ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΠΟΥ “ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ” ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ Α΄ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ” (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    mosialos lusa

    Για να μην ξεχνάμε ποιος πραγματικά είναι ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος!

    Θαυμάστε αυτόν που θα σας πάρει τα σπίτια από την εποχή που ήταν υπουργός στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτόν που προπαγάνδιζε τις εντολές των Γερμανών, αυτόν που ξέχασε…να πει ότι οι Γερμανοί ξαναέχτισαν την Γερμανία με τα δικά μας λεφτά που έκλεψαν επί κατοχής!

    Σύντομο βιογραφικό για να καταλάβουμε ποιος είναι αυτός ο τύπος που βγαίνει κάθε τρεις και λίγο στα δελτία ειδήσεων, όπως του ΣΚΑΙ και μας κάνει υποδείξεις για τον κορωνοϊό!

    “Ο Ηλίας Μόσιαλος (γεν. 3 Σεπτεμβρίου 1960, Δράμα) είναι Έλληνας καθηγητής και πολιτικός. Εξελέγη βουλευτής το 2009 με το ΠΑΣΟΚ. Το 2011, στην κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, είχε αναλάβει υπουργός Επικράτειας με καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου.”

    Πρόκειται για τον καθηγητή, που πριν μερικές ημέρες στο δελτίο του ΣΚΑΙ μας ενημέρωνε… ότι το σχέδιο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού στην Ελλάδα και όχι μόνο, το έχουν καταστρώσει γερμανοί επιστήμονες, όχι Έλληνες.

    Δείτε ΕΔΩ τι είχε πει ο γνωστός καθηγητής στον ΣΚΑΙ! ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ;;; ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ Η ΚΟΣΙΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η.ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ KAI TIΣ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Μόσιαλος…Μωυσής…εεε???? Τελικά το επιθετάκι ποιό είναι?

    2. Ο μοσιαλος ειναι ενας απο αυτους τους ξεφτιλες που μας παραμυθιαζαν τοσο καιρο για τον μονοδρομο της εε.
      Ειναι ενα πιονακι του συστηματος της τραπεζικης παγκοσμιοποιητικης μαφιας.
      Αυτος ειναι και ο λογος που οι πρακτορες τυπου κουλη τον βαζουν μπροστα.
      Ειναι δικος τους και πρεπει να παραμυθιασει για αλλη μια φορα τον κοσμο.
      Το συστημα ανακυκλωνει τα πιονια του σε καθε κυβερνηση.

    3. Αυτή είναι η μαλακισμενη Δεξιά που επιτρέπει στον κάθε απατεώνα και προδότη του Έθνους,να ανακηρύσσεται σε σωτήρα και ήρωα!
      Αεί στον διαβολο γαμιολες!

    4. Έτσι ακριβώς ως προς τα σπίτια των Ελλήνων !!!! Μιλάει τώρα το London school of Economics…..Το πανεπιστήμιο της οικογένειας Ρότσιλντ….

    5. Αν πήρες σπίτι με δανεικά, βασικά πρέπει να το αποπληρώσεις. Όχι λαμογιές κλπ κλπ

    6. Επειδη αναγκαστηκα να ζω στη γερμανια εδω και 8 χρονια… Που εχουν βρει αυτη τη μ@λακια και ολοι την παπαγαλιζουν οτι ταχα οι γερμανοι εχουν μικροτερα ποσοστα ιδιοκτησιας και ταχα πολλοιι ελληνες ειναι ιδιοκτητητες 2 σπιτιων ενω οι γερμανοι οχι;.. Δηλαδη στη γερμανια τα σπιτια ποιοι τα εχουν αρειανοι; Τα σπιτια σε χωρια που πολλα ειναι ακατοικητα και πανε οι γερμανοι στις διακοπες τα εχουν εξωγηινοι;; Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι οι γερμανοι εχουν ολοι δικο τους σπιτι, εκτος εξαιρεσεων συνηθως νεων ζευγαριων που αλλαζουν συχνα κατοικια και πολη κατι που συνηθιζουν πολυ οι γερμανοι.Επισης αρκετοι γερμανοι που γνωριζω απο γνωστους και συναδελφους εχουν 2ο σπιτι σε περιοχες διακοπων τα λεγομενα ferienwohnungen. Δεν ειναι λιγοι οι γερμανοι που αγοραζουν σπιτι στο εξωτερικο παρα πολλοι εχουν 2ο σπιτι στην ισπανια αγαπημενος προορισμος των γερμανων για διακοπες, καποιοι ιταλια, καποιοι στην ελλαδα.
      Κι εγω ο ιδιος δεν αξιωθηκα 20 χρονια δουλειας να εχω δικο μου σπιτι στην ελλαδα καθοτι παντα ιδιωτικος υπαλληλος,στη γερμανια σε 7 χρονια πηρα σπιτι που δεν ειχα ονειρευτει με δανειο φυσικα αλλα με ορους και συνθηκες που στην ελλαδα ειναι ουτοπια να τα συζητησεις καν. Λοιπον ας αφησουν τα ψεμματα περι ιδιοκτησιας των ελληνων που σκοπο εχουν να σας κλεψουν με την αιτιολογια οτι εχετε πολλα ταχα..

      1. Μπράβο φίλε για το κείμενό σου και που ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ πολλά πράγματα. Γιατί πολλοί μας δουλεύουν μου φαίνεται στην Ελλάδα.

    7. Οι Έλληνες ρε πράκτορα πριν να μπουν στο Ευρώ είχαν σε μεγαλύτερο ποσοστό ιδιόκτητη κατοικία. Μετά την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση το ποσοστό μειώθηκε και οι Έλληνες φτώχειναν. Καραγκιόζη , πότε οι Γερμανοί μας δάνεισαν και δεν το ξέρω. Εγώ ξέρω ότι εμείς τους δανείσαμε το 40 και έκτοτε μας χρωστάνε πάνω από πεντακόσια δισεκατομμύρια.. για να μην μιλήσω για τις κλεψιές θησαυρών κτλ Το 2009 το γερμανικό κατά κεφαλήν εισόδημα ήταν κατά 25% μεγαλύτερο από το Ελληνικό και όχι διπλάσιο που μας ξεφουρνίζεις αστοιχείωτε, που θέλεις να το παίξεις και κυβερνητικός εκπρόσωπος..και αν συνυπολογίσουμε ότι η παραοικονομία στην Ελλάδα , μεγάλη αλλά και μικρή ήταν σαφώς μεγαλύτερη της Γερμανίας τότε αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι εμείς ήμασταν πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς..Το ότι η Γερμανοί έχουν βαριά βιομηχανία δεν λέει και τίπτε..και η Σοβιετική ένωση είχε βαριά βιομηχανία αλλά οι πολίτες της ήταν φτωχοί.

    8. τα σαπια πιόνια λεν ότι περνούν οδηγίες να λένε

    9. Πείτε στον μ@λακα πως οι Γερμανοί έπαιρναν δάνεια με μηδενικό επιτόκιο και σαν καλοί τοκογλυφοι που είναι δανειζαν την Ελλάδα με επιτόκια 2 – 4%. Άρα ποιος, βρε μ@λακα, είναι ο κερδισμενος?

      1. Όταν βεβαίως οι αγορές μας δάνειζαν με 15%. Να λες ολόκληρη την αλήθεια όχι τη μισή

    10. Ένας μακακας που απ θέλει το ρητό: δάσκαλε που δίδασκες κλπ… αρρώστησε η κόρη του.. Ποιος ξέρει τι διαφορετικά έλεγε στο κορίτσι…

    11. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?? Μ ΑΥΤΑ ΤΑ Κ Α Θ Ι Κ Ι Α ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ?
      ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ?ΟΤΙ ΕΓΩ Η ΕΣΥ Η Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ Η ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ?
      Στεφανε πηγα σε περιπτερο κοντα στην γειτονια μου και δεν ειχαν εφημεριδες…για να παω σουπερ μαρκετ
      και να περιμενω στην ουρα για εφημεριδα νομιζω πως ειναι υπερβολικο…για κοτα τι μπορεις να κανεις..

      1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ……? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!

    12. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ Α΄ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ”

    Comments are closed.