ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΤΗΝΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ – ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΝΟ – ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    A view of the Greek parliament building, following heavy snowfall in Athens, Greece, January 25, 2022. REUTERS/Alkis Konstantinidis

    Στα σοβαρά προβλήματα τα οποία προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίδα» που έπληξε την Αττική αναφέρονται αρκετά ξένα ΜΜΕ στις ανταποκρίσεις τους.

    Το Reuters μεταφέρει τις εικόνες των στρατιωτών που έδιναν τρόφιμα, νερό και κουβέρτες στους εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς, καθώς και στη διακοπή των συγκοινωνιών και της λειτουργίας των σχολείων και του μεγαλύτερου μέρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

    «Οι σφοδρές χιονοπτώσεις είναι σπάνιες στην Αθήνα, όμως η πόλη επλήγη από χιονοκαταιγίδα για δεύτερο συνεχόμενο έτος», σημειώνει επίσης το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο.

    Στη δική του ανταπόκριση, το γερμανικό Der Spiegel είναι ακόμη πιο αιχμηρό. «Το χάος στους αυτοκινητόδρομους της χώρας ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας, καθώς ελλιπώς εξοπλισμένα οχήματα, χωρίς χειμερινά λάστιχα και αλυσίδες δεν μπορούσαν να προχωρήσουν και έκλειναν τον δρόμο στα εκχιονιστικά μηχανήματα», γράφει χαρακτηριστικά. 

    Από την πλευρά του, ο βρετανικός The Guardian μεταφέρει με εικόνες την κατάσταση που επικρατεί τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κωνσταντινούπολη. Σημειώνεται, άλλωστε, πως στην τουρκική μεγαλούπολη τα προβλήματα ήταν ακόμη μεγαλύτερα, με αποτέλεσμα να διακοπεί και η λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου.

    Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δίνει έμφαση στην οργή των εγκλωβισμένων οδηγών και στις προσπάθειες που κατέβαλαν πυροσβέστες, στρατιώτες και αστυνομία να τους προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.

    Εκτενέστερο είναι, όμως, το ρεπορτάζ του για την κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, αναφέρεται συγκεκριμένα και στην έντονη κριτική που ασκείται στον Ταγίπ Ερντογάν, επειδή επέλεξε για το νέο αεροδρόμιο μια τοποθεσία σε μια απομακρυσμένη περιοχή κοντά στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, που είναι πιο εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα και συχνά καλύπτεται από ομίχλη τον χειμώνα.

    Τα σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα περιγράφει και το ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου ABC News, δίνοντας έμφαση στην παράλυση της κυκλοφορίας ακόμη και σε κεντρικούς άξονες, καθώς και τη διακοπή των συγκοινωνιών και του συνόλου σχεδόν της οικονομικής δραστηριότητας στην ελληνική πρωτεύουσα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. πόσο μέσα είχε πέσει ο Χάρρυ Κλύνν όταν είχε πει το 1989 σε μια παράσταση “ρε παιδιά τελικά είμαστε η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους” . Ακόμη και στις Αφρικανικές χώρες περισσότερη οργάνωση απ’ το κράτος υπάρχει

    2. Εγώ δεν διάβασα πουθενά στο άρθρο να φτύνουν τον Μητσοτάκη αλλά μάλλον τους νεοελληναράδες που δεν φορούσαν αλυσίδες στα αμάξια τους “το γερμανικό Der Spiegel είναι ακόμη πιο αιχμηρό. «Το χάος στους αυτοκινητόδρομους της χώρας ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας, καθώς ελλιπώς εξοπλισμένα οχήματα, χωρίς χειμερινά λάστιχα και αλυσίδες δεν μπορούσαν να προχωρήσουν και έκλειναν τον δρόμο στα εκχιονιστικά μηχανήματα», γράφει χαρακτηριστικά.

    3. ΚΑΜΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ…….ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ………

    4. Τα ξενα ΜΜΕ, καλο θα ειναι να το βουλωσουν! Γιατι οι Χωρες τους και οι “Εταιροι – Εχθροι”, εφεραν την Ελλαδα σε αυτο το σημειο! Οπως και τον Κουλη, ως πρωθυπουργο! Κατα τα αλλα: «Οι σφοδρές χιονοπτώσεις είναι σπάνιες στην Αθήνα, όμως η πόλη επλήγη από χιονοκαταιγίδα για δεύτερο συνεχόμενο έτος»! Εμ! Βεβαια! Πως να μην πληγει; Πως αλλιως θα ενισχυσουμε, το αφηγημα – προτζεκτ περι “Κλιματικης – Κλυσματικης” Αλλαγης και κουραφεξαλα; Παρεμπιπτοντως, δεν σας κανει εντυπωση, το γεγονος οτι ακομα δεν την εχουν επικαλεστει; Μαλλον το “ποιηματακι”, θα το απαγγειλουν αργοτερα! Προς το παρον, φταινε οι Πολιτες! Μολις ομως κοπασει η καταιγιδα, θα φταιει και εκεινη! Παμε, στοιχημα;

    5. δεν είναι χαζός κ. ζαβος. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. αποβλέπει στο προσωπικό του ΣΥΜΦΕΡΟΝ Κ. για ηγετική θέση στην παγκόσμια διακυβέρνηση. την τελευταία την αναφέρει συχνα.
      είναι σατανιστής. Εγκληματεί κατά του ελληνικού λαού κατ’ επαναληψιν επί 2.5 χρόνια. ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΠΌΣΟ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ….Θα γίνει ένας Παγκόσμιος ηγέτης με την βούλα του WEF. Για αυτό έχει γραμμένες και τις εκλογές και το κόμμα του. Από παιδί έμαθε ότι “οι ξένες πλάτες σε κάνουν άνθρωπο”. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει αφού ο ίδιος είναι τελείως ντενεκες..

    6. εμείς όμως έχουμε κ@@οχαρτο ακριβοαγορασμενο(αρχαιοκαπηλια, σπιουνισμος43, 44, προδοσιες) από το χαΛβαρντ. τώρα έχουμε πανδημια κ μπίζνες με μπολια.

    7. Λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΑ “ΠΡΑΓΜΑΤΑ“ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Οι στρατιωτικοί πλέον υπάρχουν για να οδηγούν γυαλισμένα αυτοκίνητα, να φορούν μαύρα γυαλιά, να κάνουν τους μάγκες στους φαντάρους, και να τρώνε καρπαζιές από τις γυναίκες τους. Δυστυχώς δεν υπαρχει ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ……………………….

      1. Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ

        Υπαρχει κορη Συνταγματαρχη! Σας κανει;

    8. Έχουμε συνηθίσει πια να μας ξεφτιλιζουν ως και στην Ουγκάντα! Με αυτά που ψηφίζουν τόσα χρόνια τα πρόβατα τέτοια ρεζιλικια μας αρμόζουν!!!!🐑🐑🐑🐑🤬🤬🤬

    9. Ε σίγουρα θα πουνε οτι φταίνε οι οδηγοί που δεν είχαν χειμερινά λάστιχα η αλυσίδες τι άλλο;
      Για τις εταιρίες που τα κονομανε απο τα διόδια δεν υπάρχει κάποια ευθύνη ε;

    10. Λουλη συμβουλευσου τους… παπαρολογους επικοινωνιολογους σου! Κανα μπολι τιποτα? Δινε του τενεκε ξεγανωτε παρ και τον φιλο σου τον Αλεκθη αγκαλια και ουστ απο την Ελλαδα δοσιλογοι των ναζι! Αντε παχυδερμα μισελληνες!

    11. Παιδιά να σημάνει άμεσα το “amber alert” για τον εξαφανισμένο Κούλη, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο μιας και είναο χαζό και ζαβό… στην τελική ας τον ψάξει και η Νικολούλη

    12. Στα αρχ@@ια τους όλοι και όλα. Αυτοί να περνάν καλά και να κονομανε.

    13. Ξέρει κανείς Πότε γίνονται οι βραβεύσεις για τους καλύτερους Δημάρχους, Περιφερειάρχες ,και Κυβερνώντες στην Ευρώπη θα σαρώσουμε τις πρωτιές πάλι !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

    14. ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ.
      ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.
      ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ.
      ΝΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ.
      ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ.
      ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.
      ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΡΥΨΟΥ. MONO AYTH TH XΑΡΗ ΘΕΛΩΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

    15. Εμβόλια υπάρχουν. Εκχιονιστικά δεν υπάρχουν. Μίζες υπάρχουν, συνεργεία υπάρχουν αλλά είναι μόνο για εμβόλια! Το επιτελικό κράτος των λαμογιών έχει εμβόλια και για το 2023, μην ζηγάτε και άνοιγμα των δρόμων! Κάνουμε τα περισσότερα τεστ στην ευρώπη για κοροιδοιό που περηφανεύονται και οι μιζαδόροι! Μην θέλετε και ανοιχτούς δρόμους! Και λεφτά υπάρχουν αλλά είναι μόνο για τα μπόλια τους και τις μίζες τους.

    16. Το μόνο που ενδιαφέρει τον Μητσοτάκη είναι οι ψήφοι και η καλοπέραση του

    Comments are closed.