ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. «ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ…ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ….» (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    teaser7-2

    Καταιγισμό ερωτήσεων από δεκάδες ακροατές του, δέχτηκε μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της πατριωτικής εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιωργος Τράγκας από την πετυχημένη πρωινή του εκπομπή στα parapolitika fm.

    Διαβάστε την εφημερίδα ηλεκτρονικά ΕΔΩ

    Στο πρωτοσέλιδο του το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγγραφε:

    1.indd

    teaser7-2

    Ο Γιώργος Τράγκας από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής του,  χωρίς να αναφέρει το όνομα της εφημερίδας, σχολίασε το δημοσίευμα που αποκάλυπτε για αυτόν ότι είναι Εβραίος.

    Ανέφερε: «Αγαπάω την Εβραϊκή φυλή αλλά είμαι Ελληνικής καταγωγής»

    Οι ακροατές του ωστόσο επέμεναν με αποτέλεσμα ο γνωστός δημοσιογράφος να επανέλθει και πάλι.

    Και εκει, που πριν από 15 λεπτα υποστήριζε ότι είναι Ελληνικής καταγωγής, είπε ότι ο προπάππους του ήταν Γερμανός εξόριστος στην Λακωνία.

    «Ο προπάππους μου ήταν αργυροχρυσοχόος και επισκεύαζε και βέρες για γάμους. Καθώς περνούσε το  βράδυ από τα καφενείο είχε το ζυγό με τα τιμαλφή και ακουγόταν παντού ένα ένας θόρυβος, ένα «τράγκα τρούγκα» και έτσι η χωρικοί τον ονόμασαν Τράγκα, από το τράγκα τρούγκα».

    Ο ίδιος δηλαδή ο κ. Τράγκας, ομολογεί, ότι, ναι δεν είναι Εβραίος, αλλά Γερμανοεβραίος.

    Εκείνη την περίοδο η Λακωνία, όπως αναφέρει και το σημερινό δημοσίευμα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεχόταν έναν μεγάλο αριθμό Εβραίων, κυρίως από την Γερμάνια.

    Το πραγματικό επίθετο του προπάππου του Γιώργου Τράγκα γιατί δεν μας λέει ποιο ήταν;

    Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ κυκλοφορεί στα περιπτερά όλης της χώρας μέχρι αργά το απόγευμα.

    Διαβάστε την εφημερίδα ηλεκτρονικά ΕΔΩ

    Ακούστε την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα εδώ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Αποριεs..
      Γιατι κρυβουν το πραγματικο τουs ονομα;
      Γιατι στο βιογραφικο τουs δεν αναφερεται η καταγωγη τουs;
      Γιατι πολλοι “επωνυμοι”δεν εχουν βιογραφικο;
      π.χ η κ.Καλλιοπη Σουφλη δεν εχει βιογραφικο γιατι;;;

    2. Εβραίος, αλλά ποτέ δεν ήταν χριστιανός.
      Το θέμα Εβραίος ή όχι είναι θέμα πίστεως κσι όχι εθνοτητας.

    3. Ταλαιπωρημένη φυλή. καταδιωγμένη. Πολάκης ἐκτοπισμένη. ἀποτεφρωμένη. παρεξηγημένη. ὑποβαθμισμένη. καταπιεσμένη. κουτοπόνηρη. ὑποεκτιμημένη. ὑπερεκτιμημένη. ἀντιλοιδωρημένη. ἐπισυγγαμένη. μακελαῥισμένη (μήν ξεχνάμε τοὺς 23.000 νεκρούς τοῦ Β’ Π.Π. στὰ κολαστήρια Ἄουςcηwitz. Tatuρα. Φᾶλουν Γκὸνg. Nταhau. Guantαnamo. Makroνήσου κ.ἄ.)……
      Ὅσον ἀφορᾶ τὸ ἐξέχον ἀστράτευτο, βουνοθετικό, σηφηλεἰδικό, λειπωμορφικό, ἥλιοδεποῦtςομουforeignχτι μέλος της, Georgyi Τράγγα, ὁ Θ__ς νὰ μᾶς κόβῃ νανοδευτερόλεπτα & νὰ τοῦ δίνῃ σφαλιαρίτσες στὸν σβερκούλη & νὰ τὸν ἔχῃ πάντα καλά, τραμπαλοκουνάμενο, ἑτυμοπόλεμο, ἑτυμόλογο, ἑτυμόγενο, μοσχομυρωδάτο & γενικῶς κὲ ἀορίστως Χρόνια Πολίγα κὲ καλά.
      ἈΜΗΝ!εσθαι περί Πάρτης, ΓΑΒ! ΓΑΒ! ΓΑΒ!
      Oh! My GoDog!

    4. ο τραγκας μπορει να ειναι εβραιος αλλα ειναι μονος που τα τελευταια χρονια κανει αποκαλυψεις για τα εθνικα θεματα….και εαν δεν κανω λαθος εσεις οι χριστιανοι και οι εβραιοι εχετε τον ιδιο θεο οποτε….
      ειναι ο μονος που μιλαει αυτη την εποχη για την εκχωρηση ελληνικου εδαφους στους τουρκους…ουδεις αλλος μιλαει και γραφει γιαυτο…ουτε εδω σαυτο το site…
      ειναι γνωστο σε πολιτικους και στρατιωτικους κυκλους οτι στο παρασκηνιο εχει συμφωνηθει να χαθει το καστελοριζο και η γαυδος στα ”χαρτια” μεσω της χαγης στην οποια θα καταληξουμε μετα απο θερμο επεισοδιο…
      αντιδρουν καποιοι που ”εχουν παρει αμετρητες μιζες” κατα μερικους μερικους…..για τον αντωνακη μιλαω…
      ο τραγκας μπορει να τα εχει παρει απο εδω και κει αλλα ειναι απο τους ελαχιστους που κανει αποκαλυψεις

    5. Τωρα που το σκεφτομαι.
      Ποσα χρονια ταιζε σανο ο Φραγκας τον Ελληνικο λαο;
      Στα γεραματα αποφασισε να συνταξιοδοτηθει,να αυτοπυρπολυθει κ να μας φτυσει περηφανος καταμουτρα.
      Ποσοι αλλοι θα ακολουθησουν εν καιρω το παραδειγμα του κ θα τριβουμε σκουπιζοντας τα ματακια μας απο τις ροχαλες τους;

    6. Το μη έντιμο με τους Εβραίους της διασποράς είναι ότι σπάνια αποκαλύπτουν την εθνική τους ταυτότητα. Αυτό βέβαια δεν είναι ενοχοποιητικό και ίσως οφείλεται στην δικαιολογημένη λόγω της κακής φήμης τους ανασφάλεια τους πλην όμως είναι κακό για όσους θέλουν να προστατευτούν από την κακή τους δύναμι και τεπιρροή όπως οι Έλληνες που η χώρα τους έχει καταντήσει ένα αποικιοκρατικό- δημοκρατικό ξέφραγο αμπέλι. .
      Κι αυτό γιατί έστω κι αν οι Εβραίοι αυτοί αποποιούνται τον σιωνισμό αυτό δεν σημαίνει ότι κι ο πανίσχυρος σιωνισμός (το παγκοσμιοποιημένο πολιτικοθρησκευτικό τους σύστημα εξουσίας) αγνοεί αυτούς αλλά είτε εκβιάζοντας είτε δωροδοκώντας και προωθώντας σε νευραλγικάς θέσεις εξουσίας – και έχει τον τρόπο και τα μέσα – τους αναγκάζει το σύστημα αυτό να ενεργούν, πρόθυμα ή απρόθυμα δεν έχει σημασία , προδοτικά πάντως και εγκληματικά, διαλυτικά τόσο προς τα εθνικά συμφέροντα όσον και προς αυτήν ταύτην την ασφάλειαν και υπόστασιν της χώρας όπου δραστηριοποιούνται.

    7. το σοι…ο εναs εθνωμπατροιωτεισ με μαλλι μελιτζανι του συμεων…ο κηραλοιφαs καραφλοs θου βου του ιωσηφ…το περιστεροχεσμενο καρα ζαφερι-μαυρογαιδαροs το μπεν χιραμ tο τουρκογλου το μπενι σελον το γουρλοματικο ανακοντα το κοεμτζογλου κλπ κλπ αη στα διαλα ΡΕ ΟΥΣΤ!

    8. Το ότι ο προπάππος του ήταν Γερμανός, δεν σημαίνει ότι ήταν και Εβραίος. Αλλά και να ήταν Εβραίος δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Άλλο ο Εβραϊκός λαός και άλλο το σιωνιστικό κίνημα, που έχει την έδρα του στο όρος Σιών και έχει δημιουργήσει χίλια δυο προβλήματα στο κόσμο. Κανένας λαός ακόμη και αν έχει ψηφίσει δεν ευθύνεται για τις επιλογές των ηγετών του. Επομένως και αν ακόμη ο Γιώργος Τράγκας είναι εβραϊκής καταγωγής, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι Έλληνας ή ότι δεν αγαπάει την Ελλάδα. Το να μας πείτε ότι έχει ενταχθεί στο σιωνιστικό κίνημα, αυτό είναι άλλο.

      1. “…Κανένας λαός ακόμη και αν έχει ψηφίσει δεν ευθύνεται για τις επιλογές των ηγετών του. …” μανιατο βηρσα ….τέτοιε μας,
        οι ….άβουλοι λαοί της ελληνικης ….άβουλης μαλακιας σε …..χαιρετουν!
        ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ !! αν ειχατε σχεση με οτιδηποτε ελληνικο, υποθετω, θα το ξερατε.
        Αυτά!, ρουφιανο δημοσιοπουστρακηδες και κακομοιροι πολιτικο τραπεζοεγκληματιες που δεν ….φταίτε υπαλληλίσκοι των συμμοριών.

        Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ συνεχίζεται, και ειναι καλο!! που φαινεστε.

    9. Προσωπικα δεν εχω προβλημα αν ο Φραγκας ειναι Εβραιος,Μουσουλμανος η Βουδιστης αφου δεν με εχουν επηρεασει ουτε στο ελαχιστο τα λεγομενα κ τα γραφομενα του.
      Ομως,θα ειχα προβληματιστει παρα πολυ αν καποτε κ εν καιρω μαθαινα πως ο ευπατριδης κ.Στεφανος Χιος ειναι.

    10. εγω δεν τον γουσταρω τον Τραγκα αλλα -ημαρτον- αν ο προπαππους του δεν ηταν Ελληνας φταιει αυτος??Μη τα ισοπεδωνουμε ολα
      Κατι τετοια μας φαγανε

    11. Είδηση είναι η σύλληψη πιτσιρικαδων στην Λέσβο γιατί αντιστάθηκαν σε μκο και κράτος. Στέφανε το είχες αναρτήσει πρώτος πως οι Γερμανοί δεν θέλουν έλεγχο στις μκο. Και αμέσως οι π@υτανες της ΝΔ συνέλαβαν παιδιά που έκαναν αντίσταση, δώρο στους Γερμανούς. Ο γιος του τερυ χρυσού είναι ένας βλακας γερμανοτσολιας. Αυτό δεν θα περάσει έτσι, η κατάσταση μετά από την εμετική αυτή ενέργεια του γερμανοτσολια λαθροτσουτσουνοπνιχτη κουλη θα φέρει έκρηξη Ελλήνων στην Λέσβο.

    12. ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΦΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ
      ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ , ΑΛΛΙΩΣ !!!

    Comments are closed.