ΠΕΤΑΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Η ΜΙΑ ΗΡΩΪΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ «ΝΟΝΟ», Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ! ΦΩΛΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_28-09-2022

    Διαβάστε σήμερα στο πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στην εφημερίδα των αποκαλύψεων:

    «ΗΡΩΪΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ «ΝΟΝΟ». ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ, Η ΔΟΚΙΜΗ ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΧΕΙΛΙΑ. ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ . ΦΩΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ».

    exofyllo28-9

     

    Διαβάστε επίσης: Οι δόλιοι Μητσοτάκηδες αθώωσαν τους κακοποιούς της Siemens

    Έρχεται συγκυβέρνηση για να ξεπουληθεί το Αιγαίο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Μπράβο στους εθνοπατερες της προηγούμενης κυβέρνησης που εβγαλε με νόμο από την φύλακα όλα τα καλόπαιδα… εδώ και χρονια δλδ βρήκαν το Άσυλο του Σύριζα (πανεπιστήμια) να κάνουν βρωμοδουλιες, ναρκωτικά, εμπορία όπλων γυναίκες κτλ.. Κινδυνεύουν οι αστυνομικοί συλαμβανουν πάλι έξω κ πάλι κ πάλι και όλο έξω είναι τα καλόπαιδα… έχουν δικαιώματα βλέπεις τα παιδιά ο κακομοίρης που τον κλέβουνε τον λεηλατούν τα καθάρματα δεν έχει. Που πας ρε κατσαπλια για πρωθυπουργός ούτε 15% δεν θα πάρεις.
      Και συ μωρή μποτοξου τι δουλεια έχεις με την αστυνομία;; παραλίγο να χάσεις ένα συνάδελφο σου δεν σε νοιάζει.
      Ουστ στα τσακίδια ΛΑΜΟΓΙΑ, κλέφτες αρπακτικα.
      ΟΤΑΝ τ κρατος είναι ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟ άλλο τόσο είναι κ οι υπάλληλοι του, τους σωστόυς που έχει δεν τους εκτιμά, τους απομακρύνει.

    2. Η Δόκιμη της σιλικόνης μέσα δεν πάει.

    3. Σωστος ο νοτιος και ξεκινατε να ψηφιζετε σωστα

    4. Φροντιστε η κ@ριολα η δοκιμή να βγει από τη φυλακή γριά και με ξεφουσκωτα χείλη…

    5. Μπράβο στη μία για τα αντανακλαστικά της , η άλλη …για τον σειρηνάκη

    6. Πώς μπήκε η άχρηστη αρπάχτρα στην Αστυνομία; ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ!!
      Στα Σώματα ασφαλείας, πάνε αυτοί πού έχουν “ψώνιο”, πού τό αγαπάνε, πού έχουν ζήλο νά είναι μπάτσοι,ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.
      Όι γιδόβλαχοι νεοδημοκρατες άεργοι τής Πλατείας Βάθη… με τίς μεταξωτές γραβάτες κ με τη συνεργασία τών άλλων Κατσαπλιάδων.., επέλεξαν- ως ηλίθιοι πού είναι- “τίς Πανελλήνιες εξετάσεις”!!!
      Γρήγορα για συμμόρφωση στο σχολείο ταχυρρυθμης εκπαίδευσης τού Στρατηγού Ιωαννίδη😁😠 Είναι ό ενδεδειγμένος τρόπος στους Νεο- γιδόβλαχους!

    7. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ αναρχια ειναι η αιτια του απαραδεκτου φαινομενου στα πανεπιστημια.

    8. μπράβοι της μαφίας της εγκληματικής οργάνωσης της Κούλας, τα χλάσανε με τους Αλβανους στην μοιρασιά της πρέζας και άρχισε ο εμφύλιος μεταξύ μαφιόζων

    9. Δώστε και ονοματάκι της τουρκαλβανίδας που την άφησαν να μπει στην σχολή αστυφυλάκων.

    10. Η δοκιμή αστυνομικός έχει ελληνική καταγωγή? Απλή ερώτηση. Εκτός της υπηκοότητας που απαιτείται για εισαγωγή στις σχολές αστυνομίας. Είναι γνωστό ότι εδώ και πολλά χρόνια εισάγονται όπως και σε στρατιωτικές σχολές Έλληνες υπήκοοι αλλά με μη ελληνική καταγωγή.

    11. Αν ΔΟΚΙΜΗ Αστυνομικήνα είχε πρόσβαση σε μυστικές επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ και τους προειδοποιούσε τότε κάποιοι που φοράνε αστέρια και σχεδιάζουν πρέπει να πουλάνε κουλούρια στην Ομόνοια..Μπράβο στην αρχιδάτη Ανθυπαστυνόμο που την έριξε στον τηγανοκέφαλο !!!

    12. Γεμίστε μολύβι τους λάθρο από όπου και άν προέρχονται. Δεν τους θέλουμε εδώ. Τσιφτετέλληνες γελοίοι, πιάστε την πρωτογενή παραγωγή και την βιοτεχνία άμεσα.! Και αν δεν θέλουν τα προιόντα σας οι παιδόφιλοι πουστολοάτκι Ευρω-πέη, γράψτε τους στα αρχίδια σας και κλείστε συμφωνίες με τρίτες χώρες….! Ο καθένας την κουλτούρα του και το νόμισμά του και, όποιος θέλει λαθροποντίκια και Ουκρανικά πουτανίδια ας τα πάρει σπίτι του.

    Comments are closed.