ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΕΤΣΑΣ – ΣΤΟ “ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ” Η ΠΑΤΡΑ

    Κοινοποίηση:
    lockdown

    «Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις για μείωση του αριθμού των κρουσμάτων. Εφόσον συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός τότε θα αρχίσει να μειώνεται και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την εξ’ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

    «Τότε θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μια σταδιακή επάνοδο σε κάποιου είδους κανονικότητα. Προς το παρόν παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 06.00 το πρωί».

    Κάτι που είχε γράψει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με όλα τα σενάρια για την άρση των μέτρων όπως έγραψε στο θέμα: “Επιβεβαίωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Προς παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου και… βλέπουμε – Όλα τα σενάρια που εξετάζουν για το τι, πως και με ποιούς όρους θα ανοίξει σταδιακά“.

    Υπογράμμισε ότι η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό.

    Ο Στέλιος Πέτσας τόνισε επίσης, ότι πρέπει να δοθεί προσοχή στην Πάτρα, ενόψει της γιορτής του Αγίου Ανδρέα: «Για την Πάτρα, ενόψει της μεγάλης γιορτής του Αγίου Ανδρέα, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα,να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα στην οικογένειά τους Κάνουμε έκκληση να μην γίνει μια ακόμη μεγάλη τοπική γιορτή, λόγος υπερμετάδοσης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. OTI KAI NA ΓΙΝΕΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ Η ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ , Η ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ , ΑΥΤΟΙ Η ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ & ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ & ΦΟΥΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ , ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ , & ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ , ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ & ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ,
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΧΑΡΑ , ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ G-5 & ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΜΟΛΙΣ
      ΣΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝΕ ΤΟ DNA ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ , ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΖΩΑ !!

    2. Υπερμνημονιο! Καταργηση, Θρησκευτικων εορτων!

    3. Στηρίζουμε το Στέφανο και την εφημερίδα, έμειναν τα μόνα οχυρά απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή και ρεμούλα.
      MHNYNA KOINΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ –
      ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – AΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝAΡΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες H AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ …, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Oι γονείς αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους κλειδωμένα μέσα στα αυτοκίνητά τους, σταθμευμένα παράνομα πάνω στον κεντρικό δρόμο και μπαίνουν να κάνουν τις αγορές τους. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

      1. Εσυ πρεπει να εχεις μινι μαρκετ σε κοντινη αποσταση απο το σουπερ μαρκετ. Απιστευτο κολλημα.

    4. Γιατι…πιστευει κανεις οτι δεν θα κανουν πορεια για τον Γρηγοροπουλο;
      Χα χα χα…το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;

    5. Αυτό περί σάντουιτς δε το λέω για πλάκα το διάβασα απο την ανάρτηση ενός παλιού συμφοιτητή του στο λογαριασμό του στο fb όταν ήταν πρωθυπουργός.

    6. Στις 4 δηλαδή του Δεκεμβρίου δεν θα γιορτάσουμε ούτε της Αγίας Βαρβάρας, ούτε του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, ούτε του ιερομάρτυρος Σεραφείμ επισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου στην Καρδίτσα ( η κάρα του βρίσκεται στην Ιερά Μονή Κορώνης) , ο οποίος δια πίστεως πάντα θεράπευε την πανώλη. Ψάξτε εικόνες του στο διαδίκτυο να δείτε τι απεικονίζεται κάτω από τα πόδια του. Προστάτης των Ευρυτάνων της Κωνσταντινούπολης. Υπάρχει και μια σπάνια εικόνα του σε εκκλησία της Κωνσταντινούπολης!!!

    7. Αυτο μας ελειπε!!!!!! Καιρος ειναι να τελειωνει αυτη η γελοια ιστορια με τον Γρηγοροπουλο, φτανει πια!!!!!! Τετοιες αφορμες ψαχνουν τα αναρχικα σκουπιδια για να κανουν ανω κατω την Αθηνα!!!!!!

    8. υοηρχε περιπτωση να ανοιγε η αγορα οταν στις. 6 δεκεμβρη εχουμε Γρηγοροπουλο???
      Μονο τα χαϊβάνια θα πιστευαν κατι τετοιο ομως εχει. πολλά

    9. καραντίνα για πάντα και οι οικογενειακές ΜΚΟ να μας φέρνουν τα ταπεράκια στο σπίτι…
      έτσι όπως είπε ο Κούλης δεν θα ξοδεύουμε τα χρήματα μας άμα έχουμε και όταν κάποτε βγούμε απο τις καραντίνες θα τα ξοδέψουμε αμέσως και η οικονομία θα εκτιναχθεί σαν να
      έχει πάρει 3 χάπια viagra.
      O Κούλης ξέρει γιατί αυτός και ο Σαμαράς σπουδάσανε οικονομικά στα Αμέρικας
      Ο Τσίπρας είναι για να χτίζει μόνο σπίτια και ο Κουτσούμπας για ωραίες παρελάσεις με στοιχισμένα τα κορμιά και κόκκινες σημαιούλες
      Για το κίνημμα δεν λέω τίποτε…αυτοί βγάζουνε σπυράκια αμα δεν κάθονται σε υπουργικές
      καρέκλες
      Δεν έχουμε πρόβλημα, έχουμε δυνατές ηγεσίες

      1. Τι σπίτια να χτίζει παναθεμα τον που το πτυχίο του ούτε για κωλοχαρτο δε κάνει.
        Το μόνο που έκανε ως φοιτητής ήταν να τρώει τα σάντουιτς των συντρόφων του στις καταλήψεις.

    10. Ειδικά οι θρησκευτικές εορτές πολύ τη στεναχωρούν τη κυβέρνηση.

    11. 7 Δεκεμβριου νομιζουμε.Δεν λενε 7Ιανουαριου και βλεπουμε.

    12. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πλέον αυτόν τον γελοίο πρωθυπουργό και τα μιζο-τσιράκια του πέτσα, χαρδαλιά και το κακό συναπάντημα;

    13. Το λοκνταουν σωστά, ισχύει μέχρι 7 Δεκεμβρίου,για μαγαζιά κτλ. Η καραντίνα όμως δεν ισχύει από σήμερα το πρώτο αρκεί να φοράμε μάσκες και να τηρούμε αποστάσεις. Οποιος θέλει ανεβαίνει κέντρο Αθήνας, χαμός έγινε σήμερα. Ούτε συλλήψεις ούτε πρόστιμα ούτε τίποτα. Λοκ νταουν ισχύει, η καραντίνα έληξε.

    14. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ , ΤΟ LOCKDOWN ΘΑ ΤΟ ΑΠΌΣΗΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΧΎΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΌ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

      1. καλα τα λες εσυ ετσι θα γινει γιατι κ@λος που κλανει και αυτοι το ιδιο ειναι

    Comments are closed.