Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ – ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ – ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    ΨΣΨΨΨΨ

    “Πυρομαχικά από Ελλάδα μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία και εξόπλισαν τις ουκρανικές δυνάμεις που πολεμούσαν στο Severodonetsk”. Ρώσοι ανταποκριτές μεταδίδουν εικόνες με λάφυρα των ρωσικών δυνάμεων από τo Severodonetsk βάζοντας και τυπικά “ταφόπλακα” στις σχέσεις με την Μόσχα. Ότι είχε απομείνει δηλαδή.

    Ρωσικές δυνάμεις εντόπισαν μεγάλη ποσότητα δυτικού οπλισμού κατά την διάρκεια των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στην βιομηχανική Ζώνη Azot του Severodonetsk.

    Πρόκειται για το πρώτο βίντεο και την εικόνα που δημοσιεύουν οι Ρώσοι.

    Όπως θα δείτε γράφει “Θεσσαλονίκη” και “Γερμανία”. Προφανώς πρόκειται για το σοβιετικό απόθεμα πυρομαχικών από που είχε σταλεί στην χώρα μας από την Γερμανία το 1990 και το μεταφέραμε στην Ουκρανία.

    “Στο κέντρο εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο αεροδρόμιο του Severodonetsk, βρέθηκαν πολλά όπλα που στάλθηκαν από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης μιας ολόκληρης αποθήκης πυρομαχικών από την Τσεχική Δημοκρατία και κοντέινερ του ΝΑΤΟ.

    “Bρέθηκαν κρύπτες με δυτικά όπλα, πυρομαχικά, πολυβόλα. Στο έδαφος του εργοστασίου Azot, τα ουκρανικά στρατεύματα πέταξαν παντού δείγματα όπλων που τους προμήθευε η Δύση. Η λαϊκή πολιτοφυλακή του Λουγκάνσκ τα έχει ήδη πάρει όλα και είναι πολύ ευγνώμονες στο Κίεβο και τη συλλογική Δύση για τη προσφορά των πυρομαχικών” αναφέρουν ρωσικές πηγές.

    Σήμερα, ο D. Polyansky, πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, μιλώντας σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας έστειλε μήνυμα στην Δύση για την παροχή οπλισμού στην Ουκρανία.

    Είπε συγκεκριμένα ο Polyansky:

    “Η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσει ο βομβαρδισμός του Ντονμπάς και να αποτραπεί η απειλή από το ουκρανικό έδαφος.

    Έχουμε ξεκινήσει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για να σταματήσουμε τον βομβαρδισμό του Ντονμπάς από την Ουκρανία, έτσι ώστε το έδαφος αυτό, που μετατράπηκε σε αντιρωσικό με υπόδειξη δυτικών χωρών, να πάψει να αποτελεί απειλή τόσο για τη Ρωσία όσο και για τους κατοίκους της Νότιας Ουκρανίας.

    Μέχρι να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί.

    «Προμηθεύοντας όπλα, οι δυτικές χώρες, παρατείνουν απλώς την αγωνία του εγκληματικού καθεστώτος της Ουκρανίας, το οποίο είναι έτοιμο να θυσιάσει τον πληθυσμό του.

    Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει η Δύση, τόσο πιο γρήγορα η ουκρανική ηγεσία θα καθίσει στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με ρεαλιστική θέση, και όχι με συνθήματα και φάντασμα”, επισήμανε ο Polyansky.

    Δείτε βίντεο από το εργοστάσιο Azot του Severodonetsk

    ΨΣ ΑΨΣΑ ΑΣΣΣΣ ΨΣΨΨΨΨ
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Η Δύση με λίγα λόγια:

      Το λίκνο του εκφυλισμού:
      Οτι απανθρωποποιεί τους ανθρώπους προωθείται όπως η ατζέντα LGBT, παιδιά που αναγκάζονται να αλλάξουν φύλο, εξομάλυνση της παιδεραστίας, σατανικά gay prides στους δρόμους, ευθανασία, προώθηση του εθισμού στα ναρκωτικά, παράνομη μετανάστευση (μεγάλη αντικατάσταση), ακύρωση κουλτούρας , μηδενισμός, δαιμονοποίηση και καταστροφή τοπικών παραδόσεων,…

      Το λίκνο της διαφθοράς:
      Πολυεθνικές όπως η Big Pharma μπορούν να ρίξουν ένα δηλητήριο στις φλέβες των ανθρώπων και κανένα ανεξάρτητο ίδρυμα δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την τρέλα.

      Το λίκνο των ψεμάτων:
      Από τον πόλεμο στο Ιράκ στον πόλεμο της Ουκρανίας, οι δυτικές ελίτ έλεγαν πάντα ψέματα στον λαό τους για να παραμείνουν στην εξουσία και να λεηλατούν όλο και περισσότερες χώρες χρησιμοποιώντας ψεύτικα προσχήματα όπως “πόλεμος κατά της τρομοκρατίας”, “εξαγωγή δημοκρατίας”, «ευθύνη προστασίας»,…
      Ενα σάπιο πτώμα (τον 19ο αιώνα ο κόσμος αντιμετώπιζε τον φιλελευθερισμό ως πραγματικά έναν φορέα αλλαγής παιχνιδιού που θα έφερνε ελευθερία και ευημερία, το 2022 οι ίδιες φιλελεύθερες ελίτ προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωτικό σύστημα, αυτό δείχνει την πλήρη αποτυχία τους.

      Μια διαιρεμένη κοινωνία (στην οποία η μία πλευρά θέλει να διατηρήσει τον πολιτισμό και την κυριαρχία και η άλλη θέλει απλώς να καταστρέψει τα πάντα και να δημιουργήσει ένα σύστημα κλώνων που όλοι σκέφτονται το ίδιο και δεν πιστεύουν στις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων)

      Το λίκνο του μετανθρωπισμού:
      Όπως ανακοίνωθηκε στο Νταβός το μέλλον ανήκει σε μια υπανθρώπινη φυλή που δεν αποδέχεται την πνευματικότητα, αλλά πρέπει να εξυπηρετεί μια ελίτ ως ένα μάτσο υπάκουων σκλάβων, μείγματα μηχανών και ανθρώπων χωρίς ελεύθερη σκέψη και κυρίως βούληση.

    2. Αν γίνει κάτι με την Τουρκία πρώτα θα φάμε εσένα και τον Τσίπρα μια που θα έχουμε όπλα λόγω στρατού που θα πάμε. Οι προδότες εκτελούνται εξ επαφής.

    3. oι ΕΛΛΗΝΕΣ δε θελουμε καμια σχεση με τον τουρκοπουτιν

    4. Μιζοτάκη γ@μιέσαι, κάνε εκλογές 1η Σεπτέμβρη αλήτη, να σε διαολοστείλουμε

    5. ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝ7ΔΙΟΥ. ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΡΟΣΣΙΑ! 🤗🤗🤗🤗😚😉😚😆😆😆👏👏👏💋💋💋❤❤💕💖💓💛
      Η αντίπαλη ομάδα που αποτελουνταν (ελουντα) απο μασ8νους, λέσχη μπιντερμπεγκ (δεν μπηκε) ελιτ, τραπεζιτες, χρηματιστές, αγγλους, γαλλους, γερμανους, αμερικανους κλπζα που νομιζαν πως τα χρηματα ήταν ο μ8ναδικός παραγοντας για να κερδισουν επειδη εξαγόραζαν κυβερνησεις, επιτροπες, χαφιεδες, δημοσιογραφους… κλπηζ, έχασαν πανυγηρικά και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ “ΜΑΝΑ” ΚΑΣ!
      .

    6. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΛΟΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ …… ΑΠΟ ΤΙΝ ΤΣΕΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΛΛΟΣΤΕ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΗ ΤΟΥ ΣΤΙΝ ΤΣΕΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΚΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ,,,

    7. Ο πατέρας του Κουλη ο εφιάλτης του 65 μπαινοβγαινε στη Γκεστάπο το έλεγε ο ίδιος και ότι οι Γερμανοί τον σεβόντουσαν αφού μιλούσε γερμανικά Συνεχίζει η οικογένεια με την Ντορα Κουβελου αυτόν εδώ τα παιδιά τους να ταλαιπωρούν και να προδίδουν τη χώρα για όφελος τους Οι γελοιοι ρεμπεσκεδες που τους ψηφίζουν είναι υπεύθυνοι για τα κατάντια και τη μιζέρια

    8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
      ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΏΣ ΆΧΤΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
      Να προκυρήξεις αμέσως Εκλογές, γιατί θα καταλάβεις τι σημαίνει θυμωμένος και κρανιωμένος Έλληνας.
      Αλίμονό σου!!!!
      Έκτρωμα!!!!

    9. Ηληθιοκουλαρα και Μπουρδοτοπουλε ΥΕΘΑ πως σε λενε και οι Ρωσοι και οι Αμερικλανοι δορυφορικα μπαινουνε και στα WC μας, τις μαλακισμενες αποστολες που κανετε δεν θα τις ανιχνευανε? Τι επιδιωκετε λαμογια που λεγεστε κι Ελληνες?
      Τι παιγνιδια παιζετε στις πλατες του Ελληνικου λαου?
      Γαβ γαβ Γεωργιαδη συνεχισε μανα μου την ΕΔΕ για το….Turkaegean ξεφτυλισμενο μαντροσκυλο! Βρες τον….υπαλληλο που μας την εκανε!

    10. ουυυυυυυυσσσσσστττττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
      ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      Ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυσσσσσστττττ

    11. ουυυυυυυυυυσσσσσσσττττττ ρεεεεεεεεεεεεεεε
      Επανασταση εδω και τωρα να μιλησουν οι κρεμαλες.
      παλιοπροδοτη ποιος εισαι εσυ και κανεις οτι θελεις?τον ρωτησες τον λαο τα κοματα?
      εγραψες και διευθηνση αποστολεα καθαρμα σκουληκι αν σε ειχα μπροστα μου θα σου εσχιζα την καρδια κολοαμερικανικο πρακτορακι.
      σε πουλησαν οι φιλοι σου τα αμερικανακια και οι ευρωπαιοι ρεζηλι μας εκανες τρωμε φαπες απο ολους.
      καταφερες να ξεγυμνωσεις τα νησια απο οπλισμο και ποιος ξερει.
      ετσι ειναι ολο το μητσοτακεικο μπαμπας γοιος προδοτες .
      οταν θα ερθη η ωρα θα ηθελα να ειμαι εγω αυτος που θα σου περαση την θηλια παλιο προδοτη.
      ρεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσστττ

    12. Ναι αλλα δεν θα βρήκαν μονο τον δικο μας οπλισμό αλλα και πολλων αλλων κρατών οποτε μη τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβάλι

    13. Η άχρηστη κούλα μάς έκαψε.Οί Ρώσοι έχουν ατράνταχτες αποδείδεις γιά τό όπλα πού έστειλε ή ενέμελη κούλα στούς φίλους του τού ναζί στήν Ουκρανία.
      Σέ ένα κιβώτιο μέ πυρομαχικά φαίνεται καθαρά ή εξής επιγραφή.
      Ma.34/324
      MH-III GRI 18/93
      Thessaloniki/Griechenland
      Θεσσαλονίκη-Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    14. Ω ρε μάνα μου, τί Τσετσένοι είν’ τούτοι με τα μούσια;

    15. Τζάμπα πάνε τα όπλα μας! Δεν στέλναμε καλύτερα το υπερόπλο Κούλη…

    16. Ο/Η Κουλη μην πας γυρεύοντας, γιατί εμείς θα την πληρώσουμε λέει:

      Βρε μπουφο κουλη θα νας παρεις στο λαιμό σου , οι Γερμανοί μας βάζουν μπροστά για να την πληρώσουμε εμεις;
      Πολεμος να γίνει εγώ τον Ρωσο δεν τον πολεμάω, δεν με πείραξε ποτε , οι πουστροδυτικοι είναι οι εχθροί μου που μου ήπιανε το αίμα με τα μνημόνια κ τα δάνεια και που εμπασαν στον τόπο μου με το ζορι ισλαμια.
      Γαμω την ευρωπαϊκή ένωση και το γαμωνατο ΖΗΤΩ Η ΡΩΣΙΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

      1. τα ιδια λεω και εγω με τον φιλο πανω Γαμω την ευρωπαικη συμμορια και το δολοφονατο τους

        1. μαυρο σε σας τους ρωσολαγνους χουνταιους, ειναι το μηνυμα της Ελλαδας, ειστε λιγοι και γραφικοι. Ουγκ, τελευταιοι

          1. Εσύ γνήσιε Ελλάνιε,είσαι κανας οπαδός του Σώρα-ψώρα με τα 600 δις που ακόμα τα ψάχνουνε και δεν υπάρχουν πουθενά;Και πιστεύεις στους 12 θεούς μήπως;Ή γουστάρεις τίποτα Μπάϊντεν και Δημοκρατικούς νεοταξίτες του λώκου;

    Comments are closed.