ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΗΡΩΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΤΑ 5 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟ

    Κοινοποίηση:
    ANEL1

    Τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά,  σχετικά με το κόμμα των ΑΝΕΛ. Για νέα ονόματα που φέρεται να ακολουθούν προς την έξοδο από το κόμμα-απόκομμα, την έντιμη στάση Λαζαρίδη.

     Υπάρχει ονοματολογία, σχετικά με υποψηφίους για νέες ανεξαρτητοποιήσεις. ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    Μεταξύ αυτών ο Κώστας Κατσίκης, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει την σφοδρή αντίθεσή του στην συμφωνία για το Σκοπιανό.

    Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο αντιπρόεδρος των ANEΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης (σ.σ. που ανεξαρτητοποιήθηκε) και Κωνσταντίνος Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους…

    «Ακούγεται» ακόμη και ο Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος, πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές φέρεται να διαψεύδει πως κάνει σκέψεις να ακολουθήσει… τον δρόμο που πήρε ο Γιώργος Λαζαρίδης.

    Ένα ακόμη όνομα είναι και αυτό της Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά…

    Για όλα τα παραπάνω ονόματα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο ή κάποια διάψευση μέχρι στιγμής. Παραιτηθείτε για να σωσετε την πατρίδα. Αλλιώς θα πεθάνετε σαν Εφιάλτες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: