολιο!!!!!!!

      1. ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΑ;;;

      2. Μη λες έξω οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ γιατί και συ μέσα θασαι και θα το δεις…..

      3. Τα νοσοκομεια καλα ειναι να ανοιξουν επιτελους το στομα τους και να απαιτησουν να ερθουν οι θεραπειες των μονοκλωνικων και οχι να σιγονταρουν στην προοθηση των πειραματικων εμβολιων.

      4. Γιατί αναστατώνεσαι εσύ, με τέτοιον τρόπο αν εγώ αρρωστήσω και πεθανω; Εγώ γουστάρω να κολλήσω και να πεθάνω, ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα;

    5. τα εμβολια ολα λιγουν στις 8 αυγουστου και για αυτο τα κανουν ολα αυτα παλι τα ιδια θα εχουμε οπως επι υπουργιας αβραμοπουλου που τα εκαψαν στην υψικαμινο στην δεη τριπολης τα λαμογια ακριβως ιδια τσιοδρας και κοντοζαμανης

    6. Μην μασάτε
      Θα μας κλασουν τα @@
      Σπέρνουν τρομοκρατία
      Να δω τι θα θερισουν
      Οσονούπω
      Κρατάτε αμυνα μέχρι να βγουμε στην αντεπίθεση
      Αντισταση/Αντίδραση

    7. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2021/953ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 14ης Ιουνίου 2021 … παράγραφος 36

    8. Όσο καθόμαστε και βγάζουμε το θυμό μας στο πληκτρολόγιο αυτά και άλλα πολλά θα γίνονται. Η λύση είναι μία… όλοι ενωμένοι έξω απο αυτό που το λένε Βουλή. Ας αφήσουμε στην άκρη πολιτικές ιδεολογίες και ας σκεφτούμε τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

    9. να κάνει κάτι η κυβέρνηση γιατί καταρχήν ΔΕΝ υπάρχει πουθενά υποχρεωτικός εμβολιασμός, για αυτό δεν παίρνει την ευθύνη για απολύσεις κτλ. μόνο λένε αερολογίες στα κανάλια για να φοβήσουν το κόσμο.Ακόμα και νομοθετική ρύθμιση να κάνει, κανένα ευρωπαικό δικαστήριο δεν θα τη δικαιώσει.Και οι επιχειρηματίες που μοιράζουν φυλλάδια εκβιασμού να γνωρίζουν πως για οποιαδήποτε παρενέργεια προκύψει σε εργαζόμενο μετά τον (αναγκαστικό) εμβολιασμό του, ή την απόλυσή του, θα λογοδοτήσουν αυτοί στα δικαστήρια, με τον Άδωνι και τον Κούλη να βγάζουν την ουρά τους απ’έξω.

    10. όσοι στο παρελθόν συνεργάστηκαν με καθεστώτα που σήμερα θεωρούνται ακατανόμαστα, δεν άκουσα ποτέ να λένε ότι υπάκουσαν και συνεργάστηκαν για να μην μείνουν άνεργοι ή μήπως δεν πάει το παιδί στο σχολείο να ακούσει για αλλαγές φύλου, πόσο πιο κάτω θα πέσει ο ραγιάς;;;;;;;;;; συνεργάζεται με τον διάβολο για να μην χάσει την δουλειά του………………..

    11. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ….. ΨΕΥΤΟ ΜΕΣΣΙΑ…. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ…. ΤΟ SATAN SMILE ΤΩΝ JHIL BIDEN HENRY KISSINGER GATES SOROS & CIA ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…. ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗΣ… ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ…. Η ΨΥΧΗ ΑΧΡΗΣΤΗ…. ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΣΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?… ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ… BILDERBERG… ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΘΑ… ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ…. ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ…. ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ 90%….KOULIS BASTARDO

    12. Δε θέλω να το κάνω.. Αισθάνομαι ότι με βασανίζει το καθεστώς μητσοτάκη.. Ανήκω στις ομάδες αυτές.. Ανεργία από Σεπτέμβριο.. 😢😢😢😥😥😥

    13. «Όταν οι ναζιστές ήρθαν για να πάρουν τους γιατρούς, σιώπησα επειδή δεν ήμουν γιατρός.
      Όταν φυλάκισαν τις νοσοκόμες, σιώπησα γιατί δεν ήμουν νοσοκοκόμα.
      Όταν ήρθαν να πάρουν τους τους δασκάλους, σιώπησα γιατί δεν ήμουν δάσκαλος.
      Όταν ήρθαν να πάρουν τους καθηγητές, σιώπησα γιατί δεν ήμουν καθηγητής
      Όταν ήρθαν να τρυπήσουν εμένα, δεν υπήρχε πια κανείς ατρύπητος για να διαμαρτυρηθεί».

      επικαιροποιημένη μεταφορά από ποίημα του μετανοημένου ναζί Martin Niemöller

    14. Πρέπει να γίνει υποχρεωτικό ο εμβόλιασμος για όλους δεν μπορεί 30 άτομα σε διάφορα site να λέμε να μην κάνουμε το εμβόλιο ειναι λάθος και ψέμματα.. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

      1. Επειδη βιαστηκες και δεν αντεξες εσυ,πρεπει να παρεις και αλλους στο λαιμο σου;Αμα το μεντανιωσες η φοβηθηκες ειναι δικο σου θεμα…Με το ταμειο…Ειναι αργα για δακρυα!

      2. Και υποχρεωτική ευθανασία χρειάζεστε μερικοί… Αν και με το εμβόλιο έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα…

      3. Για το δικό μας σώμα και τη δική μας ελεύθερη βούληση δεν θα αποφασίσεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος ανόητος, και τα 30 άτομα και λίγοι παραπάνω είναι μάλλον αυτοί που θέλουν να αποφασίσουν στο όνομα των πολλών για την καταστροφή τους!!!!!!!!!

    15. Πρέπει όλοι να τρέξουμε να κάνουμε το εμβόλιο και να υποταχθούμε στις ΗΠΑ, Γερμανία και ΕΕ με αρχηγό το γκαουλάϊτερ κούλι.

    16. Βιάζονται πάρα πολύ αλλά γιατί; Για την μετάλλαξη; Δεν μου φαίνεται. Κάτι άλλο έρχεται.

    17. Oi Εμβολιασμοί μέρα με τη μέρα πέφτουν σε ημερήσια κίνηση και αυτό το διαπιστώνει κανείς μέσα από το καθεστωτικό emvolio.gr .
      Μέσω αυτού του γεγονότος οι εμβολιολάτρες / κωρονομανιακοί και πλασιέ του κουβέρνου Κούλη ασκούν προπαγανδιστικές πιέσεις για να εμβολιάσουν και τις πέτρες απ’τον κήπο μας.
      Η μαύρη προπαγάνδα τους περνά το δόγμα “οι μη εμβολιασμένοι δημιουργούν υγειονομικό πρόβλημα στην κοινωνία” ενώ επιστημονικά ισχύει το αντίθετο αφού οι μαζικοί εμβολιασμοί προξενούν μεταλλάξεις και διασπορά (δρ. Μοντανιέ , Αντωνίου , Ιωαννίδης κ.α.)
      Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι Οι μεταλλάξεις αυξάνουν τη μεταδοτικότητα , μειώνουν την δραστηκότητα του γιόκα κοβιντ-Δ.
      Βατόπουλος : – “Τον Μάϊο του 2022 η δραστικότητα του θα πέσει στα επίπεδα της εποχιακής γρίππης. “ .
      – ΟΚ , τότε γιατί να εμβολιαστώ και να μην περιμένω με αυτοπεριορισμό να περάσει ο ερχόμενος χειμώνας;
      Μην τσιμπάτε , προστατεύεστε από Σύνταγμα , ευρ. Νομοθεσία , κανονισμό της Νυρεμβέργης και κανείς δεν μπορεί να ασκήσει διώξεις αν δεν αντιδράσετε με νόμιμα / ασφαλιστικά μέσα και μέτρα.

    18. Όπως αποκαλύπτει η εφσυν το ακροδεξιό τσίρκο έβαζε στην χώρα όποιον γουσταρε χωρίς έλεγχο και εσάς σας είχαν να στέλνετε sms για να πάτε περίπτερο, σας έκοβαν πρόστιμο, σας έριχναν ξύλο σε πλατείες και σας φόρτωναν τις ευθύνες. Δεν το περιμένατε αυτό με ΝΔ ε?

    Comments are closed.