ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ! ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Ένας επιχειρηματίας στο Ναύπλιο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας του «λουκέτου» αλλά και του εξοντωτικού πρόστιμου που του επέβαλαν.

     

    Την ώρα που η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» βλέπουν αριθμούς και αποφασίζουν, πολλοί είναι οι πολίτες που οδηγούνται στη φτώχεια εξαιτίας των μέτρων.

    Η αστυνομία διαπίστωσε πως σε ένα μαγαζί στο Ναύπλιο υπήρχαν παραπάνω άτομα από το επιτρεπτό όριο, αποτέλεσμα; Να του επιβάλει εξοντωτικό πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ, αλλά και να του κλείσει το μαγαζί. 

    Ο επιχειρηματίας πάνω στην απόγνωση στην οποία τον οδήγησαν οι βαριές ποινές προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας στη θάλασσα.

    Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ανεσύρθει σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από την θάλασσα.

    Σύμφωνα με το argolidatv.gr στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

    Σε δήλωσή του από την Αργολίδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε: «Δεν είναι αστείο το θέμα του κορωνοϊού και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό. Είναι κάτι παγκόσμιο και όλοι αυτοί που κάνουν αναλύσεις για το αν υπάρχει ο ιός ή όχι, διακινδυνεύουν τη δημόσια υγεία. Η απάντησή μας μας αυτή τη στιγμή στο μεγάλο ζήτημα που υπάρχει και συνοδεύεται από το εύλογο άνοιγμα στην οικονομία και τον τουρισμό είναι μία: αν μπορέσουμε για τις επόμενες 15 ημέρες, ο καθένας, να κάνει χρήση της μάσκας και των αποστάσεων είναι η απόλυτη απάντηση απέναντι στον κορωνοϊό. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες, αναλύσεις. Τα μέτρα υπάρχουν, χρειάζεται να τα τηρήσουμε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. 15 μέρες για να βγούμε και από αυτή τη δύσκολη κατάσταση νικητές».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Το facebook εχει μπλοκαρει την αναδημοσιευση του αρθρου…

    2. ο κορονοιός σαρώνει
      η ύφεση βαθαίνει
      η Τουρκία αλωνίζει
      άρρωστοι, φτωχοί και ταπεινωμένοι
      δεν αντέχουμε άλλο τόση ευημερία

      1. Συγγνώμη, σε ποια χώρα γίνονται όλα αυτά που περιγράφεις;
        α) Τα κρούσματα και οι θάνατοι από κορονοϊό είναι μέχρι στιγμής ελάχιστοι σε σχέση με άλλες χώρες και κυρίως με άλλες αρρώστεις.
        β) Η Τουρκία δεν έχει κάνει τίποτε το παράνομο μέχρι στιγμής. Μάθε πρώτα τι είναι η υφαλοκρηπίδα και τι δικαιώματα έχουν τα κράτη σε αυτήν.
        γ) Οι Ελληνες γεμίζουν καθημερινά τα μπαρ, κλαμπ, φαγάδικα και παρατηρούνται ουρές 100άδων μέτρων για να μπουν στα καράβια να πάνε για διακοπές στα καλύτερα νησιά, άρα λεφτά υπάρχουν (ακόμα) και παραϋπάρχουν.
        Για πες τώρα, σε ποια χώρα είδες να συμβαίνουν αυτά που γράφεις;

    3. Νικολακη! Δεν μας τα λες, καλα! Μαλλον, θα πρεπει, να πεσουν Μηνυσεις, διοτι εσεις ειστε, που διακινδυνευετε, την Δημοσια Υγεια, εισαγοντας καθε καρυδιας, καρυδι!
      Γι’ αυτο, ΣΚΑΣΕ! Αφορισμενη!

    4. ΔΕΙΛΑ – ΔΕΙΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΦΗΜΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ
      ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩΛΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ!
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ! ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

      https://www.google.com/amp/s/www.iatropedia.gr/eidiseis/kinigi-lathrometanaston-me-sfragida-keelpno-pos-tha-entopisthoun-osi-echoun-limodi-nosimata/29483/amp/

    5. Βούτηξε στη θάλασσα να αυτοκτονήσει…..;
      Ποιόν κοροϊδεύει ο επιχειρηματίας;;
      Προφανώς ο ασυνείδητος βούτηξε για να του φύγει η κάψα από τα χαμένα λεφτά κι όχι να αυτοκτονήσει…. δεν αυτοκτονούν αυτοί οι τύποι….
      Αν από το μαγαζί του κολλούσαν κι άλλοι κορονοϊό και έφευγαν τότε θα έπρεπε να τον αυτοκτονήσουν….

      1. δηλαδη αν σε ενα μαγαζι ειναι 5 παραπανω με αυτα που λενε οι παραμυθαντζηδες θα κολησουν ιο? ανε ιναι τα ατομα που πρεπει δεν κολανε καλα χασισι παιρνετε ολοι σας? αυτοι που μας κουνανε το δακτυλο δεν φορανε ποτε μασκα και ειναι ο ενας κολλητα με τον αλλο αυτοι δεν κολανε ποιος κοροιδευει ποιον τελος παντων

    6. Νόμους είχε βγάλει και ο Αδόλφος, δεν λέει κάτι. Πρωτα στηρίζεις και μετά επιβάλεις.δεν μπορεί ολο το μανίκι να το τρώει ο κοσμος

      1. Chris, για πολλούς σχολιαστές του site λεει πολλά οτι νόμους είχε βγαλει και ο Αδόλφος.

    7. Το πιο ωραίο σχόλιο μέχρι τώρα ήταν αυτό με …..τα κόκαλα…

    8. Μια συμμορια μας κυβερναει με αλητες και κλεφτες.δεν τους νοιαζει αν πειναμε

    9. Εγώ δεν λυπάμαι τον επιχειρηματία, λυπάμαι τους εργαζόμενους που δουλεύουν εκεί για 3+60.

    10. Να μου το θυμάστε ότι η Χαρδάλω θα ψοφήσει από καρκίνο από τις κατάρες του κόσμου.

    11. ρε μαγκες η ολη υποθεση ειναι για γελια! για οσους ξερουν ο τύπος εχει ενα απο τα ΜΟΝΟ τεσσερα! καφε που μαζευεται ΟΛΟΣ ο κοσμος στην παραλία του ΝΑΥΠΛΙΟΥ , κι εχει καμια 30 αρια χρονια το εν λογω καταστημα , εχοντα ςβγαλει τα κέρατα του ολα αυτα τα χρόνια… ! παρτου την αδεια δια παντως να δεις ποσο τον ποναει….σιγα τα ωα..οτι τον κλεινουν για 15 μερες…εκει ο τζιρος ο καθημερινος ειναι χιλιαδες ευρω…στα παπαρια του….παρτε τους τις άδειες και κλειστε τους να δεις…τα φτωχαδάκια…!!!( ασε που εχουν αλλα 2-3 καταστηματα με χιλιαδες ευρω μηνιαιως…τι να λενε τα 10 χιλιαρικα….εφαγε!?

    12. δεν καταλαβαινω κυριοι……. οι νομοι ειναι ΝΟΜΟΙ. Οποιος νιωθει οτι δεν τον συμφερει κατι….. σταματαει να ασχολητε με αυτο…… γιατι οι νομοι ειναι ΝΟΜΟΙ. Την αθλιοτητα ενος νομου να την κουβεντιασουμε….. την παραβιαση ακομα και του αθλιου νομου ξεκαθαρα ΟΧΙ.

      1. Ο χαρδαλιας ο τσιορδας και ο μητσοτακης τοτε, γιατι δεν πληρωνουν που παραβαινουν τους ιδιους νομους;

      2. Οταν οι “νόμοι” είναι Αδικοι, Αυθαίρετοι, εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και στρέφονται εναντίον των Ελλήνων τότε είναι Υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να υπερασπιστεί την Δημοκρατία και να προσάγει αυτούς που παρέβησαν τον όρκο τους να Απολογηθούν για τα Σταλινικά εγκλήματα τους..

    13. Ο/Η Σημειωσούλα: δεν εχει τεθει το κρατος σε κατασταση εκτακτης αναγκης λέει:

      ….αρα εχουμε καταργηση των ελευθεριων,της αυτοδιαθεσης του δικαιωματος στην εργασια, και την ελευθερη επιχειρηματικοτητα
      Δηλαδη:ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!!!

    14. Ο χαρδαλιας πχ και ο μητοτακης γιατι δεν πληρωνουν τα δεκαδες προστιμα για τις παραβασεις που εχουν κανει οσον αφορα το κοβιντ: μη τηρηση αποστασεων, χωρις μασκα σε μασες, “συμβουλια”, συναθροισεις, διασκεδαση, τραπεζωματα ….γιατι δεν τους επιβαλονται τα αντιστοιχα προστιμα σοβαρης και κατ επαναληψη εκθεσης σε κινδυνο θετοντας τις ζωες ελληνων σε θανασιμο κινδυνο οπως οι ιδιοι λενε;
      Ρε αμα σου…κόβει κόοοοοβιιιντ!!!!! Θα τους τα φαμε ολααααααα! ! !

      1. Γτ ο τίτλος τους τους κάνει “γ.. μαω και δέρνω”
        Όπως τα λες είναι όμως!

    15. Αθάνατοι Έλληνες όλα τα ξέρουμε και έχουμε και άποψη και στην πρώτη στραβή ψάχνουμε Πίος φταίει να φορτώσουμε ευθύνες

    16. Οι μοναδικοί που συνεχίζουν να πατάνε το pin και να εισπράτουν είναι οι ρουφιάνοι δημόσιοι υπάλληλοι και οι αλλοδαποί.Όλοι οι υπόλοιποι ούτε διακοπές ούτε είσπραξη,μόνο πληρώνουμε και παίρνουμε ένα πηρούνι να τσιμπήσουμε ένα αρχίδι.

    17. Καλα καλα… Η κλασσικη ελληνικη πονηραδα.. Φουνταρουμε απο την παραλια και καλα… Λες και δεν εχουμε δει ανθρωπους να φουνταρουν απο ταρατσες κτλ. Καλοφαγωτο το προστιμο. Οταν ο νεοελληνας παιζει με την νοημοσυνη σου ειναι το κατι αλλο.

      1. Η οικονομική καταστροφή στη χώρα είναι ΑΠΟΛΥΤΗ. Μιλάμε για καμμένη γη. Δυστυχώς όσοι νόμισαν ότι θα δουν άσπρη μέρα ψηφίζοντας κλέφτες και λωποδύτες, θα προσγειωθούν πολύ απότομα από Σεπτέμβριο. Από το φθινόπωρο θα φανεί η απόλυτη φτώχεια και η ένδεια στην οποία οδηγεί τον κοσμάκη μια ανύπαρκτη κυβέρνηση εργολάβων, ολιγαρχών, κολλητών και μπουκωμένων με βρώμικο χρήμα ΜΜΕ.

    18. 15 μέρες μας ειπατε και τον μαρτιο και μας κλεισατε για 3 μήνες. Μόνο τα προβατα σας πιστευουν πλέον

    19. Ας υπογράψει ο κύριος ηθικός για την καταστροφή που έχει συμβεί με δέσμευση περιουσίας και δημόσιας τιμωρίας και όταν το κάνει θα πάψουν οι συνομωσίες, προς το παρόν σκοτώνουν και καταστρέφουν με πλήρη επίγνωση.

    20. ρε νπαστουνοβλαχε δημαρχε για ποιες 15 μερες μιλας; απο τον Μαρτιο ολο 15νθημερα μας λες και εχουν περασει σχεδον 6 μηνες..το ιδιο θα μας λες και τον χειμωνα;

    21. Δε βρίσκεται ένας τρελός να του σπάσει τα κόκαλα?

    Comments are closed.