ΠΗΓΕ Η ΜΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΡΙΛΕΡ! ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΕ ΖΑΧΑΡΕΑ (ΠΟΠΑΫ): «ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΖΑΧΑΡ-ΚΕΡΑΜ

    Λες και βγήκαν από θρίλερ… Ντυμένες στα άσπρα σαν τον Ποπάϋ η μία πιο άσχημη από την άλλη. Μετά από καιρό απουσίας, η υπουργός παιδείας που τα χει κάνει σκ@τ@ βγήκε μέσα σε μία μέρα σε όποιο πλυντήριο την καλούσε, για να δηλώσει ότι …δεν έχει σχέδιο για την Παιδεία. Ούτε για τα σχολεία ούτε για Πανεπιστήμια (πέραν της αστυνομίας που θα τα …φυλάει).

    «Δεν έχουμε καμία εισήγηση των ειδικών αυτή τη στιγμή για άνοιγμα σχολείων και για αυτόν τον λόγο λέω ότι κάθε μέρα που καλεί κάποιος σε μαζικές διαδηλώσεις, αυτό απομακρύνει την επιστροφή σε οποιαδήποτε κανονικότητα», μάς ενημερώνει. «Θυμίζω ότι και πέρυσι έγινε μια μικρή επέκταση του σχολικού έτους μέχρι τέλος Ιουνίου, κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί φέτος. Επειδή ακούω διάφορα για Ιούλιο, να πω ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει συζήτηση για Ιούλιο. Τα σχέδια αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν ένα ενδεχόμενο να παραταθεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα εντός Ιουνίου η σχολική χρονιά»…

    Τώρα το πως θα πάει η χρονιά μέχρι τον Ιούνιο, προφανώς ούτε η ίδια δεν ξέρει, αφού μέχρι και η διανομή βιβλίων βρίσκεται στον «αέρα» βρίσκεται η παραγωγή, καθώς τα μέλη του ΔΣ του ΙΤΥΕ Διόφαντος που συντονίζει και υλοποιεί τη διαδικασία παραγωγής και διανομής των διδακτικών βιβλίων σε όλα τα δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, παραιτήθηκαν ομαδικά!

    Ταυτόχρονα, σε κίνδυνο βρίσκεται η υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης, η λειτουργία του MySchool, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και η μισθοδοσία εκπαιδευτικών, καθώς o I.T.Y.E. εκτός από να παράγει τα σχολικά βιβλία είναι ερευνητικός και τεχνολογικός φορέας με σκοπό την έρευνα και την αποτελεσματική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.).

     

    Θα τη σώσει ο μπαμπάκας;
    Θα τη σώσει ο πατέρας της όπως τον είχε σώσει η ίδια όταν τίθεντο θέμα προ καιρού για 4ο τμήμα Νομικής στην Πάτρα; Θυμίζουμε ότι ο ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας Κωνσταντίνος Κεραμεύς, εκ των εξεχουσών ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων, είναι πατέρας της Νίκης Κεραμέως και ιδρυτής της δικηγορικής εταιρείας «Κεραμεύς και Συνεργάτες» με διπλή έδρα στη Νέα Υόρκη και την Αθήνα. Μεταξύ άλλων, τη δεκαετία του 1990 είχε διατελέσει πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών ενώ δίδασκε στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ούτε καν συμμορία είναι αυτή η κυβέρνηση, περνάει στα όρια αίρεσης

    2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΙΛΉ;; Πως τολμάει και απειλεί;;; Δεν ντρέπεται λίγο ; Τα δημοτικά σχολεία ως τώρα ήταν ακίνδυνα …έγιναν πάλι επικίνδυνα;; ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!

    3. H μανδάμ δεν ήταν άξια να μπεί σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο,
      αγόρασε πτυχίο έξωθεν με τα λεφτά του μπαμπά της
      και φυτεύτηκε απο τα ανθελληνικά κέντρα… υπουργός Παιδείας
      και μη χειρότερα….

    4. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    5. Τελικά αυτή η Κεραμεα πολύ τζάκι!!!!
      Ένα σκασμό λεφτά πρέπει να χει κι αυτή κι ο πατέρας της!!!!

    6. ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ…ΝΔ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    7. Έχω μια ιδέα πώς να λύσω γρήγορα την κρίση των covid. Σταματήστε την αμοιβή σε όλη την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο.

    8. Δεν θα μας επιτρεψουν να ξεμυτισουμε! Πρεπει να ειμαστε υπακουα παιδακια!

    9. Ούτε για τσατσα δες στους οικους τις Μαρεβα κάνετε

    10. Τελικα μονο βρίζετε και λυσεις δεν βλεπω… και μολις φυγει ο κουλης τι νομιζετε τα πατριωτικά κόμματα θα ενωθούν? Ο καθε ενας την πάρτη του βλέπει… ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ !!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΙΣΊΔΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΎΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ… ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΎΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΧΑΟΣ!!!

      1. Αυτοι που αισθανονται Ελληνες και οχι αλλοδαποι θα βρουν την λυση

    11. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗ
      ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ,(ΧΡΕΟΣ 2004-2009 120ΔΙΣ€)!!

    12. Τι σχέση έχουνε οι πορείες με τα μαθήματα των παιδιών στα σχολεία/με την παιδεία; Μας λένε να μην αντιδρούμε αν θέλουμε να διδάσκονται τα παιδιά μας; Πόσα θέλουνε να μας τρελάνουν;

    13. Βρε..Δρακουλα τι καθεσε και μας κανεις τον πρωθυπουργο οταν οι βρυκολκες σου αρεσκονται με την κακομοιρια των Ελληνων? Αλλα δεν φταιτε εσεις. Αυτοι φταινε που δεν σας πεταξανε στη θαλασσα ακομη.Ευχαριστιοσαστε ολοι μαζι να πινετε το αιμα των συμπατριωτων μου? ΟΥ να μου χαθειτε αφορεσμενοι χεσμενοι και κατουρημενοι. Καταστρεψατε εναν λαο υπερηφανο, δοξασμενο απο τους πατριωτικους του αγωνες για την ελευθερια και εναντιον της δουλειας.

    14. Γυναίκα της κρυφοπουστας του Ρουσόπουλου.
      Όσο για την άλλη, γνωστό πιόνι της ΝΤΠ. Σκύλα. Επι δυο χρόνια τα παιδιά δεν κάνουν μάθημα. Τεράστια τα κενά.

    15. η δηλωση αυτη ειναι αποδοχη οτι ο κορονοιος ειναι μαιμου και αναγνωριζει οτι το χιτλερικο καθεστως που εχει επιβληθει θα μας εκδικηθει γιατι αντιστεκομαστε στους ψυχοπαθεις της ΝΤΠ. κατηγορουμενοι μαζι με αυτους στο διεθνες δικαστηριο εγκληματων κατα της ανθρωποτητες θα ειναι και οι χιτλερικοι ελληνες εισαγγελεις .

      1. Σταλινικό καθεστως, ο Χίτλερ μια χαρά ηταν. Ήθελε να καθαρίσει τον κόσμο από αυτούς που μας καταδυναστευουν τώρα.

    16. ….ε ρε κάτι φυντάνια που βγάζει ο αγρός….του Κεραμέως…βεβαίως, βεβαίως….

    17. Υπάρχει άντρας εκεί έξω που θα πήγαινε ποτέ στο κρεβάτι με το μπάζο την Ζαχαρέα ? Εννοώ άντρας με την κλασσική έννοια , όχι μαλακοκάβληδες σαν τον Ρουσσόπουλο

    18. κοινη πορεια τα 2 μαλακιστηρια Κουλης και Κεραμεως , απο το Χαρβαρντ που αγορασαν τα πτυχια στο club Μπιλντερμπερκ.Τα 2 μαλακιστηρια που αν τα εβαζες να δουλεψουν 8ωρο σε εταιρεια θα δηλωναν παραιτηση στην 1η εβδομαδα

    19. Η Μαρα Ζαχαρεα που αν δεν ηταν γυναικα του βρωμιαρη Ρουσοπουλου δεν θα ηταν ικανη να πουλα μπουγατσες…..η πατσαβουρα που μας ελεγε οτι κατηγοριες κατα του Λιγδιαρη ηταν “για το τιποτα”

    20. τη μπαζα ειναι αυτα ρε???κακασχημες φακλανες τους εχει βαλει ο σιωνισμος στα αναλογα ποστα να μας τα κανουν συνεχια τσουρεκια………

    21. θα μας πει τι εκανε Νίκη Κεραμέως στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ το2019 στην Ελβετια? έστρωνε το σκηνικο που ζουμε τωρα και ο Κουλης ηταν μαζι Πηρε και συχαριτιρια για την δουλεια της. εμαθα ,Εστεισε κ@λο στους Ροτσιλδ και στην Νεα ταξη πραγματων ? Τα λέμε λιγο ωμα γιατί ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ δεν παίρνουν και χαμπάρι

    22. Κατω η χούντα τώρα άχρηστοι.μας καταστρεψατε.επανασταση τωρα

    23. ΝΑΙ, ΨΟΦΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    24. Ακόμα υπάρχει στην κυβέρνηση αυτή? Απασχολεί και τη μισή αστυνομία έξω από το σπίτι και το γραφείο της…..και ο κοσμακης έχει χάσει τον ύπνο του από τα κλεφτρονια και τους ληστές που μπαίνουν στα σπίτια….ακόμα και μέρα μεσημέρι.

    25. πρεπει να της το αναγνωρισουμε οτι πετυχε το σκοπο του σαπιου πουλημενου συστηματος να καταστρεψει την παιδεια και τον πετυχε

    Comments are closed.