ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΤΕΜΠΕΛΑ, ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ “ΚΑΙΓΕΤΑΙ” Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Κοινοποίηση:
    kyriakos-mitsotakis-mareva-dafni-696x348

    Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν οι περιφερειακές μετακινήσεις και να πάει ο κοσμάκης να δει τις περιουσίες του και έσπευσε η πρωθυπουργάρα μας να πάει ταξιδάκι!

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Cyclades24.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί ένα από τα αγαπημένα του νησιά στο οποίο διατηρεί και σπίτι και δεν είναι άλλο από την Τήνο.

    Η τεμπέλα που έχουμε για πρωθυπουργό θα πάρει τη γυναίκα του Μαρέβα και τα παιδιά τους και θα πάνε να… ξεκουραστούν και να αλλάξουν τον αέρα τους, την ώρα που ο πλανήτης “καίγεται”!

    Μάλιστα, αναμένεται να αναχωρήσει αύριο Σάββατο με το πλοίο της γραμμής (να τον δει και ο κόσμος), από το λιμάνι της Ραφήνας για το αντίστοιχο της Τήνου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΠΌΣΑ δίνει στη μαρέβα, για να τον συνοδεύει; αυτό να ψάξετε

    2. Ο κόσμος που θα τον δει στο λιμάνι της Ραφήνας θα πρέπει να τον βρίζει και να τον φτύνει

      1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΓΑΛΕΣ

    3. Ωραία φάση έκαναν στον δράκουλα στην Κρήτη έφτιαξαν πινακίδες οδών Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αρχαιοκαπηλος…….. Ο κουλης ο άπιστος θα πάει κ στην εκκλησία να πρισκυνησει να τον πάρουν οι κάμερες να το παίξει κ θρησκος, πόσο σανο τρώνε οι Έλληνες..;;;;

    4. Παει να δει την περιουσία που απόκτησε από την πολύ δουλειά.

    5. Να του στείλουμε πετσέτες να σκουπίσει τον ιδρώτα του από την πολύ δουλειά το παιδί,κουράστηκε να βαράει γκασμά και τσαπί τόσο καιρό,κρίμα είναι.Ανα χαθείς από προσώπου γής…..

    Comments are closed.