ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ O… ΜΠΟΝΙ ΚΑΙ Η ΚΛΑΙΝΤ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ – ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Ελεύθεροι αφέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν την Κυριακή στα ελληνοτουρκικά σύνορα, από τούρκους στρατιωτικούς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο αστυνομικός και η σύντροφός του, που μεταφέρθηκαν στο δικαστικό μέγαρο, αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Συγκεκριμένα, η Haber Turk αναφέρει πως «μετά από τις ανακρίσεις, και τα δύο πρόσωπα που οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου αφέθηκαν ελεύθερα».
    Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι εξετάστηκαν τα κινητά τους, καθώς και όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα οποία είχαν πάνω τους την ώρα της σύλληψης.

    Το ρεζιλίκι για τους τούρκους είναι τεράστιο. Έπιασαν δύο τουρίστες που έτυχε να είναι Έλληνες και το έπαιξαν Κάλλαχαν για να δείξουν ότι είναι αμείλικτοι…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Οι Τούρκοι έκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια.
      Επειδή η δικοί τους “τουρίστες” είναι πράκτορες που δίνουν πληροφορίες για στρατόπεδα και τα λοιπά… όπως έκαναν κάποιοι Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο, υπέθεσαν ότι το ίδιο θα έκαναν και οι Έλληνες τουρίστες όμως δεν ήξεραν ότι οι Έλληνες είναι γραικύλοι και αγαπάνε τους ξένους περισσότερο από τους δικούς τους.

    2. Kακώς τους άφησαν…
      Έπρεπε να τους μπουζουριάσουν για κανά 3-μηνο να δουν τη γλύκα, που πάνε στα μεμέτια να ψωνίσουν.

      Καλά δεν σκέφτηκαν ότι τα έξοδα μετάβασης ήταν ίσα με το να αγόραζαν τα πράγματα από την Ελλάδα? Εκτόοος….. και αν ακούμπησαν όλο τον μισθό τους εκεί για να πάρουν τις προμήθειες όλου του μήνα οπότε το πρόβλημα είναι σοβαρότερο.
      Εδώ πρέπει να γίνει νόμος, καμία είσοδο από Τουρκία με 500 σακούλες ψώνια εκτός αν φορολογηθούν. Έτσι τελειώνει το πανηγύρι.

      1. Δυστυχώς η τάνα ΕΕ έχει, ελέω μερκελοτάνας κ.τ.λ. τελωνειακή ένωση με τη μογγολολάνδη και περνάνε τσάμπα.
        Θ@ν@τος στους προδότες. Μογγόλοι, πάρτε τους πίσω.

    3. Ο/Η πήγαν να αφήσουν τα λεφτά τους και βρήκαν τον μπελά τους ... Καλά να πάθουν λέει:

      Δεν ήταν τουρίστες, πελάτες τους ήταν που πήγαν να τους ακουμπήσουν τα ευρώπουλά τους … Αν μη τι άλλο, ΝΤΡΟΠΗ τους, που στηρίζουν την Οικονομία του εχθρού … Δεν αντιλαμβάνονται οι ανεγκέφαλοι (όλοι αυτοί που κάνουν τα ψώνια τους στα τούρκικα, στα βουλγάρικα, στα σκοπιανά βρομομάγαζα) ότι κάθε ευρώ που αφήνουν στους εχθρούς της Πατρίδας, γίνεται σφαίρα εναντίον των ιδίων … Πολύ λυπηρό, αστυνομικός που πληρώνεται από τους ΄Ελληνες φορολογουμένους, να ενισχύει οικονομικά ξένη -και μάλιστα εχθρική- χώρα …

    4. Αυτό που δεν γράφεται είναι ότι πήγαν στην Τουρκία για να ψωνίσουν.

      Όπως ομολόγησαν

      Έπρεπε να τους κρατούσαν εκεί οι Τούρκοι

    5. Αυτά να τα βλέπουν οι μ@λάκες που συνεχίζουν να πηγαίνουν στην τουρκομογγολία για ψώνια. Ψώνια.
      Και οι ηλίθιοι που αγοράζουν Τουρκοαυτοκίνητα και ερντογανικές ηλεκτρικές συσκευές που οι δυό πόντιοι που ενώ οι τουρκομογγόλοι σκότωσαν τους παππούδες τους αυτοί έχουν γεμίσει την Ελληνική αγορά με προϊόντα τους που δεν αναφέρουν made in turkey, αλλά εισάγονται από ….. Θεσσαλονίκη. Προδότες.

    Comments are closed.