ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ… ΑΝΙΕΡΑ – ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΕ – ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ – ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ

Κοινοποίηση:
iereas

Προθεσμία για την Τρίτη το πρωί ζήτησε και έλαβε ο ιερέας που συνελήφθη μετά από καταγγελίες ανήλικου κοριτσιού για βιασμό σε βάρος της.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών και της ύπαρξης ανήλικου θύματος μελέτησε άμεσα το υλικό και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για τα βαρύτατα αδικήματα.

Ο ιερέας  διώκεται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή και αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τη σύλληψη του δράστη των καταγγελομένων πράξεων. Κατά την είσοδο του ιερέα στα δικαστήρια η κόρη του φώναζε «είναι αθώος, είναι αθώος».

iereas1

Το θέμα είναι ότι πίσω από αυτές τις πράξεις, εκτός από τις δικές του ορέξεις, αν ο ιερέας ικανοποιούσε και άλλους. Πίσω από το ράσο φέρεται να βρίσκεται μεγάλο κύκλωμα παιδεραστίας.

iereas2

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι περιγράφει στην κατάθεση του ότι οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν το χρονικό διάστημα από το 2019 εως τον Μάιο του 2020. Το κορίτσι φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό του περιβάλλον μέχρι που τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη θεία του τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ιερέα.

Μετά την αποκάλυψη της ανήλικης, έγινε άμεσα καταγγελία και ξεκίνησε προανάκριση από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Μετά το τέλος της έρευνας διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η δικογραφία και κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να ζητούσε αρχικά γυμνές φωτογραφίες από το κορίτσι, την ώρα που της έστελνε πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

Αδιανόητο είναι το γεγονός ότι ο ρασοφόρος, την απομόνωνε μετά από κάθε κατήχηση και αφού την έβαζε να εξομολογηθεί μετά τη βίαζε λέγοντας της «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου».

Το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».

papas-vias

Ποιος είναι ο βιαστής-ιερέας

Ο Σ.Β. είναι 37 ετών, 35 την περίοδο για την οποία καταγγέλλεται, όταν, όπως κατηγορείται, για ένα πεντάμηνο βίαζε την ανήλικη.

Ο 37χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από την επαρχία όπου και υπηρέτησε αρχικά, μετά την αποφοίτησή του από εκκλησιαστικό ΙΕΚ επί επτά χρόνια και ακολούθως μετέβη στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις για τον ιερέα – Σε αργία με απόφαση Ιερώνυμου: «Μου πρόσφερε χρήματα για μία ώρα μαζί του» καταγγέλλει κοπέλα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Να χαρώ εγώ το κωλοπαπαδαριό σας φαρισαίοι ιερείς εκμεταλλευτές αθώων ταλαίπωρων ψυχών, βιαστές, υπάρχουν και ψυχίατροι μακριά από τους τράγους.

  2. ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΧΑ…ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

  3. Στέφανε δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από αυτα που λένε. Ούτε φωτογραφίες ούτε βίντεο ούτε τίποτα. Τον πολεμούσαν πολύ οι μκο γιατί είχε καταπληκτικό έργο στην ενορία. Μην βιάζεστε.

    1. Μακάρι να είναι έτσι, γιατί είναι αδιανόητο να συνέβη από εχέφρονα άνθρωπο – δεν μπορεί να είναι δυνατόν και μάλιστα με ανήλικο παιδί – έγιναν της μόδας όλες αυτού του τύπου οι κατηγόριες …. είδωμεν σε κάθε περίπτωση πάντως….

    2. σου θιξαμε τον « αγιο « αυτον ανθρωπο ? Αντε ρε βλ@κα , δεν ντρεπεσαι λιγακι που λεει ψεματα το ανηλικο κοριτσι .

  4. Eγω θα μιλησω για τους δικαστες που εχουν τελειωσει και δικαζουν με ψευτικους νομους , απο τη μια εχεις βιαστη (βιασμο η ετσι λενε) αλλα απο την αλλη εχεις παραμυθια… και τα παραμυθια θα τελειωσουν φετος (πολλα αν οχι ολα) . Oι δικαστες ειναι τελειωμενα πιονια , οποιος δεν το εχει καταλαβει θα το καταλαβει μεσα στο ”2022” . Να πουμε (ξανα) ..3 πραγματα και οποιος καταλαβει καταλαβε ..οι αλλοι θα ξυπνησουν το ”2022” θελουν δε θελουν (θα βγουν πολλα αν οχι ολα) με νεα ψεματα… . 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (”2022”) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα ειναι ολα υποθεσεις αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3ον__Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει (μετα θα γινουν κι αλλα ) ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο , ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες…

  5. Το κορίτσι ψεματα λεει… αυτη τον εστελνε φωτο με τσοντες και επειδή δεν την απαντουσε τα πηρε στο κρανίο και ειπε ολα αυτα… με ψυχολογικά και οικογενειακα προβληματα ειναι το κορίτσι!!! ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΛΑΚΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ !

    1. Μόνο που αυτά που λες εσύ μπορούν να βρεθούν αν υπήρξαν…

    2. σου θιξαμε τον « αγιο « αυτον ανθρωπο ? Αντε ρε βλ@κα , δεν ντρεπεσαι λιγακι που λεει ψεματα το ανηλικο κοριτσι .

    3. Ο/Η ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ! λέει:

      * Ο τραγόπαπας, * αυτος της εστελνε φωτο, * δεν του απαντουσε, * ειναι ο τραγόπαπας
      ΜΠΡΑΒΟ! ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ!
      ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! ΕΥΓΕ! ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ!

  6. Αν κάποιος δεν είναι αδελφή η μπινές παπάς δέ γίνεται.Οι γονείς φταίνε που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε αυτούς τους αλήτες.

  7. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ. ΣΙΧΑΜΑ. ΓΛΟΙΩΔΗΣ. ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΓΛΙΤΣΑ.

  8. Αλλοδαπή είναι το φερόμενο ως θύμα , μάλλον Αλβανίδα. Για να δούμε μήπως είναι σκευωρία και τον συκοφάντησε τον Ιερέα…

    1. Εσείς μυαλό δε βάζετε, θρησκόληπτα πρόβατα. Στείλτε τα παιδιά σας στα ρασοφορα τερατα.

    2. Ο Τραγόπαπας είναι Ψυχανώμαλος! Το λένε κι άλλες ανήλικες!
      Είμαστε με το μέρος του κοριτσιού απ’ όπου κι αν κατάγεται!
      Λέει την Αλήθεια! Έχει τη Στήριξη και την Αγάπη μας!

  9. αντε τωρα να σε ευλογησει να σε εξομολογησει αυτος που ονομαζεται ιερεας. Αυτος φαινεται γινηκε ιερεας για να ειναι δημοσιος υπαλληλος να τρεχει ο μισθουλακος του και αν ειναι αληθεια να κανει αυτα τα αισχη.ντροπη δεν υπαρχει?

  10. Αυτοί διώχνουν τον κόσμο από τις Εκκλησίες

  11. Η Εκκλησία πρέπει επιτέλους να μπει σε έναν κύκλο κάθαρσης. Ποιος είναι, τι είναι ο καθένας, τι γίνεται με κύκλους, κατηχητικά, αδελφότητες, μονές, ιδρύματα. Οι μητροπολίτες και αρχιμανδρίτες μπορεί να διαχειρίζονται καθημερινά τεράστια ποσά χρημάτων, όπως με την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, τις δωρεές συν τα θεολογικά ζητήματα. Είναι προφανές πως κυρίως άτομα που δεν είναι ιερείς και μοναχοί ή μοναχές έχουν παρεισφρήσει παρασιτικά στην Εκκλησία. Η Εκκλησία όμως δεν είναι ούτε Δημόσιο ούτε και όμιλος. Δεν πας για το βόλεμα ούτε γίνεσαι έγγαμος ιερέας για να έχεις ένα μισθό και από εκεί να βολέψεις το σόι. Έχει τεράστιες ευθύνες η θέση του ιερέα και ειδικά όσο ανεβαίνεις.

  12. Ο/Η Να τον χαίρεται η εκκλησία του Σατανά που τον χειροτόνησε! λέει:

    Παντρεμένος με τρία παιδιά. Τι είπε ο Απόστολος Παύλος; Ο καθένας για τις πορνείες του να αρκείται στη γυναίκα του!

  13. Μα, αφου τα ακροδεξιά ορκ λένε οτι μονο οι μουσουλμάνοι βιάζουν. Τι όχι; Βιάζουν κι οι χριστιανοί; Ο κοκα κολας κι ο θεσσαλονικιός ειναι μουσουλμάνοι? Μηπως ρε ορκ, ειναι θέμα ανθρώπου κι οχι θέμα φυλής;

    1. Ακόμα ακροδεξιούς μας λέτε? Που ζείτε ρε μπαγάσηδες? Ποιο είναι το περιβάλλον σας ήθελα να ‘ξερα. Στην Εκάλη μένετε? Δεν εξηγείται αλλιώς…

    2. Κατα αρχας αν καποιος ειναι μπασταρδος( με τουρκους, Αραβες κτλ ) δεν λεγεται Ελληνας.Μονο οι λευκοι ειναι Ελληνες.Αλλα προς τα κατω και οι λευκοι αν ζουν σε ενα βρωμερο συστημα δεν εχουν πατο.Η διαφορα μας με αυτους ειναι προς τα επανω

      1. Λευκοί με σταφίδες που θα πεις λευκους τους ελληνες.
        Ου ρε πηθικα φάε τη μπανάνα σου.

    3. ειναι θεμα ανθρωπου και οχι φυλης δεν διαφωνω, για αυτο τον λογο δεν χρειαζομαστε εισαγωγες, capito.

  14. Ουστ διεστραμμένε τραγε! Θάνατος στους βιαστές και στους παιδερες!!!!

  15. Εμετικό. Στην Τρίπολη κιαυτος. Και μζ και η ηλίθια κόρη του που τον υποστηρίζει. Άιντε πια παλιοξεφτιλες, παλιοανώμαλοι. Τέτοια κοινωνική ξεφτίλα γενικώς δεν ξαναθυμαμαι. Τι στο καλό κάνουν οι γονείς, δεν προσέχουν τα παιδιά τους;

  16. ο καρκινος των ελληνων εχει ονομα .Ξυπνηστε ρεεεεεεε!

Comments are closed.