“Ο ΤΡΑΜΠ” ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ”! ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΝΟΘΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    WASHINGTON, DC - OCTOBER 9 : President Donald J. Trump speaks during a signing ceremony for Executive Orders on transparency in Federal guidance and enforcement in the Roosevelt Room at the White House on Wednesday, Oct 09, 2019 in Washington, DC. (Photo by Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images)

    Τον βγάζουν τρελό για να τον καθαιρέσουν και να τον εξευτελίσουν.

    Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNN, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βγει «εκτός ελέγχου» καθώς δεν μπορεί να αποδεχτεί την ήττα τους στις εκλογές.

    Ο ανταποκριτής του CNN στον Λευκό Οίκο, Τζιμ Ακόστα, αναφέρει πως πηγή του, που έχει καθημερινή επαφή με τον Τραμπ, του είπε πως ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει «ψυχολογικά τραύματα» από την ήττα του στις εκλογές και γενικότερα «τα έχει χαμένα».

    «Μίλησα με άνθρωπο που μιλά συχνά με τον πρόεδρο και πιστεύει ότι ο πρόεδρος τα έχει χάσει εντελώς. Η φράση που χρησιμοποίησε ήταν πως: τα έχει χαμένα. Και πιστεύει πως έχει ψυχολογικά τραύματα από την ήττα του στις εκλογές και πως μόνο γι’ αυτό μιλάει όλη την ώρα. Δεν σκέφτεται τίποτε άλλο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του CNN.

    Αυτή η ανταπόκριση του μονίμως εχθρικού CNN απέναντι στον Τραμπ, έρχεται λίγο μετά το φασιστικό αίτημα των Δημοκρατικών στον Πενς να επικαλεστεί την 25η τροπολογία και να καθαιρέσει τον Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψυχικά άρρωστο» και «ανίκανο» να δεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Και η πληροφορία που μετέφερε η πηγή προσκείμενη στον Αμερικανό πρόεδρο, αναφέρει πως ο Τραμπ δεν έχει το μυαλό να συζητήσει για τίποτε άλλο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Έλα καί πολύ τόν άφησαν έξω..την άσπρη στολή καί στο τρελλαδικο ο Καραγκιόζης

    2. προς μαλακιστίρι bill..
      ρε φτωχό και καθυστερημένο τρολάκι..σαν και σένα ο Τράμπ αν θέλει γαμάει κάθε μέρα πεντακόσιες..φτωχοηλίθιε, που θαρρείς πως μπορείς να κάνεις και τον μάγκα, βλακοηλίθιε..

    3. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΗ , ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ , ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΗ , ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ & ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΣΩΣ & ΜΗΝΕΣ , ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ !!

    4. Τα κολπακια του συστηματος!!!! ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!

    5. Αν υπήρξε νοθεία και είχε αποδείξεις έπρεπε να το πάει μέχρι τέλους ο Τραμπ…..
      Τώρα έκανε μια τρύπα στο νερο και ρεζιλευτηκε να τον αποκαλούν και ψυχοπαθή!!!!

    6. Ειναι δυνατον να τον αφησει το συστημα?Παντως παιδια κακο που το λεω αλλα αν δεν χυθει αιμα οπως παλια,δεν αλλαζει ποτε τιποτα.Οι μασωνοι θα κυβερνουν παντα.

    7. Ρε παιδια αρκετα ασχολούμαστε με το αμερικα οποιος κ αν βγει πανω κατω ιδιος ειναι.Εδω χθες οι τουρκοι εμβολισαν σκαφος του λιμενικου στα Ιμια

    8. Ο Τράμπ είναι ναρκισσος κατα τον σύλογο Αμερικανών ψυχιάτρων, με άλλα λόγια είναι μισότρελος

    9. Ο τελευταίος Αμερικανός πατριώτης μετά τον Νίξον..

    10. Δεν είναι μόνο ψυχοπαθής. Είναι φασίστας, ρατσιστής, σκατόψυχος και μεγάλο μουνόπανο.

    11. Βέβαια, ενώ ο πρόεδρας είναι γνωστός διανοούμενος…

    12. ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΑΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΝΆ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!

    13. Τα εκλογικά “μαγειρέματα” δεν γίνονται μόνο στην “ημέτερη μπανανία των Βαλκανίων” και τις αυθεντικές μπανανίες της Λατινικής Αμερικής… Γίνονται και “μέσα στην κουζίνα του ίδιου του πρωτομάγειρα”.

    14. Δεν μπορεί να είναι ”φασιστική” διότι η Αμερική κυβερνάται από Εβραίους. Επίσης ο όρος φασισμός δεν είναι ύβρις όπως λαθεμένα χρησιμοποιείται από το σύστημα για να συντηρεί το φόβο απέναντι σε ότι μπορεί να το καταστρέψει πραγματικά. Είναι έκφρασις προσδιορισμού πολιτικού ρεύματος του Ιταλικού Εθνικισμού- fascio όπως και ο κομμουνισμός προέρχεται από την Παρισινή Κο-μούνα. O αιώνιος εχθρός του ανθρώπου, δημιούργησε τον καπιταλισμό για να μαζεύει το χρήμα απο τους τόκους και την εκμετάλλευση όπως και τον κομμουνισμό τάχα σαν δήθεν αντίπαλο δέος κρατικού συγκεντρωτισμού μιάς κλίκας κομματικών ”υπερανθρώπων”
      Ας μην υιοθετούμε λοιπόν συστημικές ορολογίες που εξυπηρετούν τον αιώνιο εβραίο που είναι φωλιασμένος πλέον σε όλα τα κόμματα.

    15. Πάντα οι νικητές γράφουν την ιστορία όπως τους συμφέρει για να είναι οι καλοί της υπόθεσης. Τρελό επίσης προσπάθησαν να βγάλουν και τον Φύρερ επειδή ομιλούσε για το Ράιχ των 1000 ετών. Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της εβραικής προπαγάνδας που κυβερνούν μυστικά την Αμερική, Ξεχνούν επίσης εντέχνως να αναφέρουν ότι ετοίμαζε γραμμές παραγωγής υπερόπλων ( hannebu, bell κλπ) τα οποία δεν πρόλαβε να τελειοποιήσει και οι δηλώσεις του αυτές, στηρίζονταν ακριβώς σε αυτή την προοπτική. Δεν χρειάζεται κάποιος να ανήκει εις την ελίτ του εθνικού σοσιαλισμού είτε λαικού εθνικισμού κατά το Ελληνικόν, για να κατέχει αυτές τις πληροφορίες. Μία αμερόληπτη μελέτη της ιστορίας θα τον οδηγούσε στο ίδιο συμπέρασμα.

    16. ησυχαστε χαντερακια ο Π@@@@@ΥΤΣΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    17. Είναι ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ο παπαγαλισμός των ειδήσεων ΕΝΟΣ καναλιού ? Όλα τα Ελληνικά κανάλια αναπαράγουν τις χαλκευμένες ειδήσεις του καναλιού που στηρίζει Bi-den. Μήπως είναι το CNN όπως ανοικτά παραδέχτηκε ο Τράμπ? Γνωστοποίησε ότι έχει βάλει επιχειρηματίες να το αγοράσουν επειδή αυτό καθορίζει την πολιτική τύχη της Αμερικής αλλά όπως είπε άργησε να το κάνει. Πολλοί Έλληνες είτε ενσυνήδειτοι αριστεροί είτε ”παρασυρμένοι” συμφεροντολόγοι της καπιταλιστικής ΝΔ στηρίζουν τον Μπάι τον κοιμισμένο. Γιατί άραγε δεν στηρίζουν Ρεπουμπλικάνους-πατριώτες ? Μα βλέπουν ειδήσεις των ελληνικών καναλιών, δηλαδή ενός που λέγεται CNN news.. Ειδικά τώρα που ο Τραμπ πούλησε τους οπαδούς του και τζάμπα σκοτώθηκε κόσμος για εκείνον εφόσον τους καλεί σε ηρεμία και όχι σε ανυπακοή, η μεγάλη μερίδα των Αμερικανών Ρεπουμπικάνων δικαίως θα στραφεί σε απόλυτα ακραιο-δεξιά κόμματα που πλησιάζουν έστω και ελάχιστα τον Πατριωτικό αντι-συστημικό χώρο.

    18. Οι φασιστοδικτατορες με προβεια δημοκρατίας,πρέπει να έχουν τη τύχη του τσαουσεσκου.

    19. Ναι ο Τραμπ βγήκε τρελός, άρα ακατάλληλος για πρόεδρος, ενώ ο παιδεραστής με το αλτσχαιμερ Μπαιντεν είναι κατάλληλοτερος. Ας ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα παγκοσμίως. Η ΝΤΠ κερδίζει ήδη κατά κρατος. Μπλέξαμε. Τα παιδιά & τα μάτια μας.

    20. δεν ειναι φασιστικη λυσσα ειναι κομουνιστικη λυσσα κατα του τραμπ

    21. Η μεγαλύτερη εκλογική απάτη στήν ιστορία τών ΗΠΑ.Δέν ψήφησαν μόνο δέντρα αλλά καί νεκροί από τό εμφύλιο πόλεμο τού 1865.Οί οπαδοί τού Τραμπ δέν πρόκειται νά σταματήσουν τίς διαμαρτυρίες τους.
      Γιάννης Λάκων

    22. Και μονο που στα χρονια της προεδριας του επεδειξε τοσο φιλοτουρκικη σταση, μου φτανει για να τον χαραχτηρισω ως ανεπιθυμητο. Ποτε δεν εδειξε ουτε στο ελαχιστο στηριξη προς την Ελλαδα. Χειροτερος για την Ελλαδα αποκλειεται να ειναι ο Μπαιντεν.

      1. εχθρός σου ήταν ο Τούρκος στο παρελθόν. Σήμερα αληθινός εχθρός σου είναι το δικό σου πολιτικό σύστημα που κάνει μπίζνες μαζί με τον Τούρκο κλπ κλπ. Ο Τούρκος χρόνια τώρα έχει αυτό το δόγμα

    23. Ο φασιστας Μπολσοναρου χρεοκοπησε την Βραζιλια, ο φασιστας Τραμ αιματοκυλησε την Ουασιγκτον.
      Ενα ενα τα φασισταρια αποχωρουν απο την πολιτικη σκηνη αφηνοντας πισω τους την καταστροφη.

      1. Ο κομμουνιστής Γκορμπατσόφ χρεοκόπησε την Σοβιετική Ένωση, ο κομμουνιστής Τσαουσέσκου χρεοκόπησε την Ρουμανία, ο κομμουνιστής Ζίβκοφ χρεοκόπησε την Βουλγαρία, ο κομμουνιστής Χούζακ χρεοκόπησε την Τσεχοσλοβακία, ο κομμουνιστής Τίτο χρεοκόπησε την Γιουγκοσλαβία, ο κομμουνιστής Χότζα χρεοκόπησε την Αλβανία και ο κομμουνιστής Τσίπρας χρεοκόπησε την Ελλάδα φέρνοντας 3ο και σκληρότερο μνημόνιο, ξεπουλώντας την χώρα για 99 χρόνια και παραδίδοντας την Μακεδονία στους γυφτο-Σκοπιανούς. Ένα ένα τα κομμουνισταριά αποχωρούν από την πολιτική σκηνή αφήνοντας πίσω τους την καταστροφή.

      2. Στο καλο…..
        Ο μεγαλυτερος φασιστας ειναι αυτος που χαρακτηριζει τον αλλον φασισταριο!!!!!

    24. Το μεγαλυτερο σκουπιδι που εχει περασει απο την Προεδρικη καρεκλα των ΗΠΑ. Μπροστα του ο Ρηγκαν και ο Μπους μοιαζουν διανοουμενοι.

      1. Εχω μια απορια.σε πληρωνουν με καρτα ή με μετρητα;;;;η το κανεις δωρεαν απο ακατασχετη ηλιθιοτητα;;;;;σε πληρωνει καποιο καναλι ή πολιτικος;;;;;;;τα ερχονται απ’ευθειας απο ισραηλ ή μεσω αμερικης;;;;;;;;;;;;

    25. Πρόεδρος για γέλια ούτε οι δικοί του δεν των πιστεύουν πια και αυτός των χαβά του τι να πεις τελειώνουν όχι ατελείωτοι είναι οι χαζοί χαχαχα

      1. Τρολάκι του Σύριζα είσαι? Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι δεν έγινε νοθεία και ο Τραμπ τα βγάζει από την κοιλιά του? Εδώ στην Νεβάδα ήταν εγγεγραμμένοι 200.000 ψηφοφόροι και βρέθηκαν 400.000 ψηφοδέλτια. Η μεγαλύτερη πολιτική αλητεία στην ιστορία της Αμερικής και πάτε να βγάλετε τον Τραμπ τρελό?

    26. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

    27. Το Μ.Α θέλει τον Τράμπα και θα τον βγάλει …δυστυχώς και σας τα έχω πεί και πριν τις εκλογές και αμέσως μετά και τώρα .
      Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές είναι Πατριώτες . Μέσα σε αυτούς είναι και οι υποκινητές για όλο αυτό.
      Το σίγουρο είναι ότι ο Τράμπας ΔΕΝ είναι Πατριώτης ….

    28. Μακάρι να τους φάνε όλους , κατάλαβαν την κοροϊδία που τους πουλάνε

    29. Με την εκλογή μπαιντεν ξεχάστε την ελευθερία. Όλοι κλεισμένοι στα σπίτια χωρίς δικαιώματα και ελευθερίες μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή μέχρι να σας τρελάνουν.

      1. Προσοχή γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα πει στο φιλαράκι του και γείτονα μας να κάνει κάνα ντου κατά δω (για να κάνει την ζωή δύσκολη του μπαιντεν).

    30. ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο “ΤΡΕΛΟΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΦΙΔΙΑ……….

    Comments are closed.