ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ – Η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    Παγκόσμιες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει ο πόλεμος στη Ρωσία, αφού το σενάριο για χρήση πυρηνικών όπλων φαντάζει καθημερινά όλο και πιο κοντινό, τρομάζοντας όλες τις χώρες.

    Ο Λευκορωσικός Στρατός φέρεται να έχει τεθεί σε κατάσταση υψηλού συναγερμού μετά από ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι η κυβέρνηση Λουκασένκο ετοιμάζεται να κινητοποιήσει περίπου 100 χιλιάδες εφέδρους και στρατιωτικούς ηλικιωμένους σε όλη τη χώρα ενώ συμφώνησε ν΄αναπτυχθούν στη Λευκορωσία 120.000 Ρώσοι στρατιώτες μεταξύ Νοέμβρη-Φλεβάρη.

    Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας, η Λευκορωσία προετοιμάζει τα αεροδρόμια και τους σιδηροδρόμους της με στόχο την υποδοχή στρατιωτικών στρατευμάτων.

    Ο Λουκασένκο προετοιμάζεται για πόλεμο πλήρους κλίμακας.

    Σε λίγη ώρα, ο Πούτιν αναμένεται να ανακοινώσει την προσάρτηση τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας, κάτι που αναμένεται να φέρει “απάντηση” από τον Ζελένκσι και τους συμμάχους του.

    Ένας αναλυτής πληροφοριών και ασφάλειας του CNN είπε: «Οι Ρώσοι με τους οποίους παρέμειναν σε επαφή στη Ρωσία είναι πεπεισμένοι ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

    Σύμφωνα με την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, η χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία είναι πολύ πιθανή: «Πιθανότατα θα στοχεύουν μέρη κατά μήκος της πρώτης γραμμής με πολύ προσωπικό και εξοπλισμό».

    Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν την απειλή χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία «πολύ υψηλή»
    Ο Vadym Skybytsky, εκπρόσωπος της Κύριας Υπηρεσίας Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, χαρακτήρισε την απειλή της χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων από τη Ρωσική Ομοσπονδία κατά της Ουκρανίας «πολύ υψηλή».

    «Τα πλήγματα είναι πιθανό να στοχεύουν τοποθεσίες κατά μήκος της πρώτης γραμμής όπου έχει αναπτυχθεί μεγάλος αριθμός προσωπικού και εξοπλισμού, καθώς και σημαντικά κέντρα διοίκησης και κρίσιμες υποδομές. Για να τους σταματήσουμε, χρειαζόμαστε όχι μόνο αντιαεροπορικά, αλλά και αντιπυραυλικά συστήματα», δήλωσε στον Guardian εκπρόσωπος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Πρακτορείου.

    Σύμφωνα με τον Skybytsky, σχεδόν ολόκληρος ο ανδρικός πληθυσμός έχει κινητοποιηθεί στα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη των περιοχών Λουχάνσκ και Ντόνετσκ.

    «Σύμφωνα με την εκτίμησή μας, μετά την προσάρτηση των κατεχόμενων περιοχών Χερσώνα και Ζαπορίζια από τη Ρωσική Ομοσπονδία, θα ανακοινωθεί και εκεί κινητοποίηση», είπε.

    Την ίδια ώρα, οχηματοπομπή που μετέφερε ουκρανούς πολίτες επλήγη σήμερα από ρωσικό πύραυλο κοντά στην πόλη Ζαπορίζια της νότιας Ουκρανίας. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κυβερνήτης της περιοχής, υπάρχουν τουλάχιστον 23 νεκροί και 28 τραυματίες.

    «Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, όλοι τους άμαχοι, οι διασώστες βρίσκονται εκεί» έγραψε στο Telegram ο Ολεξάντρ Σταρούκ, την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να ανακοινώσει την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιοχών -συμπεριλαμβανομένης και της Ζαπορίζια.

    Δείτε live τις ανακοινώσεις:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η Ευρώπη των λαων. Μας αγαπαει. Μητσοτάκη γ@μιεσαι.μηξ το ξεχνάμε

    2. Μην τρώτε τον παπά μην τσιμπατε κανένας πυρηνικός πόλεμος δεν προκειτε να γίνει!!Είναι άλλο ένα μοχθηρό σχέδιο τρομοκράτησης των εθνών και των λαών για να περάσουν οι σατανάδες της νέας τάξης παγκοσμίως τα άρρωστα σχέδια τους!!
      AGAINST NEW WORLD ORDER

    3. Μην τρώτε τον παπά κανένας πυρηνικός πόλεμος δεν προκειτε να γίνει!!Είναι άλλο ένα μοχθηρό σχέδιο τρομοκράτησης των εθνών και των λαών για να περάσουν οι σατανάδες της νέας τάξης παγκόσμιας τα άρρωστα σχέδια τους!!
      AGAINST NEW WORLD ORDER

    4. Εεε τωρα την πάτησε ο Πουτιν. Θα του βαλουν νεες κυρωσεις οι europaioi κηφηνες και ο δικος μας ο λεπτομπουχέσας !! μπουχαχαχαχα . Βλαντιμιρ ριξε κανα πυρηνικο τον χειμωνα να ζεσταθουμε

    5. οι νανο-αστοί ευρω-λοάτκι ραγιάδες είναι καταχεσμένοι για την μίζερη ζωούλα τους, τραβάτε να κάνετε άλλες 5 δόσεις μήπως σταματήσει ο πόλεμος χαχαχαχαχα

    Comments are closed.