ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ “ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ”» – ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ;

    Κοινοποίηση:
    εργαστήρια βιολογικού πολέμου

    Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας συνεχίζει να μελετά τα υλικά των αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων που συμμετέχουν σε εργαστήρια στην Ουκρανία.

    «Έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του έργου UP-4, το οποίο υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή εργαστηρίων στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό και σχεδιάστηκε για την περίοδο έως το 2020.

    Στόχος του ήταν να μελετήσει την πιθανότητα εξάπλωσης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων μέσω των αποδημητικών πτηνών, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής παθογονικότητας της γρίπης H5N1, της οποίας το ποσοστό θνησιμότητας για τον άνθρωπο φτάνει το 50%, καθώς και της νόσου του Newcastle», είπε ο Kirillov.

    Εξήγησε ότι λόγω της εδαφικής θέσης της Ουκρανίας, στην επικράτεια της οποίας τέμνονται οι διηπειρωτικές διαδρομές μετανάστευσης πτηνών, μελετήθηκαν 145 βιολογικά είδη σε αυτά τα βιοεργαστήρια.
    «Ταυτόχρονα, εντοπίστηκαν τουλάχιστον δύο είδη αποδημητικών πτηνών, οι διαδρομές των οποίων περνούν κυρίως από το έδαφος της Ρωσίας», είπε.

    Σύμφωνα με τον Kirillov, μελετήθηκαν επίσης οι διαδρομές των αποδημητικών πτηνών, οι διαδρομές των οποίων περνούν από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

    Ο Κιρίλοφ ανακοίνωσε επίσης τη μελέτη της εξάπλωσης ασθενειών μέσω νυχτερίδων.

    «Επιπλέον, ενδιαφέρον είναι το έργο R-781, όπου οι νυχτερίδες θεωρούνται φορείς δυνητικών παραγόντων βιολογικών όπλων.

    Μεταξύ των προτεραιοτήτων είναι η μελέτη των βακτηριακών και ιικών παθογόνων που μπορούν να μεταδοθούν από τις νυχτερίδες στον άνθρωπο: τους αιτιολογικούς παράγοντες της πανώλης, της λεπτοσπείρωσης, της βρουκέλλωσης, καθώς και των κοροναϊών και των φιλοϊών », είπε ο Kirillov.

    Σημειώνεται ότι οι μελέτες έγιναν σε άμεση γειτνίαση με τα ρωσικά σύνορα στις περιοχές των ακτών της Μαύρης Θάλασσας και στον Καύκασο. Η έρευνα του Πενταγώνου δεν πραγματοποιήθηκε μόνο στην Ουκρανία, αλλά και στη Γεωργία.

    Ο Κιρίλοφ τόνισε ότι αυτό το έργο είναι από τα πιο επικίνδυνα, απερίσκεπτα και ανεύθυνα, αφού είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξεις.

    «Από όλες τις μεθόδους που αναπτύχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αποσταθεροποίηση της επιδημιολογικής κατάστασης, αυτή είναι μια από τις πιο απερίσκεπτες και ανεύθυνες, καθώς δεν επιτρέπει τον έλεγχο της περαιτέρω εξέλιξης της κατάστασης.

    Αυτό επιβεβαιώνεται από την πορεία της πανδημίας μιας νέας λοίμωξης κορωνοϊού, η εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά της οποίας εγείρουν πολλά ερωτηματικά ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Τα κατέστρεψαν οι αμερικάνοι για να μην υπάρχουν αποδείξεις.
      Η Αμερική πρέπει να εξαφανιστεί απ’τον χάρτη

    2. Και στην Κίνα οι Αμερικανοί ήταν απο πίσω και χρηματοδοτουσαν

    3. Ναι ναι, συμφωνώ και επαυξάνω. Όλα τα λαμόγια που ξέρουν πως φτιάχνονται τα βιολογικά όπλα το παίζουν προφήτες και ξέρουν που θα γίνει μία επιδημία. Τομάρια!

    4. Γι αυτό ο Μπιλάκος ο Γκέιτς όλο έλεγε και ξανα έλεγε οτι θα έχουμε και άλλο ξέσπασμα πανδημίας. Ο “προφητικός” Γκέιτς τον έλεγαν τα βοθροΜΜΕ. Πολύ προφήτης. Ειδικά όταν τα δημιουργούν οι ίδιοι! Λυπάμαι τους κακόμοιρους που έτρεξαν και έκαναν τα εμβόλια τη στιγμή που όλο αυτό ήταν στημένο…ποιος ξέρει τι έβαλαν μέσα τους. Να είναι καλά ο Πούτιν. Το χέρι του Θεού! ξεβρωμίζει αυτόν τον τόπο απο τα σατανοερπετά .

    5. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    6. Ο Θεός ξεβρακώνει τα παιδιά του Βαάλ. Η τραυματισμένη έγκυος της Μαριούπολης ειναι φωτομοντέλλο. Σαν τον Ζελένσκι.ι

    7. Και ο κορωνοϊός με τον οποίο μας έπρηξαν,λογικά σε δικά τους νεοταξικά εργαστήρια έχει δημιουργηθεί.

    8. Πενταρχια του σκοτους

    9. Ετοιμαζουν και τον ιο των ζωντανων νεκρων επισης. Η εταιρεια που πειραματιζεται ειναι η γνωστη umbrella και ειναι υπαρκτη στις ΗΠΑ. Υπαρχει και σατ της εταιρειας και βοντεο συο outube.

    10. Ε ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ!!!!ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!!!!

    11. Όταν λέγαμε ότι τον ιό τον έριξαν οι Ελίτ των Αμερικανοσιωνιστων τα παπαγαλάκια έλεγαν ότι ο κόσμος συνομοσιολογος και ψεκασμενοι!

    12. Μας λένε ότι έχουν σκοπό να μας σκοτώσουν κι εμείς αδιαφορούμε.Ξερετε γιατί μας το λένε?Για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει κάποιος ήρωας που μπορεί να ανατρέψει τα σχεδια τους.

    13. Μάλλον ετοιμάζανε την επόμενη πανδημία , την οποία θα δίναμε πολύ μεγαλύτερη σημασία απο αυτή του covid, τό πε και ο super προφηταράς , βασίλης θύρας

    14. Αμερικανοφονιαδες! Το κεντρο της ΕΛΙΤ αλλα κακο τελος θαχουνε!

    Comments are closed.