Ο ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: «ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ» – ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΡΕΛΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΘ

    Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του διευθυντή του νοσοκομείου Γκαλεάτσι του Μιλάνου, Φαμπρίτσιο Πρελιάσκο, ο οποίος υποστηρίζει ότι θα πρέπει να αναβάλλονται οι θεραπείες μη εμβολιασμένων ασθενών, εκτός και αν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά.
    Κληθείς να σχολιάσει σειρά δημοσιευμάτων, ο Πρελιάσκο υπογράμμισε ότι στην ουσία οι μη εμβολιασμένοι ασθενείς αποτελούν μια νέα ευπαθή ομάδα και ότι η εισαγωγή τους στο νοσοκομείο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το σύνολο των πολιτών που θεραπεύονται στους νοσοκομειακούς θαλάμους.

    «Θεραπεύουμε τους ανεμβολίαστους ασθενείς όταν παρουσιάζουν επείγοντα προβλήματα υγείας. Όταν δεν ανήκουν στα επείγοντα περιστατικά, αναβάλλουμε τις θεραπείες τους. Ελπίζουμε να μπορέσουν να έρθουν στο νοσοκομείο σε έναν μήνα, όταν τα κρούσματα κορωνοϊού δεν θα είναι σε έξαρση», πρόσθεσε ο Ιταλός καθηγητής ιολογίας.

    Σύμφωνα με τον Τύπο, λόγω της θέσης του αυτής, ο συγκεκριμένος επιστήμονας έγινε στόχος προπηλακισμών και απειλών από ανεμβολίαστους. Κάποιοι, μάλιστα, δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο τη διεύθυνση του σπιτιού του και τον αριθμό τηλεφώνου του.

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Απάνθρωποι γιατροί, δολοφόνοι! Ο,τι κάνουν στους ανεμβολίαστους, το ίδιο θα πάθουν και οι ίδιοι. Μάχαιραν έσειρας, από μάχαιρα θα περάσης! Οι ανεμβολίαστοι δεν πληρώνουν μια ζωή, υποχρεωτικά, για την υγεία;;;!!!

    2. Αυτός που που είπε την ατάκα πρέπει να φάει το ξύλο της χρονιάς του για να μπορέσει να γίνει Άνθρωπος δεν θα γίνει άνθρωπος με λουκουμάκια το κτήνος

    3. Γι αυτό πήγαμε να εμβολιαστούμε
      Από τον φόβο της εκδίκησης που δεν κάναμε το εμβόλιο.

    4. 1. Να μας πουν όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές ” επιστήμονες ” ιατροί ποιανού τον όρκο απήγγειλαν όταν έπαιρναν πτυχίο και αν καταλάβαιναν τι λέει ο όρκος αυτός….2. Άν έχουν μπροστά τους ανεμβολίαστο λάθρο ή ρομά θα τον αφήσουν – κακώς – χωρίς θεραπεία…….

    5. ομικρον ε;δειτε στην google αναποδα τη γραφη του oncomir

    6. Σαν τα σκυλιά θα πάνε και οι ίδιοι. Γ@μώ τη νέα τάξη σας αλήτες πεθαμένοι.

    7. Η ταν η επι τας! Ή αυτοι ή εμεις! Αλλη λυση δεν υπαρχει!

    8. Γι’αυτό σας αποκαλούμε δολοφόνους ρε κομπογιαννίτη

    9. Οι γιατροί που δεν τηρούν τον όρκο του Ιπποκράτη να παραδώσουν τα πτυχία τους και να μοιράζουν σουβλάκια. Απλά πράγματα. Και καλά είναι να καταγράφονται οι γιατροί αυτοί, για την μετά κωρονοιού εποχή για να τους βολέψουν οι δικαστές.

      Η θέλουν φακελάκι όπως οι πουλημένοι άχρηστοι γιατροί μας που γλύφουν Μπουρλά και Ουγκούρ?

    10. Ίσως έχει ένα δίκιο.. Αυτοί που θα χρειάζονται συνέχεια νοσηλεία στο άμεσο μέλλον θα είναι οι μπολιασμένοι…. χαχαχαχα

    11. Το μισθό που παίρνεις όμως ξεφτίλα τον πληρώνουν και οι ανεμβολιαστοι.Αντε να χαθείς παλιοκαραγκιοζη.

    12. Που νομίζουν ότι βρίσκονται αυτά τα @ρχιδι@? Στο τσιφλίκι του πατέρα τους? Β@ϊδοπ@τσα και κουκούτσι που θέλουν…

    13. Εμφύλιος προ των πυλών. Να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός κ θα τα πούμε φασιστοειδή.

    14. Στην κόλαση να πάει ο βρομάνθρωπος, που νομίζει ότι το νοσοκομείο είναι δικό του.

      1. ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΡΕ!!! ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    Comments are closed.