ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ – ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΟΧΙ ΜΑΣΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΟΛΗ – ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    Flickr-Prison-Planet-AZRainman

    Πρωτόγνωρες καταστάσεις αναμένεται να ζήσουμε το επόμενο διάστημα, καθώς οι συνέπειες της πανδημίας στον περιορισμό έως και αφανισμό των προσωπικών ελευθεριών αρχίζουν και παίρνουν τρομακτικές διαστάσεις.

    Στην Αυστραλία σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail τα αφεντικά ζητούν να έχουν το δικαίωμα να απολύουν τους εργαζόμενους τους αν αυτοί αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του covid19 όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία , και τα ισχυρά συνδικάτα φαίνεται ότι είναι έτοιμα να υποστηρίξουν αυτήν την απαίτηση… όχι εμβόλιο όχι δουλειά λοιπόν… No jab, no JOB.

    Ο πρωθυπουργός Scott Morrison ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι η κυβέρνηση είχε υπογράψει μνημόνιο συμφωνίας με τη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca Australia για να εξασφαλίσει το υποσχόμενο υποψήφιο εμβόλιο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

    Η κυβέρνηση ελπίζει ότι το εμβόλιο κορωνoϊού θα φτάσει στην Αυστραλία έως τις αρχές του επόμενου έτους και θέλει το 95% των ανθρώπων να εμβολιαστεί.

    Ο Morrison δήλωσε ότι θα ήθελε να καταστήσει το εμβόλιο «όσο το δυνατόν πιο υποχρεωτικό», αλλά δεν έχει την εξουσία να το καταστήσει υποχρεωτικό.

    Το Συμβούλιο των Μικρών Επιχειρήσεων της Αυστραλίας έχει προτείνει έκτοτε αλλαγές στο νόμο που θα δώσουν στους εργοδότες την εξουσία να απολύσουν εργαζομένους που αρνούνται τον εμβολιασμό.

    «Εάν ένα από τα μέλη του προσωπικού μου λέει,« όχι, είμαι εναντίον του (εμβολίου) », τότε θα πρέπει να πω, τότε λυπάμαι είστε απειλή για την επιχείρησή μου», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συμβουλίου Peter Strong.

    Ο αναπληρωτής επικεφαλής ιατρικός διευθυντής Dr Nick Coatsworth δήλωσε ότι μέτρα για την ενθάρρυνση της λήψης εμβολίων όπως η απαγόρευση των Αυστραλών από πτήσεις, πρόσβαση σε εστιατόρια και δημόσιες συγκοινωνίες θα συζητηθούν από αξιωματούχους υγείας και υπουργούς.

    Η ειδικός λοιμωξιολόγος, Raina MacIntyre της UNSW, δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

    «Δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Ανάλογα με το πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο, θα χρειαζόμασταν το 70 έως 90% των ατόμων να εμβολιστούν για την ανοσία αγέλης », είπε στην Daily Mail Australia.

    Οτιδήποτε ακούμε να συμβαίνει στην άλλη άκρη της Γης, την επόμενη ώρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χτυπήσει και την πόρτα μας. Όπως τις τελευταίες ημέρες με την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα παιδιά προκειμένου να πάνε σχολείο και να μορφωθούν. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και αυτός ο λόγος δεν είναι ο κορωνοϊός.

    Πηγή: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. Φίλε ?, το τι θεωρείται πανδημια το ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγειας.Οντως, δεν έχουμε εκατομμύρια νεκρους.Μέχρι το Σάββατο είχαμε 806.900 νεκρους παγκοσμίως.Αναμενεται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να έχουμε ξεπεράσει το εκατομμύριο νεκρών για έναν ιό, το στέλεχος του οποίου γνωρίζουμε 8 μήνες περίπου. Παρακαλώ ,όμως, να σκεφτείς το εξής που αφορά σε έρευνα πανεπιστημιακού ιδρύματος της Νέας Υόρκης:Αν συγκρίνεις διάστημα 61 ημερων, που είχε στην Νέα Υορκη την μεγαλύτερη έξαρση ο ιός της ισπανικής γρίπης του 1928, με τις 61 ημέρες του διμήνου περασμενου -Μαϊου-Ιουνιου στην ίδια περιοχή, θα διαπιστώσεις ότι είχαμε 270 θανάτους ανά 100.000 κατοίκους στο αποκορύφωμα της ισπανικής γρίπης κ 217 ανά 100.000 κατοίκους στο απόκορυφωμα του covid19. Σύγκρινε τις υγειονομικές συνθήκες το 1918 με αυτές του 2020 κ καταλαβαίνεις ότι ο covid έχει τη δυναμική να καταστεί η φονικοτερη πανδημία ιστορικά (η ισπανική γρίπη άφησε 50.000.000 νεκρούς), αν λάβεις υπόψη κ το σοβαρό ενδεχόμενο μετάλλαξης του ιού.

    2. Είτε επειδή κινούμαστε από φόβο τον οποίον εξευμενιζουμε βαπτίζοντας τον λογική, είτε επειδή θεωρούμε ότι είμαστε λογικοί ( αφορά τους υποστηρικτές κ των 2 απόψεων), είτε επειδή είμαστε καχύποπτοι με το ζήτημα της πανδημίας, είτε επειδή πιστεύουμε ότι το εμβόλιο είναι κάτι πιο ζημιογόνο από τον ψεύτικο ιό, όλοι μας θα κάνουμε τις επιλογές μας. Άλλοι θα εμβολιαστούν, άλλοι όχι.κ οι δύο κατηγορίες θα ζυγίσουν τα υπέρ κ τα κατά.ολοι θα έχουν να κερδίσουν κ να χάσουν κάτι επειδή θα κάνουν την επιλογή τους.οι μεν που φοβούνται τον ιό θα κάνουν ενα εμβόλιο για το οποίο δεν θα είναι σίγουροι ότι τηρήθηκαν κατά γράμμα τα απαραίτητα πρωτόκολλα εξαντλητικής έρευνας.παρα ταύτα θα εμπιστευθούν τους γιατρούς, καθως είναι οι μόνοι εξειδικευμένοι να εκφέρουν λόγο κ επειδή βλέπουν ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπιστεί ο ιός. αυτο θα είναι το αντίτιμο της επιλογής τους, αλλά θα κερδίσουν την ασφάλεια της πεποίθησης ότι κάναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να υποδείξουν αυτοί που η λογική τους κ το ένστικτο της αυτοσυντήρησης εμπιστεύεται: τους επιστήμονες.οι δε που δεν φοβούνται τον ιό,θα νιώθουν ότι δεν κινδυνεύει η υγεία τους κ θα αισθάνονται συνεπείς με τις αντοεμβολιαστικες αρχές τους, ενώ θα αντλούν περηφάνια από τον αγωνιστικό τους ζήλο.το τίμημα θα είναι ότι δεν θα έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε απαιτεί ανθρώπινη διάδραση κ κοινωνική συμβίωση. Αν το θέμα ήταν ξεκάθαρα ιδεολογικό κ είχε μόνο ιδεολογικές απολήξεις, τέτοια μέτρα δεν θα ήταν αποδεκτά σε δημοκρατική κοινωνία.το ζήτημα όμως αφορά την υγεία, την οικονομία κ την εύρυθμη κοινωνική λειτουργία κ δυστυχώς τα μέτρα πρέπει να είναι δραστικά.

      1. συγγνωμη ρε φιλε..ο παραλογισμος εχει βαρεσει κακκινο επιτελους..μιλανε ολοι σαν να εχουμε εκατομμυρια νεκρους καθημερινα!!! εετε δει ταινιες με πανδημιες να δειτε τι σημαινει πανδημια? ελατε στα συγκαλα σας επιτελους ολοι!

      2. Οι ειδικοί(ιατροί), πιο συγκεκριμμένα ένα μεγάλο μέρος αυτών, όπως λες οτι πρέπει να τους εμπιστευτούμε για τα εμβόλια κλπ, είτε από ευπιστία, είτε επειδή το θέλουν, έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στις φαρμακευτικές εταιρείες και στους ιατρικούς οργανισμούς, ντόπιους ή ευρωπαικούς ή παγκόσμιους, και την σημερινή εποχή δεν έχει πέραση, όπως παλαιότερα, η εμπειρία και η προσωπική γνώμη και αντίληψη τους στην ιατρική επιστήμη. Ομως με όσα έγιναν και αποκαλύφθησαν στους προηγούμενους μήνες μέχρι τώρα, και όσα βγήκαν στην φόρα για την προέλευση και ταυτότητα του κορωνοιού, αφήνουν πολλά ερωτηματικά και φόβους όσον αφορά την εμπιστοσύνη του κόσμου στα εξαγγελόμενα και σίγουρα ακόμη και για την πιό απλή ιατρική πράξη πρέπει ο ασθενής ή γενικά ο χρήστης ιατρικών υπηρεσιών να δίδει την συγκατάθεσή του για την πραγματοποίησή της, και δεν μπορεί κανείς να επιβάλλει οτιδήποτε στους άλλους, ακόμη και με το πρόσχημα του κοινού καλού, εδώ μιλώντας για πανδημία!!! Αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για πανδημία, είναι εξωφρενικό, αφού είχαμε μέσα σε 6 μήνες 2 θανάτους σε 11.000.000 ανθρώπους, χωρίς να λογαριάσει κανείς οτι μπορεί οι απώλειες αυτές να ήταν με κορωνοιό, και οχι από κορωνοιό!!!!!!!!!!
        Απόπ την άλλη μεριά όμως δείτε τί απώλειες είχαμε από κακοήθειες και άλλες σοβαρές χρόνιες και οξείες παθήσεις, από αυτοκτονίες(και λόγω καραντίνας και ανεργίας, κλπ), από τροχαία, από τον ιό της κοινής γρίππης κάθε χρόνο και μάλιστα εποχιακά και όχι σε πανδημίες, δείτε και την καταστροφή της οικονομίας, και την καταδυνάστευση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών!!!!!!!!!!!!!!

        1. Φίλε/Φίλη din, κατ΄αρχάς να σε ευχαριστήσω για τη νηφάλια τοποθέτησή σου, γεγονός ασυνήθιστο για το site. Στα παλιά χρόνια δεν υπήρχε η πληθώρα των ιατρικών πληροφοριών και ερευνητικών δεδομένων που υπάρχει τωρα, για αυτό και οι παλαιοί γιατροί στηρίζονταν περισσότερο, όπως λες στο εμπειρικό και υποκειμενικό κριτήριο. Η εφαρμογή, όμως, αυτού του κριτηρίου είχε και τρωτά, καθώς ο γιατρός του παρελθόντος αναπλήρωνε με υποκειμενισμό το έλλειμα γνώσης της διαχυμενης ιατρικής πληροφορίας και διευρυμένης έρευνας, γεγονός που τον καθιστούσε επιστημονικά ευάλωτο. ΄’Ετσι οι σύγχρονοι ιατροί αντιλαμβάνονται την πάθηση, όχι μόνο με βάση την προσωπική τους αντιληψη επ’ αυτής,άλλα και με βάση την κρατούσα αντιληψη που έχει διαμορφωθεί στην επιστημονική κοινότητα, λαμβανοντας υπόψη το πλήθος των ερευνών που έχουν γίνει από ιατρούς διαφορετικών ειδικοτητων επί της πάθησης. Αυτό, κατα τη γνώμη μου, τους κάνει καλύτερους.Σε ό,τι αφορά στην Έλλαδα, όντως, κατ’ αρχάς, φαίνεται ότι ο αριθμός των θανάτων είναι πολυ μικρός για να δικαιολογησει τέτοια μέτρα. Η πανδημία, είναι επιδημία λοιμωδών ασθενειών που εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς σε μια μεγάλη περιοχή (ήπειρο) ή σε παγκόσμια κλίμακα και απειλεί το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού, λαμβανομένης της κινητικότητας των πληθυσμών. Το γρήγορο lockdown, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είναι τουριστικός χειμερινός προορισμός εξασφάλισαν τον μικρό αριθμό. Η Ιταλία είχε μέσα σε 6 μηνες 35.000 νεκρούς. Τα τροχαία και οι κακοήθειες ακόμη και οι αυτοκτονίες, όπως λές ,δεν φτάνουν αυτούς τους αριθμούς στην Ιταλία το εν λόγω χρονικό διάστημα, ούτε κατα προσέγγιση. Ο ιός της κοινής γρίπης εχει θύματα πολλά, ναι,όμως οι επιστημονες γνωρίζουν πολλά για τον ιό αυτό και υπάρχει και εμβολιο για καποια στελέχη του. Ο covid είναι πιο θανατηφόρος με πολύ μεγαλύτερη μεταδοτική ικανότητα και οι επιστημονες μας λένε ότι ξέρουν ελάχιστα γι αυτόν. Τέλος, όλοι θέλουμε να ξαναπάρει μπρος η οικονομία σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο και κανείς δεν θέλει να καταπατώνται, χωρίς επαρκή λόγο, οι ατομικές του ελευθερίες. Αυτό είναι κάτι που ενώνει τα 2 ” στρατοπεδα΄΄. Φιλικά Π.

          1. Μας δουλευεις ετσι..Ποια παγκοσμια ιατρικη αμεροληψια και συνολικη αποτιμηση ειναι δυνατη , οταν αποδεδεγμενα φιμωνονται οι ερευνες και οι επιστημονες της αντιθετης αποψης. Ειναι χαζοι οσοι αφησαν να λειτουργησει η θεωρια της αγελης? ξερεις ποσο ειναι παγκοσμιως η θνησιμοτητα με μεσο ορο και παρα τις καταγγελιες για μεθοδευσεις? 0.1% και εξ αυτων η τεραστια πλειοψηφια πανω απο 80 ετη.
            Αυτα ειναι επισημα στοιχεια και παγκοσμιος μεσος ορος μεχρι τον Ιουνιο.
            Εχεις δει ποτε σου την επισημη οδηγια του ΠΟΕ που εγινε δεκτη απο την νεα ΥΟΡΚΗ για να γραφονται ως νεκροι για covid και οσοι δεν εχει εντοπιστει? Εχεις δει την καμπλυλη σε βαθος χρονου συγκρινομενη με αλλη χρονια και που μοιαζει σαν χρονια με ισχυρη γριπη? Ολοι εσεις που μιλατε με στυλ ειδικου , δεν μπορειτε να μιλησετε με αποδειξεις αλλα με θεωριες του μυαλου σας και εξαιρεσεις. Εχεις δει οτι στην Χαβαη παρα την χρηση μασκας μεσα εξω τα κρουσματα τριπλασιαστηκαν? Γνωριζεις οτι αληθινα κρουσματα ειναι ισως 20 φορες περισσοτερα και ολα ασυμπτωματικα? Αρα οι ανθρωποι χτιζουν ανοσια και καποιος με ανοσια που καταστρεφει τον ιο αμεσας ειναι το ασφαλεστερο τειχος για τους αλλους.
            Και που βασιζεται το οτι ειναι πιο μεταδοτικος σε παγκοσμιο επιπεδο?

    3. ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ!
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ SITE, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ FACEBOOK!!

    4. οχι εμβολοιο? δεν εχει μισθο συνταξη κλπ εκει το πανε οι απατεωνες με τον ψευτοιο τους το εμβολιο να τοκανουν πρωτα αυτοι και μαλιστα δημοσιως να βλεπει ο κοσμος οχι να πουνε οτι το κανανε οπως με τις μασκες φορατε μασκες και αυτοι δεν φορανε

    5. Φυλάκα στους συνομοσιολογους να γλιτώσουμε!

      1. Κουδούνια και ξύλο στα προβατοτρολλ των 0,30 που βαράνε υπερωρίες σε μακελειό και youtube…
        Χτικιάρη μπατίρη για σενα λέω..

      2. Φασιστομουτρο της αστυνομιας σκεψης..

    6. οσον αφορα την ελλαδα, μεγαλη σγμασια εχει τι θα πουν τα κομματα της αντιπολιτευσης και κυριως ο συριζα …εαν συμφωνησουν στο υποχρεωτικο εμβολιο με απειλες απολυσεων, σημαινει οτι ολοι ειναι στο κολπο και ηρθε η εποχη του αντιχριστου οποτε πρεπει να παρουμε τα βουνα ..αν οχι, τοτε η κυβερνηση θα σκεφτει σοβαρα το πολιτικο κοστος μιας τετοιας επιβολης βιας..ΑΡΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.. το εμβολιο πρεπει να ειναι προαιρετικο , εστω με καποιες περισσοτερα προνομια σε οσους το εχουν κανει, ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!

    7. Για να δείτε ποιοί είναι πίσω απο όλα αυτά τα δεινά στον πλανήτη, απλά δείτε τα ντοκιμαντέρ:

      1. Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told
      2. Europa: The Last Battle

      Χίο, εκ μέρους όλων των πατριωτών αναγνωστων σου, σε παρακαλώ κάνε μια ριζική αναβάθμιση στον έλεγχο και συντονισμό των σχόλιων. Δυστυχώς γίνεται άνευ προηγουμένου πολιορκία απο spam και trolls! Ευχαριστούμε προκαταβολικά

    8. Ευχόμενος τάς εν Χριστώ ευχάς μου πρός τά αγαπητά εν Χριστώ αδέλφια μου,τήν Παναγιώτα,τόν Έκτωρ,Αλέξανδρο καί όλους τούς υπολοίπους οι οποίοι αγαπούν Τόν Λόγον Τού Θεού, ευχαριστώντας τους διά τό ενδιαφέρον των πρός εμπλουτισμό επιγνώσεως τής Ορθοδόξου διδασκαλίας,έχω νά είπω διά τό παρών άρθρο ότι η ανθρωπότης, μαζικώς επέλεξε καί προέκρινε τά φοβερά δεσμά τής αμαρτίας (τό οποίον εστίν επακόλουθο τής καταφρονήσεως καί αποστασίας εκ Τού Αληθινού Θεού) καί από τά δεσμά αυτά περιπίπτει εις τά δεσμά τής παγκοσμίου φυλακίσεως,μέσω τών δαιμονικών ισταμένων καί κυβερνώντων τούς οποίους ο ίδιος ο λαός επέλεξε καί εξέλεξε (ευκολόπιστος ών εις ραδιούργους ψεύτας καί απατεώνας προεκλογικούς υποψήφιους). Ο Θείος Παύλος λέγει::: «….απεπλανήθησαν από τής Πίστεως καί εαυτοίς περιέπειραν οδύναις πολλαίς»(Α’Τιμ.ΣΤ’10). Διατί Άγιε Απόστολε Τού Χριστού συνέβη αυτό;;;;εξήγησε ημίν περαιτέρω παρακαλώ.Καί ο Θείος Παύλος εξηγεί:::: «…..έσται γάρ καιρός ότε τής υγιαινούσης διδασκαλίας ουκ ανέξονται,αλλά κατά τάς επιθυμίας τάς ιδίας εαυτοίς επισωρεύσουσι (ψευδο)διδασκάλους κνηθόμενοι τήν ακοή,καί από μέν Τής Αληθείας (Τόν Χριστόν) τήν ακοήν αποστρέψουσιν,επί δέ τούς μύθους εκτραπήσονται»(Β’Τιμ.Δ’2….).Διά τούτο ο Απ.Παύλος υπαγορεύει τού Απ.Τιμόθεου λέγων:::: «…..έλεγξον,επιτίμησον…..»(Β’Τιμ.Δ’2). Δραττόμενος τής ευκαιρίας,θά αναφέρω σταχυολογώντας,μόνον 3-4 χωρία (εκ τών πλείστων όσων) εκ Τού Θείου Λόγου Ο Οποίος μάς υπαγορεύει νά ελέγχουμε τά κακώς καί διεστραμμένως κείμενα πρός προφύλαξη τών αδελφών ημών,διότι εστί μέγα αμάρτημα εάν αδιαφορούμε,όπως εάν αδιαφορούσαμε νά σταματήσουμε κάποιον ο οποίος (είτε εν γνώση,είτε εν αγνοία του) οδηγήται πρός καταστροφήν.Διαβάζομεν λοιπόν, «ός απωθείται παιδείαν μισεί εαυτόν,ο δέ τηρών ελέγχους αγαπά ψυχήν αυτού»(Παροιμ.ΙΕ’32). «Ελέγχους οι μισούντες τελευτώσιν αισχρώς»(Παροιμ.ΙΕ’10, Σ.Σειρ.ΙΒ’1, Χρηστοήθεια 289). «Ελεγμώ ελέγξης τόν πλησίον σου καί ου λήψη δι’αυτόν αμαρτία»(Λευιτ.ΙΘ’17, Σ.Σειρ.ΙΖ’14, ΙΘ’13-20) διότι εστί τεράστια αμαρτία εάν δέν ελέγχουμε τήν παρεκτροπή καί δέν προειδοποιούμε τήν καταστροφικήν πορεία τού πλησίον καί εάν δέν προφυλάσσομεν τούς αδελφούς,οι οποίοι μή διακρίνοντες τήν ολέθρια παγίδα δύναντε νά εκπέσουν κι’αυτοί (Χρηστοήθεια 263). «Έλεγχε σοφόν καί αγαπήσει σε»(Παροιμ.Θ’7-10, ΙΒ’1, ΙΕ’10-13, Σ.Σειρ.ΛΓ’17). «Μή έλεγχε κακούς ίνα μή μισήσωσί σε»(Παρ.Θ’25, ΙΒ,25). «Ελεγμούς καί συμβουλάς ακούει ο σοφός»(Παρ.Β’16, ΙΒ’15, ΙΘ’25, Χρηστοήθ.289). Ενώ αντιθέτως «άνθρωπος (αμετανόητα) αμαρτωλός εκκλίνει ελεγμόν»(Σ.Σειρ.ΛΒ’17, Χρηστοήθ.287). Τεράστια αναστήματα Αγίων (όπως Μέγας Βασίλειος, Ιερός Χρυσόστομος, Άγ.Γρηγόριος Θεολόγος, Άγ.Εφραίμ κλπ) ζητούσαν εκ τών πιστών Χριστιανών νά τούς ΕΛΕΓΧΟΥΝ εάν βλέπουν ότι εις κάπου παρεκτρέπονται (Χρηστοήθεια 286….288…). Ο Ίδιος Ο Κύριος καί Θεός μου Ιησούς Χριστός λέγει:::: «…..τίς εξ υμών ελέγχει Με περί αμαρτίας;;;;;ει δέ τήν Αλήθειαν λέγω,διατί υμείς ου πιστεύετέ Μοι;;;;» (Ιωάννη Η’46). Διότι απλούστατα, όστις εγωΐσταρος δέν δέχεται ελέγχους εστίν «εκ τού διαβόλου»(Ιωάννη Η’44). Ο ταπεινόφρων καί αληθής Χριστιανός, αποδέχεται τούς ελέγχους, καί φροντίζει πρός διόρθωση εάν ισχύουν πράγματι τά ελεγχθέντα. Καί πάλι τούς θερμούς μου χαιρετισμούς εις τά αγαπητά μου εν Χριστώ αδέλφια.Ο Κύριος νά σάς Ευλογεί καί Η Θεομήτωρ μετά πάντων τών Αγίων καί Αγίων Αγγέλων νά διαφυλάσσουν υμίν εκ τών διάχυτων,δυστυχώς, (ηθικοπνευματικών) παγίδων,

    9. ΟΠΩΣ ΤΑΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ 3ο ΟΥΡΑΝΟ 10-11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ…Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η 1η 7ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ(Η 2η 7ΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ)…ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

      2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΚΕΦ.12 ΣΤΙΧΟΣ 2…Οἶδα ἄνθρωπον ἐν Χριστῷ ΠΡΟ ἐτῶν ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ· εἴτε ἐν σώματι οὐκ οἶδα εἴτε ἐκτὸς τοῦ σώματος οὐκ οἶδα, ὁ Θεὸς οἶδεν· ἁρπαγέντα τὸν τοιοῦτον ἕως ΤΡΙΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. (1η ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΡΠΑΓΗ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ 3ο ΟΥΡΑΝΟ)

      2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΚΕΦ.12 ΣΤΙΧΟΣ 3-4….καὶ οἶδα τὸν τοιοῦτον ἄνθρωπον· εἴτε ἐν σώματι εἴτε ἐκτὸς τοῦ σώματος οὐκ οἶδα, ὁ Θεὸς οἶδεν·ὅτι ἡρπάγη εἰς τὸν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ καὶ ἤκουσεν ἄρρητα ῥήματα, ἃ οὐκ ἐξὸν ἀνθρώπῳ λαλῆσαι.(2η ΑΡΠΑΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ 2026-7 ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ)

      2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΚΕΦ.12 ΣΤΙΧΟΣ 14….Ἰδοὺ ΤΡΙΤΟΝ ἑτοίμως ἔχω ἐλθεῖν πρὸς ὑμᾶς, καὶ οὐ καταναρκήσω ὑμῶν· οὐ γὰρ ζητῶ τὰ ὑμῶν, ἀλλὰ ὑμᾶς. οὐ γὰρ ὀφείλει τὰ τέκνα τοῖς γονεῦσι θησαυρίζειν, ἀλλ’ οἱ γονεῖς τοῖς τέκνοις.(ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ 2033 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ)

      1. Σταμάτα τις προτεσταντικές ανοησίες. Δεν υπάρχει αρπαγή “σκαπουλαρίσματος” πριν την Β’ Παρουσία αλλά μαζική αρπαγή δια θανάτου για αιτίες όπως αρρώστιες, πόλεμοι , πείνα, διωγμοί. Επίσης τα χρόνια επίσημης εξουσίας του αντίχριστου είναι 3,5 το περισσότερο, εάν δεν γίνει κολόβωση. Αυτό λένε οι άγιοι και όχι ο καθένας που ερμηνεύει από το κεφάλι χωρίς σεβασμό στους παλαιότερους.

    10. Δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα γιατί σε λίγο έρχεται πόλεμος όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο ζα καλύτερο

    11. Με ολους αυτο γινεται! Και επειδη ειναι δυσκολοι καιροι, δεχονται! Φοβαμαι οτι οσο εμεις ασχολουμαστε με τον ιο, η Ελλαδα κομματιαζεται και δινεται! Αντισταση!

    12. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΡΩΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΡΩΣΙΑ

      1. Εδώ είναι δυτικό προτεκτοράτο. Απαγόρευσαν στην Ελλάδα να πουλάει φρούτα στη Ρωσία, τη στιγμή που η Γερμανία της δίνει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ για να αγοράζει φυσικό αέριο.

    13. Πανηλίθιοι ψεκασμένοι, καταστροφολόγοι της οικονομίας, συνωμοσιολόγοι της παγκόμιας χούντας και του τσιπ του Γκέιτς, οπαδοί του 5g και της ασφυξίας της μάσκας, σας βαρέθηκα και σας σιχάθηκα. Δεν αντέχεστε πια, γίνατε χειρότεροι και από αυτούς για τους οποίους αντιδράτε. Αντιδράτε μόνο για να αντιδράτε και ξευτιλιστήκατε από την πολύ αντίδραση, τη μουρμούρα και την γκρίνια σας. Από αντίδραση σε όλους σας που μου τα κάνατε τσουρέκια από τον Μάρτη και μετά , αύριο θα ψάξω και θα συμπληρώσω τη ηλεκτρονική φόρμα για να δηλώσω εθελοντής στη δοκιμή των εμβολίων της Οξφόρδης και του Sputnik. Αντε και…….επιτέλους βλαμμένοι μας τα πρήξατε

      1. Εμείς οι “συνωμοσιολόγοι” θα σου κάνουμε οπισθογέμιση με τις κεραίες και τις σύριγγες.Μην ανησυχείς.

      2. Αν δεν ανυσηχουσες κατα βαθος, δεν θα ασχολουσουν με ψεκασμενους. Σε ποναει ομως ομως φαινεται η πιθανοτητα εστω στο μυαλο σου να εχουν δικαιο και να φανουν θρασυδειλα μυαλα σαν τα δικα σου αιωνια βλακωδη. Εσυ μπορει να θες και να βαλεις και το χαραγμα υποταγης στον πασιγνωστο πριγκηπα απογονο των rothchild που τον ετοιμαζουν για την λυση του παγκοσμιου βασιλια μετα απο την καταρρευση με δεινα. Εμας επετρεψε μας να προτιμησουμε να πεθανουμε απο την πεινα κ.τ.λ , γιατι οι μερες ολης της ανθρωποτητας με την παρουσα μορφη των καθαρματων που κυβερνουν, ειναι πολυ μετρημενες πλεον.

      3. Και εμας τι μας το λες οτι θα εμβολιαστεις, μας απειλεις?
        Φιλαρακι εμβολιασου οσο θες φορα και μασκα μεσα στο σπιτι και στον υπνο αν θες και να εμβολιασεις και τα παιδια σου και την μανα σου και τον πατερα σου και να κλειστειτε και μεσα στο σπιτι για να σωθειτε απο τον κορονοιουλη και να εξαφανιστειτε και απο προσωπου γης να ζειτε σαν τους αρουραιους μεσα σε τρογλες αμα θελετε. Βαριδια της κοινωνιας ειστε ετσι κι αλλιως, αργοστροφοι της κοινωνιασ. Μονο απαιτηση να μου επιβαλεις τιποτα μην εχεις γιατι τοτε σηκωνω καραμπινα και σου την μπουμπουναω στο κεφαλι καταλαβες βλημα?

    14. Πρόσφατα πέθανε σε νοσοκομείο ένας ηλικιωμένος κύριος από κάποια αρρώστια (όχι κορωνοιο). Οι γιατροί πρότειναν στους συγγενείς να δηλώσουν πως πέθανε από κορωνοιο, και θα είχαν τα έξοδα της κηδείας δωρεάν. Τα συμπεράσματα δικά σας.

      1. Θέλεις να μας πεις ότι όταν πεθαίνει κάποιος την αιτίτα θανάτου τη δηλώνουν οι συγγενείς και όχι κάποιος γιατρός. Θα τρελαθούμε εδώ πέρα.

      2. Αυτη την πληροφορια δωσε την με ονοματα και διευθυνση στον Χιο αν ειναι αληθεια πρεπει ο λαος να το μαθει

    15. Να το κανει το αληταριο που κυβερναει πρωτα το εμβολιο…..

    16. ΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

    17. Το παγκόσμιο ερπετό
      κάνει κουμάντο …για λίγο ακόμη

      1. Μην περιμενεις παντως επιγειους βασιλιαδες και νεκραναστασεις καλπικων προφητειων να σε σωσουν. Διαλειματα ναι, ενισχυσεις και θαυματα περα απο την φαντασια ναι, αλλα να αλλαξει ριζικα σε αυτον τον κοσμο η κατασταση οχι. Το ερπετο του και τον παγκοσμιο στρατο του, τους κοβει τα κεφαλια ο Χριστος οταν αναγενηθει ο αιωνιος κοσμος που ερχεται και κανεις αλλος. Η γη μετα την πτωση απο την πρωτη στιγμη ειναι στιβος δοκιμασιας και οχι επιγειος παραδεισος και αυτο δεν θα αλλαξει στην χειροτερη εποχη ολλων, οπου η γνωση της αληθειας εκανε τους σατανικους και τους δειλους ανθρωπους να την πολεμουν, νομιζοντας οτι θα κερδισουν τον δημιουργο των παντων. Τα σατανακια θα ολοκληρωσουν τα εγκληματα και θα εκφραστουν ελευθερα, μεχρι την ωρα της αμειλικτης Νεμεσης, που θα καταλαβουν οτι η αγαπη χωρις δικαιοσυνη δεν υπαρχει, γιατι ειναι κοροιδια. Τωρα εαν μερικοι προσβαλουν την παντοδυναμια Του η την διαδικασια επιλογης ψυχων για τον τελειο κοσμο που ερχεται, θα πληρωνουν πανακριβο τιμημα.

    18. το πρόσχημα είναι η υγίεια για τον έλεγχο των πάντων

    19. Μεγάλος ρισκος αν κάνουμε εμβόλιο ίσως έχει αντεδειξεις σοβαρές, αν δεν το κάνουμε θα φοβόμαστε να περπατήσουμε δίπλα στο κόσμο
      Πάντως υπάρχουν άτομα 40 και 50 χρόνων που έχουν τον ιο και πάνε στη εντατική υποφέρουν και μερικοί πεθαίνουν Ο καθένας θα πάρει απόφαση μόνος του Εγώ θα το ρισκάρω μάλλον θα κάνω το εμβόλιο και ο θεος βοηθός

      1. Αχαχαχα! Μπράβο φίλε, μας έφτιαξες τη διάθεση σήμερα! Μας έπεισες! (0,30 το σχόλιο είπαμε παιρνουν; Να τους δώσουν λίγα περισσότερα, γιατί μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να γελάμε. Αχαχαχα!)

      2. Ωραία. Και πολύ καλά θα κάνεις. “Άξιος”! Χρειαζόμαστε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟ…ΖΩΑ σαν κι εσένα για να επιβεβαιώνονται και τα λεγόμενά μας (ημών των “ψεκασμένων” και των “συνωμοσιολόγων”…)
        ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ… “ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ”
        ΜΑΛΛΛ@ΚΑ Ε ΜΑΛΛΛ@ΚΑ

      3. Σαμουήλ τον λένε τον τύπο.Περιμένατε κάτι καλύτερο από έναν Εβραίο;

      4. Ο μεσος ορος ηλικιας αυτων που πεθαινουν “απο κορονοιο” ειναι γυρω στα 77 ετη και ολοι τους εχουν και τρεια τεσσερα υποκειμενα νοσηματα απο πανο. Ετοιμοθανατους σκοτωνει βασικα. Σε σαρανταριδες πενηνταριδες και εξηνταριδες τα ποσοστα 8νησιμοτητας ειναι χαμηλοτερα κι απο την γριπη.
        παντως και εγω δεν το αποκλειω καποια στιγμη αφου πρωτα δοκιμασουν εθελοντικα τα προοδευτικα πειραματοζωα και δουμε πος πανε να το κανω το εμβολιο αλλα συγουρα ΟΧΙ τωρα ΟΧΙ με το ζορι και συγουρα ΟΧΙ οποιο εμβολιο θα προσπαθησουν να μου επιβαλουν αυτοι. Δεν τους εχω ΚΑΜΙΑ εμπιστοσυνη.

    20. Χρησιμοποιούν παντός είδους εκβιασμό για να επιβληθούν. Απειλούν το δικαίωμα στην επιμέλεια των παιδιών,το δικαίωμα στην εργασία,το δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση,το δικαίωμα στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών,το δικαίωμα στην αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής,το δικαίωμα σε πρόσβαση υπηρεσιών υγείας και η λίστα συνεχώς αυξάνει. Σιγά σιγά όλα τα στοιχειώδη δικαιώματα του ανθρώπου τίθενται υπό καταστολή-απαγόρευση.

    21. Οπότε μπορεί να είμαστε στην εποχή του θηρίου και του χαράγματος.

    22. ”ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΟΧΙ ΜΑΣΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ”
      ανάληψη με οπλο όμως γίνεται

      1. Το πρωτο το βλεπω σαν μεγαλη απειλή, το δεύτερο ομως καθόλου απειλή. Ετςι κι αλλιως το σχολείο ειναι ενα μερος που, ετςι οπως ειναι σημερα, θα επρεπε να απαγορεύεται σε μικρά παιδια, οχι να επιβάλλεται. Μια χαρα θα ειμαστε χωρις σχολείο. Μπορουμε να διδάξουμε εμεις οι ιδιοι στα παιδια μας τα σωςτα πραγματα και οχι αυτα που διδάσκονται σημερα στα σχολεία μας.
        Εν όαση περιπτωςη, νομιζω πως για να μας πείσουν να κανουμε εμεις το εμβολιο, που ακομα δεν εχει δοκιμαστεί αρκετα, και οι υπευθυνοι αρνούνται να αναλάβουν ευθύνες, λέγοντας πως δεν θα υπογράψουν τιποτα για τις παρενέργειες που τυχόν προκειψουν, θα πρεπει πρωτα να δοκιμαστεί στους πολιτικους που μας υποχρεώνουν να το δεχτούμε εμεις αλλα και στα παιδια τους. Και οχι ειδικα εμβολια, που συνήθως κανουν οι πολιτικοι μπροστά στις κάμερες για να πείσουν τον κοσμο πως ειναι ακίνδυνα, (γιατι συνήθως αυτα που κανουν αυτοι, ειναι ακίνδυνα) αλλα να διαλέξουμε εμεις απο τον σωρό των εμβολίων που ετοιμάζουν για εμας. Να δουμε ποσοι πολιτικοι θα δεχτούν να το κανουν;;;; αυτοι και τα παιδια τους;;;;;;;;;

    23. Ότι ο λόγος δεν είναι ο μαιμουδοιός, είναι το μόνο σίγουρο……

    24. Αφου λοιπον ολοι οι παγκοσμιοι σαταναδες μας εκβιαζουν,και κανουν ο,τι θελουν,τοτε κι εμεις θα κανουμε αφορισμο σε ολους τους,εως τριτης γεννεας,τεκνων εγγονων και δισεγγονων.

        1. Ιδέα δεν έχεις πως πιανουν και μασαν τις γλωσσες τους απο τον πονο, οσοι δεν κακαροσουν, γιατι εξυπηρετουν την διαδικασια επιλογης του Θεου , οπως και οι εξορκισμοι αν διαβαζουν με πονο ψυχης τους ψαλμους του Δαυιδ οι χριστιανοι. Σιγα μην παιζουν χωρις αντιπαλο οι σαταναδες.

    25. Σε λίγο, τουρκικά πολεμικά πλοία ΧΩΡΙΣ navtex εισβάλουν όπως δείχνουν στην Ελλάδα. Όταν δεν υπάρχει navtex και πολεμικά πλοία εισβάλουν σε ξένη επικράτεια, βάση του διεθνούς δικαίου πρεπει να δεχτούν άμεσα αποτρεπτική ενέργεια από την χώρα που δέχεται εισβολή. Εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο, αυτομάτως η περιοχή γίνεται αμφισβητουμενη.

    Comments are closed.