ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ Ο ΨΙΤΤΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΤΩΡΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Βλέπει την συντριβή του να έρχεται στις επόμενες εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει ριχθεί στην προεκλογική μάχη, μοιράζοντας κουπόνια «pass» και κάνοντας περιοδείες σε όλη την επικράτεια.

    Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, πιάστηκε να ζητιανεύει ψήφους και μέσω τηλεφώνου κατά την επίσκεψη στον Δήμο Κορυδαλλού σήμερα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, μια υποστηρίκτριά του τον προσέγγισε και του έδωσε το κινητό της να μιλήσει και με τον άντρα της.

    «Καλημέρα. Θα μας ψηφίσεις; Τι γίνεται;» είπε στον πολίτη μόλις έπιασε το τηλέφωνο στα χέρια του ο πρωθυπουργός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Κούλη νά είσαι σίγουρος στις κάλτσες θα σε αγαπήσω μαζί με τον Τακουλη τον προποτζη.

    2. Ο Κούλης ο χρυσός σε νέες περιπέτειες στον Όλυμπο, έχει αρκούδες ο Όλυμπος να του ρίξουν μερικές πουτσες του παλιόπουστα?

    3. Αυτό το κακιασμένο Κουλό-παιδο απο τα λίντλ πρέπει να μπει φυλακή για τα εγκλήματα του.

    4. Αυτιστικο δοσιλογο φραγκατο εισαι αντε για θεραπεια σε κσνα Ελβετικο κεντρο αποκαταστασης! Να μου κοβοτανε τα χερια οταν ψηφιζα τη ΝΔ οντας δεξιος απ τα γενοφασκια μου! Μπουρδελο την καταντησες! Καλο….Αιγαιο καλυτερα για σενα με μια πετρα στο λαιμο! Εχεις πιασει που εχεις πιασει πατο αλλωστε!

    5. Από πανικόβλητος, πάει κατευθείαν για φυλακόβιος, πολλές οι παρανομίες και τα κρίματα του.

    6. Τ@ρχιδια του θα παρεις μαζι με των υπολοιπων Ελλήνων βλ@κα γ@μιεσαι μουλε.Ο αλλος μιλησε με τον γκαντεμη.Δικοι του θαναι η τιποτα βολεμενοι δημ.υπαλληλοι.Ουστ

    7. …..ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ…..

    8. Κι αν το κινητό είχε μικρόβια? Αν άσκαγε στο αυτί του? Στην αγωνία για μία ψήφο, ξέχασε τα μέτρα ασφαλείας. Οι επιλεγμένοι συνοδοί ασφαλείας θα έβοσκαν μυρμίγκια…

    9. Εγω νομιζω οτι ο αλλος του ελεγε “Μητσοτακη γαμιεσαι”, αλλα ο Κουλης ελεγε τις μαλακιες του…

    10. Και αυτός του απάντησε ψηφίζω Ηλία Κασιδιάρη

    11. Κουλη!
      Αν είχα αυτοκίνητο και με βοηθουσες … Θα σε στήριζα
      Αλλά ..
      Με ξέχασες!

    12. Ουστ πανικό-βλητο! Σύντομα αρτίδι θα μάθεις ακριβώς τι γίνεται…

    13. Λοιδορηθήκαμε, τρομοκρατηθήκαμε, υποστήκαμε την προπαγάνδα σας, πληρώσαμε πρόστιμο, ακούσαμε πως είμαστε ψεκασμένοι, όμως μέχρι εδώ ήτανε. έφτασε πλέον ο καιρός για να σας πληρώσουμε με τα επίχειρα των πράξεων σας, η αδυσώπητη Νέμεσις επέρχεται. Η αλαζονεία έχει κοντά ποδάρια, οι πατεράδες και οι μανάδες των Ελλήνων δεν ξεχνούν τις προσβολές και δεν συγχωρούν τους αμετροεπείς, έχουν αξιακό σύστημα και το περιφρουρούν για χάρη των παιδιών των εγγονιών τους. Το ανήθικο προτεσταντικό σου πρότυπο δεν ριζώνει στην ελληνική κοινωνία, είναι έξω από τις αρχές και το φυσικό δίκαιο του Έλληνα. Δεν ζούμε στον δυτικό Μεσαίωνα, ούτε έχεις κάποια από τις ικανότητες του Κόζιμο, όποτε τα pass και τα πρόστιμα, μάλλον θα λειτουργήσουν αντίστροφα.

    14. Κόψε αυτό το “να’σαι καλά” ρε αχα’ι’ρευτε τυχοδιώκτη κι ανεπροκοπε ΜιζοΚουλη Χρυσε.. κατάντησες γελοίος κι αηδία. Τ’ @@ μας θα πάρεις
      ρε κοπριτη διακοποΚουλη και θα πάς και στη μπουζου να καθαρίζεις τουαλέτες αληταρα. Έρχεται π@υτσα κλεφταρα και δεν θα είναι απ’ αυτές που σ’ αρέσουν..!!! αυτή θα σου βγεί απ’το στόμα…να τη θυμάσαι !!! Καραγκιόζη..

    15. Η άλλη η προσκυνημένη γλειφτρα,έδωσε το τηλέφωνο να μιλήσει και με τον άντρα της …ουστ μηδέν αξιοπρέπεια …σκατορατσα….καλά για το γιδι τι να πω;….τι έγινε λέει;θα μας ψηφίσεις;Ναι αλλοιμονο….εφόσον όλα πάνε ρολόι.

    16. αν ο πολιτικος σχηματισμος ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’ σταματήσει να ομιλεί περι Ελλαδος, ‘Εθνος – Κρατος’ και ανοίξει της πυλες του δεχόμενο μέσα, απατεωνες, ανώμαλους, κλέφτες, ληστές, τυχοδιώκτες, παιδοβιαστες, παπατζήδες κλπ, τότε θα εχει καθολική υποστήριξη απο το σύστημα (Ν.Δ) να μετάσχει των εκλογών, δηλαδη θα ειναι καθ’ όλα νόμιμο.!!!

    17. αν ο πολιτικος σχηματισμος ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’ σταματήσει να ομιλεί περι Ελλαδος, ‘Εθνος – Κρατος’ και ανοίξει της πυλες του δεχόμενο μέσα, απατεωνες, ανώμαλους, κλέφτες, ληστές, τυχοδιώκτες, παιδοβιαστες, παπατζήδες κλπ, τότε θα εχει καθολική υποστήριξη απο το σύστημα (Ν.Δ) να μετάσχει των εκλογών, δηλαδη θα ειναι καθ’ όλα νόμιμο.!!!

    18. Ο/Η Παλι καλα που δε της εκλεψε το κινητο ο μπαμπουλας λέει:

      Με τα σκυλόσκατα θα σε πετάξουμε έξω.

    Comments are closed.