ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ – ΕΚΡΗΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    Κοινοποίηση:
    5487718

    Η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές ζημιές τόσο στην είσοδο της πολυκατοικίας που στέγαζε τον άτυπο χώρο λατρείας όσο και σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα

    Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής.
    Συγκεκριμένα, αυτοσχέδιος μηχανισμός που, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, είχε τοποθετηθεί έξω από χώρο που χρησιμοποιείται ως τζαμί εξερράγη προκαλώντας υλικές ζημιές.

    Πιο αναλυτικά, η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές ζημιές τόσο στην είσοδο της πολυκατοικίας που στέγαζε τον άτυπο χώρο λατρείας όσο και σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

    5487718 5487719 5487724 5487726

    Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε έξω από κτίριο της οδού Στέφανου Βυζαντίου λίγο πριν τις 3.30 π.μ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Να εξεταστεί εάν ”O χοντρός ο καραφλός” πήρε εντολή απο κέντρα αποσταθεροποίησης… Ενδεχόμενο συνέχισης πράξεων ομοίου περιεχομένου. Ελέξατε για διασυνδέσεις με λύκους και σχέδιο πανελλαδικής εμβέλειας.

    2. Όλοι αυτοί οι κύριοι που βγαίναν στα κανάλια επί μήνες και μας λέγανε ότι θα κλείσουν τα μικρά και θα πηγαίνουν όλοι στο τέμενος, που είναι κρυμμένοι τώρα ? Θα ζητήσουν συγνώμη απο έναν-έναν προσωπικά τους κατοίκους που διαβιούν γύρω απο αυτές τις τοπικές εστίες παρανομίας ?

    3. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΛΛΟΝ… ΓΙΑ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝ ΟΛΑ

    4. αναρχοκομουνιστες του παρακρατους της αριστερας το εκαναν για να ενοχοποιησουν τον ελληνικο λαο!

    5. τα κάνουν οι ίδιοι, για να μπορούν να ενοχοποιησουν τους Έλληνες της περιοχής κ. φασίστες. τώρα θα βγει κ. ο γκουρλο κ. θα καταγγείλει, καταδικάσει το γεγονός όπως όλα τα βουλοσκυλα.

    6. Στέφανε αλήθεια πιστεύεις ότι οι ανθρωποθυσίες στο όνομα του Εωσφόρου τελείωσαν το 90 με τη σύλληψη του δημητροκαλη κ Της μαργιετη .. ψάξτε το λιγάκι ..προτού σκάσει σαν καταγγελία βγάλτε το εσείς ..

    7. Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα μαζικές απελάσεις και όσοι παραμένουν να είναι αποκλεισμένοι σε ξερονήσια. Η Συρία δεν έχει πόλεμο. Πρέπει να στέλνουμε καραβιές πίσω. Αλλιώς με τέτοιες προβοκάτσιες μπορεί να συμβούν σημεία και τέρατα.

    Comments are closed.