Ο ΝΕΟΣ …ΤΣΑΤΣΟ-ΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤ. ΚΑΛΥΒΑΣ. ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ 1821, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ …ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ “ΜΕΛΛΟΝ”. ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    KALYVAS-1821

    Ο νέος …ΤΣΑτσόπουλος λέγεται Στάθης Καλύβας. Πρόκειται για τον πανεπιστημιακό ο οποίος παρουσιάζει τη νέα σειρά – ντοκιμαντέρ στον Σκάι του Αλαφούζου που αλλοιώνει και διαστρεβλώνει για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα και το περιεχόμενο της Επανάστασης του 1821 αλλά και τον τρόπο μαζί με τις συνθήκες που δημιουργήθηκε στη συνέχεια το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος.

    Άγνωστος στο ευρύ κοινό, όπως ήταν αρχικά και ο Τατσόπουλος, ο Καλύβας είναι από τυπικής πλευράς μεν καθηγητής Πανεπιστημίου αλλά έχει και άλλες πιο …ουσιαστικές ιδιότητες οι κυριότερες από τις οποίες είναι δύο: Είναι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου -δηλαδή του ηγετικού οργάνου που χαράσσει τη γραμμή και τις θέσεις- του γνωστού για τις εθνομειοδοτικές απόψεις ΕΛΙΑΜΕΠ ενώ ταυτόχρονα είναι και άτυπος σύμβουλος και τακτικός συνομιλητής του πρωθυπουργού Κούλη Μητσοτάκη.

    Για να πάρουμε με γεύση, είναι στο ίδιο Συμβούλιο του ΕΛΙΑΜΕΠ που από την εποχή του Κ. Σημίτη έχει γεμίσει με διάφορους τύπους προδοτικών αντιλήψεων με τον συνάδελφό του Παναγιώτη Ιωακειμίδη ο οποίος μόλις πρόσφατα έγραψε σε εφημερίδα άρθρο υποστηρίζοντας εντελώς απροσχημάτιστα και ανερυθρίαστα  ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει τη “στρατηγική της αναχαίτισης” απέναντι στην Τουρκία και ότι “η στρατηγική που θα μπορούσε να φέρει το αποτέλεσμα προς αμοιβαίο όφελος είναι αυτή της σύμπραξης (engagement) προσαρμοσμένης στο ευρωπαϊκό περιβάλλον και συνθήκες της περιοχής”. Δηλαδή με απλά λόγια του συμβιβασμού και της παράδοσης στις τουρκικές ορέξεις…

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Καλύβας “αντιγράφοντας” και συνεχίζοντας στη σειρά που παρουσιάζει τις αθλιότητες του Π. Τατσόπουλου ο οποίος στη ανάλογη σειρά με την οποία έγινε γνωστός από τον Σκάι πριν από δέκα χρόνια υποστήριζε αντίστοιχες αθλιότητες και ψέματα για την Επανάσταση και τους Έλληνες αγωνιστές, φθάνοντας και στο σημείο να αποκαλέσει τον Γέρο του Μοριά, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, “gay”. Μετά το σάλο είχε δικαιολογηθεί ότι έκανε “καλαμπούρι” βέβαια, αλλά η ουσία για την χυδαία αμφισβήτηση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων πριν από την Επανάσταση παρέμεινε αναλλοίωτη. Και πώς άλλωστε αφού μέντορας τόσο του Τατσόπουλου όσο και του Καλύβα είναι ο “πατριάρχης” του εθνομηδενισμού και επικεφαλής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θ. Βερέμης…

    mazaouer-kalyvas

    Μαρκ Μαζάουερ- Στάθης Καλύβας: Πιο ανθέλληνες, πεθαίνουν

    Εκτός όμως από αυτές τις εθνομηδενιστικές αντιλήψεις, ως …συνεπής “νεωτεριστής” ο Στ. Καλύβας πρεσβεύει και προωθεί ανάλογες απόψεις και για το λαθρομεταναστευτικό και μάλιστα με …προωθημένες και εντελώς αντεθνικές θέσεις. Υποστηρίζει δηλαδή, με σειρά άρθρων και κειμένων που έχει δημοσιεύσει, ότι το πρόβλημα της “εθνικής και δημογραφικής συνέχειας” της Ελλάδας θα το λύσουν κατά κύριο λόγο οι …λαθραίοι έστω και εάν “δεν συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους”. Το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι έχει δηλώσει δημοσίως πως συμφωνεί μαζί του σε αυτά -χρησιμοποιώντας κάποιες περίτεχνες εκφράσεις φυσικά- και ο Κούλης Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός. Ο ίδιος Κούλης που ως γνωστόν και από το βήμα της Βουλής έχει μιλήσει ως θιασώτης της “πολυπολιτισμικότητας” και για τη δική μας χώρα…

    Ο νέος Τατσόπουλος λοιπόν δεν πάει πολύς καιρός που αρθρογραφούσε επικαλούμενος “όλες οι μελέτες για την εξέλιξη του πληθυσμού στην Ελλάδα που συγκλίνουν σε ένα συμπέρασμα: η χώρα βρίσκεται σε πορεία σημαντικής πληθυσμιακής απομείωσης”, προβλέποντας ότι αν και “οι περισσότερες προτάσεις αφορούν ποικίλες παρεμβάσεις που σκοπεύουν στην οικονομική υποβοήθηση νέων ζευγαριών προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά”, όμως “οι οικονομικοί πόροι παραμένουν πενιχροί και οι προοπτικές πληθυσμιακής ανάκαμψης είναι χλωμές. Επιπλέον, καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς είναι σχεδόν σίγουρο πως η μετανάστευση προς τη χώρα μας θα αυξηθεί”.

    —————————

    Ακολουθώντας τη γραμμή του Τζορτζ Σόρος -που τα καθοδηγεί όλα αυτά- υποστηρίζει ότι ‘σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα έχουν αναπτυχθεί συνωμοσιολογικές θεωρίες που συσχετίζουν τη δημογραφική παρακμή με την εισροή μεταναστών (π.χ. η «μεγάλη αντικατάσταση») και τρέφουν ακραία κινήματα” και εντελώς προπαγανδιστικά θεωρεί ότι “η πληθυσμιακή καθαρότητα και σταθερότητα είναι μύθοι” διότι “οι άνθρωποι μετακινούνται συνεχώς είτε ειρηνικά είτε βίαια, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός διαφόρων περιοχών να μεταλλάσσεται συνεχώς”. Και με το στρεβλό επιχείρημα ότι “όπως έχουν ς αποδείξει οι γονιδιακές μελέτες, τα σύγχρονα έθνη αποτελούνται από άτομα με πολλές, διαφορετικές καταγωγές”, φτάνει στο σημείο επίσης ύπουλα να πει ότι “ο σημερινός πληθυσμός της Μακεδονίας μικρή μόνο σχέση έχει με τον πληθυσμό της έναν αιώνα πριν” για να …ξεφουρνίσει το συμπέρασμά του. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το ότι αν και μειώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας “δεν θα αδειάσει από ανθρώπους” διότι “στο κοντινό μέλλον θα τραβήξει ανθρώπους τόσο από πλούσιες χώρες που θα θέλουν να ζήσουν σ’ αυτή για την ποιότητα ζωής που μπορεί να προσφέρει, όσο και από φτωχές χώρες, οι οποίοι αναζητούν ασφάλεια και ελευθερία”. Και μπορεί μεν η πρώτη, ολιγάριθμη κατηγορία, να είναι το άλλοθι που πλασάρει ο Καλύβας, αλλά η ταμπακιέρα βρίσκεται στους δεύτερους, τους πολυάριθμους λαθρομετανάστες. Και μάλιστα εντελώς προκλητικά κάνει και υποδείξεις ότι “οι σημερινοί Ελληνες, έχουμε την ιστορική αποστολή, ως ένας κρίκος σε μια μακρά ανθρώπινη αλυσίδα που έζησε στον τόπο αυτόν, να μεταδώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές αξίες μας στους ανθρώπους που θα μας διαδεχθούν στον τόπο αυτό, είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους είτε όχι”.

    ————————

    Κατά τον Καλύβα, αυτοί οι αλλοδαποί θα εξασφαλίσουν το …μέλλον και τη “συνέχεια” της Ελλάδας, ο δε Κούλης Μητσοτάκης δίνοντας πριν μερικούς μήνες συνέντευξη στο “Βήμα” συμφώνησε μαζί του λέγοντας πως “όταν ρώτησα τον Στάθη Καλύβα, ποιο, άραγε, είναι το διακύβευμα για τα επόμενα 100 χρόνια”, μετά την ενσωμάτωση των “προσφύγων”,  “μου απάντησε «Η ευτυχία» και συμφωνώ”. Τόσο κυνικά…

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Κύριοι άπλυτοι ο.κ.σας ικανοποιούν οι Πακιστανοί με 5 ευρώ.Δώστε κάτι παραπάνω να σας ικανοποιήσει Έλληνας που να έχει κάνει μπάνιο και να μείνουν και τα λεφτά στή χώρα.Αλλά όχι εκεί εσείς Πακιστανός.Μάλλον εκτός από την ξενομανία πρέπει να σας αρέσει και η βρώμα.Δεν εξηγείτε αλλοιώς….

    2. μια μικρή διόρθωση. Η κούλα δεν είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας αλλά σκληρή ρατσίστρια. Στις 11.6.2018 από το βήμα του αμερικανοεβραίκού συμβουλίου δήλωσε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ο ‘νατιβισμός’ δηλαδή να οι αυτόχθονες έναντι των λάθρο. Θα αντιμετωπίσει τη ‘μισητή’ ράτσα των Ελλήνων. Scripta manent αλλά και video manent, mofo…

    3. Έτοιμοι οι προδότες καθηγητάδες σε σύμπλευση με την κυβέρνηση του δικτατορίσκου να μας λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα που οι ίδιοι δημιουργούν, αντικαθιστώντας τόν γηγενή πληθυσμό με λαθροπιθήκια από κάθε γωνιά της γης.
      Εκτελώντας τίς εντολές τών ξένων νεοταξικών μασόνων αφεντικών τους οι πολιτικοί μας σαν πειθήνια όργανα τους αποδέχτηκαν να χτίσουν μία σύγχρονη Βαβέλ στον τόπο μας για να υφαρπάξουν τόν τεράστιο ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, να διαλύσουν την ορθοδοξία, καί νά τελειώσουν το ελληνικό γένος ώστε ο Έλληνας νά αναφέρεται μόνο στα βιβλία τής ιστορίας όπως οι Μάγιας και οι Σουμέριοι.
      Ας ξέρουν όμως ότι οι προδότες καταλήγουν συνήθως με μια θηλιά στο λαιμό, καί νά νοιώθουν ότι ζυγώνει η ώρα πού θά ξεσπάσει η οργή τών εκατομμυρίων Ελλήνων πατριωτών πάνω τους.

    4. Και στη Συναγωγή έχει κάποιο βαθμό αλλά δεν θυμάμαι.

    5. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ!!!!

    6. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ !!! ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ..ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ Η ΧΕΡΑ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    7. οταν λεμε οτι ο εχθρος ειναι εντος των τειχων, παντος ολοι αυτοι οι περιεργοι πρεπει να το γυαλιζουν το πομολο.

    8. Αν ο Τατσόπουλος είχε πάρει τη μισή Αθήνα,…. Αυτόν τον καινούργιο λεχρίτη, τον έχει πάρει η άλλη μισή!

    9. NEOTAΞΙΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ

    10. Πάντως πείτε του ότι Όταν θα αρχίσουμε να ρίχνουμε δεν θα βλέπουμε αριστερά και δεξιά πράσινα μπλε και κόκκινα ούτε αν το κράτος που έχετε κάνει λέγεται Ελληνικό ,Οθωμανικό ,Ευρωπαϊκό, Μεσογειακο (όταν καταλάβετε τι κράτος έχετε κάνει και πως το λέτε πείτε μας και εμάς στις ράχες ψηλά να μαθουμε)…..ούτε άμα είστε μπροστά μας Αριστεροί δεξιοί Τούρκοι Πακιστανοί Γιουφτοι Αλβανοί Ευρωπαίοι Άγγλοι Αμερικανοί…εμείς μόνο θα ρίχνουμε…. Όσο για το πρόβλημα της δημογραφικής συνέχειας είναι οι κλέφτες αυτού του τόπου.

    Comments are closed.