ΠΑΝΙΚΟΣ AΠΟ ΤΟ MEGA! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΝΙΚΟ ΣΥΨΑ. «ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ…ΝΑ ΜΗΝ…».

    Κοινοποίηση:
    ios giatros

    Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Νίκος Σύψας, λοιμωξιολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της επιτροπής αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

    «Νομίζω ότι είμαστε πλέον κοντά στην κορύφωση, η οποία πιστεύουμε ότι δεν θα είναι τόσο δραματική. Θα είναι αντιμετωπίσιμη από το ΕΣΥ. Ενδεχομένως να μην έχουμε καν κορύφωση, να έχουμε επιπέδωση, δηλαδή μια διασπορά των κρουσμάτων στο χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε. Όλα αυτά ισχύουν αν συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα», τόνισε ο κ. Σύψας.

    «Σίγουρα μες στον Απρίλιο περιμένουμε την κορύφωση. Και στη συνέχεια τον Μάιο θα μπορέσουμε να δούμε σιγά – σιγά την αποδρομή της επιδημίας», συνέχισε ο ίδιος.

    «Αν έχουμε μεγάλη διασπορά τον Απρίλιο πολύ φοβάμαι ότι τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύουν και για τον Μάιο. Αυτό είναι πολύ κακό σενάριο, γιατί η κοινωνία δεν αντέχει τόσο μεγάλο περιορισμό. Μπορεί η εικόνα που έχουμε σήμερα να αντιστραφεί ταχύτατα», κατέληξε ο κ. Σύψας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. κυριοι επιδημιολογοι και κυριοι βουλευτες,βουλευτινες κλπ,εμεις ειμαστε μαντρωμενοι οπως μας λετε.,,
      ο ιος σιγουρα υπαρχει δεν το αμφισβητει κανεις,..
      …αλλα με τον κορονα υπαρχει και κατι αλλο…στο νερο το βαλανε, τους ψεκασανε,τους ριξανε ακτινες Χ και Ψ κι Ω που λεει ο λογος..τι ειναι αυτο εμεις δεν ξερουμε αλλα εσει γνωριζετε…ολοι σας.
      ..σκεφτομαστε ολοι εμεις οι εγκλιστοι στα σπιτια οι ασχετοι,οι βλαχοι στη σκεψη,…πειτε μας κι ετσι τελος παντων….δεν μπορει τοση μεγαλη διαφορα στα κρουσματα και στους θανατους στην ιταλια,γαλλια κλπ επειδη δεν πηραν μετρα σαν κι εμας γρηγορα….
      …ειχατε πει ολοι εσεις οι επιστημονες που κανεις δεν σας αμφησβητει,οτι τα κρουσματα εχουν μια πορεια ανοδικη με την παροδο των ημερων….εδω στην Ελλαδα την μια εχουμε πχ 45 την αλλη μερα 94 την τριτη μερα 65 την επομενη 80 κλπ …ενω στις αλλες χωρες ο αριθμος κρουσματων ειναι αυξανωμενος ασχετα με τον αριθμο,εδω στην Ελλαδα ανεβοκατεβαινει σαν χαρταετος…λεω τωρα εγω ο βλαχος…
      παντως με το φοβο των προστιματων που συνεχως θα ειναι ανοδικα στην τιμη …και οχι οπως τα κρουσματα εδω στην Ελλαδα που σκαμπανεβαινουν,μια πανω μια κατω…προτοτυπια του κορονα μονο για εμας…εμεις θα μεινουμε εγκλιστοι μεσα και θα περιμενουμε ποτε θα μας ξεφουρνισετε την αποφαση σας…παντα νομοθετικου περιεχομενου….αν τα λεμε καλα εμεις οι ασχετοι..για να μας τσιπαρετε σαν τα μουσκαρια για να μπορεσουμε να κυκλοφορουμε προσωρινα ελευθεροι στο λιβαδι μεχρι την οριστικη σφαγη.
      ..κυριοι επιστημονες,βουλευτες,κυριοι καναλαρχες και λογοδοσμενοι δημοσιογραφοι κλπ και κατι αλλο…
      …μολις σημερα ειδαμε μετα απο πολλες βδομαδες εικονες απο κινα πως επανηλθαν λεει στην κανονικη ζωη…
      ..ολα ψεματα εικονες και φωτο απο αλλες στιγμες με μοντελα παντα να βγαζουν σελφι και πληθος κοσμου στα βουνα .
      ….βλεπετε τους κινεζους πως τα καταφερανε?..μεινετε κι εσεις μεσα για να γινουμε σαν κι αυτους …καποια στιγμη θα βγειτε εξω με το τσιπακι σαν τα καλοθρεμενα μουσκαρια ετοιμα για σφαξιμο
      …πως τωρα τα δισσεκατομυρια ειχαν μονο τοσα λιγα κρουσματα …μαλλον ξεχασαν να μας πουν οτι ο ιος ειναι και επιλλεκτικος.

    2. Ποια είναι η τρομοκρατία? Τίτλος άσχετος με το περιεχόμενο των δηλώσεων.
      Αυτοί οι ψαγμένοι που αμφισβητούν την επιστημονική ορθότητα θα φώναζαν ακόμα περισσότερο και θα πετροβολούσαν εάν υπήρχαν φέρετρα και μάλιστα δικών τους προσώπων λέγοντας ότι αψηφούν την ανθρώπινη ζωή και βάζουν πρώτη την οικονομία σαν γνήσιοι φιλελέδες. Οπότε κριτικές ανέξοδες ή κοινώς τζάμπα μαγκιές.

    3. και βγάλτε συμπέρασμα, λένε στο χωριό μου

    4. Πάλι καλά που αρχίσατε όλοι να ξυπνάτε, γιατί αρχές Μαρτίου λέγατε “Μένουμε σπίτι μην μας βρει το κακό”

    5. ΚΥΡΙΕ ΣΗΨΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΕΤΕ….ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΑ, ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΗΨΗ .
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΛΛΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
      ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ “ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ”….

    6. Τι κορυφωση ρε απατεωνες με 3-4 νεκρους την ημερα; Ρε τι δουλεμα ειναι αυτο; Και θα κρατησουν μεσα τους ελληνες ιδιο χρονικο διαστημα με κινα που ειχε χιλιαδες νεκρους; Να δω τι θα κανετε οταν θα πεθαινουμε απο πεινα! Σ@ταναδες!

    7. Ποια πανδημία βρε ζώα. δεν υπάρχει καμία πανδημία στην Ελλάδα πρόβατα. Η Ιταλία την πλήρωσε κάπως επειδή έκανε την μπίζνα με τους κιτρινιάρηδες πίθηκους και οι Ισπανοί που φωνάζουν ενάντιοα στην απάτη της τοκογλυφικής εταιρίας ῾Ευρωπαϊκή Ένωση Γερμανίας και φίλων Α.Ε῾ Το Ελλαδιστάν, ως επαρχία της Γερμανίας δεν λέει το παραμικρό εναντίον οπότε, το σανό πάει σύνεφο και οι λάθρο πόλεις ανά την επικράτεια στήνονται άψογα.

      Να χαίρεστε τον αληταρά δήμαρχο Μπακογιάννη που αγαπάει τους λάθρο και τα φράγκα από τις μπίζνες με τους λάθρο…! Το σκατὀ έφτασε στην κάλτσα!!!!!

    8. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ; ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    9. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΣΑΝΟ

    Comments are closed.