ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΑΝΑΤΡΙΑΧΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: 12ΧΡΟΝΗ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ…”ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ” ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA. O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ: “ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    ce9aceb1fddf

    Το φάντασμα των μυστηριωδών ξαφνικών θανάτων χτυπάει τον αθλητισμό. μ΄επίκεντρο το Μιλάνο.Παίκτης της Ίντερ ο Έρικσεν τώρα τενίστρια και πάλι εκεί..Σημειωτέον ότι Κι ενώ ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από την περίπτωση Έρικσεν που πέθανε κι αναστήθηκε όπως είπε καρδιολόγος που χειρίστηκε την υπόθεση ένα 12χρονο κορίτσι φέρελπις του τένις βύθισε με τον μυστηριώδη απρόσμενο θάνατό της σε πένθος τον αθλητισμό στην Ιταλία.

    Η υπόθεση Έρικσεν ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν δηλ. ο παίκτης ήταν εμβολιασμένος ή όχι καθώς αντιφατικές πληροφορίες είδαν το φως. Mε τον γιατρό της Ίντερ τον Volpi να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο κι αυτό έχει σημασία πριν το συμβάν: ”Τον Μάρτιο οι πιο δύσκολες μέρες, τώρα όλοι εμβολιάστηκαν »https://calciomercato.com. Ωστόσο ιθύνοντες της ομάδας μετά τη δραματική εξέλιξη έσπευσαν να διαψεύσουν ότι είχε εμβολιαστεί. Ωστόσο για την μικρή που πέθανε σπίτι της εντελώς απροσδόκητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι εμβολιάστηκε. Πολύ διαφωτιστική η δήλωση του Αθλητικού Συλλόγου της που συντετριμμένος αναφέρει: «Οι μαθητές μας είναι τα παιδιά μας, σήμερα τα καταστρέφουμε. Γεια σου, Cloe “που μεταφέρει το italy24news. Τα λέει όλα…Ωστόσο τα μέσα μιλούν για απροσδιόριστη ασθένεια που την έπληξε χωρίς να δίνουν εξηγήσεις. Πουθενά δεν αναφέρεται στα επίσημα ΜΜΕ αντίθετα ότι δεν εμβολιάστηκε. Ισραήλ, ΗΠΑ, Ιταλία προχωρούν σε εμβολιασμό παιδιών..

    ..

    Εικόνα

    Η 12χρονη Cloe Giani Giavazzi παιδί μεγαλοαστικής γνωστής οικογένειας πέθανε στις 12/6/21 από ξαφνική ασθένεια που σκότωσε μια πολλά υποσχόμενη του τένις.
    Τα νέα για το θάνατο της Cloe Giani Giavazzi αναπόφευκτα δημιουργούν μια κατάσταση σοκ λόγω της ηλικίας της: 12 ετών. Ένα κοριτσάκι, που ουσιαστικά έχασε τη ζωή του χθες, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, μετά από μια ξαφνική ασθένεια που την έπληξε στο σπίτι του στο Μιλάνο, όπου η μητέρα της την βρήκε αναίσθητη. Μια ανεξήγητη και αδιανόητη τραγωδία, η οποία αναφέρθηκε από την εφημερίδα “L’Eco di Bergamo”.

    Το κορίτσι ήταν μια υπόσχεση για τένις και οι ειδικοί του κλάδου είχαν ήδη πει πολλά καλά γι ‘αυτήν. Η Cloe αγωνιζόταν για τον ερασιτεχνικό αθλητικό σύλλογο «Golarsa tennis Academy», ο οποίος δημοσίευσε ένα μήνυμα γεμάτο πόνο στη σελίδα του στο Facebook και το οποίο υποδηλώνει πόσο σημαντικό ήταν αυτό το δράμα: «Οι μαθητές μας είναι τα παιδιά μας, σήμερα τα καταστρέφουμε. Γεια σου, Cloe “. Σε όλη την πόλη του Μιλάνου υπάρχει ένα βαθύ κλίμα πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένειά της (πολλά μηνύματα συλλυπητηρίων έφτασαν μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στα οποία τονίζεται η αδυναμία εύρεσης μιας λογικής εξήγησης ενόψει τέτοιων τρομερών γεγονότων) , καθώς και στο Μπέργκαμο, όπου ο παππούς του, Renato Giavazzi, είναι πρόεδρος του Confagricoltura Bergamo από το 1997. Μόλις πριν από δύο χρόνια ο προπάππους της Chloe, Giovanni Giavazzi, πρώην πρόεδρος της επαρχίας του Μπέργκαμο και ευρωβουλευτής.

    Mην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός εξελίσσεται σ΄έναν χώρο με δικούς του ιδιότυπους κανόνες..για πολλούς λόγους ενδεικτικές οι περιπτώσεις των παιδιών που μίλησαν μετά από δεκαετίες ως ενήλικοι πλέον για όσα είχαν υποστεί….

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Τα παιδια πρεπει να αντισταθουν στους βρωμερους γονεις που θελουν να τα εμβολιασουν και υπαρχουν πολλοι βρωμεροι γονεις στην ελλαδα..

    2. Η Cloe Gianni Giavazzi 12 χρόνων μεγάλη ελπίδα του τένις πέθανε μετά από τόν εμβολιασμό μέ βατσίνα τής Pfizer.
      Γιάννης Λάκων

    3. ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΥΛΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ.
      ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΥΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣΟΝΟΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ΜΠΙΛΤΕΜΒΕΡΓΚ ΟΠΟΥ ΕΝΤΡΥΦΟΥΝ ΩΣ ΜΕΛΛΗ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΗΜΕΝΑ ΜΕΛΛΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΑΠΛΥΤΗ ΤΑΥΤΗΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.
      ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
      ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΤΥΧΩΔΙΩΧΤΕΣ, ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
      H AΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΑ 301 ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ.

    4. Φθινόπωρο-χειμώνα θα βγάλουν εμβόλιο αντίδοτο
      για τα υπάρχοντα εμβόλια.
      Όποιος εμβολιασμένος ζει μέχρι τότε, θα εμβολιαστεί με το νέο το καλό εμβόλιο-αντίδοτο
      θα ξεπλυθεί και θα τη σκαπουλάρει

      1. Μα δεν θέλουνε να την σκαπουλάρει κανείς, θα κάνουν τον Κινέζο πως δεν φταίει το εμβόλιο, άλλωστε το δήλωσαν δεν έχουν καμία ευθύνη ούτε για θανάτους ούτε για παρενέργειες. Αν καταστραφεί ένας οργανισμός δεν πρόκειται να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Τι θα κάνουν δηλαδή; Θα βγάλουν όλες τις κορωνο-ακίδες απο τα μεταλλαγμένα πλέον κύτταρα και θα γίνουν όπως ήταν παλιά; Δεν στέκει αυτό που λες. Η ζημιά έγινε σε όλους όσους το κάνανε.

    Comments are closed.