ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! “ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ – ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ” – ΞΕΣΠΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    kammena_vamvakies

    Ο πρόεδρος των δασοφυλάκων Γιώργος Παπαδιάς, με ανάρτησή του κάνει λόγο για πλήρη απουσία αντιπυρικών ζωνών, ενώ καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι είναι πλήρως ανίκανη να συντονίσει την προσπάθεια πυρόσβεσης.

    Μη αντέχοντας να βλέπει σπίτια και περιουσίες να καταστρέφονται και κυρίως το οξυγόνο και τα δάση της Ελλάδας μας να καίγονται έκανε μια ανάρτηση που εξέφρασε την αγανάκτησή του.

    Ολόκληρη η ανάρτησή του:

    «Άντε στο διάλο ηλίθιοι και ανίκανοι Μετά από πόσα χρόνια θα μάθετε ότι τις φωτιές δε τις σβήνουν στην άσφαλτο και τα εναέρια μέσα.

    Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι τα δάση είναι πυκνά και δύσβατα. Πότε επιτέλους θα μάθουν ότι όλα τα δάση στο κόσμο έχουν καύσιμη ύλη και δεν είναι πάρκα και άλση.

    Πότε επιτέλους θα μάθουν να κάνουν καλή διασπορά αυτοκινήτων για γρήγορη επέμβαση και σε θέσεις που να έχουν ορατότητα στα δάση και όχι να περιμένουν την αναγγελία της φωτιάς από τους πολίτες ή τους εθελοντές.

    Πότε επιτέλους θα μπουν σε ένα χωματόδρομο και να χτυπήσουν τη φωτιά πριν γίνει ανεξέλεγκτη.

    Πότε επιτέλους θα σταματήσουν όλοι οι άσχετοι να συντονίζουν τη φωτιά επειδή έτυχε να έχουν ένα θεσμικό ρόλο με ειδικότητα Δικηγόρου, Οικονομολόγου, Γιατρού, Επιχειρηματία κλπ.

    Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να πιπιλίζουν τη λέξη αντιπυρικές ζώνες όταν η φωτιά κάνει βόλτες στην Εθνική Οδό όταν περνάει το 2009 τη φυσική αντιπυρική ζώνη τη Λίμνη Μαραθώνα.

    Όταν η φωτιά για δέκα μέρες κάνει βόλτες από τον Ευβοϊκό στο Αιγαίο. Μετά τι; Μετά Τρίβουν τα χέρια τους για κακή οικονόμα οι κάθε λογής εργολάβοι και τα λαμόγια για να ξεσκίσουν τις σάρκες υλοτομίες, κλάδο πλέγματα αναδασώσεις κλπ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Φερνουν ευθινη και αυτοι στεφανε

    2. αντε ρε βλακα που μιλας κιολας..την προληψη την εχει το δασαρχειο που χρονια τωρα δεν κανει τιποτα..μονο να κανει αυροφωρο σ οποιον τολμησει να κοψει ενα δεντρο ακομα κ μεσα στην αυλη του!!!κ απο το 1996 που περασε η καταστολη στην ΠΥ χασατε το διπλο κ τριπλο μισθο που βγαζατε απι εικονικες περιπολιες, πυροφυλακεια κλπ κλπ…ειδαμε κ το Δασαρχειο πως εσβηνε τις φωτιες…αφηνε χιλιαδες στρεμμ να καουν για ν “αναγεννηθει”το δασος…προληψη θελει η δασικη φωτια λεξη αγνωστη στην χωρα γενικως!!!γιαυτο μοκο δασοφυλακα …σας ξερουμε…

    3. πολυ λογοκρισια πεφτει και εδω τελικα ολοι ιδιοι ειναι

    4. Καλοι μαλακες και αυτοι…τωρα που ηρθε η καταστροφη βγαζουν την ουρα τους απεξω και κατηγορουν τα κυβερνητικα παρτταλια ουτε πευκο δεν αφηναν να κοψουν οι κατοικοι για αντιπυρηκες ζωνες ουτε δασικους δρομους δεν αφηναν να γινουν στο δασος για να υπαρχη προσβαση και για φυλαξη και για κατασβεση του δασους….ΣΤΙΝ ΕΥΒΟΙΑ 13.ΟΟΟ ΠΡΟΣΤΕΙΜΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΡΙΞΑΝΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΣΙΔΟΠΡΟΙΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΣΤΕΓΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ…..ΤΕΤΤΟΙΑ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΑΙ???ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΡΤΑΛΙΑ

    5. Και οι δασοφύλακες και δασάρχες κλπ έχουν πολύ λερωμένη την φωλιά τους. Τώρα θα κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Οι περιουσίες των ανθρώπων που χάθηκαν και το περιβάλλον που καταστράφηκε θα γυρίσουν πίσω; Μετά από 100 χρόνια αν εν τω μεταξύ δεν κάψουμε και τα υπόλοιπα.

    6. ξεχναει να πει οτι οι φωτιες ΔΕ μπαινουν μονες τους αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    7. τι άλλο να κάνει η κυβέρνηση για να σας πείσει ότι βάζει τις φωτιές και θέλει να σας κάψει;;;; να κάνεις διάγγελμα το Κούλι Χρυσό ;;;;

    Comments are closed.