ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ – ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ»

    Κοινοποίηση:
    covid omikron

    Η «Όμικρον» δεν είναι φυσική μετάλλαξη του κορωνοϊού αλλά προϊόν εργαστηρίου στη Νότια Αφρική. Αυτό ισχυρίζεται ο Δρ. Steven Quay ο οποίος  μίλησε σχετικά σε εκπομπή στο Fox News, ο οποίος ανέφερε ότι έχει ισχυρά στοιχεία στη διάθεσή του, που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.
    Όπως είπε έχουν εντοπιστεί κάποια εργαστήρια στη Νότια Αφρική από τα οποία πιθανώς να προήλθε η Όμικρον και η οποία «διέρρευσε» όπως είπε.
    Δικαιολογώντας τα ευρήματα μιας μελέτης, ανέφερε πως από την συγκεκριμένη «μετάλλαξη» λείπει γενετικό υλικό από το τελευταίο έτος, ταυτόχρονα δείχνει να «προτιμά» τα ινδικά χοιρίδια ενώ τέλος δεν αναγνωρίζεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

    Ουσιαστικά όπως είπε ο Δρ. Quay η τεχνητή αυτή παραλλαγή έφυγε από εργαστήριο κατά τη διάρκεια πειραμάτων για να βρεθεί ένας τρόπος να νικηθεί ο κορωνοϊός.

    Εάν ισχύουν τα παραπάνω τότε καταρρέει ο μύθος περί εμφάνισης μεταλλάξεων σε περιοχές όπου το ποσοστό του εμβολιασμού είναι μικρό., που καλλιεργούν ορισμένα εκ των ΜΜΕ.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Θυμάστε που πριν την κόβιντ εποχή είχαμε κάθε χρόνο και πάλι γρίπη, ιώσεις και λοιμώξεις χωρίς ονομασίες με τα ίδια συμπτώματα που έχουν και αυτές τώρα αλλά τότε δεν είχαμε εμβόλια πλύση εγκεφάλου και τρομοκρατία και όλα κυλούσαν φυσιολογικά? Αυτό!

    2. καθεστε και ακουτε ολους τους ηλιθιους.Καθε χρονο ειχαμε ιωσεις .Ειναι ο καιρος των ιωσεων τι Ο και βλακειες λενε για να πουλανε εμβολια και φαρμακα τα καθαρματα

    3. Αμα τα μπουρλωτιασουν ολα τα εργαστηρια μαζι με τους διαβολους τοτε ολα θα τελειωσουν

    4. Προσωπικά δε γνωρίζω αν όντως είναι έτσι όπως τα λέει ο επιστήμονας, καθώς δεν μπαίνω πλέον στον κόπο να ψάχνω συνεχώς όπως έκανα πριν λίγο καιρό, μιας και είναι σχεδόν σίγουρος πως όλα είναι πλέον ΤΕΧΝΗΤΑ… Αλλά αν όντως είναι έτσι, ας μη ξεχνάμε τότε πως η Κίνα έχει δικά της εργαστήρια στην Αφρική εδώ και πολλά χρόνια…όπως έχει επίσης και τις περίφημες “κίτρινες πόλεις” …όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει να δει τί είναι αυτές οι “πόλεις”, “πόσους” ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ χωράνε και για ποιο λόγο έχουν φτιάξει αυτές τις “κενές πόλεις” τόσο στην Αφρική αλλά και σε πολλά μέρη του πλανήτη….😎

    5. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!! 1] ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ Ν.ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΠΙΑ-ΑΚΙΝΔΥΝΗ,ΦΥΣΙΚΗ,ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ! 2] ΜΕΤΑ ΤΗΝ..ΚΙΝΑ,ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ..ΑΦΡΙΚΗ..ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ “FORT DETRICK” ΣTO MARYLAND!!! ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ “Ο ΤΥΠΟΣ”..ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΘΗ…

    6. Ρε δεξιε πισωγλεντη,αμα δεν καταλαβαινεις τι λενε,δες κανα μπατσελορ,μπας και σου σηκωθει.Μην μπερδευεις τις βουρτσες με τα μουσμουλα.Μαθε λοιπον,βουρλο οτι η μη αναγνωριση στο ανοσοποιητικο σημαινει οτι ο συγκεκριμενος ιος δεν εχει περασει διαφορα φυσικα σταδια ωστε να ειναι συμβατος.Γιαυτο και ο κοβιντ της Γιουχαν που “περασε”απο νυχτεριδα στον ανθρωπο χωρις ενδιαμεσο ξενιστη[πχ οπως η μυγαλη] ειναι φτιαχτος.Ξερω δεν τα καταλαβες,δεν φταιω εγω που καταντησες ΔΑΠιτης.

    7. Μερικές ναπάλμ σε όλα αυτά τα εργαστήρια ανά τον κόσμο και τέλος από τους τρελούς επιστήμονες και τα πειράματά τους.

      1. Έχει μεγάλη ουρά το φίδι μην τα πιστεύετε όλα όσα βγάζουν προσπαθούν να τα κάνουν πιο πιστευτά

    8. Μαλλον δεν εγινε αντιληπτο οτι οσοι εχουν κανει το τρυπημα ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ τους–απο τον μηχανισμο που παραγει το τρυπημα μεσα στο σωμα–η Ο ειναι ΑΝΤΙΔΟΤΟ!!!(ενω στα ατομα με το τρυπημα το ανοσοποιητικο οσο(!) υπαρχει στρεφεται κατα των οργανων ! στο αντιδοτο η Ο δεν καταστρεφεται ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ τον οργανισμο)–ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ–ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ—–

    9. Tη μεγαλυτερη απάτη στην ιστορια της οικουμένης έστησαν τυχάρπαστοι Νεοταξιτες που κινούν τα νήματα και προσπαθουν βασει σχεδίων να υποδουλώσουν την ανθρωποτητα με στόχο τη μειωση πληθυσμού στο ήμισυ και την αποκτήση πλήρους κοντρόλ στην ανθρώπινη ζωη και τη δημιουργια ενος παραλλαγμένου ανθρώπου. Απο τη χρονια που έσπασαν το κώδικα DNA εχει αρχισει η αντίστροφη μέτρηση. Ολα προς χάριν ….της επιστήμης βεβαιως-βεβαιως.

    10. Το είπε ΚΑΘΑΡΑ: “δεν αναγνωρίζεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου”.
      Άρα ΨΕΚΕΣ τραβάτε να εμβολιαστείτε μην καταλήξετε στην κάσα.

      1. Άντε ρε βλήμα που θες να μας πεις ότι νοιάζεσαι και για το καλό των ανθρώπων όταν τους αποκαλείς ψέκες

      2. Ρε πισογλεντη , τοσες μερες λενε οτι τα εμβολια , και δει 3ης δοσης δεν αντιμετωπιζουν την Ο οποτε ιδια μοιρα τα πρεζάκια με τους ψέκες , οπως τους αποκαλεις. Αρα ποιςο ειναι ο πιος ηλιθιος , αντος που δεν εκανε το εμβολιο ή αυτος που εκανε 3 και τελικά ειναι σαν να μην εκανε αλλα νομιζεις οτι ειναι προστατευμενος?

    11. Από το σπίτι μου ρε ξεκίνησε. Εκανα κάτι πειράματα για να το παίξω σωτήρας αλλα μου ξέφυγε. Θα τα κανονίσω όλα δημοσιογράφε μην ανησυχείς. Φτιάξε ενα άρθρο και πες τους ότι βρήκαμε την λύση την έχω εγώ.

    12. Εργαστηρια στη γιουχαν εργαστηρια και στη νοτια αφρικη.
      Μα τι στοδιαλο δεν υπαρχει καποιος να τους χωσει μια για παντα μεσα;
      Γιατι πρεπει ντε και καλα να αφανισουν κοσμο;

    Comments are closed.