ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ! ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ PFIZER ΚΑΙ MODERNA ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙΣ “ΣΩΤΗΡΙΕΣ” ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    MHTSOTAKHS-EMBOLIA

    Ένα παζάρι άνευ προηγουμένου βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το περίφημο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με δυο αμερικανικές εταιρείες να κυριαρχούν και να ανεβάζουν κάθε μέρα το ποσοστό της αποτελεσματικότητάς του!

    Μετά το 90% που αρχικά ανακοίνωσε, αίσθηση προκαλεί η νέα ανακοίνωση πριν από λίγο της Pfizer για την τελική ανάλυση της 3ης φάσης των κλινικών δοκιμών του εμβολίου της, σύμφωνα με την οποία είναι πλέον αποτελεσματικό κατά 95% στην αποτροπή μολύνσεων ακόμη και σε ενήλικες και χωρίς σοβαρές ανησυχίες για θέματα ασφάλειας.

    Η Pfizer μέτρησε 170 περιστατικά μόλυνσης από τον κορωνοϊό μεταξύ των εθελοντών που έλαβαν μέρος στις δοκιμές κι όπως είπε τα 162 εξ’ αυτών αφορούσαν σε άτομα που έλαβαν εικονικό φάρμακα, ενώ τα οκτώ σε εθελοντές που είχαν εμβολιαστεί, πράγμα που σημαίνει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου ήταν 95%, υψηλότερο δηλαδή ποσοστό από το 90% που είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα.

    Ο πόλεμος με τη Moderna

    Δυο μέρες πριν και μια εβδομάδα μετά την Pfizer, η ανταγωνιστική Moderna ανακοίνωσε ότι, το υποψήφιο εμβόλιό της κατά της COVID-19 είναι σχεδόν 95% αποτελεσματικό, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της αμερικανικής εταιρείας.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει το εμβόλιο να είναι σταθερό όταν φυλάσσεται σε κοινές θερμοκρασίες ψυγείου, δηλαδή δύο έως οκτώ βαθμούς για τριάντα ημέρες, αντίθετα με την αρχική πρόβλεψη, η οποία έκανε λόγω για επτά ημέρες.

    Και οι δύο εταιρείες χρησιμοποίησαν μια άκρως καινοτόμο και πειραματική προσέγγιση σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των εμβολίων τους, ενώ η Moderna σχεδιάζει να υποβάλει αίτηση για χρήση του εμβολίου εντός των επόμενων εβδομάδων.

    Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα δύο εμβόλια βασίζονται στην τεχνολογία mRNA («Αγγελιαφόρος RNA») και για αυτό τον λόγο, το εμβόλιο της Moderna αναμενόταν να είναι εξίσου αποτελεσματικό με των Pfizer/BioNTech. Κι εδώ τίθεται το σοβαρό ερώτημα: Γιατί η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε, από το καλοκαίρι κιόλας, να παραγγείλει το εμβόλιο της εταιρείας της οποίας ηγείται ο εκ Θεσσαλονίκης Ελληνοεβραίος κτηνίατρος, Άλμπερτ Μπουρλά, χωρίς καν να περιμένει τα αποτελέσματα και των άλλων φαρμακευτικών εταιρειών;

    Πώς μπορούν να συγκριθούν τα δυο εμβόλια;

    Και τα δύο εμβόλια χρησιμοποιούν την ίδια προσέγγιση του να χορηγούν μέσω της ένεσης μέρος του γενετικού κώδικα του ιού, προκειμένου να προκαλέσουν ανοσολογική απόκριση.

    Τα προκαταρκτικά στοιχεία που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι πολύ παρόμοια, περίπου 90% προστασία από το εμβόλιο της Pfizer και γύρω στο 95% από αυτό της Moderna.

    Ωστόσο, οι δοκιμές και των δύο βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και τα τελικά νούμερα θα μπορούσαν να αλλάξουν.

    Το εμβόλιο της Moderna φαίνεται να είναι ευκολότερο στην αποθήκευση καθώς παραμένει σταθερό στους -20 βαθμούς μέχρι έως και έξι μήνες και μπορεί να διατηρηθεί σε ένα κανονικό ψυγείο έως και ένα μήνα.

    Από την άλλη, το εμβόλιο της Pfizer χρειάζεται αποθήκευση σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία, περίπου -75 βαθμούς, αλλά μπορεί αν διατηρηθεί στο ψυγείο για πέντε ημέρες.

    Τέλος, το ρωσικό εμβόλιο Sputnik – V, έχει επίσης κοινοποιήσει πολύ πρώιμα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία είναι 92% αποτελεσματικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Δεν προκειται να το κανω ουτε εγω ουτε τα παιδια μου ουτε και η οικογενεια μου.Ψαχνουνε για αγελες?Να το κανουν αυτοι ….οι ” μαγκες της βουλης” και πρωτος ο κυριος Κουλης.Δεν θα γινω πειραματοζωο για κανεναν.Την ζωη μου την θελω γιατι πολυ απλα θελω τα παιδια μου!Το καταλαβατε κυριε Μητσοτακη? Δεν θα γινω για κανεναν το πιονι του !

    2. Έχουμε τον Πόρδα και τον Σκορδαλιά να μας προωθούν συγκεκριμένες φαρμακευτικές…..και την ίδια ώρα το Κούλι Μιζοτάκι να μην κρατά ούτε τις περιστάσεις.
      ‘Μπόλιασμα’ από τους Δημοκρατικούς διεθνιστές και αναρχοκαπιταλιστές του Μπάιντεν. Φακέλωμα, σφράγιμα, rabbit τεστς, και ευθύνες πουθενά.

    3. Όλοι κατά των εμβολίων που θα έχουν το chip να μας ελέγχουν σαν μαριονετες

    4. ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ FB

      ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ Η` ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    5. Θα εμβολιαστουν ολοι οι βουλευτες live….
      Και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θα δουμε τα αποτελεσματα και αποφασιζουμε….το πολυ πολυ να τους ξεμεινουν 24999700 εμβολια…..
      Αλεξης

    6. Η εβραική Pfitzer δίνει στήν Μητσοτέικη σκατοφάρα,γνωστή γιά τήν απληστία της,τίς μεγαλύτερες μίζες.
      Γιάννης Λάκων

    7. η δικια μου ειναι 98% αποτελεσματικη..
      δεν χρειζεσαι να παρεις βιαγκρα..με το που κανεις το εμβολιο γινεσαι
      ντουρος για τους επομενους 3 μηνες
      φορας σκωτσεζικη φουστα για μην γινεις ρεζιλι
      εισαι συνεχως πανετοιμος
      στα λεωφορεια και στο μετρό εισοδος μονο με τσιγκινα βρακακια

    8. βάλθηκαν να ξεκανουν κόσμο με κάθε τρόπο. τα κινέζικα φίδια μας φύτεψαν το κακό, αν υπάρχει.Οι μισανθρωποι της παγκ. έχουν την ευκαιρία, αφού την δημιουργησαν. Εδώ χρειάζονται στιβαροι ηγέτες,οι οποίοι θα διαλυσουν τα σιχαμερα ερπετά.

    9. Η παγκόσμια νεοταξική χουντάρα είναι εδώ. Τώρα περιμένουμε να μας παρουσιάσουν τον παγκόσμιο ψευδοσωτήρα τους.

    10. Εμβολιασμός πρώτα πρώτα:
      – Μητσοτάκης και η ευρύτερη οικογένειά του… Μητσοτακαίοι, θειές , ξαδέλφια, ανήψια Μπακογιανναίοι και νύφες…: ΟΛΟΙ!!!!
      – Τσίπρας, η Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Συντροφισσά του και ο ξάδερφος….
      – Τσιόδρας, σύζυγος (η οποία δεν φοράει μάσκα) και τέκνα….
      – Σύψας, Μαγιορκίνης, Μόσιαλος και όλος ο συρφετός…..
      – Άδωνις, Κεραμέως, Κικίλιας….
      Και θα δούμε.
      Εμβόλια – Αξίωμα: απαιτείται 10 χρόνια έρευνας πριν την κυκλοφορία ενός Εμβολίου.
      Αφού το ξέρουν οι πάντες….
      Ουστ…..

    11. Παιδιά, της π@υτανας γίνεται στην Γερμανία. Κόσμος έχει ξεχυθει στους δρόμους και πέφτει άγριο ξύλο με την αστυνομία.

    12. Λένε ότι ο γενετικός κώδικας του ιού που εισάγουν αυτά τα εμβολια στον ανθρώπινο οργανισμό είναι τόσος λίγος που δεν μπορεί να προκαλέσει επίθεση του ανοσοποιητικο μας. Έτσι έβαλαν κάποια άλλα νευροδιαβιβαστικα στοιχεία (συγχωρέστε με αν δεν τα λέω ακριβώς όπως ειναι) για να προκαλέσουν την αντίδραση ανοσοποιητικου. Αυτά όμως προκαλούν νευρολογικές παθήσεις. Σας θυμίζω τους εθελοντές φοιτητές στα πρώτα πειράματα που αρρωστησαν και μάλλον έμειναν ανάπηροι.

    13. γιατι δεν φτιαχνετε πρωτα ενα προστατευτικο εμβολιο για τον ΗIV και την γριπη με αυτην την νεα μεθοδο μια που τα κανετε και στο αψε σβησε να δουμε ποσο αποτελεσματικο και ασφαλεσ ειναι και μετα ελατε να μας πειτε..

    14. εδω το καλο εμβολιο…το δικο μου ειναι καλυτερο και φρεσκοτερο
      Ε ρε μιζες που θα πεσουνε ….
      εχουμε παραδοση εμεις με τις παραγγελιες εμβολιων…καποτε παραγγειλαμε εμβολια γριπης ακομα και για τους πεθαμενους
      η εισαγγελια να αρχισει να ελεγχει τις παραγγελιες καινουργιων καραβιων
      μην μας βγει ξαφνικα κανενας αχυρανθρωπος που δεν τον ηξερε μειτε η μανα του με 50 καραβια και αρχισουμε παλι να λεμε τις μακακιες για το ελληνικο επιχειρηματικο δαιμονιο…
      καλυτερα να αναλαβει το ΣΤΕ και η προεδρος τις παραγγελιες για να μην μπορει κανενας να διαβαλλει τους τιμιους πολιτικους

    15. Μετά από πόσα χρόνια βγαίνουν οι παρενέργειες αυτών των εξπρές from the Space εμβολίων?

    16. το ένα τρίτο των βουλευτών θα κάνει το ένα εμβόλιο το άλλο τρίτο το άλλο εμβόλιο και το τελευταίο τρίτο θα κάνει και τα 2.

    Comments are closed.