ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ. ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ …«ΚΡΕΒΑΤΙ» ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ! ΌΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ!

    Κοινοποίηση:
    (Ξένη δημοσίευση) Ο Ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης. σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ThessNews» δήλωσε ότι «το μνημόνιο της δραχμής» θα είναι όλεθρος σε μία οικονομία με τα χαρακτηριστικά της Ελληνικής», ενώ συμπληρώνει χαρακτηριστικά «Ας ακολουθήσουμε το θετικό παράδειγμα της Κύπρου, που ξέφυγε από το μνημόνιο εντός του ευρώ», Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/STR

    Σε μια φοβερή καταγγελία προχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Είπε ότι με βάση τα στοιχεία που έχει, παρακολουθούσαν και την προσωπική του ζωή ώστε να τον εκβιάσουν κάποια στιγμή αργότερα… Η καταγγελία προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, που προσπαθούσε να ισοφαρίσει τα πράγματα…
    Στο μεταξύ χθες και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ύστερα από σύσκεψη με το προεδρείο της ΑΔΑΕ ζήτησε να γίνει έρευνα για το πόσοι βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθούνται.

    Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αυταρχική αντίληψη να παρουσιάζει το θύμα ως θύτη, ενώ έκανε λόγο για ένα «επιτελικό παρακράτος».
    Όπως σημείωσε ο ίδιος, η ΕΥΠ δεν ήθελε μόνο να παρακολουθεί τις τηλεφωνικές του συνομιλίες, αλλά και την προσωπική του ζωή, καθώς αυτό τα κακόβουλο λογισμικό πέρα από το ότι παίρνει όλα τα αρχεία, ακόμα και όταν είναι κλειστό το κινητό μπορεί να βιντεοσκοπεί και να ηχογραφεί.
    «Μιλάμε για λογισμικά που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Αν κυριαρχήσουν κράτη που κάνουν χρήση τέτοιων λογισμικών, η φιλελεύθερη δημοκρατία και η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων θα πάνε περίπατο», δήλωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η ενοχή της κυβέρνησης αποδεικνύεται από τον βομβαρδισμό παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού με τη βοήθεια των ελεγχόμενων Μέσων.

    Ο Γεραπετρίτης

    Σχολιάζοντας τις επικρίσεις της κυβέρνησης ότι αρνείται να ενημερωθεί, υπογράμμισε ότι «ουδέποτε καμία αρμόδια υπηρεσία έχει ζητήσει να με ενημερώσει επισήμως. Το μόνο που έγινε είναι να λάβω ένα μήνυμα στο κινητό μου από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη και λίγο πριν παραπεμφθεί ο αρχηγός της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων, να επικοινωνήσω μαζί του. Τότε πήρα τους δικηγόρους μου και είπα ότι θα δεχτώ να ενημερωθώ μόνο επίσημα. Και χθες ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι δε γνωρίζει τίποτα. Πώς θα με ενημέρωνε, αφού όπως ισχυρίζεται δεν γνωρίζει;».
    Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι να ενημερωθεί η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και με τη σειρά της να πάει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να ενημερώσει επίσημα το Κοινοβούλιο.
    Σχετικά με τους λόγους παρακολούθησής του, ανέφερε ότι «η αλήθεια είναι απλή. Μιλούν τα γεγονότα. Δήλωσα υποψηφιότητα στις 17 Ιουλίου. Στις αρχές Σεπτεμβρίου βγήκαν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έδειχναν για το πού πάει το πράγμα. Μέσα Σεπτεμβρίου αρχίζει η παρακολούθησή μου από την ΕΥΠ και μετά από 5 μέρες μου στέλνουν το Predator. Δηλαδή δεν ήμουν επί 8 χρόνια εθνικός κίνδυνος και ξαφνικά γίνομαι εθνικός κίνδυνος και με το που εκλέγομαι, παύω να είμαι εθνικός κίνδυνος;». Απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι στήνει «κοινό μέτωπο» με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι είναι λάθος η προσέγγιση αυτή, υπογραμμίζοντας ότι «οι πρακτικές Τσίπρα – Καμμένου είναι ίδιες με τις πρακτικές του Μητσοτάκη» κι επέκρινε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι αξιοποιεί την υπόθεση για να ξεπλύνει τις ευθύνες της δικής του καταστροφικής διακυβέρνησης.

    Καταγγελία και από Τατούλη

    Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που αναμένεται να προκαλέσει νέους τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό αλλά και αλυσιδωτές αντιδράσεις, προχώρησε ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σχετικά με το ζήτημα το κοριού, ο οποίος βρέθηκε στο γραφείο της πρώην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, τον Μάρτιο του 2018.
    Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο κ. Τατούλης ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο θέμα εμπλέκονται το γραφείο του κ. Μητσοτάκη και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης.
    «Εγώ έχω πει σε κρυφό χρόνο ότι την ιστορία του κοριού την έστησε το γραφείο Μητσοτάκη με εντολή, με πρώτο φυσικό και ηθικό αυτουργό τον Θανάζη τον Νέζη… Με ονόματα τα λέω», είπε επί λέξει ο Π. Τατούλης.

     

    Από την Έντυπη Έκδοση του «Μακελειού για την Εθνική Απελευθέρωση»

     

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ : ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ; ΠΟΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ DVD; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Τουλάχιστον ο Ανδρουλάκης αν και δεν τον χωνεύω γιατί είναι φασίστας με τα μπόλια αποδέχτηκε ότι είναι φυσιολογικός γ@μικος και δεν αφήνει θηλυκό στο πέρασμα του. Η άλλη πουστρα η ξεφωνημένη η Κουλά η ανωμαλίαρα θα μάθουμε πόσους γ@μιαδες επιβήτορες έβαζε στο κρεβάτι του, αν και υποψιάζομαι ο Λιγνάδης του έκανε την σούφρα σουρωτήρι.

    2. Γι’αυτο βλέπουμε μερικούς φανατικούς όπως τον Τουρκαδωνη και απορουμε…ποιος ξέρει πως τους “κρατάνε”…

    Comments are closed.