Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ 4-6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΛΕΕΙ – ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    30312088_Bill-Gate1

    Ο συνιδρυτής της Microsoft, ο Μπίλ Γκέιτς δίνει τις οδηγίες «οι μεγάλες δημόσιες συναθροίσεις» πρέπει να συνεχίσουν να είναι απαγορευμένες και η πλειοψηφία των bars και restaurants της χώρας οφείλουν « δυστυχώς » να είναι κλειστά για τη μείωση του ποσοστού μόλυνσης.

    Ο ψευδοπροφήτης της Νέας Εποχής προβλέπει ότι μια αληθινή επιστροφή στην κανονικότητα είναι αδύνατη παρά μετά από 12 ως 18 μήνες « αν τη διαχειριστούμε καλά ». Προβλέπει ο Καζαμίας της Ουάσιγκτον ο Τειρεσίας της Παν-τυραννίας. “Δυστυχώς οι 4 με 6 επόμενοι μήνες θα είναι οι χειρότεροι της πανδημίας. Οι προβλέψεις του Ινστιτούτου IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation) δείχνουν επιπλέον 200 000 νεκρούς.” Ως άτυπος Παγκόσμιος Υπερυπουργός Υγείας και ως η προσωποποίηση του ΠΟΥ  δίνει οδηγίες ” αν ακολουθήσουμε τους κανόνες όπως μάσκα, και μη συγχρωτισμό με άλλα άτομα θα μπορούσαμε ν΄ αποφύγουμε ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των θανάτων”.

    Ύστερα ο Φίρερ των εμβολίων στοχοποιεί επαγγελματικές κατηγορίες και κοινωνικές ομάδες που θα πρέπει να γίνουν τα πειραματόζωα πρότυπα πρώτης γραμμής σε αυτή την εκστρατεία του Δον Κιχώτη νο 2 πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο….

    « είναι περισσότερο από πιθανό ότι όταν τ΄ άτομα θ΄ αρχίσουν να βλέπουν τους εμπλεκόμενους στην υγεία τους ηλικιωμένους και τους εκπαιδευτικούς να εμβολιάζονται και να επιστρέφουν σε κάποια φυσιολογική ζωή, θα μιλήσουν με τους γιατρούς τους για αυτό και θα αποφασίσουν εάν έχει νόημα για αυτούς κι αν είναι περισσότερο από πιθανό να ξαναρχίσουν μια κανονική ζωή αφότου εμβολιαστούν». Δηλ. εκπαιδευτικοί και γιατροί δεν θα βγουν από το παγκόσμιο Γκέτο αν δεν μαρκαριστούν κατά την εντολή του Φίρερ εμβολίων κι αν δεν φέρουν το ευλογημένο σημάδι…..

    « Μπορούμε να είμαστε καπιταλιστές όσο και φιλάνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο ριψοκίνδυνες επενδύσεις », εξηγεί ο Mark Suzman CEO Bill & Melinda Gates Foundation. « Επιπλέον αξιοσημείωτο είναι και να θυμίσουμε ότι οι ΗΠΑ ήταν πάντα ο παγκόσμιος leader των προσπαθειών για την υγεία ». Το μόνο σίγουρο είναι ότι προς το παρόν είναι ο παγκόσμιος leader των θυμάτων με σχεδόν 300.000 νεκρούς. Ο παγκόσμιος loser..

    Ο Suzman προσθέτει : « τα υπάρχοντα εμβόλια δεν μπορεί να είναι ασφαλή κι αποτελεσματικά για τα παιδιά ή για τις έγκυες ή άλλους οπότε θα πρέπει ν΄ ανατρέξουμε σε β’ κύμα εμβολίων (σσ. αυτή η μανία τους με τα κύματα τι είναι; » αναφέρει το forbes.

    Ο αναισθησιολόγος Dr. Louis Fouché με μάστερ στην Ιατρική Ηθική και εξειδίκευση στην Ανθρωπολογία της Τεχνικής αναφέρει στην τελευταία του συνέντευξη: «ο Bill Gates, ένας πληροφορικάριος μετατρέπεται σε παγκόσμιος γιατρός. Προβληματίζομαι πολύ πως ένα άτομο μπορεί ν΄ αποφασίζει για την υγειονομική πολιτική των κρατών. Δεν έχει καμιά νομιμοποίηση. Δεν εκλέχθηκε δεν έχει τ΄ αντίστοιχα διπλώματα-σπουδές. Αντικατέστησε την ατομική ικανότητα να λέμε αν είμαστε ή δεν είμαστε υγιείς από τα δόγματα του ΠΟΥ. (…) Οι πολυεθνικές είναι τα τέρατα του Miyazaki ! »

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ξέρετε γιατί μας κοιτα στο πρόσωπο και γελα δείχνοντας μας το όπλο με το οποίο θα μας σκοτώσει γιατί απλούστατα νιώθει άτρωτος,νιώθει Θεός που αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.
      Ο Θεός είναι αγάπη αλλά είναι και δικαιος.

    2. Ρε κωλοπαιδο Μπιλ παλιόπ….στη σαν τι μιλάς εσύ; σαν λοιμωξιολογος; σαν γενετιστής; σαν πολιτικός; δεν βρίσκεται κάποιος να σε βγάλει απ τη μέση να ξεβρωμισει ο τόπος. Σαδιστη.

    3. Περιμένετε και θα δείτε το τέλος του ” Ευεργέτη της Κονόμας ” !

    4. ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝ Ω ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

    5. Μακάρι στους νεκρούς που προβλέπεις να είσαι εσύ και όλο σου το σόι

    6. Κακο ψόφο σπαστούν κσι την καριόλα τη γυναίκα του !

    7. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΕΝΑΣ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΟΤΑΝ ΨΩΦΙΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…. ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

    8. AYTON TON ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΣΕΙ…..

    9. μα ο σκοπος αυτου του μισανθρωπου ειναι η μειωση του πληθυσμου το εχει πει πολλες φορες και την τελευταια φορα ειπε μειωση πληθυσμου μεσω εμβολιου σιγα μην νοιαζεται για την ανθρωπινη ζωη και τα πεινασμενα παιδια τοσα λεφτα που εχουν στην κατοχη τους αυτοι οι υπανθρωποι φτανουν να τρωει ολος ο πληθυσμος της γης για παντα αλλα αυτοι ειναι φανατικοι δολοφονοι το μιασμα της ανθρωποτητας μαζι με τους αλλους………..

    10. Υπάρχουν και χειρότερα, κυκλοφορεί ευρέως πως πόλοι από τους μετόχους των εταιρειών που ήδη κατασκεύασαν εμβόλια, είναι υψηλόβαθμα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος Κίνας. Δεν θα συνεργαστεί μόνο ο Κυριάκος με τον Τσίπρα, όπως φαίνεται πάμε για οιονεί παγκόσμια κυβέρνηση. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα, δεν μπορεί να καταλάβει που σταματά η θεωρία της συνωμοσίας και που αρχίζει η επιστημονική αλήθεια. Τι είναι αυτό, δοκιμή παγκοσμιοποίησης ή μια βλακεία και μισή.

    11. Το δίποδο που ελέγχει τον πλανήτη (μαζί με 2-3 άλλα δίποδα) -φυσικά για όσους δεν κατάλαβαν ακούει στο όνομα Μπίλ Γκέιτς- στοχοποιεί ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που πρέπει να εμβολιαστούν, που σε απλά Ελληνικά ονομάζονται πειραματόζωα.
      Φυσικά και στην Χώρα μας, οι υποταγμένοι πολιτικοί που ακολουθούν κατά γράμμα τις προσταγές του, όρισαν πως και εδώ, ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει από τις ευπαθείς ομάδες, δηλαδή τους ηλικιωμένους (όπως τονίζουν) ξεχνώντας όμως, πως πάντα οι Έλληνες τιμούσαν τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ….
      Αφού όμως έχουμε παραγγείλει 25.000.000 εμβόλια (ο πληθυσμός της Ελλάδος είναι πολύ μικρότερος) δεν άκουσα από πουθενά, πως προτεραιότητα τέλεσης του εμβολίου θα πρέπει να έχουν ΟΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ μια και έχουμε εμβόλια και για αυτούς όπως βλέπουμε από την παραγγελία ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    12. Τον κοβω κομματακια τον τύπο και τον μαγειρεύω κιόλας για τα αδεσποτα

    13. Όταν βλέπω την φωτογραφία με αυτον τον διαταραγμένο τύπο που κρατάει το εμβόλιο και γελάει σαν βλαμμένος μου ρχεται να σπάσω το τάμπλετ.

      1. δεν χρειάζεται φίλε μου να σπάσεις το τάμπλετ σου ,άμα τον λιβανίσεις αυτόν ή του ρίξεις λίγο αγιασμό θα ψοφήσει..είναι ο ίδιος ο διάολος μεταμορφωμένος!!

    Comments are closed.