ΑΔΩΝΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΚΑΙ “ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ” ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ – ΣΕ ΠΑΤΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ))

    Κοινοποίηση:
    kleidia3

    Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Κέρκυρας, της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας παραδίδοντας τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους, ως μία συμβολική κίνηση αντίδρασης στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

    Οι επιχειρηματίες υπέγραψαν σχετική υπεύθυνη δήλωση και στη συνέχεια συνέλεξαν τα κλειδιά των καταστημάτων τους προκειμένου να παραδοθούν στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σε σχετική κινητοποίηση που αναμένεται, σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους, να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην Αθήνα.

    Δείτε φωτογραφίες, από το Ναύπλιο, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, την Αθήνα, τη Σπάρτη και την Πάτρα

    thess-kleid syntagma-kleidia1 syntagma-kleidia patra-kleidia1 kleidia kleidia1 kleidia2 nafplio-kleidia nafplio-kleidia1 patra-kleidia thess-kleid1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Ψαξε καλα εκει θα βρεις τα κλειδια απο το καφενειο του νεκροταφειου Αδωνι.Για κολλυβα και καφε της παρηγοριάς ειναι οτι πρεπει για εσενα και την Μανωλιδου.Κορακια.

    2. Αποδείξεις θα κόβεις στην ταβερνα του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ρε λεσι? Παντως ο κωλος σου τωρα τελευταία ξεχειλωσε πολυ.Ειναι οτι πρεπει για κλωτσιες.

    3. Μπουμπουκο ψαξε στα κλειδια καλα θα βρεις καποιο καλο μαγαζι για να γινεις ταβερνιαρης.Εαν και πιστευω οτι πρωτα πρεπει να μαθεις να πλενεις πιατα οπως ο Σαμαρας στην Αμερικη.Σφυριχτρα παντως δεν χρειάζεσαι για να πουλας την πραγματειας.Ετσι κι’αλλιως τσιρίζεις λαμογιο.

    4. Μας έχετε ζαλίσει με την εστίαση. Ευκαιρία να κάνετε δίαιτα ρε σουβλακοκρασομπεκρίδες σκυλάδες.

    5. εγώ πιστεύω ότι μόνο οι ανόητοι και οι σουβλατζήδες παραπόνιούνται

    6. στα γραφεία των βουλευτών που ψήφισαν? Ακτιβισμοί της πλάκας. Σιγά μην αφήνουν στην κατσαρόλα τα κλειδιά με τη διεύθυνση.

    7. Ρε ανοιχτε τα μαγαζιά νταηλικι όπως οι Ιταλοί. Παραιτηθηκε ο Κοντέ μετά απ’ αυτό.

      1. Που τι μάς αποδεικνύει; Ότι ακόμη κι οι ιταλοί μαφιόζοι έχουν φιλότιμο (λέμε τώρα), σ’ αντίθεση με τα ντόπια τσουτσέκια…

    8. Λιγο αξιοπρεπεια αυτοι της εστιασης δεν εχουν;;
      Αντι να οργανοσουν μια γενικη αντιδραση με συλλογους σωματια καθονται συνεχιζουν κ δινουν αξια στα καραζογκιλικια του μαγουλά…..

    9. Αυτος που φωναζε για το τζαμι(με τον καρατζαφερη), λειτουργησε το τζαμι με αυτον υπουργο! Και δεν παραιτειται. Ειναι πολλα τα λεφτα αδωνι. Αυτα απο καποιον που καποτε πιστευε οσα ελεγες για τους λαθρομεταναστες που σημερα δεν λες τιποτα καθοτι το κομμα σου γεμιζει την ελλαδα με χοτ σποτ. Και σε συμπαθουσε. Σημερα παλευεις κατα του κοροδοιου! Παροτι η κατασταση με τους λαθρομεταναστες ειναι πολυ χειροτερη απο τοτε που φωναζες. Ειπαμε. Ειναι πολλα τα λεφτα αδωνι. Την προδοσια πολλοι αγαπησαν, τον προδοτη ουδεις!

      1. Εσύ δηλαδή φταις που αυτό το καρακατσουλιό μάς κάθισε στο σβέρκο;;;

    10. Πως γίνεται ο Κούλης να πήρε 40 % στις εκλογές ? Μήπως γίνεται εκλογική νοθεία ?

    11. ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΟΥΖΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑς ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ !!! ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ !!! ΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΝΕ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕς ΜΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥς ΤΕΛΟς !!!!!!!!!!!!!!

    12. ριψάσπιδες!!!! έτσι εύκολα δίνετε τις περιουσίες σας τους κόπους σας τις αγωνίες σας!!! τόσο εύκολοι χωρίς μια οργανωμένη μάχη?? που είναι τα σωματεία σας να σας οργανώσουν???

    13. Ο μακεΝΔμάχος Γεωργιάδης που ψήφισε ΝΑΙ για την ανέγερση του τεμένους νομίζεται ότι ενδιαφέρεται για τους μαγαζάτορες που αργοπεθαίνουν με βασανιστικό θάνατο, καρφί δεν του καίγεται αφού θεωρεί τον εαυτό του “άριστο” άρα διαφορετικής ποιότητας άνθρωπο από όλους εμάς και γνωρίζει ότι θα βρεθούν “θύματα” να τον ξαναψηφίσουν αλλά και άσχημα να πάνε τα πράγματα έχει δικό του βιβλιοπωλείο και θα τα καταφέρει. Για σκεφτείται να πουλά το “ιερό κοράνιο” με τόσους λ@θρο που έχει φέρει η κυβέρνησή του χρυσές δουλειές θα κάνει.

    14. Ανοίξτε τα μαγαζιά πετάξτε της ταμιακές σερβίρετε και οταν ερθουν τα στρουμφακια καλέστε τον δρακουμελ.

    15. Το κλίμα αμέσως μετά το νέο λοκνταουν άλλαξε άρδην κατά της κυβέρνησης. Πραγματικά οργή από όλη την κοινωνία. Δεν ασχολείται κανείς με τον κορονοιο πλέον όσο και να προσπαθούν οι πουλημένοι στα μμε. Κατέστρεψε την Ελλάδα το πουληταρι της Γερμανίας αλλά και οι συριζαιοι μην γλυγονται. Καλά μ@υνοπανα και αυτά. Μένει να δούμε εάν αυτή η οργή θα ξεσπάσει στο δρόμο και δούμε τίποτα κλωτσιές σε ΝΔ και σύριζα. Συνενοημενα είναι τα @ρχιδια.

    16. καθε ενας που διεθετε ενα τραπεζικο ποσο, ετρεξε και ανοιξε ταβερνα και ψυσταρια, σερβιροντας παντα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, οτι “σαβουρα” σε ποιοτητα υπηρχε…. εχω δουλεψει σε τρια τετοια καταστηματα, και παντοτε η κουβεντα στον εμπορα η ίδια “δεν με νοιαζει… σου λεω, βαλε το φτηνοτερο”. ξεχασατε τις εκπομπες του “εμβολιακια” ευαγγελατου;;;;; Καραγκιοζηλικια…. απο “κ@ραγκιοζηδες….. δεν συμφωνω με τον κουλη, αλλα οχι να ταχτουμε και υπερ των “βαλε το φτηνοτερο, εγω θα το φαω;;” ανεβαστε αν εχετε την καλωσυνη το σχολιο. ευχαριστω.

    17. Άδωνι ΑΙΩΝΙΕ ΦΟΙΤΗΤΗ που έκανες 15 χρόνια να τελειώσεις μια φιλοσοφική της πλάκας, στόκε που δεν μπορούσες να περάσεις μάθημα, ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ σου στον τηλεοπτικό αέρα τώρα που με το καινούργιο νομοσχέδιο της Τσοκαρέως θεσπίζεται ανώτατο όριο σπουδών και διαγραφή των αιωνίων. Με νόμο που ψηφίζει το κόμμα σου ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ.

      1. Ναι, να έχει αναδρομική ισχύ. Και μη μπερδεύεσαι, η Φιλοσοφική δεν είναι της πλάκας, το πρόσωπο όμως οπωσδήποτε. Της πλάκας μεν, αδίστακτο δε…

      2. Εκμεταλευτηκε το δικαίωμα που είχε να τελειώσει οποτε ήθελε! Γιατι αυτός όχι; Στα χρόνια του έμπαιναν με 7 ; Η πλειοψηφια 10 χρόνια κάνει να τελειώσουν τις σχολές τους . Ξέρω περιπτωση που είχε μπει σε ένα ΤΕΙ με κάτω από τη βάση και είχε φτάσει άνω των 30 και χρωσταγε 5 μαθήματα. Από τα 18 μέχρι τα 30 κάτι τι έκανε; Να σου πω εγω λοιπόν! Βόλτες και ζωή! Να έχουν απουσίες στις σχολές να δουμε ποσοι θα εμεναν επειδή δεν πατανε καν! Μια χαρά τους ήρθε τώρα που τα κανουν όλα από τα σπίτι τους! Φαντάζομαι δεν θα αντιγράφει και κανεις στις εξεταστικες του τώρα που δίνουν από το σπίτι! Φοβερές εξετάσεις! Έτσι περναω κι εγώ!

    18. οσο ζω η σπαρτη ειναι ν.δ δαγκωτο.ειναι μπλου,

      1. Τέτοια να λέτε εσείς εκεί στη Σπάρτη και θα σας φτιάξουν καμμιά δεκαριά hot spot επιπλέον μέχρι τον Απρίλη που θα έχουμε μπλού εγκλεισμό.

    19. μια σκασιλα που ειχε ο πιοναρος ο αδωνης ??????? αυτοι εκτελουν εντολες αλλων !!

    20. Ρε ξεφτίλα Άδωνι πως έχεις γίνει έτσι ρε απ΄τα μπότοξ; Έχει πρηστεί η ασχημόφατσά σου. Ήσουνα που ήσουνα κεφάλας τώρα είσαι να σε βλέπουν τα παιδιά να τρων το φαγητό τους. Ουστ θα ξεράσω.

    21. 14/02 , 16:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    22. ΜΜΜ…Για πες μας εσύ τι παραγωγικό προσφέρεις αυτό πολιτισμό μας.

    23. ετσι ηθελε ο ελληνικος λαος με την ψηφο του..να κλεινουν τα μαγαζια οι ελληνες και να τα ανοιγουν οι λαθρομεταναστες….

    24. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ….. ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ……
      Η ΟΥΣΙΑ;;; ΚΛΕΙΣΤΟΙ……
      ΚΑΜΙΑ,ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.

    25. Και τώρα ο αδωνης θα πάθει κατάθλιψη.. Ε ρε μλκια που βαράτε.. Απ το να αντισταθείτε προτιμάτε να κάνετε μλκιες

    26. αυτα ειναι μ@λακιες κι εγω τα βλεπω και γελαω ποσο μαλλον αυτα τα γουρουνια. Χωρις ξυλο και κλοτσομπουνιδι δεν σας παιρνουν στα σοβαρα, γινετε αντρες και αφηστε τις γυναικοκλαψουρες αν θελετε να σας παρουν στα σοβαρα

    27. Γιατι φωναζουν,τι ειπαμε ψηφισαν αυτοι?? Μετα θα ψηφισουν τσυριζα κ θα ξανακλαινε, τουμπεκι λοιπον

    28. ολοι εσεις που παραδωσατε κλειδια καλα κανατε. Γιατι οι περισσότεροι ψηφίσατε ΝΔ. και γυρνουσατε με σφυρίχτρες και σημαίες. Οποτε ουτε το αυτι τους δεν εχει ιδρώσει

    29. Κλειδοκρατορας εγινε ο Αδωνις.Τι να τα κανει τα κλειδια.Αν ειναι ανδρες αυτοι που παρεδωσαν τα κλειδια, αςπανε στο γραφειο του να τον περιποιηθουν καταλληλως.Κολπο γκροσσο απο τους αδωνιδες. Κοιτανε πως θα τους κανουν ολους υπαλληλους, γιατι στο παρελθον μιλουσανε για κλεψιμο φπα, αποδειξεις μηδεν και το επαιζαν φτωχοι.Απο τη συνομοταξια του αδωνι προερχονται οι περισσοτεροι.Γνωριζω εστιατορα στα κατω πατησια που εχει βγαλει λαθρα εκατομμυρια, στην αμερικη εχει σπουδασει στο λος αντζελες τον γιο του και τηνν κορη του.
      Τι κλειδια να παραδωσει αυτος για παραδειγμα αφου τοσα χρονια ταχει κονονμησει τρελλα

    30. ΕΓΩ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΥ.

    31. <> οπωσ??? μπατσοσ,δασκαλοσ,καθαριστρια?

    32. Ανάγκη έχει ο Άδωνης κ όλοι τους μαζί.. Πάει ο σώζων εαυτό σωθεί το..

    33. Οι ξεπουλημενοι συνδικαλιστες τους, αντι να ζητησουν να ανοιξουν τα μαγαζια και να δουλεψει ο κοσμος, ζητησαν εκτακτα μετρα στηριξης. Εγω αν ειχα μαγαζι θα πηγαινα σ’αυτον τον ξεφτιλα που δηθεν εκπροσωπει τον κλαδο και θα τον αρχιζα στις γρηγορες. Υποτακτικοι οπως παντα κι οι συνδικαλιστες.

    34. Εγώ αν ήμουν Άδωνις θα έπαιρνα τα κλειδιά και θα πήγαινα να δω εάν ανοίγουν τα μαγαζιά τους με αυτά. Παπάρια κλειδιά παρέδωσαν.. Τις ξέρω καλά αυτές τις ελληνίστικες χαζομάρες.

        1. Τα Δευτέρα κλειδιά έδωσαν και δεν έχουν βγάλει τον συναγερμό…ανοίξτε όλοι με την μια συντονισμένα τα μαγαζιά να δείτε τι θα γίνει….θα πάνε οι μπάτσοι σε 80000 μαγαζιά αμεσα;Σκατα συνδικάτα….αντί να τα παραδώσετε τα κλειδιά έπρεπε σε μια συντονισμένη στιγμή να τα ανοίγατε….

    35. Αδωνη να η ευκαιρια σου….
      ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ Ν.Δ

    36. χεστηκεν η αδωνια γεωργιαδου για τα κλειδια που παραδινουν,λετε να εχει αυπνιες το βραδι? μπαααα, θα κοιμαται μια χαρα με τα 10 χιλιαρικα που παιρνει τον μηνα,ασε τα βοδια να τους ξαναψηφισουν, σειρα εχει ο μπακογιαννης, συντομα στην γειτονια μας

      1. 10 χιλιάρικα; Οι ΜΙΖΑΡΕΣ για το Ελληνικό από τον Λάτση σου λένε τίποτα; Ή νομίζεις ότι η χλιδάτη ζωή των πολιτικών τομαριών συντηρείται από τους μισθούς τους;

    37. Μεγάλη στενοχώρια τραβάει ο Άδωνης αν παρέδωσαν τα κλειδιά.Εξαλου αυτό θέλουν να τελειώσουν τους Έλληνες.

    38. πάντως δεν ξέρω κανέναν πολιτισμό που να αποτελείται από ταβέρνες και καφετέριες, βρείτε κάτι παραγωγικό να κάνετε

      1. Ούτε από δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρηματίες, υπαλλήλους γραφείου, και συνταξιούχους αποτελείται.

      2. τωρα εσυ εκει το εριξες και εγω δεν εχω δει κανεναν πολιτισμο να εχει τοσους δημοσιους κηφηνοκοπροσκυλοαραχτους υπαλληλους μονο εδω το βλεπεις αυτο για αυτο οταν απεργουν αυτοι οι χαραμοφαιδες αδειαζει ολο το κεντρο και αν δεις την λ βουλιαγμενης στο ελληνικο που μενω στην απεργια τους ειναι αδεια οποτε φιλε υπαρχουν και χειροτεροι κλαδοι απο την εστιαση

      3. Ενώ Εσυ που έχεις σίγουρο εισόδημα και σχολιάζεις εδώ.. επιτελείς παραγωγικό έργο.

      4. Φίλε μμμ… τις τελευταίες παραγωγικές επιχειρήσεις τις έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισες για να απαλαγείς απο τους Σαμαροβενιζέλους και τώρα κλείνει το λιανεμπόριο (όχι μονο τις καφετέριες) ο Μητσοτάκης που ψήφισες γιατί νόμιζες ότι είναι μακεΝΔμάχος, αλλά κάνε λίγο υπομονή γιατί το καθεστώς μόλις τελειώσει μ’ αυτούς σειρά θα έχεις εσύ και οι όμοιοί σου.

    Comments are closed.