ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΜ Ή ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ; ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΣΕΣΜΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΕΣΜΕ

    Οι Τούρκοι αποστέλλουν το ερευνητικό σκάφος TSG Cesme για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!

    Μετά την αποστολή του Yunus, εκδόθηκε νέα παράνομη NAVTEX από τον Σταθμό της Σμύρνης για υδρογραφικές έρευνες του ερευνητικού σκάφους TSG Cesme σε δυο περιοχές στο κέντρο του Αιγαίου δυτικά του 25ου μεσημβρινού μεταξύ Σκύρου – Άη Στράτη και Λέσβου. 

    Οι έρευνες θα διεξαχθούν από σήμερα μέχρι τις 14 Ιουνίου.

    Θα σημειώσουμε πως για την ελληνική υφαλοκρηπίδα τρεις φορές η Ελλάδα ήταν διατεθειμένη να εισέλθει σε πόλεμο με την Τουρκία: Τ0 1976, το 1988 και το 2008 με το περιβόητο νορβηγικό πλοίο «Malene Ostervold», όταν επιχείρησε να πραγματοποιήσει έρευνες 80 χλμ. νοτίως του Καστελόριζου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΚΕ ΚΑΤΣΟ ΚΑΙ ΚΑΖΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ…

    2. Άμεσα κυβέρνηση εθνικού σκοπού με Πρωθυπουργό τον μέγιστο ηγέτη ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΙΜΙΤΗ. Ο μόνος κατάλληλος να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.

      1. Δηλαδή πάλι θέλεις να ευχαριστήσουμε τους Αμερικάνους; Δεν σου έφθασε το 1.996μ.α.χ.χ.; Ή μήπως λησμόνησες την εκ μέρους του αναγνώριση των Τουρκικών “ζωτικών συμφερόντων” στο Αιγαίο, την 8ην Ιουλίου 1.997μ.α.χ.χ. στην Μαδρίτη;

    3. Μπα μαλλον για αποβαση στιν Ακροπολη ετοιμαζονται……………..τα νησια ειδη τα εχουν στο τσεπακι……..αφου πλεον απο καιρο ταχουν συμφωνημενα με τους προδοτες τουρκοσπορους πολιτικους των Αθηνων……..

    4. Συγνώμη αλλά ο Μιζοτακης έκανε την υφαλο-κρηπιδα ….υφαλο-τρυπιδα….

      Στο τέλος οι Τούρκοι θα ψάξουν για πετρέλαιο και στον πατραικό κόλπο!

    5. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΥΚ φλώρος έχει δώσει σαφή εντολή να τους κάψουν όλους.,
      Ήδη έχουν ξεκινήσει βατράχια να πηγαίνουν κολυμπώντας στο σημείο.

    6. Πότε θα αντιδράσετε? Όταν σας τον πατήσουν όλον.

    7. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ???ΜΠΑ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!

    8. πηγαίντε όπου θέλετε, εγώ σπίτι μου θα είμαι που θα πρέπει και να το προστατέψω όταν θα ξεσηκωθούν οι επενδυτές ενώ εσείς θα το παίζετε ότι κάμετε πόλεμο με τους Τούρκους….

    9. Τπτ δεν θα γίνει γιατι απλα ειμαστε ανανδροι και κοτουλες

    10. Να κτυπήσουμε πρώτοι.τι περιμένουμε σαν κότες.αφου έτσι η αλλιώς σε πόλεμο πάμε.μαζοχες και ανθελληνες να μην απαντήσουν.

    11. Είναι πραγματικά ψυχικά ασταθής. Οι Τούρκοι βγάζουν το τσεσμε, ξεσηκώνονται οι ισλαμιστες στα νησιά και ο Μητσοτάκης ανεβάζει τουιτερ με στήριξη στους τραβεστί και τις λεσβιες!!! Είναι ψυχοπαθής..

    12. Είναι απλό γιατί δεν κάνει NAVTEX και να στέλνει ερευνητικά γεοτρύπανα και ο Κούλης να κάνει έρευνες στα τουρκικά παράλια μόνο κάθετε στα τέσσερα να δούμε αν αρέσει στόν Εντρογάν αυτή η κίνηση

    13. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΕΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ……………. Κ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

    Comments are closed.