ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ – ΒΟΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ – Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: “ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    balaouras

    Το τηλεφώνημα των εκπομπής Ραδιομακελάρηδες και του Στέφανου Χίου στον Μάκη Μπαλαούρα, μέσα σε λίγη ώρα, έγινε πρώτο θέμα στο διαδίκτυο.

    Εφημερίδες της Ρόδου, αλλά και στο tik tok ανέβηκε το τηλεφώνημα του δημοσιογράφου στον  Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής δήλωσε πως “γράφω τους Εισαγγελείς και τον Ντογιάκο στα @αρχ@δια μου”.

    “Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις βουλευτή: Γράφω τους πάντες στα π@π@ρια μου” είναι ο τίτλος στην εφημερίδα Πρόοδος

    @dinos1971♬ Originalton – Dinos1971

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    81 Σχόλια

    1. 🙂

    2. Ο/Η Στέφανος Χιός, Μάκης Μπαλαούρας => Κριάρια και οι δύο. Τα λένε χύμα και τσουβαλάτα. λέει:

      🤘

    3. Στέφανε να σε έχει ο Θεός καλά παλικάρι μου…με έναν απίστευτα αριστοτεχνικό τρόπο βγάζεις προς τα έξω τον χαρακτήρα αυτών των άθλιων τύπων, ανεξαρτήτως το που ανήκουν. Βλέποντας το βίντεο ήθελα να γελάσω αλλά και να κλάψω ταυτόχρονα…να γελάσω γιατί οι φάρσες που κάνεις είναι επικές και να κλάψω γιατί διαπιστώνω την σαπίλα ολόκληρου του πολιτικού συστήματος…(όπως μιλάει ο Μπαλαούρας μιλάνε σχεδόν όλοι οι πολιτικοί). Για εμένα είσαι πραγματικός δημοσιογράφος και είναι ντροπή για την ελευθερία του λόγου που σε έχουν αποκλείσει από την τηλεόραση…πιστεύαμε παλιά πως τα μικρότερα κανάλια ήταν ανεξάρτητα και ελεύθερα αλλά όπως αποδείχτηκε είναι όλα άστα βράστα. Έναν Χίο να ακούγανε όλοι οι Έλληνες κάθε βράδυ και θα είχαν αλλάξει πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Αδελφέ μου δε σε γνωρίζω προσωπικά αλλά σε νιώθω σαν φωνή μου…λες αυτά που θέλω να πω και εγώ…όλα αυτά που μας πνίγουν σαν Έλληνες. Σου εύχομαι ότι καλύτερο σε όλα και μακάρι να συμμετάσχεις στις εκλογές να σε ψηφίσω με όλη μου την καρδιά!!!

    4. Για τον Ντογιακο και την δικαιοσύνη έχει δίκιο.Η δικαιοσύνη ειναι επιλεκτική στημένη ελεγχόμενη και ειναι ίδια που έβαλε τους εθνικιστές άδικα στην φυλακή υπό την επίβλεψη του ψηλού παναθηναικακια.

    5. Φρουρά….Φρουρά…..Φρουρά γάβγιζε ο παλιάτσος τι ψηφίζεις ρε ζωο

    6. Δηλωνω έκπληκτος από την αθρόα εμφάνιση αριστερόστροφων μηχανισμών που επιχειρούν να κανονικοποιησουν τον λόγο, έστω και.. ιδιωτικό, του Μπαλαουρα.

    7. σφυριζοκλανοΠ@@ΥΣΤΗ Γ@Μ#ΣΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜ ΜΟΥΝΙΔΙΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ……… ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΒΡΩΜΟΚΑΜΠΙΝΕ……

    8. Μπαλαούρα Μπαλαούρα είσαι μια παλιοχαμούρα!
      Μπαλαούρα Μπαλαούρα άντε τράβα και κατούρα!!
      Πως τους γλεντάς και του ξεβρακώνεις ετσι ρε Στεφανάρα!!

    9. Πω πω πάθατε πλάκα ε; Δεν ξέρετε ότι υπάρχει ο σταυρός προτίμησης για τον κάθε υποψήφιο; Ο καθένας απευθύνεται στον κόσμο του, στο κοινό του. Ο συγκεκριμένος δεν μιλάει στην Κηφισιά, στη Γλυφάδα, στο Κολωνάκι, αλλά στους Πυριωτες. Ξέρετε πόσοι υποψήφιοι κατέβηκαν στο νησί 50 χρόνια τώρα, με ονόματα βαριά, και δεν βρήκαν την ψήφο τους γιατί δεν είχαν καμία σχέση με τη νοοτροπία, τα μυαλά, τα θέλω, ακόμα και τις εκφράσεις του κόσμου. Όσοι ψηφίζουν κάποιον με σταυρό σημαίνει ότι έχουν όμοια χαρακτηριστικά, τουλάχιστον τα βασικά. Έτσι είναι η κοινωνία. Χωράει και η γραβάτα, και το τζίν, και η φούστα, και το κολάν, και το τατουάζ, και ο φιλόλογος, και ο ανθηροστομος.

    10. Ο ήρωας αντιστασιακος Μπαλαουρας θα βγει ξανά βουλευτής από τη singular logic γιατί θέλουν οι νεοταξιτες τη Βουλή μπ@ρδ@λο.

    11. ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑ …..Α ΡΕ ΗΛΙΑ ΚΡΙΜΑ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ…….!!!! ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΔΙΑ?????

    12. Διαβάζοντας τα σχόλια όσα άντεξα γιατί κραυγές Νεάντερταλ δεν έχω διάθεση να διαβάζω νόμισα πως έκανε κάτι σοβαρό ο Μπαλαούρας μετά που είδα το βίντεο με την πλάκα που του έγινε και με τον τρόπο που έγινε λέω αυτό ήταν;
      Τελικά τζάμπα πανηγύρια στήσαμε οι Νουδούλοι με τα τριπλά ψευδώνυμα.
      Καημένοι νουδουλαραίοι.

    13. 1)Μην ξεχνάμε πως ο Μπαλαούρας μαζί με τον Βερνίκο την εποχή της δικτατορίας ήτανε πρωτεργάτες και αγωνιστές στο φοιτητικό κίνημα,και διώχτικαν από την χούντα σκληρά.
      2)Το εργόσημο το νομοθέτησε ο Μίλτος Παπαιωάννου που ήταν τότε υπουργός του Πασοκ και οχι ο Μπαλαούρας..

      1. Φαίνεται πως είσαι γνώστης και μορφωμένος.
        Ξεχωρίζει το σχόλιο σου από τα περισσότερα εδώ μέσα που είναι κραυγές, αμορφωσιά και αρρώστια.
        Εύγε Παναγιώτη.
        Το κακό είναι πως άνθρωποι σαν εσένα είναι λίγοι ενώ ο όχλος πολλοί.

      2. Πίστα ρε φίλε γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι αμόρφωτοι και Ούγκανα.

    14. Μπράβο Χίο αβάντα στον Ντιγιάκο.
      Αποκαλύφθηκες σφουγκοκωλαριε του Μητσοτσκιστάν;
      Tι διαφορετικό είπε ο Μπαλαούρας από αυτά που λες εσύ κάθε μέρα από αυτά που λέει ο κάθε Έλληνας;;;

    15. Του κάνανε πλάκα το κατάλαβε και μίλησε όπως μίλησε.
      Που είναι το παράξενο;
      Εσάς αν σας έκανε πλάκα κάποιος στο τηλέφωνο και ήταν εριστικός πως θα απαντούσατε;
      Έτρεξαν και οι καημένοι Κουλομάχοι με διαφορετικά ψευδώνυμα να βγάλουν τον πόνο τους νομίζοντας πως βρήκαν ευκαιρία να κράξουν το ΣΥΡΙΖΑ.
      Τόσο καθυστερημένοι είναι.
      Όσο για τους ότι όπου φυσάει ο άνεμος αν το ίδια ακριβώς τα έλεγε ο Κασιδιάρης όλοι αυτοί τώρα θα έλεγαν πόσο ήρωας είναι που κράζει τους εισαγγελείς.
      Ρε παιδιά είστε πολύ προβλέψιμοι και κουφιοκέφαλοι.
      Για τους νεοδημοκράτες που νόμισαν ότι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους παιδιά περαστικά ο Κούλης σας τελείωσε χωνέψτε το.
      Σας πίστεψαν οι αφελείς το 19 δεύτερη φορά δεν έχει.
      Ότι κλέψαμε κλέψαμε.
      Η ΝΔ θα χάσει πανηγυρικά ο Κούλης θα φύγει νύχτα και θα αρχίσουν τα εσωκομματικά σας με τις γνωστές φατριες εντός κόμματος.
      Η ΝΔ θα διαλυθεί και θα προκύψουν νέα δεξιά κόμματα.
      Ο Έλληνας μπορεί να είναι χαζός αλλά εσείς τους ξεσκίσατε όλους μην περιμένετε δεύτερη τετραετία.
      Σας έχουν πολλοί στη μπούκα και η υπομονή τελείωσε.
      Επιχειρήσεις κλείνουν η ανεργία χτυπάει κόκκινο ή οικονομία καταρρέει άσχετα τα ψέματα που λέτε τι περιμένετε να κερδίσει ο Κούλης σας δεύτερη τετραετία;
      Είστε με τα καλά σας;

    16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ!!ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%.Αν αυτό αποκαλείται δικαιοσύνη…

      1. Ειδαμε και εσας που ησασταν κυβερνηση τι δικαιοσινη ειχαμε…Κλοουν σκοπιανοταλιμπαν ξυριζαιοι

    17. στεφανε επρεπε να τον ρωτησεις αν τρωει και αυτος καροτα σαν την γκαμπριελα και αν χεζουν ολοι μαζι στο στομα του αγραμματου τσιπρα με τις κοπρολαγνιες που κανουν εκει μεσα στο τσυριζα
      αααααααχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    18. Όλη τη συνομιλία έπρεπε να περάσεις Στέφανε, αυτοί δεν λυπήθηκαν τον Ελληνισμό και ξεπούλησαν χωρίς ενοχές τη Μακεδονία μας.

    19. Όλα αυτά όμως αφού δεν τα προβάλλει η τηλεόραση που την παρακολουθεί το 90% ειδικά στην επαρχία δεν έχουν καμία αξία. Εγώ τις 4 τελευταίες μέρες με όσους μιλάω από κοντά και στο τηλέφωνο πάω να τους πω για το έγκλημα στα Τέμπη και όλοι μα όλοι εκτός από έναν μου λένε, πια Τέμπη, άσε μας τώρα ή ας κάνουν οι γονείς ότι θέλουν τι με νοιάζει εμένα ή ας πάρουν τα λεφτά να κάνουν τη ζωή τους. Καταλάβατε; Ποιος ασχολείται με το Μπαλαουρα. Όλοι κάνουν τη ζωή τους και κανονίζουν για το Πάσχα. Για αυτό καληνύχτα.

      1. Το ελλαδιστάν φίλε σάπισε και δεν έχει καμία ελπίδα.
        Όλοι αυτοί που περιγράφεις είναι οι κλασικοί νεοελληναράδες που μόνο η πάρτη τους τους ενδιαφέρει μέχρι να τους κάτσει η στραβή μετά τους έρχεται η λογική αλλά είναι αργά.
        Οι περισσότεροι νεοελληναράδες ζούνε από το κόμμα για αυτό κάνουν σαν τρελοί.
        Πενήντα χρόνια ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για,να διορίσουν στο δημόσιο και ούτε τώρα δεν αναγνωρίζουν το τραγικό τους λάθος επειδή συνεχίζουν να ζούνε από το κόμμα χωρίς κόμμα είναι ένα τίποτα.
        Όμως μια κοινωνία που δεν έχει συνεκτικότητα ζούνε καλά λίγοι και όλοι οι άλλοι στο κουπί δεν έχει μέλλον ούτε ως έθνος ούτε ως κράτος.
        Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της Ελλάδας την έχουν οι νεοελληναράδες.
        Άπληστη, αχόρταγοι, κλέφτες και απατεώνες.
        Εξαγορασμένος λαός είναι για το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό και μετά έχουν το θράσος να μιλάνε για πατρίδα εννοώντας την πάρτη τους και μόνο.

    20. Ξεφτίλες του Ελληνικού κοινοβουλίου. Δεν είναι ο μόνος ούτε από ένα κόμμα. Πανάσχετοι γιατροί από βαλκανικά πανεπιστήμια που δεν έχουν καμμία επαγγελματική διαδρομή για πολλές καρπαζιές. Δικαστικοί που δεν ενδιαφέρονται πέρα από τη τσέπη τους για τίποτα….. Χώρα ξεφτίλας και μίζας ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ

    21. κατα τα αλλα, ο κασιδιαρης εχει προσλητικο και διχαστικο λογο…ενα μικρο μαθημα ποιους ψηφιζει ο λαος

    22. ΜΑγκες ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ LIVE ΠΟΠΟ ΠΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΧΙΟ ΠΟΠΟ ΠΟ, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΧΙΟ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ

    23. Ο πατερας μου, μιλουσε στον πληθυντικο, ακομα και σε παιδια 16 ετων και το θυμαμαι διοτι μου εκανε εντυπωση, επειδη αλλοι γονεις δεν το εκαναν αυτο.
      Αυτος ο “κυριος” μιλαει στο τηλεφωνο με ενα ανθρωπο που δεν αντιληφθηκε ποιος ειναι, επομενως αγνωστος Χ, γι αυτον.
      Αναρωτιεμαι που τους βρισκουν τα κομματα και τους βαζουν στα ψηφοδελτια, για να καταληξουν στη Ελληνικη Βουλη.
      Ουτε ποιοτητα, ουτε καλλιεργεια. Ντροπη στα κομματα, αλλα και στον ιδιο.
      Μπραβο Στεφανε, που ξεσκεπασες και το ηθος του και το υφος του.

    24. Ένα κομμουνιστικό κάθαρμα που διορίστηκε μεταπολιτευτικώς στην ελεγχομένη από Εβραίους Τράπεζα της Ελλάδος με μεγάλο μισθό.
      Ανήκε στο κομματίδιο Μπανιά με 0,13% στις εκλογές του 1990.
      Επί Επταετίας έφαγε πολύ ξύλο.

    25. Οι υποστηρικτές του Λιγνάδη του Μίχου του Νίκου Γεωργιάδη του παιδεραστή και του πισωγλέντη Κούλη ως τι ήρθαν να σχολιάσουν εδώ μέσα;
      Την έκθεση κόλαφο του Στέητ Ντιπάρνμεντ που έβγαλε για την τριτοκοσμική Ελλάδα στα , ανθρώπινα δικαιώματα την είδατε;;

    26. ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ…
      ΣΥΜΦΩΝΩ!!…

    27. Επίσης μην ξεχνάμε ότι πριν τα Τέμπη ο Τσίπρας έστησε κωλο στην Κούλα διέγραψε Πουλάκη και είχαν συμφωνήσει την ηττα Τσίπρα.

    28. Τα Μ.Μ.Ε. σιωπή προς ώρας …. Εβραίε Μπαλαουρα Εβραίοι λοιποί βουλευτες καταραμένοι μασόνοι όλοι στό κόλπο πόσο ακόμα θα σας υποφέρουμε;;

    29. Αυτός ρε παιδιά είναι χεσμενος από το κρασί. Δεν ακούτε ότι τον έβγαλε από την ταβέρνα; Αυτές οι λινατσες οι μπεκρουλιακες κυβερνούσαν τη χώρα. Να τον εκλέξουν πάλι, τους αξίζει.

    30. Σωστός!
      Εσείς οι… political correct, Μητσοτάκη.
      Σταδιάλα, γίδια!

    31. Για να τους γράφεις στα αρχ…. α σου προυποθεση είναι να έχεις, εσένα σε κόβω για πισωγλεντη τα αρχ… α τα έχεις διακοσμητικά.

    32. Ένας κατσαπλιάς σε όλο του το μεγαλείο. Αυτός ο “άνθρωπος” υπήρξε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ξαναψιφήστε τους!!!

      1. Εσύ ψηφίζεις Κούλη εντάξει το καταλάβαμε.

        1. εσυ ψηφιζεις τσιπροφσκι ρε βρωμιαρη…ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ

        2. ζωή τα αριστερά διχάζουν την Ελλάδα. Τόσο ξύλο φάγατε απ τους χωροφύλακες, τόσες αποκηρύξεις του ΚΚΕ εξωτερικού κάνατε στο long island, στο Βίτσι και στο Γράμμο σας θάψανε στην άμμο, εσείς εκεί, το χαβά σας. Ρε όρνια, τα κεντρικά στη σοβιετία κλείσανε ρε, εσείς με δύο τρία υποκαταστήματα πάτε να αναστήσετε το λένιν, το χότζα και το σταλιν, ρε ουστ ανθέλληνες κοπρίτες.

          1. Κατά τα άλλα οι αριστεροί διχάζουν όχι εσείς.
            Μόνη σου καρφώνεται μόνη σου διαψεύδεις τον εαυτό σου πανηγυρικά με αυτά τα διχαστικά που γράφεις.
            Σας ταΐζει καλά η ΝΔ κομματόσκυλα.

    33. Αυτούς θα εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός που βρίζουν την ελληνική δικαιοσύνη;
      Ντροπή και αίσχος στους κατσαπλιάδες που απειλούν τους πυλώνες της πατρίδας μας.

      1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΛΕΣ Ε???
        ΧΑΧΑΧΑΧ
        Α ΡΕ ΨΟΦΙΜΙΑ…. ΟΤΙ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟΥΣ ?? Κ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ? ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
        ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΛΑΟΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩΜΟ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…

    34. Οι πατριώτες ψηφίζουν μόνο ΝΔ.
      Το καλύτερο κόμμα.

      1. Πατριώτης και ψηφοφόρος του Μητσοτάκη -μπλε ΣΥΡΙΖΑ δεν νοείται

      2. Όποιος ψηφίζει ένα από τα 6 κόμματα της Βουλής, είναι ακροαριστερός εθνοπροδότης ή λοβοτομημένο πρόβατο.
        Επέλεξε. Η Ελλάδα θα απελευθερωθεί και σύντομα μάλιστα, δεν θα κάτσουμε να μας τραβήξετε στον πάτο που δεν βλέπετε.

        Και δεν θα κάνουμε τα λάθη του Κολοκοτρώνη. Μπέηδες, Αγάδες, Νενέκοι θα έχουν την ίδια τύχη με τους πασάδες, καδήδες και γενίτσαρους.

      3. Με τη δική σας κυβέρνηση οι Σκοπιανοί κατοχύρωσαν τη Μακεδονική γλώσσα που τάχα θα προστατεύατε όπως λέγατε ψευδώς προεκλογικά.
        Τώρα ο Άδωνις ασχολείται με το μπακαλιάρο και ο Κούλης το παίζει αδιάφορος.
        Ουστ κοπρίτες κομματόσκυλα.
        Ψήφισα ΝΔ το 2019 αλλά στις εκλογές θα ψηφίσω αριστερά πρώτη φορά στη ζωή και θα το χαρώ πολύ κιόλας.
        Μεγάλη απελπισία έχετε πάντως νουδούλοι μέχρι και στο Μακελειό έρχεστε να μαζέψετε ψηφαλάκια.
        Στις εκλογές έρχετε πανωλεθρία για τη σάπια ΝΔ σας.

    35. Ο Μπαλαουρας πήγε να υπερασπιστεί τους εργάτες πακιστανους, φιλοτουρκους ανθελληνες δηλωμένους,βιαστές μικρών παιδιών λόγω θρησκευτικής κουλτούρας και με μεροκάματο 20 ευρώ το δωδεκαωρο στις φράουλες μαύρα,ανασφάλιστοι,διαμονή μεσαίωνα και οι πλειοψηφία των παραγωγών πρόσκεινται παλιά στο πασοκ και από το 12 στο σύριζα.Δηλαδή στην ουσία υπέρ του στυγνου κεφαλαίου και υπέρ της διάλυσης, της είδη διαλυμένης κρατικής ιατρικής περίθαλψης προς όφελος της ιδιωτικοποιησης της υγείας στους μεγαλοκαρχαριες. Εις βάρος άλλων ομοιδεατων εργατών του που πληρώνουν τις εισφορές τους κανονικά. Σύντροφε για κάνε επανάληψη το “Κεφάλαιο” του Μαρξ. Για την λαθρομεταναστευση γράφει εντελώς τα αντίθετα γιατί αυτό είναι εναντίον της νόμιμης εργατικής τάξης κάθε κράτους, σύμφωνα μάλιστα με το κομμουνιστικο πνεύμα της διεθνιστικης,εργατικής αλληλεγγύης.

    36. Ναι ρε παλιό κατσαπλιάδες 2% και πολύ σας είναι πρώτο κόμμα θα βγει η πατριωτική ΝΔ.
      Πάλι ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός.

    37. Μπράβο κύριε Χίο, ξεσκεπάσατε το ρετάλι της πολιτικής του τόπου. Αναδείξατε το αληθινό τους πρόσωπο. Δεν σέβονται ούτε τους θεσμούς, ούτε τη δημοκρατία, ούτε τους πολίτες, ούτε τον Θεό. Μόνο το χρήμα, που το προσκυνούν για Θεό.

      1. Ποιους θεσμούς και ποια Δημοκρατία βρε κομματόσκυλα του Κούλη;

    38. Πόσω χρονών είναι ο Μπαλαούρας; Δεν παίρνει σύνταξη από την τράπεζα της Ελλάδος; Αν ήμουν αριστερός δεν θα μπορούσα να δουλεύω σε τράπεζα. Όπου χρήμα εκεί και οι κατσαπλιάδες.

    39. ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ.ΦΡΟΥΡΑ,ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑ…..ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    40. NO NAME είπε το βολεμένο κομματόσκυλο του Κούλη.

    41. τι εννοείτε ; υπάρχει άνθρωπος που να μην γράφει στα @@ του τους ντογιάκους ; λολ

    42. ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΩΛΟΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ

    43. οι αλήθειες ακούστηκαν τελικά από την αριστερά μόνο. πάρτε ποπ κορν και αράξτε

      1. χαχαχαχ πεσε για υπνο μπαρμπα τα ιδια σκατα ειστε και εσεις Ε.Κ.Ε ΜΟΝΟ

    44. Α ρε Χίο δεν παίζεσαι ρε αλάνι…θέλουμε και άλλα ξαφνικά τηλέφωνα…θέλουμε σκληρό πορνό…τους έχεις γ@μ…. όλους.

    45. Στην καθημερινότητα οι υγιείς άνθρωποι λένε πολύ χειρότερα και για τη διεφθαρμένη δικαιοσύνη και για τους σάπιους θεσμούς του ελλαδιστάν και για τη συμμορία ΝΔ και τους Μητσοτάκηδες.
      ΜΜΕ θέση 108 πίσω από την Ουγκάντα.
      Η δικαιοσύνη του ελλαδιστάν βρίσκεται στη θέση 84 στην παγκόσμιο κατάταξη.
      Δημόσιο χρέος 400 δις ευρώ πρώτη παγκοσμίως σύμφωνα με το ΑΕΠ.
      Τραίνα που συγκρούονται μετωπική ούτε στην Ινδία.
      Πλιάτσικο και διαφθορά παντού.
      Αυτό είναι το ελλαδιστάν δημιούργημα των νεοελληναράδων, των Μητσοτάκηδων των πολιτικών τζακιών και γόνων και τις κλεπτοκρατικής οικονομικής ελίτ.
      Δεν υπάρχει Δημοκρατία στο ελλαδιστάν αλλά κλεπτοκρατία για τους λίγους εις υγείαν τα κορόιδα.

      1. εσυ κοιτα το γελοιο γερμανισταν σου γραικυλάρα που δεν συγκρουονται μετωπικα τα τρενα σας γερμανάρα…..

        Στις 9 Φεβρουαρίου 2016, δύο επιβατικά τρένα με το σήμα “Meridian” ενεπλάκησαν σε μετωπική σύγκρουση στο Μπαντ Άιμπλινγκ στη νοτιοανατολική Γερμανία. Από τους περίπου 150 επιβαίνοντες στα δύο τρένα, 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 85 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα 24 σοβαρά.

        Στις 3 Ιουνίου του 1998, το InterCity Express (ICE) εκτροχιάστηκε και ο απολογισμός τραγικός: 101 νεκροί και 88 τραυματίες στην πιο πολύνεκρη σιδηροδρομική καταστροφή στη Γερμανία μετά το δυστύχημα με 102 νεκρούς τον Ιούνιο 1945 στο Μόναχο.

        1.385 ατυχήματα και 914 δυσλειτουργίες αναφέρθηκαν το 2021 στους γερμανικούς σιδηροδρόμους, σε μια χρονιά με περιορισμούς στις μετακινήσεις λόγω πανδημίας.

        1. Γραικοί και νεοελληναράδες τιποτάδες είναι αυτοί που ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πενήντα χρόνια για να τους διορίσουν στο δημόσιο.
          Είδαμε πως καταντήσατε την Ελλάδα, ξεφτίλες του πλανήτη.
          Τα ατυχήματα στη Γερμανία δεν έγιναν ούτε γιατί δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση ούτε γιατί ο στσθμάρχης ήταν τσοπάνος που διόρισε η ΝΔ επειδή ήταν κομματόσκυλο.
          Τράβα τώρα στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι να φας μπακαλιάρο σκορδαλιά.

        2. Συγχαρητήρια…ακριβώς έτσι για τον (ανθ)Έλληνα …εκ Γερμανίας, δεν σκύβει το κεφάλι καλύτερα για όσα δεινά μας είναι υπεύθυνη η αγαπημένη του δεύτερη πατρίδα.

          1. Ναι ρε σεις, βρείτε και κανέναν Έλληνα να φταίει ο ίδιος. Οι ξένοι έρχονται και ψηφίζουν με σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Παντού και πάντα φταίει ο άλλος. Όταν ψηφίζουν κόμματα και πολιτικούς που χρεώνουν όλες τις επόμενες γενιές και πάνε το δημόσιο χρέος στο Θεό δεν μας νοιάζει, αρκεί να βολεύουν τον κόσμο με πολλούς τρόπους, αρκεί οι εξυπηρετήσεις, τα ρουσφέτια, οι δουλίτσες, οι αρπαχτες να βασιλεύουν παντού. Από βρισιές και δικαιολογίες οι Έλληναραδες πρώτοι. Φυσικά και οι ξένοι δεν είναι άγιοι αλλά πρώτα απ’όλα τα συμφέροντα τους θα κοιτάξουν και εμείς ως χώρα τα δικά μας. Αν εμείς δεν τα κοιτάζουμε γιατί είμαστε του εγώ, και του εύκολου πλουτισμού με συμφωνίες και δουλειές με τους ξένους είς βάρος της πατρίδας μας δεν μας φταίει κανείς.

      1. Πες κιόλας ότι είσαι ψηφοφόρος του Κούλη μην ντρέπεσαι λαμόγιο.

      2. Σαν NO NAME και Κούκος σχολιάζεις στο αμυντικό σάιτ Defence Review.
        Κομματόσκυλο της νέας παιδεραστίας.
        Ούστ κομματόσκυλο.

        1. Το έψαξα φίλε έτσι από περιέργεια όντως ο σχολιαστής NO NAME και Κούκος είναι μεγάλο κομματόσκυλο της ΝΔ.

      3. 2% ; Γιατί 2%; Ένα και αυτό το μεσαίο σιχτίρ από εκεί

    46. Ρε τον μπαλαουρα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ…ΤΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΙΣΤΡΩΤΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟ

    47. …πολιτικος πολιτισμος του Ξυριζα! Αυτοι μιλανε…αλλη γλωσσα! Γεια σου ρε Τσιπουρα προοδευτικε…αγωνιστη που φιλησες τελικα το βρακι της Μερκελ!

      1. Είπε ο υποστηρικτής των Λιγναδομίχων και ψηφοφόρος του Κούλη και του άδωνι.

        1. εισαι υποστηρικτης των φασιστων που πουλησανε την μακεδονια,πεταξανε το 2018 χημικα σε ανηλικα,εκαψες 200 στο ματι κ κινετα και σε πεταξανε στον καδο τα 15χρνα της σταυρουπολης το 2020 χαχαχαχα συριζακι πουστ@ρα

    Comments are closed.