ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΑΝΑΣ: 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ PFIZER – MΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΔΟΣΗ 9 ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ – ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ – ΕΠΙΛΗΨΙΑ, ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΠΟΝΟΥΣ Κ.Α. (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    ce9aceb1cf84ceb1ceb3gfgfgf

    Καταγγελία μητέρας: 12χρονο παιδί θύμα των πειραμάτων κλινικών δοκιμών εμβολίων της Pfizer.Είναι η τραγική ιστορία της Maddie de Garay όπως τη διηγείται η μητέρα της Stephanie εν μέσω αναφυλητών στην κάμερα. Το κορίτσι είναι σ΄αναπηρικό καρότσι και με ρινογαστρικό σωλήνα διατροφής.

    ”Είμαι η Stephanie de Garay ευχαριστώ τον Γερουσιαστή Johnson για την ευκαιρία να μοιρωστώ την ιστορία της Maddie κι εσάς όλους που έχετε την καλή θέληση να την ακούσετε.Δεν είναι εύκολο για εμένα κι επομένως θα διαβάσω αυτό που έγραψα. Ονομάζομαι Στεφανί κι η Μάντι από εδώ είναι η κόρη μου.Ζούμε στο Οχάιο. Στις 20 Γενάρη η Μάντι πήρε τη β΄δόση εμβολίου της Pfizer κατά covid19 για τους 12-15 ετών.Kαι τα 3 παιδιά μας συμμετείχαν ως εθελοντές και είμασταν ravis για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ως ένα μέσο βοήθειας για να επανέλθουν όλοι στην κανονικότητα. Ο άντρας μου εργάζεται στον υγειονομικό τομέα κι εγώ είμαι διπλωματούχος μηχανολόγος ηλεκτρολόγος. Είμαστε υπέρ των εμβολίων και της επιστήμης γι αυτό αφήσαμε τη Μάντι και τα 2 μεγαλύτερα αδέρφια της να συμμετάσχουν ως εθελοντές στη δοκιμή..

    Πριν η Μάντι δεχθεί την τελευταία δόση του εμβολίου ήταν ένα 12χρονο κορίτσι καλής υγείας είχε πολλούς φίλους και μια ζωή γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια.Αν και ακόμη η Μάντι έχει πολλούς φίλους. Μετά τη β΄δόση η Μάντι αισθάνθηκε αμέσως πόνο στο σημείο της ένεσης και στις 24 /ωρες που ακολούθησαν ανέπτυξε σοβαρούς κοιλιακούς πόνους όσο και θωρακικούς κι όπως αυτή το περιέγραψε πόνο στο στήθος. Και το λέω όπως το περιέγραψε αισθάνθηκε ότι η καρδιά της ξεριζωνόταν μέσω του λαιμού.Ένιωθε σαν ηλεκτρικές εκκενώσεις επίπονες να τη διαπερνούν σε λαιμό και η σπονδυλική στήλη έγερνε όταν επιχειρούσε να περπατήσει. Είχε ακραίο πόνο σε δάκτυλα κι αυτιά που ήταν άσπρα και κρύα σαν τα έπιανα. Είχε ένα οίδημα.. ο άντρας μου την μετέφερε στα επείγοντα…

    Υποβλήθηκε σ’ εξετάσεις της έγινε θεραπευτική αγωγή και στο εξιτήριο του νοσοκομείου αναγραφόταν ως διάγνωση ανεπιθύμητη παρενέργεια από εμβολιασμό.Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που αυτό αναφέρθηκε στον ιατρικό της φάκελο...Του επόμενους 2 μήνες αντιμετώπιζε μυικούς και κοιλιακούς,νευρολογικούς πόνους που έγιναν ανυπόφοροι. Ανέπτυξε συμπτώματα που περιλαμβάνουν ναυτία σχετιζόμενο με γαστρεντερικό σύστημα, υπέρταση και συχνές καρδιακές αρρυθμίες, απώλεια μνήμης, σύγχυση λέξεων,κεφαλαλγίες,ιλίγγους λιποθυμική τάση,κρίσεις επιληψίας και λεκτικές κρίσεις, στερεοτυπικά. Aπώλεια αίσθησης πρώτα του μήκους μεγέθους, πέσιμο και μυϊκή αδυναμία.Δραστικές αλλαγές στην διούρηση, ακράτεια και διαταραχή στον κύκλο της.Τελικά έπρεπε να βάλει ένα  ρινογαστρικό σωλήνα. όλα αυτά τα συμπτώματα τα έχει και σήμερα. Άλλοτε είναι χειρότερα άλλοτε καλύτερα.”

    Μετά η γυναίκα διηγείται ότι αυτό που την πόνεσε περισσότερο είναι η αντιμετώπιση των γιατρών που επιχείρησαν να τα φορτώσουν σε ψυχονευρολογική διαταραχή κι άγχος του παιδιού και πρότειναν ως και παιδοψυχιατρείο.Ένας διέγνωσε λειτουργική νευρολογική διαταραχή.Η μητέρα δείχνει το παιδί και λέει δείτε πόσο ήρεμη είναι ακόμη και τώρα το παιδί δεν πάσχει από άγχος…

    Ωστόσο η μητέρα καταγγέλει: ”Συνολικά έγινε εισαγωγή του παιδιού 9 φορές και νοσηλεύθηκε 3 με συνολικό χρόνο νοσηλείας 2 μήνες… Αυτό που θέλουμε ως γονείς είναι η Μάντι να ειδωθεί να ακουστεί να γίνει πιστευτή,… ήθελε να βοηθήσει όλον τον κόσμο και οι γιατροί δεν τη βοήθησαν”.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. οσοι ξερετε την αληθεια ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΟΘΑΝΑΤΟ ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    2. θα θυσιασετε τα παιδια σας σε πειραματικα εμβολια ξυπνηστε γονεις μην στελνετε τα παιδια σας θυσια στον διαβολο

    3. Παίρνουν μίζες πολιτικοί και λοιμοξιολόγοι. Μόνο έτσι εξηγείται να ξεφτιλίζονται έτσι και να επιμένουν. Ούτε οι διευθυντές των φαρμακευτικών δεν βγαίνανε να συστήνουνε ανεπιφύλακτα τα εμβόλια και να λένε για το γρήγορο εμβόλιο που λέγανε τούτοι. Όλοι για το ασφαλές εμβόλιο μιλάνε πλην μητσοτάκη κσι λοιμοξιολόγων που λέγανε για το γρήγορο! Θα δείτε πως θα φύγετε γιουσουφάκια του ζάεφ και των φαρμακευτικών.

    4. δικό της το παιδί, δικό της το πρόβλημα, μην προσπαθεί να φορτώσει τις ευθύνες των δικών της προσωπικών ελεύθερων επιλογών στους υπόλοιπους, εμείς θεωρούμε ΟΛΑ τα εμβόλια που έχουν υπάρξει κακά και δεν πιστεύουμε ότι έσωσαν ποτέ κανέναν αλλά κατέστρεψαν πολύ κόσμο οπότε δεν κάνουμε εμβόλια στα παιδιά και δεν ζητάμε ευθύνες από κανέναν….

    5. Θεώρησε ότι πρέπει να προστατεύσει το παιδί της από τον επικίνδυνο κόβιντ. Το θέμα δεν έχει να κάνει με το αν είσαι μορφωμένος η αγράμματος αλλά το πόση πλύση εγκεφάλου μπορείς να υποστείς από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους της ψευτιάς και της προπαγάνδας.

    6. Το λενε και οι λεξεις! Εθελοντες….δοκιμη……οταν παιζεις με τη φωτια και κανεις δοκιμες πρεπει να περιμένεις οτι μπορει και να καεις. Μονο που εσυ εκαψες το παιδι σου.

    7. Κοινοποιήστε αυτή την είδηση στον Βασιλακόπουλο, στην Παγώνη, στον Εξαδάκτυλο, στον Μητσοτάκη, στον Γώγο, στον Δερμιτζάκη, στον Κικίλια, στον Μόσιαλο και όλους αυτούς που θέλουν να χτίσουν τοίχος ανοσίας με το αίμα αθώων παιδιών.

    8. Το Σεπτέμβριο να δούμε πού θα κρυβεται ο κουλης και ολη η συμμορία,οταν θα γινει κολαση με τα εμβολια στα παιδάκια … Ετοιμαστε αεροπλανα να το σκασετε,αλητολοιμωξιολογοι τομαρια

    9. Ο/Η έκανες το υγιές παιδί σου, πειραματόζωο και τώρα κλαις ... εκτέλεση θέλεις, βλαμμένη λέει:

      Κανονικά εσύ και ο άντρας σου, ως ανεύθυνοι, απερίσκεπτοι, ανάξιοι γονείς, πρέπει να κατηγορηθείτε και να δικαστείτε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο της ζωής και της σωματικής ακεραιότητός του …
      Δικαίωμα εθελοντισμού σε δοκιμές πειραματικών εμβολίων και λοιπών ιατρικών πράξεων, είχατε εσείς οι ενήλικες γονείς ΜΟΝΟΝ για τον εαυτό σας, μανδάμ …
      Το γεγονός ότι δηλώσατε τα ανήλικα παιδιά σας ως εθελοντές και τα υποβάλατε, ως πειραματόζωα, στην πειραματική δοκιμασία ΜΗ εγκεκριμένων εμβολίων, δικαιολογεί νομικά την αφαίρεση από εσάς της γονικής μέριμνας και επιμέλειας των ανηλίκων παιδιών σας …
      Εσείς φέρετε ακεραία της ευθύνη για την πρόκληση της αναπηρίας του υγιούς παιδιού σας …
      Θυσιάσατε το παιδί σας, για να επανέλθει μια ΑΒΕΒΑΙΗ κανονικότητα στον πληθυσμό του πλανήτη … ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ …
      ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ να κλαίγεστε εκ των υστέρων …
      Αν εγώ ήμουν παιδί σας, θα σας μισούσα θανάσιμα εφ΄όρου ζωής και θα ζητούσα από την Πολιτεία την παραδειγματική τιμωρία σας …

    10. Τι μας λες κυρά μου;;;; Τώρα είναι αργά για δάκρυα. Εσύ γούσταρες να κάνεις τα παιδιά σου πειραματόζωα! Ζώο.. Ε Ζώο!

    11. Έκανες πειραματόζωο το παιδί σου και τώρα κλαις?
      Είδες κανέναν πολιτικό η βασιλιά να κάνει το ίδιο στο παιδί του?Εγώ σου λέω ούτε καν θα εμβολιαστούν .

    12. Το παιδί λυπάμαι εγώ που εγινε πειραματοζωο και δεν ξέρουμε εαν ήταν και δικη του απόφαση η πιέστηκε.
      Οσο για τη μάνα τι να της πει κανείς……
      🙁Να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου

    13. εκείνο που με θλίβει, πέρα από τη τύχη του παιδιού, αθώο θύμα 12 χρονών, είναι ότι οι γονείς είναι φουλ μορφωμένοι Δεν του έκοψε λίγο να κάτσουν να μάθουν; Τα στατιστικά τους έπεισαν; 10 έχουν παρενέργειες αλλά 11 σώζονται;; Με συγχωρείτε αλλά εσείς δεν είστε γονείς!! Είστε οι ηθικοί αυτουργοί της κατάστασης του παιδιού!!

    14. Μια χαρα κοπέλα σαν τα κρυα τα νερα σε καταντησαν ετσι οι ‘γονεις’ σου!!!!
      ΤΑ ΒΟΔΙΑ
      Κυρια δεν εχεις ακουσει οτι τα μικρα παιδια δεν το χρειαζονται το εμβολιο;;;;;
      Δεν ειχες ακουσει οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει στραβη;;;;
      Αντι αυτο το αψηφησες !!!!

    15. Τις φουκαριαρες… τι να κανουν… πιστεψαν τις μπουρδες… και να ταν μονο αυτες καλα θα ταν…. δυστυχως παρα την προοδο μας, ειμσατε σαν τα ζωα… δεν υπαρχει κανενας μηχανισμος να κλεισει μεσα για παντα αυτα τα καθικια που σκοτωνουν κοσμο για τα πειραματα τους.Τους Ναζι τους δικασαν και τους καταδικασαν! Αυτους???

    16. μωρη βλαμμενη γιατι εστειλες το 12χρονο παιδι σου να εμβολιαστει; Κανεις δεν σε υποχρεωσε κι αφηστε τις μπουρδες

    17. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΄΄ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ” ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ;;;;
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ;;;

    18. Αυτή η μάνα δεν άφηνε την κόρη της να επιλέγει στα πιο απλά πράγματα; Π.χ. τι θα φορέσει, τι θα φάει, τι θα πιεί; Λογικά θα την άφηνε. Στο εμβόλιο γιατί ανακατεύτηκε; Δεν είναι κτήμα μας τα παιδιά μας. Ήξερε πως ήταν πειραματικό και το παρέδωσε σαν πρόβατο στη σφαγή στα χέρια μαζικών δολοφόνων φαρμακευτικών εταιρειών. Έχουν βρεί το φάρμακο για τον καρκίνο αλλά συνεχίζουν να κάνουν χημειοθεραπείες που διαλύουν και τα υγιή κύτταρα γιατί δεν θέλουν υγιείς ανθρώπους, θέλουν πελάτες μόνιμους για να αρμέγουν, θέλουν να τους διατηρούνε άρρωστους. Είναι εμπόριο, πωλήσεις, πουλάνε φάρμακα λες και πουλάνε βρακιά! Χέστηκαν για τις επιπτώσεις.

    19. Θα ξεσκίσουν πολύ κόσμο με τα εμβόλια τους. Και τους βλέπετε πώς έχουν λυσσάξει. Σαν υστερικοί μανιακοί κάνουν για να προωθήσουν τον εμβολιασμό των πάντων. Τώρα θέλουν τον κάθε πολίτη ελεγχτή,ρουφιάνο και τραμπούκο του διπλανού τους που δεν συμφωνεί με το πειραματικό εμβόλιο. Διατάσσουν με μεγάλη ευκολία αντισυνταγματικές και παράνομες ΚΥΑ για διακρίσεις μεταξύ των πολιτών. Ξέρουν ότι είναι υπεράνω της δικαστικής εξουσίας.

    20. Κυρά μου δέν ξέρεις ότι ό Αλμπέρ Μπουρλά ό ιδιοκτήτης τής Pfizer είναι ένας αδίστακτος γαιδουρογιατρός πού γιά τήν θρησκεία του, τό χρήμα, πατάει επι πτωμάτων;
      Γιάννης Λάκων

    21. Οι ακίδες που παρήχθησαν από τα μεταλλαγμένα κορωνοκύτταρα χτύπησαν τα πάντα. Λογικά μέσω της δυσλειτουργικότητας στην κυκλοφορία του αίματος που προκάλεσαν.

      1. Ποιες ακίδες; Αυτοί που ρίχνουν το φταίξιμο στις ακίδες διαιωνίζουν το παραμύθι του επικίνδυνου κορονοϊού. Το πρόβλημα είναι τα συστατικά του εμβολίου, όπως είναι τα νανοσωματίδια που περιέχει.

        1. Θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι τα δισεκατομμύρια ακίδων που παράγονται από τα μεταλλαγμένα κορωνοκύτταρα είναι ασφαλείς; Γιατί υπάρχουν αρκετές μελέτες που λένε ότι είναι επικίνδυνες.

    22. “για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ως ένα μέσο βοήθειας για να επανέλθουν όλοι στην κανονικότητα.” ΖΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ !!!

    23. Στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα.. κρίμα για το παιδάκι σου που έχει τέτοια μάνα που το θεωρεί πείραμα.. τώρα είναι αργά κοπελιά..ασ είναι περαστικό και την επόμενη φορά αν βγάλουν άλλο εμβόλιο.. ξέρεις εσύ 🤦

    24. Μη κατηγορείτε τη μάνα. Αυτή πάντα θέλει το καλύτερο για το παιδί της, αλλά κάποιοι της θολωσαν το μυαλό πιστεύοντας οτι το εμβόλιο θα καταστήσει το παιδί της ασφαλές που ούτως η άλλως ήταν έναντι του ψευτοκορονοιου μιας και ηταν 12 ετων.

    25. Και με τον ιδιο παραλογισμο που καποιοι προβατα γονεις φορεσαν φιμωτρο στα 4 χρ. παιδακια τους μεσα στους καυσωνες και στον ηλιο, χρωματιστο βεβαια με σχεδιακια, γιατι μην ξεχνιομαστε ειναι και παιδια, με την ιδια λογικη και ευκολια θα σουταρουν στα παιδια τους κορωνα, αλλωστε προτιμουν να εχουν πειραματοζωα παιδια, οπως αλλωστε ειναι κι οι ιδιοι, παρα ελευθερα και με 0, 000002 πιθανοτητες να παθουν κατι. Θελουν να εχουν παιδια κοινωνικα υπευθυνα και οχι ψεκς φορεις του ιου…

    26. Αυτοκτόνα τώρα, μαλακισμένη. Που πήγες και τρύπησες το παιδί με πειραματικά σκευάσματα. Βόδι!

    27. Ποιος τους είπε ότι όποιος είναι κατά των εμβολίων είναι κατά της επιστήμης; Τα κανάλια και οι πολιτικοί; Ή οι καθηγητάδες που σήμερα λένε,αύριο ξελένε;

    28. ” Ο άντρας μου εργάζεται στον υγειονομικό τομέα κι εγώ είμαι διπλωματούχος μηχανολόγος ηλεκτρολόγος.”
      ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ
      ΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕΣ ΧΘΕΣ?
      διπλωματούχος μηχανολόγος ηλεκτρολόγος ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!

    29. Γιατί έκανες ένα πειραματικό δηλητήριο στο παιδί σου? Τώρα ζήσε με τις τύψεις σου .

    30. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝ ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!

    31. Α ρε κοπέλα μου ποιος σου είπε να κάνεις το εμβόλιο στο παιδί σου ;;;; ;ρεεεεε ποιος!!!!

    Comments are closed.