ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; ΑΠΟ ΠΙΣΩ….ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ Π@@ΣΤΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    Κοινοποίηση:
    anal-test-covid

    Στα πρωκτικά διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό, καταφεύγει όλο και περισσότερο η Κίνα. Τόσο στους κατοίκους της, όσο και στους ταξιδιώτες που φτάνουν από το εξωτερικό. Ο λόγος που επιλέγουν τον… πισωκίνητο τρόπο είναι ότι η μέθοδος αυτή είναι περισσότερο αξιόπιστη, αν και επικρίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Η χώρα κατάφερε από την άνοιξη του 2020 να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό την επιδημία χάρη σε αυστηρούς περιορισμούς: από τον Μάιο έχουν καταγραφεί μόνο δύο θάνατοι. Όμως μικρές εντοπισμένες εστίες έχουν εκδηλωθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

    Οι εστίες αυτές έκαναν τις υγειονομικές αρχές να πραγματοποιήσουν μαζικά και γρήγορα διαγνωστικά τεστ PCR σε δεκάδες χιλιάδες κατοίκους. Τα δείγματα λαμβάνονται γενικά από το επίχρισμα στη μύτη ή τον φάρυγγα.

    Σύμφωνα, πάντως με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, το 2021 έχει μετατραπεί ήδη σε μια φρικτή χρονιά για τους κατοίκους συνοικιών του Πεκίνου, στις οποίες ανακαλύφθηκαν πρόσφατα νοσούντες: όλοι τους υποβλήθηκαν σε πρωκτικό διαγνωστικό τεστ με ειδική μπατονέτα.

    Το μέτρο αυτό επιβάλλεται επίσης σε όσους βρίσκονται σε υποχρεωτική καραντίνα στα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα στους ταξιδιώτες που φθάνουν από το εξωτερικό.

    Το πρωκτικό διαγνωστικό τεστ «επιτρέπει να αυξηθεί το ποσοστό εντοπισμού των προσώπων που έχουν μολυνθεί» επειδή ο κορωνοϊός παραμένει παρών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον πρωκτό απ’ ό,τι στις αναπνευστικές οδούς, δήλωσε στο CCTV ο γιατρός Λι Τονγκζένγκ του νοσοκομείου Γιου’αν του Πεκίνου.

    Στο Ίντερνετ, οι αντιδράσεις κυμαίνονται σήμερα από τον φόβο μέχρι τον χλευασμό. «Ανακουφισμένος που επέστρεψα στην Κίνα!», γράφει ένας χρήστης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

    «Δεν είναι υπερβολικά οδυνηρό, όμως είναι ασφαλώς σούπερ ταπεινωτικό», εκτιμά ένας άλλος.

    Μερικοί που έχουν ήδη υποστεί το πρωκτικό τεστ, συνέρχονται χρησιμοποιώντας το χιούμορ. «Έκανα δύο πρωκτικά διαγνωστικά τεστ. Μέσα στη φούρια, μου πήραν επίσης δείγμα από τον φάρυγγα. Κάθε φορά, φοβόμουν πως η νοσηλεύτρια θα ξεχάσει να αλλάξει την ειδική μπατονέτα από το ένα στο άλλο», αστειεύεται ένας χρήστης του Weibo.

    Το CCTV διευκρίνισε την Κυριακή πως δεν υπάρχει τάση γενίκευσης των πρωκτικών τεστ, επειδή «δεν είναι αρκετά πρακτικά».

    Με την επιδημία της Covid-19 να εξακολουθεί να μαίνεται σε πολυάριθμες περιφέρειες του κόσμου, η Κίνα, η οποία από τον Μάρτιο 2020 έχει ήδη περιορίσει σημαντικά τις διεθνείς αφίξεις, ενίσχυσε τους τελευταίους μήνες τους περιορισμούς.

    Όσοι θέλουν να μεταβούν στη χώρα οφείλουν να παρουσιάζουν πριν από την επιβίβαση δύο αρνητικά τεστ για την Covid (PCR και αντισωμάτων) και, μόλις αφιχθούν, να παραμείνουν σε καραντίνα τουλάχιστον 14 ημερών -ή και περισσότερο- σε ξενοδοχείο με δικά τους έξοδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Πρόκειται για τα λεγόμενα “τέστ του κ@λου”.

    2. Πρόκειται για τα λεγόμενα “τέστ του κώλου”.

    3. και διγμα αεριων μπορω να σας δοσω αλλα δενδεξω αν “τριπιση” η μασκα

    4. Αχ καλέ να έρθει αμέσως το τεστ στα εκατααααααα

    5. Έχει γούστο να ακούσουμε ότι θα εισέρχεται από τον πρωκτό αλλά θα πρέπει να κάνει και λήψη παράλληλα ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος ……

    6. Μετα την μάσκα ακολουθεί η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΤΕΣΤ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ Τ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΥΚΟΛΗ αν γινει μικροτραυματισμος. Γι αυτο με το aids οι ομοφυλοφυλοι κολλουσαν ευκολα. Ενα ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΕΣΤ λοιπον ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΜΙΧΗ ΛΟΓΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ και αρπαξες πανευκολα αυτο που φέρει ο μολυσμένος(;;; )στυλεός του τεστ. Ολοι αυτοι οι σκατογεροι οι παμπλουτοι, εφαγαν τη ζωη τους, βλεπουν πως ως φυσικα οντα θα ψοφησουν λογω ηλικιας και θελουν να πεθανει κι ολος ο πλανητης μαζι τους.
      Καποτε ενας μεγαλος και διασημος ηταν στα τελευταια του, μπηκα στον θάλαμο του νοσοκομειου εσπευσμενα ειχε τελικο σταδιο καρκινου και δυσπνοια. Πανω που τον στρωναμε κι επανερχοταν σαν περιστατικο και ισα που μπορουσε να μιλησει, με αρπαξε απ τον καρπο και ψελισε…πεθαινω!!! δως μου την ψυχη σου να ζησω …και ημουν 25 χρονων κι αυτος κοντα 90!!! Τραβηχτηκα, με αηδιασε. Τετοιοι ειναι ολοι τους… οι φιλανθρωποι.

    7. Παιδιά μην χολοσκάτε, άμα γίνει υποχρεωτικό θα πάμε χεσμένοι με ένα κιλό ευκοίλια στον κώλο και θα τους πούμε, οκ κάντε μας το τεστ.

    8. Πολύ καλή ιδέα στην εποχή της κρίσης, θα το συνηθίσουμε και θα βγάζουμε και πολλά λεφτά..στη Συγγρού !!

    9. το τεστ αυτο γινεται και με “click away” και αμεσο ντελιβερι ? – οχι εγω , ενας φιλος ρωταει….

    10. Μητσοτακη θα σου βαλω δεκαδες χιλιαδες εμβολια στον κώλο.

    11. Φαντάζομαι οι πούστηδες θα πετάξουν από τη χαρά τους. Κάθε μέρα από 5 τουλάχιστον φορές θα πηγαίνουν για τεστ.

    12. ..ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ.
      ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Κ@Λ@Ρ@ΚΙ ΜΟΥ
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Μ@@@ΑΚΙ ΜΟΥ?

    13. Μαζί μέ τό διαγνωστικό test, δώρο καί μιά κωλονοσκόπηση.

    14. Πώς κάνετε έτσι καλε;Κάτι ξέρουν οι επιστήμονες.Πεστε στα τέσσερα λοιπόν…

    15. Κάποιοι και κάποιες θα πάνε πρώτοι με χαρά 😂.
      Η άλλη πήγε στο νοσοκομείο με μποτιλια από γκαζακι!

      1. Ειδες με τον κοβιντ, εχουν κανει το κοσμο κ ανησυχει.
        .. Μετα σε λενε συνομοσιολογο

    16. Θεμη αν αναλαβεις τα τεστ ολων των ελληνων, μπορει να βγεις και εθνικος ηρωας

    17. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟ#ΣΤΡ@ΚΙ@ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΑΙ ΣΙΧΤ#Ρ ΡΕ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ 301.

    18. Τελικά έχουν δίκιο οι Επιστήμονες που λένε πως αυτός ο ιός είναι του “κώλου” !

    19. smackdown Και έφυγε .
      Έλα να μου κάνεις τρωκτικό τέστ. Θα φύγεις με στάνερ

    20. Τόσο καιρό μάς είχανε στην πίπα,ε να μήν πάρουν και λίγο κωλο..

    Comments are closed.