ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΥΛΙΟ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ: «ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ»

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΣΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Και ενώ στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη/ΗΠΑ ετοιμάζονται να εμβολιάσουν ότι “κινείται” αλλά και να ετοιμάζουν ακόμα ένα lockdwon αποκαλυπτικά είναι τα δεδομένα που έρχονται από τον εξωτερικό από επιστήμονες που μελετούν ολιστικά το ζήτημα και που οι περισσότεροι εδώ στην κυβέρνηση παραβλέπουν ή κάνουν πως δεν το βλέπουν.
    Έτσι το «καμπανάκι» έκρουσαν Βρετανοί επιστήμονες σχετικά με τον σοβαρό αντίκτυπο που μπορεί να έχουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης στην υγεία των παιδιών.

    Και δεν αναφερόμαστε στην ψυχική υγεία, κάτι που ήδη έχουν παρουσιάσει δεκάδες έρευνες για τις παρατεταμένες καραντίνες και τα λοιπά μέτρα, αλλά τη ζημιά που συντελείται στο ανοσοποιητικό τους σύστημα!

    Η χρήση μάσκας όπως και η κοινωνική αποστασιοποίηση δημιουργούν ένα τείχος προστασίας απέναντι σε ιούς για μικρούς και μεγάλους.

    Όπως αναφέρει ο Guardian, «κλειδώνοντας όλη μέρα τα παιδιά μας στο σπίτι για να τα προστατεύσουμε από έναν ιό- στην προκειμένη περίπτωση από τον κορωνοϊό- τα καθιστούμε ευεπίφορα σε άλλους κοινούς ιούς».

    Εκείνος όμως ο ιός που ανησυχεί περισσότερο τους επιστήμονες είναι ο RSV, ένας ιός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές λοιμώξεις στους πνεύμονες και προσβάλλει ως επί το πλείστον μικρές ηλικίες.

    Όπως υποστηρίζουν οι ιολόγοι τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα, τα παιδιά, φορώντας μάσκες, χρησιμοποιώντας αντισηπτικά και κρατώντας αποστάσεις όλη μέρα κάθε μέρα, δεν αναπτύσσουν καθόλου αντισώματα, από τη στιγμή που έρχονται σε επαφή με ελάχιστα μικρόβια.

    Αυτά τα μικρόβια, μετά τα οποία υπό κανονικές συνθήκες θα έρχονταν σε επαφή δεν προξενούν ασθένειες, αλλά μπορεί να συμβάλουν στην ανάπτυξη ανοσίας, καθώς ενισχύουν το οικοσύστημα μικροβίων του οργανισμού που λέγεται μικροβίωμα.

    Εν ολίγοις επί έναν και πλέον χρόνο, τα μικρά παιδιά (νηπιαγωγείου και δημοτικού), που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη ηλικία για το ανοσοποιητικό τους σύστημα, δεν εκτίθενται σε ιούς για να αναπτύξουν τα κατάλληλα αντισώματα, γεγονός που ανησυχεί, ευλόγως, σημαντική μερίδα επιστημόνων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ως …έγκριτος λοιμοξιολόγος, ζητώ από την κυβέρνηση να αρθεί το ακαταδίωκτο μόνο για τον σαρηγιάννη που παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα για τα κρούσματα και εξέθεσε την …επιστημονική κοινότητα των …ειδικών. Θα αναγκαστούμε να βγάλουμε νέες …καμπύλες για την …..εξάπλωση της …πανδημίας γιατί στηρίχτηκαν στα …στοιχεία του Σαρηγιάννη. Θα υπάρξει αναδρομικός εγκλεισμός γιατί τα κρούσματα ήταν περισσότερα και είπε ψέματα ο σαρηγιάννης!Επειδή οι έλληνες ξύπνησαν και ακυρώνουν τα εμβόλια, ζητώ ως …ειδικός να μην έχει ακαταδίωκτο ο σαρηγιάννης. Εννοείται να παραμείνει το ακαταδίωκτο για τον ψάλτη τσόδρα, την παγώνη(που θέλει να κάνουν το μπόλι και οι γιατροί που αρνούνται, γιατί άραγε) και τον βασιλακόπουλο που αντί να είναι στα νοσοκομεία, είναι στα κανάλια για να …μας λένε το καλό μας. Α ρε σαρηγιάννη τι μας έκανες. Και τι τους έκανες.

    2. Γι’αυτό φέρνουν και τους υποχρεωτικούς ετήσιους εμβολιασμούς για αλλάξουν τα φώτα στα παιδιά μια και καλή.

    3. Η Δανία κατήργησε τήν υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.Στήν Γερμανία πολλά ομόσπονδα κρατίδια καταργούν τήν αναγκαστική χρήση μάσκας στά σχολείαΣτήν Αμερική 31 ομόσπονδες πολιτείες όπως τό Τέξας κατήργησαν τήν υποχρεωτική χρήση μάσκες.Καί οί 31 ομόσπονδες πολιτείες διοικούνται από ρεπουμπλικάνους.
      Γιάννης Λάκων

    4. εδω τους θελουμε τους ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ.

    Comments are closed.