ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΚΑΪΝΗΣ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΗΤΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

    Κοινοποίηση:
    kimon1

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήταν η εφημερίδα που αποκάλυψε την εμπλοκή του αντιπροέδρου του ΣτΕ, Παναγιώτη Ευστρατίου, σε υπόθεση ναρκωτικών και όχι μόνο. Γιατί το Μακελειό που είναι η μόνη εφημερίδα που γράφει την αλήθεια, είχε γράψει και για τα  αγόρια που έκοβαν βόλτες κάτω από το σπίτι του.

    Σήμερα, ο ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρόεδρος του Γ’ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Παναγιώτης Ευστρατίου, υπέβαλε την παραίτησή του.

    Ειδικότερα, κ. Ευστρατίου επισημαίνει ότι παραιτήθηκε για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου αν και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Η παραίτησή του κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου. Δηλαδή, λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδος μας.

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ

    Αστυνομικός ειδοποίησε συναδέλφους του ότι νεαρά άτομα κινούνται ύποπτα σε περιοχή των νοτίων προαστίων. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησαν έλεγχο στα νεαρά άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.

    Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου διέμενε ο εν λόγω δικαστικός -παρουσία εισαγγελέα- και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.

    Ο κ. Ευστρατίου εισήλθε στο δικαστικό Σώμα τον Μάρτιο του 1983, προήχθη σε σύμβουλο Επικρατείας τον Ιούλιο του 2004 και προήχθη σε αντιπρόεδρο του ΣτΕ τον Δεκέμβριο του 2019.

    Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας της Παρασκευής όπου έγινε η πρώτη αποκάλυψη

    exofillo3-12

    exofillo4-12

    Διαβάστε επίσης και στη σημερινή εφημερίδα για την κατάθεση του νεαρού:

    “Με ψάρεψε. Συνευρεθήκαμε και έβαλα την κόκα στα γεννητικά μου όργανα”

    exofillo6-12

    Διαβάστε επίσης:

    ANTIΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣτΕ, ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ; ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ “ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΣΟΥΝ” ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ”; ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε.

      ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ… ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ’ ΧΕΤΕ ΑΛΛΟΥ…

      ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!!!

      M’ Agapo
      https://www.youtube.com/watch?v=YjEf4wePxrI

      Χάρρυ Κλυνν – Αλα μάλα κακάλα (Πατάτες, 1981)
      https://www.youtube.com/watch?v=ioNft7kNeJk

      Χάρρυ Κλυνν – Το ταγκό της χορδής (Δοξάστε με, 1979)
      https://www.youtube.com/watch?v=yygIsf6pMpY

    2. Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και τα μαθαίνουμε.
      Αλλιώς που θα μαθαίναμε τι έγινε με τον Ζαραλικο

    3. ακομα και σημερα τα καναλια των νταβατζηδων δεν λενε τιποτα……προφανως οι ολιγαρχες ξεραν τι συμβαινει και τον εκβιαζαν για να τους εξυπηρετει…..

    4. και τωρα ποιος θα φορεσει τις ζαρτιερες να τον πηδαμε?

    5. Αυτή δεν είναι πανδημία covid αυτή είναι πανδημία του κώλου. Μιλάμε για τρελή αρρώστια. Μα τέτοια φαγούρα πγια.

    6. Το έχουμε καταλάβει πάρα πολύ καιρό τώρα ότι μας κυβερνάει η σαπίλα και η ανωμαλία. Το θέμα είναι ποτε θα τους στείλουμε όλους αυτούς εκεί που τους πρέπει!

    7. χιο να εισαι γερος μεσα απο την καρδια μου

    8. Και αυτό το όργανο έκρινε συνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

    9. Να πάρουν σειρά και οι υπόλοιπες ξεκούμπωτες ρόμπες

    10. Η κυβέρνηση των ανώμαλων. Περιμένει κανείς καλύτερα; Πού είναι η Μαρέβα;

    11. Έτσι εξηγείται το σκεπτικό των δικαστικών αποφάσεων …
      Επανεξέταση όλων των αποφάσεων…..

    12. Και ο Ελληνας πολιτης περιμενει δικαιοσυνη σε αυτη τη χωρα. Α ρε κρεμαλες που χρειαζονται.

    13. Η ποδίτσα της στοάς τώρα και σε ρόλο ποδίτσας σερβιτόρας κουνελάκι με τη γέρικη χεσμένη σούφρα σε κοινή θέα αλλοδαπών επιβητόρων.Η δικαιοσύνη είναι τυφλή πηδιέται με ότι βρει.

    14. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ, ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    15. Μπορντέλο το κράτος………………..Μπράβο στην εφημερίδα σας!!!!!!!!!!

    16. Ψήφισε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και παραιτήθηκε. Κι ο Schallenberg παραιτήθηκε κι ο υπουργός υγείας της Αυστραλίας παραιτήθηκε.
      Μόνο ο Κούλης δεν παραιτείται που κατά την διάρκεια της θητείας του τα ανήλικα προσφυγοπούλα έγιναν αορατα δια γυμνού οφθαλμού. Αντιθέτως κάνει business εκατομμυριων με τον άντρα της Ursula και το εμπόριο κοκας ρέει από το Μέγαρο.

    17. Τα νεαρά αγόρια ήταν εμβολιασμένα?
      Δεν το χωράει ο νούς μου ότι ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ ενδέχεται να συνευρίσκεται με ανεμβολίαστους νεαρούς???

      ΄΄

      ΄

      1. Γιαυτό φροντίζει ο Μηταρακς για να μην τους λείπουν ποτέ τα ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ. τα οποία προσφέρουν έργο. Νύχτα και μέρα ιδροκοπανε τα παιδιά προσφέροντας χαρά και ευχαριστησηΑΦΓΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΊ ΑΛΒΑΝΟΊ έχουν βρει την Αγία χαρά τους με τους ξεφτίλες.

    18. για να κατέχεις τέτοιες θέσεις πρέπει να είσαι πισωκίνητος και ζάκι….

    19. Αποφασίζουν αυτοί οι άνθρωποι για την δημοκρατία και τις ελευθερίες μας, ενώ την ίδια στιγμή οι μυστικές υπηρεσίες τους σέρνουν από τα ανώμαλα πάθη τους. Φτάνει πια, θα ξεράσω με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, είμαστε χαμένοι. Ρε ένας Ομαλός με δημόσιο αξίωμα, δεν υπάρχει σε τούτη τη χώρα?

      1. Σκέψου τι εκβιασμό έχει υποστεί η πατρίδα μας εξ αιτίας του επιβήτορα του Ευταξια. ΚΥΠΡΙΑΚΌ. ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ κτλ κτλ.
        ΤΟ ίδιο ΚΟΥΣΟΥΡΛΗΣ και ΕΚΒΙΑΣΗΜΟΣ ήταν και ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ο ΡΑΣΠΟΥΝΤΙΝ της ΚΎΠΡΟΥ. Τον πήγαν δήθεν εξορία στις Σε’ι’χελες (για να χορτάσει αραπακια) και τον γύρισαν εθνάρχη στον σβέρκο όλων όσοι είχαν πολεμισει την πουστικη Αγγλοκρατια.

    20. Χαμένο πατσι λέμε στο χωριό. Φτηνό κρέας… ούτε τα σκυλιά δεν το τρώνε

    21. Δηλαδή αυτοί που βγάζουν συνταγματικά και νόμιμα τα μνημόνια τις πρεσπες και την υποχρεωτικοτητα στον εμβολιασμο, δίνουν ναρκωτικά σε πιτσιρικάδες για να τους το κάνουν από πίσω? Ρε τι ζούμε. Το πρωί δικαστές και το βράδυ ναρκωτικά και πηδημα με πιτσιρικάδες…

    22. Και κάποιοι περιμένουν να αντιταχθούν οι δικαστικοί στις αποφάσεις της κυβέρνησης.

    23. Μπράβο στο στεφάνι Χίο που κάνει τα πάντα να φύγει η σαπίλα του συστήματος..

    Comments are closed.