ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ. ΚΟΥΛΗΣ- ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ. ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ GAY O ΕΝΑΣ. ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΕΤΕΡΟΣ. ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-212

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη.

Ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Αλβέρτο Μπουρλα κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όπως αναφέρει ο ekirikas.com.

 «δεν υπάρχει θέμα πια»: Αυτό ήταν το σχόλιο ανώτατης κυβερνητικής πηγής μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδα και ολοκληρώθηκε περίπου 45 λεπτά αργότερα.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο ανέφερε: «Το θέμα είναι λήξαν. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού, η άρρηκτη σχέση της Ελλάδας με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και οι στενές σχέσεις της αρχιεπισκοπής με το ποίμνιό της».

Στον προθάλαμο της μόνιμης αντιπροσωπείας μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Δρ. Αλβέρτο Μπουρλα καθώς εκείνης αποχωρούσε από την συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό. Ο κ.Μητσοτάκης μάλιστα, ανανέωσε το ραντεβού του με τον κ. Μπουρλά στη Θεσσαλονίκη. Παρούσα ήταν η πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ιδιοι ειναι
    ο ενας ειναι καταλυτης της Ορθοδοξιας
    και ο αλλος καταλυτης της Ελλαδος.
    Ειναι και οι δυο ολετηρες πρωτης ταξεως
    ο καθ ενας στο ειδος του , μοναδικοι
    στην αιωνια ιστορια της Ελλαδος
    και της Ορθοδοξιας
    δεν υπηρξε ομοιος τους

  2. Ο Βαρθολομαιος είναι 85 χρόνων ποσό ακόμα να πάει , και όταν φέρουν τη λίστα με τις υποψηφιότητες των πατριαρχών αφού ελεγχθούν από ΗΠΑ πρώτα και εγκριθεί από Βατικανο , θα πρέπει να υπογράψει και ο Ερντογκαν Είναι ήδη νέος Πατριάρχης ο Ελπιδοφόρος όλα τα αλλά είναι λόγια του αέρα

  3. Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΕΆΛΩ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ!

  4. Η μηλιά που από κόκκινα καρύδια που βγάζει το μέλι και τα βγάζει από τη ντουλάπα για το ποτό μετά. Και δυο ζώνες που χτυπάνε στο Ιρλανδία και νέο Μεξικό που ήταν γειτονιά με Κρήτη και Καστοριά. Ψάξτε το είναι πολύ σαβαρο.

  5. Κι’ ο Κουλης θελει, τον Κτηνιατρο του! Αυτοι οι δυο, πανε πακετο!

  6. Σας εύχομαι όλων εσάς που έχετε μίσος για τους γκέι, να βγουν όλα τα παιδιά σας γκέι.

  7. Πολιτικάντηδες και παπάδες,από όπου να τους πιάσεις λερώνεσαι.

  8. Από την μια πλευρά αυτός που έλεγε να γίνεται η Θεία Κοινωνία με πλαστικά κουταλάκια μιας χρήσης λες και είναι ρυζόγαλο ( ζητώ συγγνώμη ) και συμμετείχε σε πορείες για τον Φλόυντ, ενώ δεν βγάζει άχνα για την Μακεδονία μας και για όλα τα προβλήματα της Ελλάδας και από την άλλη το ζαβό που αποδιέλυσε την χώρα ………..

  9. Η περιοχή που έχουν λυσσάξει η Αμερικανοί και Άγγλοι λέγετε Σινικη θάλασσα Κίνα αυτή η περιοχή ανήκε στους αρχαίους Έλληνες τώρα ψάξανε να βρουν νόμους ίδωμεν η περιοχή που μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος

  10. Πρόσεχε να δεις η Αμερικανοί πλησίασαν τους Καναδός και βρήκαν κάτι νόμους παλαιούς και με αυτούς στείλανε άτομο στην Κίνα ίδωμεν καμμια πλευρά δεν το βάζει κάτω εγώ πιστεύω από αρχαία κείμενα ήταν ελληνική περιοχή αυτή που ζητάνε κοντά στην Κίνα οι Αμερικανοί έχει τεράστια βάθη και πρέπει να υπάρχουν αρχαίες βάσεις ελληνικές εκεί για να έχουν λυσσάξει οι αγγκλοι και οι Αμερικανοί τόσο πολύ

  11. Τα φιλαράκια οι συνεργάτες θα τα πούνε στη Θεσσαλονίκη. Να δουν πως πάει η μπίζνα, ο τζίρος και η κονόμα.

  12. Ο Ιππολιτος Γρηγοριαν η Γρηγορίου παίζουν ρόλο που έκοψαν ρίζες η σφραγίδες τον διόρισε το ανώτατο δικαστήριο της Αργεντινής ήταν ο μόνος ικανός να σπάσει την στρατιωτική χούντα τότε οι ανώτατοι δικαστές στην Αργεντινή είναι πόλη σεβαστά πρόσωπα και ανήκουν στην ελληνορομαικης φυλή όλοι γνωρίζουν ανεξερετως την αρχαία ελληνική στην μεγαλύτερη βαθμίδα και λατινική μέχρι σήμερα είναι καθολικοί η άλλοι θρησκεία προτεστάντες κλπ πολύ σπάνιο ορθοδοξία

  13. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΠΕΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
    Δείτε τους μασκα ράδες – δουλικά και καμαρώστε τα χάλια μας. Με αυτόν που εγκαινίασε το Τουρκικό σπίτι !!!! Σε λίγο θα εγκαινιάσουν και το Τζαμί με τη βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ . ……ΑΙΣΧΟΣ .

    Στο διαβολικό τρίο Το άλλο κουμάσι ξέρετε ποιος είναι .

  14. ολοι οι προδοτες εχουν την ιδια μουρη και ειναι παιδια των οθωμανων

Comments are closed.