Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΘΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ”!!!! ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ!!!! ΤΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΕΣ ΣΕ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ – ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    teaser20-1

    Επιχείρηση συγκάλυψης του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας αποκαλύπτει σήμερα Πέμπτη 20/1 το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη που μαρτυρά εκτροπή. Σκοπός των φραγκάτων “μπαμπάδων” είναι να “εξαφανιστεί” το κακούργημα και να την βγάλουν λάδι τα πλουσιόπαιδα της Coca Cola.

    Δικηγόροι και φραγκάτοι υπό συνεννόηση, πληρώνουν όσο- όσο “γαλονά” για να αχρηστεύσει τα ίχνη από τις κλήσεις των κινητών της συμμορίας μαστροπών. Θεσμική παρεκτροπή, αλλοίωση της ανακριτικής διαδικασίας για να πέσουν στα “μαλακά” οι γόνοι της πλουτοκρατίας.

    Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί:

    exofillo20-1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ολο αυτο το συστημα στην Ελλαδα πρεπει να αλλαξει.Ολοι ειτε πλουσιοι ειτε φτωχοι ολοι να κρινονται με το ιδιο μετρο και σταθμα.Οχι τον φτωχο να τον κατατρεχουν και τον πλουσιο να τον βγαζουν στον αφρο.Αλλαγη στο πολιτικο συστημα απο την ριζα.

    2. Ποιες είναι οι μεταθέσεις των δικαστών που χρεώθηκαν την υπόθεση και ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΉ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ? ‘Ελα αγαπητέ Στέφανε, τι άλλο να σου πω, τι άλλο ….

    3. Άθλιοι Βιαστες κατασυροη ενός ολόκληρου λαού…

    4. Νεάντερταλ βρωμολαός με τρίπτυχο, διαφθορά, κομματισμός και άφεση αμαρτιών,,,,δλδ κλεψιά, ρουσφέτι παρτακισμός και ψευτοθρησκεία. Ελληναράδες που προσκυνούν τους εβραιογιαχβέδες και τους εβραιοαγίους σφάχτες,,. Έχουμε ότι μας αξίζει .

    5. δεν περιμέναμε και κάτι άλλο . αλλα ………. η θεια δική αργεί αλλα δεν λησμονεί

    6. Ε καλά διαφθαρμενοι όλοι στην Ελλάδα φωρολοταριες εκεί που πρέπει επιλεκτικά σε δικούς τους λαχνοί και κληρώσεις με ουδεμία διαφάνεια ελληνική αστυνομία στο Μέγαρο και άλλοι παίζουν τα κεφάλια τους κάθε μέρα και δεν τελειώνει η λίστα μασάνε τα χρήματα μας από τις τράπεζες και όλοι το παίζουν δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα ωραία η Ελλάδα όταν έχω την ικανότητα μαύρη πέτρα και δεν ξαναγυρναω ούτε για διακοπές μετά από 20 χρόνια

    Comments are closed.