ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ – ΤΩΡΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΟΥΣ – ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ 12-16 ΕΤΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Ένα 12χρονο εμβολιασμένο παιδί, 3 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του, χάνει τις αισθήσεις του και τώρα πάσχει από σπασμούς, μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο..

    Γονέας καταγγέλει ότι ο 12χρονος γιος του 60 δευτερόλεπτα μετά τον εμβολιασμό του έχασε τις αισθήσεις του και τώρα υποφέρει από σπασμούς ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο άμεσα.

    e3ol30cwuae4ivg-2

    Σήμερα Κυριακή το Ισραήλ άρχισε την καμπάνια εμβολιασμού σε ανηλίκους 12 – 16 ετών παρ΄ότι μια« πιθανή διασύνδεση » υπάρχει μεταξύ του εμβολίου Pfizer-BioNTech και περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας που εντοπίστηκαν σε νεαρούς άνδρες.

    Περίπου το 55% του ισραηλινού πληθυσμού εμβολιάστηκε και με τις δύο δόσεις, χάρη σε μια μαζική εκστρατεία εμβολιασμού που ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου μετά από συμφωνία με τον φαρμακευτικό γίγαντα Pfizer. Ωστόσο ένα 40% αρνείται πεισματικά.

    Οι υγειονομικές αρχές είχαν ήδη αρχίσει να εμβολιάζουν τους εφήβους που ενδέχεται να προσβληθούν από σοβαρή μορφή του κορωναϊού και εκείνων των οποίων οι οικογένειες κινδυνεύουν. Ο εμβολιασμός επεκτείνεται τώρα σε όλους τους νέους ηλικίας 12 έως 16 ετών που το επιθυμούν.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Κάτω τα ξερά σας από τα παιδιά ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!δολοφόνοι!!!!

    2. Πόσο μ@κ@κ@ς πρέπει να σαι για ν αφήσεις το παιδί σου να εμβολιαστεί

    3. Μωρέ θα τρεξουν μανουλες και μπαπαδες να μπολιασουν τα βλασταρια τους, θα δειτε τι εχει να γινει απο σεπτεμβριο που θα τα μαζευουν με το καροτσι και μετα θα τους λενε οτι λυποθημησαν διοτι δεν ειχαν φαει καλο πρωινο.

    4. Vassilis Portas, Big tech Bio Tech ειναι ιγετες του Δυτικου Κοσμου. Μετανθρωπισμο, αποσυνδεση σωματος και πνευματος, μεταλλαξη, τεχνιτυ νοημοσυνη. Δεν υπαρχουν κυβερνησεις, ΜΙΑ μονο,

    5. Να απαντήσουν στα κάτωθι ,οι εμβολιασμοί είναι εμβολιασμενοι για ποιον ιό ακόμα το γονιδίωμα του δεν το γνωρίζει κανείς τους .Μεταδίδουν οι εμβολιασμενοι και μπορούν να ξανακολλησουν ναι η όχι ;Αν ναι τότε δεν είναι ρίσκο να μην φόρουν μάσκες ακόμα και αναμεταξύ εμβολιασμενων;
      Τα self test και γενικά όλα τα είδη test δεν είναι αληθές ότι στην ένδειξη θετικό μπορεί να υποδεικνύει από ενα απλο κρυολογημα έως και Η1Ν1 ;Επιπλέον ποσό αληθείς είναι οι οποίες ενδείξεις θετικοτητσε η σρνητικοτητας τους ; Είναι η δεν είναι πειραματικές ενέσεις με χωρίς την επίσημη έγκριση πως είναι εμβολια ;Γιατί το κράτος δεν απαγόρευσε παντελώς την εισροή (μεταναστών) από άλλες χώρες για τους οποίους εκτός του ότι δεν γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό από που έρχονται ,ποια είναι τα αληθή προσωπικά στοιχεια τους και το βασικότερο αν έχουν λάβει όλα τα εμβόλια στις χώρες τους οπως συμβαίνει με τους πολίτες της Ελλάδας ;;Γιατί έχει το καταδιωκτικά η επιτροπή ,τι φοβάται ; Δεν είναι επιστημονικά διασταυρωμένα και αποδεδειγμένα αυτά που αναφέρει και προτείνει ως μέτρα κατά των πολιτών ;Οι φαρμακευτικές εταιρείες μπορούν να μηνυθουν από τον πολίτη αν πάθει βλάβη η και πεθάνει; Και μην μου πείτε πως μπορεί να τα διεκδικήσει από το δημόσιο την αποζημίωση διότι στην ουσία ο λαουτζίκος τα πληρώνει .εδώ των ληστρικών και αβασταχτων φόρων .

    6. Απλά θελουν καταναλωτες εμβολίων,ακομα και παιδιά,που ο κινδυνος να νοσησουν ειναι μηδενικός σχεδόν. Οποιος ενδιαφερεται για λεπτομερειες τού τί ειναι τά “εμβόλια” αυτα ,ας ψαξει στην εξης διευθυνση (αρθρο χθεσινο) του αμερικανου ” MIKE WHITNEY “NoVaxx Rebellion: Αντίσταση, απόρριψη, απόρριψη”. Κυριε Χιο, βρειτε το -ειναι πανευκολο- και δημοσιεψτε το, η μεταφραση ειναι πολύ καλη απο τον αυτοματο μεταφραστη. ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΝΙΔΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ !

    7. Καταλαβαίνετε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Δεν σταματούν πουθενά. Μανιώδη θηρία κανονικά.

    8. Σιγά μην στεναχωρηθούμε για τα παιδιά. Τα εμβόλια να ‘ναι καλά (και πολλά).

    9. Ο γονιός λέει ότι καταγγέλει ότι το παιδί του άρχισε να έχει σπασμούς μετά το εμβόλιο. Γιατί βρε μπαγλαμά γονέα επετρεψες να εμβολιαστεί το παιδί σου!

    10. Δηλαδή αποκλείεται να ήταν τυχαίο ? μπορεί να είχε υποκείμενο νόσημα το παιδί.
      πως κάνετε έτσι βρε ψέκες ??
      στα 100 παιδιά που εμβολιάζονται μπορεί να τύχει σε κάποια να πάθουνε κάτι,
      τα εμβόλια φταίνε ?
      Εαν μετά απο μήνες υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες,
      αυτοάνοσα ή θάνατοι στους εμβολιασμένους,
      οι επιστήμονες θα τα βελτιώσουν τα εμβόλια να είναι πιο ασφαλή.

      1. Κι αν τύχη στο δικό σου παιδί αυτή η παρενέργεια, τι θα πης; Δεν έφταιγε το εμβόλιο; Πειραματόζωο θα χουν κάνει το παιδί σου, ακόμη κι αν είναι μόνον στο δικό σου παιδι η συγκεκριμένη παρενέργεια. Τι με νοιάζει εμένα αν το ποσοστό των παρενεργειων είναι 1%η 30% η & παραπάνω, αν έχω χάσει το παιδί μου.

    11. Bravo στο 40% που μέχρι να περάσει ο χρόνος θα γίνει 60 και 70%. Γιατί όσοι περάσαν παρενέργειες μην νομίζετε πως είναι διατεθημένοι να τις ξαναπεράσουν! Κούλη ακούς;

      1. Ετσι να πεις τους γονεις που πανε και δολοφονουν τα παιδια τους!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.