ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

    Με μία παρέμβασή του μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού ο ιδρυτής του «Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ» Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει σε σχετική του δήλωση μεταξύ άλλων και τα εξής:

    Η υπόθεση των παράνομων υποκλοπών με εντολή Μητσοτάκη μέσω της απόλυτα ελεγχόμενης από το Μέγαρο Μαξίμου ΕΥΠ, έχει διάσταση πρωτίστως ποινική και μετά πολιτική. Οι παράνομες παρακολουθήσεις έχουν στόχο δεκάδες πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφους και εγώ φυσικά έχω πέσει θύμα τους, όπως με ντοκουμέντα απέδειξα.

    Εγκέφαλος και ενορχηστρωτής των υποκλοπών είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Ήταν τέτοιος ο παροξυσμός του να ελέγξει τα πάντα και να παρακολουθεί τους πάντες, που άφησε αμέτρητα ίχνη των εγκλημάτων του. Ο ίδιος μετέφερε με Προεδρικό Διάταγμα τον απόλυτο έλεγχο της ΕΥΠ στο πρωθυπουργικό γραφείο, σε σημείο που η Υπηρεσία δίνει λόγο για τα πάντα στον πρωθυπουργό. Το στοιχείο αυτό καίει τον Μητσοτάκη και το παρακρατικό κύκλωμα που συνέστησε. Ο ίδιος άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο, ώστε να μπορεί να διοικεί την ΕΥΠ ακόμα και ένας αμόρφωτος σεκιουριτάς χωρίς πτυχίο Πανεπιστημίου. Ο Κοντολέων δεν είχε τα απαραίτητα προσόντα και παρουσίασε ένα χαρτί κάποιου ανοικτού Πανεπιστημίου της αλλοδαπής που εκδίδει μόνο πτυχία μουσικής.

    Ο Μητσοτάκης κλαίγεται δημοσίως ότι δεν γνώριζε τίποτα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη. Νομίζει μάλλον ότι απευθύνεται σε ηλίθιους και ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί να δεχθεί αμάσητες τις γελοίες δικαιολογίες του. Μας εξευτέλισε διεθνώς ως χώρα με τις διαρροές περί Αρμενίας και Ουκρανίας, οι πρέσβεις των οποίων διέψευσαν, με κατηγορηματικό τρόπο, τις αθλιότητές του.

    Ο Ποινικός Νόμος προβλέπει δεκαπέντε χρόνια κάθειρξη για τις υποκλοπές και άλλα δεκαπέντε χρόνια έως και ισόβια για τα εγκλήματά του κατά του Πολιτεύματος. Ο Ντογιάκος, που διορίσθηκε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για να συγκαλύπτει τα βρόμικα εγκλήματα της κυβέρνησης, δεν τολμάει να πει λέξη για κανένα απ’ αυτά τα κακουργήματα, αλλά έτρεξε με μανία να καταδιώξει όποιον αποκάλυψε τις υποκλοπές Μητσοτάκη.

    Το ίδιο ακριβώς είχαν κάνει και εις βάρος μου για το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου, όπου έπρεπε να ξηλωθεί και να προφυλακιστεί το μισό υπουργικό συμβούλιο, αλλά τελικά βρέθηκα εγώ κατηγορούμενος γιατί αποκάλυψα την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.

    Η μεγαλύτερη ξευτίλα όμως ανήκει στα πληρωμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, που άρπαξαν εκατομμύρια ευρώ από τη λίστα Πέτσα. Αυτοί οι διεφθαρμένοι προπαγανδιστές έθαψαν το μέγιστο σκάνδαλο των υποκλοπών, το διαστρέβλωσαν πλήρως στα δελτία ειδήσεων, δεν είπαν λέξη για τα βαρύτατα ποινικά εγκλήματα του κυκλώματος Μητσοτάκη – Δημητριάδη – Κοντολέοντος – Ντογιάκου – Νέας Δημοκρατίας. Αν τα αίσχη των υποκλοπών συνέβαιναν σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα, η κυβέρνηση θα είχε καταρρεύσει με πάταγο. Στην Αγγλία ο Τζόνσον παραιτήθηκε γιατί έκανε κορωνοπάρτι στο γραφείο του, στην Αυστρία ο Κουρτς εξαφανίστηκε γιατί πλήρωσε μία δημοσκόπηση.

    Αν υπήρχε Κράτος Δικαίου, ο Μητσοτάκης δεν θα έκανε διαγγέλματα και δεν θα μας κουνούσε το δάχτυλο σήμερα, αλλά θα ήταν ήδη με χειροπέδες στο γραφείο του ανακριτή. Αυτό προβλέπει η ποινική Νομοθεσία και εδώ έχουμε συγκεκριμένα αυτόφωρα κακουργήματα, που δεν καλύπτονται ούτε από το Νόμο «Περί ευθύνης υπουργών», ούτε από την κατάπτυστη βουλευτική ασυλία.

    Μέσα απ’ αυτήν την υπόθεση αναδείχθηκαν και τα στημένα ακροδεξιά δεκανίκια του καθεστώτος: Ο Βελόπουλος έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία δεν τόλμησε ούτε να αναφέρει το όνομα του Μητσοτάκη, δεν είπε ούτε μία λέξη για τα εγκλήματά του, γιατί έχει κλειδώσει η συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, όπως ακριβώς έκανε και στο πρώτο Μνημόνιο, που στήριξε την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ. Αποκαλύφθηκε και το άλλο ανάχωμα, που εμφανίζουν ότι δήθεν καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, ενώ δεν πιάνει ούτε μισή ποσοστιαία μονάδα, του οποίου τα στελέχη στήριξαν και παρείχαν άλλοθι στην κυβερνητική συμμορία. Ο λαός όμως γνωρίζει και στις εκλογές θα μαυρίσει όλα τα δεκανίκια αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης.

    Μετά τις υποκλοπές τελείωσε το σενάριο σύμπραξης Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη, οπότε πιθανώς να έχουμε μία νέα συγκυβέρνηση τύπου Παπαδήμου ή Ντράγκι. Μία θνησιγενής κατάσταση απέναντι στην οποία το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι η μόνη γνήσια ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Μακάρι να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα σε Ηλία Κασιδιάρη και Στέφανο Χίο.. Δυο έντιμους ανθρώπους που έχουν διωχθεί από το σύστημα και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν παραχωρήσεις, ούτε να παραχωρήσουν στους οποιουσδήποτε την προσωπική τους ζωή, έναντι ανταλλαγμάτων, ή τον αγώνα τον οποίο έκαναν, διότι πολλοί λένε ότι ο Ανδρουλάκης θα γίνει ο μεγάλος σταρ του συστήματος, μέσα από αυτή την ιστορία. Ούτε οι αγώνες όμως, ούτε οι ήρωες κατασκευάζονται μέσα από τέτοιες μεθοδεύσεις

    2. Στέφανε, προχώρα με Ηλία που αποδεδειγμένα δεν είναι στο σύστημα, τους ξεφτιλίζει τους προδότες και γιαυτό τον έχουν φυλακή. Αν πας με μπογδάνους(που ήθελε μαύρο τσολιά!), τζήμερους και κρανιδιώτιδες των σαμαροβενιζέλων, θα χάσεις όλους τους υποστηρικτές σου. Αυτοί θα πάνε με τους μπλε συριζαίους μόλις βρουν την ευκαιρία! Προχώρα με Ηλία να πάρουμε την Ελλάδα πίσω γιατί ο πακιστανός είπε ότι σκότωσε την 17χρονη γιατί προσέβαλε τον μωάμεθ! Και κανένας από τους 301 βολεμένους δεν ανέφερε κουβέντα! Και μετά κάνανε πορεία και οι πακιστανοί στο σύνταγμα αντί να κάνουν οι Έλληνες για την αιτία που δολοφονήθηκε η κοπέλα από τον πακιστανό! Και τα πετσο-κάναλα μιλάγανε για γυναικοκτονία! Εύχομαι να κάνεις το σωστό και να δώσεις τον υπέρ πάντων αγώνα για την Ελλάδα Στέφανε. Χιλιάδες είμαστε έτοιμοι αλλά χρειαζόμαστε αρχηγό να βγει μπροστά! Προχώρα με Ηλία να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελλάδα!

    3. Ο Ηλιας μεσα και τα λαμογια τα σατανοδουλα εξω.

      Εαν αυτο δεν ειναι παρακρατος Ελλαδισταν τοτε τι ειναι.

      Στεφανε ψαξε χθες τον Ηλια μπας και σωθουμε απο την εγκληματικη οργανωση.

    4. ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ Ή ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΑΥΤΟ ΌΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ-ΝΑΖΙΣΤΗ(ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ)-ΌΣΟ ΑΔΙΚΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!…

      1. Δώσε κανά αραβοσίτι στις γίδες που έχεις δέσει με τριχιά και κράτα την κριτική σου για καμιά ταινία του Μπόλιγουντ….

    5. Μεγάλη ειρωνεία βλέπω στα σχόλια, από τους πρώην πρασινοφρουρούς, νυν “πατριώτες” οπαδούς του Βελο, Τραγκα και Σωρρα. Γίδια καθίστε καλά, γιατί θα ασχοληθούμε και μαζί σας, όταν έρθει η ώρα. Τρίτο κόμμα οι Έλληνες στην επόμενη βουλή. Κουλά καλομελέτα και έρχεται ο Ηλίας….

    6. χα χα μιλησε και ο φυλακοβιος σβαστικολαγνος που μοιαζει με αφρικανο διαμαρτυρομενο :))

      1. ουστ ρε κοπροσκυλο….σε χαλαει που λεει την αληθεια εεεε…????

    7. Ας μας πει ο Μητσοτάκης Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ της ΕΥΠ ήταν επιλογή δική του ή επιλογή των Αμερικανών και τον τοποθέτησαν στη θέση της ΕΥΠ για ξεκαρφωμα διότι παρακολουθούσαν στην πραγματικότητα έναν άλλον σεκιουριτα που είχε αξία και που εργάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονικης και αυτός είχε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τις περισσότερες στο κόσμο το 2012 και έδωσαν την εντολή οι Αμερικανοί ;

    8. Διαβάζω σχόλια και βλέπω ότι κάποιοι είναι στον κόσμο τους. Ο Ηλίας ήταν στη Βουλή. Όταν είσαι ντόμπρος και απέναντι στο σύστημα δεν κάνεις λάθη.
      Ο λαός τους έβαλε στη Βουλή για να παλέψουν το σύστημα εκ των έσω. Όχι ελάτε μαζί μας, χωρίς κανένα έλεγχο, να κάνουμε ρεσάλτο και με τσαμπουκα να πάρουμε την εξουσία. Όλοι μέσα θα είναι για χρόνια.

    9. …..ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ Ο ΚΑΣΙ……

    10. Ποιος θα κλείσει το Μητσοτάκη μέσα; Το σύστημα του; Η δικαιοσύνη είναι υποχείριο της ΝΔ, όπως και το 2013, όπως και με τις προηγούμενες υποκλοπές. Πάντα απο πίσω η ΝΔ

    11. Η δικαιοσύνη είναι επιλεκτική δυστυχώς και κρατικοδιαιτη.
      Όσοι ζωντανοί ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!

    12. Νομιζετε στην Ελλαδα ειναι ασχημα σε θεμα υποκλοπων? Που να δειτε στις ΗΠΑ στη «χωρα των ελευθερων». Μεχρι και το FBI ζητα ανοιχτα και ευθαρσος απο εταιριες οπως Apple να εχουν προσβαση στα κινητα πολιτων καθως τα iPhones ειναι υπερβολικα προστατευμενα απο κυβερνοεπιθεσεις…αλλα η Apple αρνηθηκε.

    13. Πολιτικό παιχνίδι γίνεται με τις υποκλοπές, πέσανε από τα σύννεφα οι ΠΑΣΟΚΟΙ, είναι δυνατόν να γίνονται αυτά στην Αγία Ελλάδα μας;;;;
      Ρε δε πάτε να πνιγείτε όλοι μαζί κομματοσκυλα του κερατά, όλοι τα ίδια κάνετε όταν κυβερνατε, το παίζετε και παρθενοπιπιτσες τώρα τομάρια.
      Καλά έκαναν και σας άκουγαν ρε προδότες.

    14. Φίλε Κασιδιάρη ο Κούλης δεν πρόκειται να κάτσει ούτε 30 λεπτά για να μην πω δευτερόλεπτα φυλακή, εσύ κοίτα να δεις πως ξεμπλέξεις με τους αλήτες και τις στημένες δίκες και έδρες και μην φας εσύ καμιά 30αρια χρόνια γιατί χαλάς τη σούπα της αλητείας που κυβερνά τον τόπο.

    15. Δεν ξέρω τι σκατα έχει πάθει ο λαος μας και ανέχεται τα πάντα έχω πάθει πλάκα με όλη αυτή την κατάσταση

    16. Όποιος δεν έχει πτυχίο είναι αμόρφωτος; Οι γκόμενές σου, τα τσόλια, είναι μορφωμένες;

    17. διαγγελμα απο την φυλακή σε ενα κρατος με “ανεξαρτητη” δικαιοσύνη
      πιάστο το αυγο και κούρεφτο
      αμα ειχανε μυαλο θα ήταν τωρα τρίτο κόμμα

    18. Ηλία ρίχτους μόνο εσύ μπορείς ζητώ οι Έλληνες ζητώ η Ορθοδοξία κάτω η νέα τάξη πραγμάτων είναι λίγες οι μέρες σας λαμογια !!!

    19. Ηλίας και Στέφανος οι μόνες ελπίδες για την πατρίδα μας! Φανταστείτε πρωθυπουργό Ηλία και Στέφανο υπουργό δικαιοσύνης… Γουστάρετε λουλούδες του συστήματος;

    20. Ακόμα δεν έχετε μάθει τίποτε υπάρχει πολύ ψαχνό και πολύς κόσμος που παρακολουθείται χωρίς να το ξέρει !
      Δεν έχει ανοίξει καν αυτό το θέμα δεν έχετε δει τίποτε ακόμα !

    21. Τα είπε ολα ο Ηλίας Κασιδιάρης , όντως έτσι είναι όμως το βαθύ διεφθαρμένο κράτος του Κούλη και των υπολοίπων καρεκλοκένταυρων που έχουν μάθει να ζούνε στήν διαφθορά και στήν μάσα των εκατομμηρίων και επιπλέον έχουμε και τα αγύριστα κεφάλια τούς νεοέλληνες να τρώνε αμάσητα οτι τούς σερβήρουν τα σάπια ΜΜΕ και να τα πιστεύουν , δυστηχώς τα χειρώτερα έρχονται και ο λαός κοιμάται

    22. Ανοιγει ο δρομος για σενα Ηλια μου..μερα με την ημερα !!! Εισαι ο μοναδικος που μπορει να κλεισει ολους αυτους τους ανθΕλληνες απατεωνες κλεφτες ψευτες και μιζαδωρους μαζι με τα παρΕλκομενα τους να σαπισουν στη ”ΦΥΛΑΚΗ” !!! Αυτο πρεπει να γινει και σου εχω εμπιστοσυνη οτι θα το κανεις..!!! ”Ο Λ Ο Υ Σ” οχι ξανα στο λαθος του ”αειμνηστου” Γιωργαρου !!! Παρισια και @@..” Μ Ε Σ Α ” !!! Οπως κλεβουν 50 χρονια το Ελληνικο Δημοσιο Ταμειο…ετσι να παραγουν εργο υπερ του αυτοι και τα παιδια τους γι’ αλλα 100 !!! και να βλεπουν τον ηλιο κιτρινο με ”μαυρες” ριγες !!!

    23. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ;

    24. ψηφιζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο για να ξεβρωμίσει ό τόπος

    25. Ενώ ο λαός σας έβαλε στη Βουλή δεν κάνατε κάθαρση στις τάξεις της χρυσής αυγής ώσπου ένας αριστερός βλάκας που είχε έρθει μαζί σας χωρίς να ελέγξει κάποιος τι καπνό φουμαρει έφαγε το παλικάρι και άλλο που δεν ήθελε το σύστημα. Με την ευκαιρία που τους δώσατε ξηλωσαν το κόμμα όλο και σας έστειλαν φυλακή. Δεν καταλάβατε τη δύναμη που είχατε μέσα απ’τη Βουλή και ότι το σύστημα δεν θέλει τσαμπουκαδες αλλά πονηριά και εξυπνάδα για να το πολεμήσεις. Αφού συνεχώς ανεβάζετε ποσοστά, γιατί τέτοιο λάθος.

    26. Στην φυλακή τώρα ο Κούλης σε διαφορετική περίπτωση να μπουν φυλακή ισόβια οι ίδιοι οι Εισαγγελίες που κουκουλώνουν τα κακουργήματα του αυτά τα οποία φυσικά είναι εκατοντάδες.

    27. αψογη διαυγεια επι του ζητηματος …σωστος και αληθείς ο κυριος κασιδιαρης ….

    28. Το βρώμικο και διεφθαρμένο σύστημα δεν σε θέλει για ευνοήτους λογούς

    Comments are closed.